Te, te och lite mer te. Och kanske lite kakor också.

Idag har varit en bra dag, har ridit Monaghan vilket gick suveränt ! Helt perfekt! Och var hos barnens kompisar på en STOR GÅRD. Ja menar, där jag bor är det stooort. Men det här var nästan löjligt, dom hade tydligen 80 hästar som till och med var igångsatta och deras hus ja menar WOW. galet.

Igår var jag på puben med Rachel inne i Birr på deras favorit ställe The Chestnut. Hade väldigt trevligt, satt och tjötade och träffade massa av deras kompisar. De är ju dock äldre, men de var trevliga att prata med iaf. Och bjuden blev man på allt, från Kapten morgan till öl och till och med Kina mat.

Jaja, nu dricker jag te igen.. Och ska ta mig en cigg snart tänkte jag, ska nog försöka gå och lägga mig hyfsat tidigt faktiskt. Ska upp åtta imorgon bitti, städa osv och sen rida två hästar. Så tror jag behöver lite vila.

How do you wake lady gaga up in the morning?
Just Poke'r Face!

Mims

Come on, let's go there!

Allt har gått suveränt med Charlie hela dagen. LAGADE MAT :O aa hör och häpna, Mimmi lagade mat ta mig fan. Eller iaf hälften av rätten, kycklingen var redan färdig. Gjorde bara pasta och ärtor. Men ändå, jag är ta mig fan stolt ! Kändes jävligt gött att resten av familjen har kommit hem, nu känns allt som vanligt igen. Ligger just nu i min säng och tar det lugnt, imorgon får jag sovmorgon vilket jag absolut inte tackar nej till, har känt att jag behövt det de senaste morgnarna, har blivit väldigt mycket tryckande på snooz knappen nämligen. Så imorgon ska jag helt enkelt vakna när jag vaknar, oavsett tiden.

Imorgon blir det också kinarestaurang på kvällen och puben med Rachel. De har lite dåligt samvete över att de åkte iväg min första vecka, det sjuka är att det inte gjorde mig någonting. Allt har gått briljant och har kommit så mycket närmare Charlie. Känns som att allt kanske till och med kommer bli lättare hädanefter eftersom jag vet vart jag har Charlie iaf. Känns som jag har varit här i minst en månad, känns verkligen som att jag är hemma. Fastän jag inte är hemma då, jag saknar ju mitt rum, min familj och mina hundar och mina vänner. Men det känns bra här, känner mig hemma. Tror att tiden här kommer flyga iväg! Fast har knappt vart här i två veckor iofs, hahaha.

Blev ett par tofflor, tictac och en limpa cigg rikare när de kom hem! Tackar och bockar som man säger. Kändes jävligt gött, slipper jag slänga ut åttio spänn paketet på ciggen, skulle ju ruinera mig fan. Känner mig hyfsat lycklig för tillfället, önskar dock att möjligheten fanns att bara ta bussen in till stan och gå till DD och lyssna på grymt bra musik, dricka jävligt god öl med snygga bartenders som ögongodis. Men antar att de finns kvar när jag kommer hem, eller vad tror ni?

Känns jävligt tråkigt att jag bara skriver en jävla roman utan att lägga in bilder, men har inga speciella bilder. Och de flesta finns upplagda på Facebook. Men får väl slänga in en bild eftersom ni tjatar såå JÄVLA mycket. Skämt åsido!

saknar er <3

Have fun this friday night, I'm tuckin' myself in! Sleep tight.
Mims

Not much to do...

Har inte särskilt mycket att göra för tillfället, Charlie sitter inne i Tv rummet och kollar på en film. Jag sitter i köket just nu, funderar på en kopp te faktiskt. Var precis ute och tog in hästarna eftersom det började regna som fan! Har idag hunnit med ridning, duscha, hänga upp tvätt, vika tvätt och ätit lunch. Ganska händelserik dag faktiskt, hahaha. Händer ju inte så mycket här.

Längtar tills jag kan komma hem och bara umgås med mina vänner för några dagar, och längtar också efter att kunna ta med mig mer kläder hit, känns som att jag inte har någonting med mig ändå hade jag övervikt på väskan. Är väl ridkläderna och allt sånt som tagit mycket plats.

Idag kommer resten av familjen hem från deras skidsemester, ska bli skönt som fan! Får dock passa Charlie själv enda tills dom kommer hem, och deras flyg var försenat plus att det tar två timmar från Dublin hit. Så antar att dom kommer komma ganska sent, kanske vid nio eller nåt sånt. Skönt att ungen älskar att kolla på film iaf, då har man honom sysselsatt.

Nej, nu blir det te och spela lite spel och vänta på att tiden ska gå! herrejösses.
Mims



tycker att jag ser ut som ett busfrö här!

Back,back, back if off.

Can honestly say that I can't stand nice boys. Attitude please! Tycker inte om när de ändrar sina åsikter till dina, när de smörar och aaaargh jag vet inte vad. Tycker det är jätte jobbigt att vara snäll då, och jag är ledsen. Men min bitchiga sida kommer fram, är lika bra att begrava mig i boken och sova!

Nite

You think you're loving

Idag har varit en slapp dag, fast jag klagar inte direkt. Har tyckt det varit väldigt skönt faktiskt, fick till och med en powernap förut i en timma (A) vilket var otroligt gött. Kanske har svårare att somna ikväll sen dock,  fast tror nog inte det kommer bli några problem. Jag börjar känna av att jag går upp tidigt nu och kan inte riktigt vara uppe hur sent som helst. Fick också höra en rolig nyhet igår, Charlie har ingen mer skola denna veckan. Så imorgon och fredag blir två hektiska dagar med mycket underhållning hela tiden. Kommer nog inte bli så jobbigt dock när Judith och Jonathan är här, det är nämligen deras riktiga namn. Juju och Jono är deras smeknamn, haha. Låter roligt för mig, men dom kanske tycker att Mimmi är ett roligt smeknamn med. Jono liknar Jake Gyllenhaal, någon som känner att de vill hälsa på? ;) haha, han kommer från New Zeeland, så dialekten är lite jobbig ibland.

Var ute och red med Tom idag på ett fält, var kul. Monaghan exploderade, jävlar vilken fart asså. Men roligt var det iaf, inte lika fint väder som igår dock. :)

Sitter just nu framför brasan och drack just te, men det har tagit slut. Nu ska jag bara ta det lugnt, kolla TV. Läsa min bok och kanske spela något spel. Sen blir det nog sängen hyfsat tidigt ändå. Men först Skype med mamma och mormor, haha.

goodnight folks
Big love
Mims

Underbart väder !

Det är jätte skönt väder ute, inte lika varmt dock som det varit innan. Men helt klart underbart ! Solsken och plusgrader, har dock vart minus inatt så lite vitt frost är det på vissa ställen. Var ute och red precis ett tag på Monaghan nu när han har fått sin sko påslagen igen, underbar häst. Vilken galopp, helt underbart att galoppera på en äng med honom. Är kär! Kommer se fram emot varje ridtur hädanefter ! Går på moln, känner bara att det är en riktigt underbar jävla dag. Nu ska jag nog ta mig en välbehövlig dusch tror jag innan Charlie kommer hem,imorgon är det Onsdag. Vilket betyder att Charlie inte har någon skola, sigh. Hoppas att antingen Juju underhåller honom så jag kan rida eller om han åker till en kompis, ja orkar inte en hel dag till efter helgen. Får ta det som det kommer, är väl bara att låta han kolla på film hela tiden annars.

Orkar jag gå upp för att ta en dusch just nu? hm. fan va jobbigt det låter. Men är väl lika bra att göra det innan lillgrabben kommer.

Mims

sloooow

Facebook funkar inte alls som det ska för mig, trodde kanske det var fel på internet anslutningen men den är ju bra. Så vetefan vad det är för nåt. Tänkte ju faktiskt lägga upp alla nya bilder jag tagit och nyss lagt in på datorn. Menmen, får se om det går att få upp någon här eller om det är helt fuckat här också.



Monaghan och Clansy.

Det lilla fölet

Nu ska jag gå ut för att röka, i brist på annat. Ska kolla om hovslagaren har kommit också och om han vill ha någon hjälp.

See ya
Mims

No pics, sorry.

Orkar inte lägga upp bilder idag heller, kan inte få fram orken att leta fram sladden ens. Men imorgon ska jag verkligen försöka, promise. Idag har varit en hyfsat slapp dag faktiskt, hann göra allt jag skulle göra och till och med lite som jag inte behövde göra innan klockan var tio. Så efter det blev det slappt, kolla lite serier som jag laddade hem! Finally, älskar när nya avsnitt kommer ut, speciellt om du kan ladda ner flera samtidigt, då har man massa att kolla på!

Imorgon åker Jess hem, kommer bli lite tråkigt faktiskt. Har gillat hennes sällskap, en jävligt skön tjej. Och det har varit så skönt och avslappnat hela tiden när hon varit här. Men imorgon kommer Rachels mamma, hoppas att det kommer gå lika bra med henne as well. Det är ju bara fyra dagar kvar innan Rachel och resten kommer hem, så det kommer gå fort. Med tanke på hur fort den här veckan har gått, även om det känns som en månad ungefär. Fick reda på av Jess att Juju, alltså Rachels mamma(roligt namn jag vet!) brukar låta barnen göra exakt som dom vill. Hoppas innerligt att det inte blir kallabalik och tjöt. Kan ju bli ganska jobbigt om hon säger till Charlie att han får göra en sak och jag sedan säger en annan sak, oavsett vem som har rätt. Hoppas det går bra, så det inte blir meningsskiljaktigheter mellan mig och Juju, men eftersom det endast är fyra dagar så får det väl gå som det går. Hon får väl skämma bort honom om det nu är så.

Idag blev det ingen ridning, klockan blev lite för mycket och det blev lite missförstånd. Trodde att jag skulle rida med Tom, men tror nog inte han fattade att jag var hemma när jag var i Tv rummet. Så det blev lite fel, men imorgon tar jag mig nog en liten tur i paddocken, och uppför han sig väl tror jag faktiskt att jag ger mig ut på vägen en liten stund. Som tur är har han varit ute i hagen och motionerat sig lite, så han är förhoppningsvis inte allt för pigg.

And guess what? Förhoppningsvis så kommer jag hem för en visit i slutet av Februari. Mamma fyller år, och har en helg att ta igen efter denna helgen. Måste ju bara kolla upp med Rachel först förstås, men jag tror nog att det kommer gå bra. Jag är otroligt taggad på det, ska nog faktiskt kolla lite flygbiljetter redan nu. :D




enjoy these for now !

Big love
Mims

Angel

Idag har vi varit i en lekpark med Charlie, handlat lite. Ätit lunch inne i Birr och haft väldigt trevligt. Pojken har uppfört sig briljant, och ville endast hålla min hand när vi gick på trottoaren. Tycker om han jätte mycket, riktigt mysig liten unge. Hoppas att det fortsätter vara såhär när de andra två ungarna kommer tillbaka. Har också mockat stall, släppt ut hästar och morgonfodrat. Detsamma gäller imorgon, men blir också ridning i paddocken eftersom Monaghan har tappat en sko.

Är hyfsat trött, både jag och Jess somnade till filmen vi kollade på. Den var rolig, men var helt enkelt för trött och det var så varmt och gött att ligga i deras "beenbag" alltså sackosäck.

Bilder kommer imorgon om ja orkar.
Big love
Mims

One week

En vecka har gått, och det har gått fort som fan. Fastän det känns som att jag har varit här en månad minst, känner mig så hemma. Kan göra vad jag vill och det känns jävligt skönt ! Dagen idag har bestått utav lek med Charlie, sen blev det en tur in till Roscrea som inte uttalas som det stavas. Köpte lite lördags snacks! Och gick runt där ett tag, hittade då också ett par örhängen som var billiga och grymma. Tre par för typ 30 spänn, köpte också en tidning och gick runt och försökte hitta något roligt. Tyvärr var det en lite för liten stad för att ha något för intressant, men fint var det iaf. Efter det blev det mera lek och Wall E! Sen mat, sen upp tidigt till rummet. Kände att ja ville vara för mig själv så fort Charlie låg i sängen, och riktigt gött är det. Har ställt klockan på kvart över åtta, så borde faktiskt gå och lägga mig nu om ja ska orka med ännu mera lek och dessutom hästarna imorgon. Känner mig inte direkt trött, men linserna börjar torka och antar att jag är för trött egentligen.

Anyways, lägger la in ett inlägg imorgon med. Kanske lite bilder på hästarna också.
Big love

Mims

Hmm..

Clairvoyance kommer ifrån franska och betyder - att se klart- vilket innebär att man kan se livsenergierna runt omkring allting levande och även energier av en mer andlig karaktär som t ex spöken.

Som clairvoyant har du en väldigt öppen personlighet och har lätt för att känna av sinnesstämningen hos människorna runt omkring dig. Du har alltid – utan att kanske veta varför- varit bra på att läsa av andras kroppsspråk och förstå bakomliggande sammanhang. Du är social livfull och har lätt att få kontakt med andra människor.

Du är även klok och förståndig och dina vänner och familj kommer ofta till dig och ber om råd eftersom de vet att den vägledning du ger dem ofta leder till något positivt.

Om du ännu inte upptäckt dina krafter fullt ut kanske du har fått en fingervisning om dem redan. Du har till exempel känt på dig vad som ska hända innan det har skett eller sett något som andra inte lagt märke till. Tänk på saken... Kanske har du ett sjätte sinne!

One last breath

Dagen har gått hyfsat långsamt idag faktiskt. Vaknade vid elva, åt lite frukost. Släppte ut hästarna i hagen lite och chillade. Sen kom Jess som är Harrys syster hit med Charlie. Sen dess har det vart lite mer full rulle, cykelåkning inomhus, Wall E och middag. Fick Charlie att somna, var lite orolig för den biten. Men läste två sagor och sa till honom att han borde somna och det gick han med på. Sen blev det en sen middag med Jess, hennes bror och några fler. Jätte god middag med fisk och potatis. Tog tre öl och blev lullig, ganska skönt faktiskt men ville inte direkt dricka mer :P Kan ju inte bli full haha, imorgon är det ju en ny dag med lek och bus och allt som hör till.

Lillgrabben har iaf skött sig exemplariskt, tack och lov.

goodnight
Big love
Mimd

Got some time to kill.

Namn: Madeleine
Kallas för: Mimmi, Mims
Stjärntecken: Kräfta
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: Läppen
Tatueringar: Fyra, två på fötterna, en i nacken o en på sidan magen
Längd: 169? HUR FAN SKA JAG VETA? :P
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: Brunt
Fräknar: nej inte direkt, kanske på sommaren. Men leverfläckar har jag minsann!
Motto: Live your dreams, conquer the world!
Önskar du att du bodde någon annanstans? För tillfället bor jag "någon annanstans"
Tycker du att du är attraktiv? När jag har mina bra dagar.
Dricker du? Ja
Röker du? Jupp
Vilket schampo använder du?
Elvital
Vilken parfym använder du? Tommy Hilfiger någonting
Vad är du rädd för? Att stå ensam kvar.
Gillar du att tvätta? Nej, vet inte riktigt hur man gör.
Gillar du berg- och dalbanor? Absolut! Åk Insane på Grönan!

SENASTE..
Filmen du hyrde?
Har inte hyrt film på evigheter
Filmen du köpte? Har inte köpt film på evigheter (a)
Låten du hörde: You and me- Lifehouse
Låten du laddade ner? No idea
Personen du ringde? Mamma
TV-program du såg? Ingen aning
Person du tänkte på? Pappa
Boken du läste? Brisingr
Personen du fick e-mail av? Någon som var intresserad av Au pair
Personen du fick brev av? Nordea HAHA
Personen du fick sms av? Martin
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Long time ago
Saken du köpte? Cigaretter.
Du gjorde idag? Rökte haha


FAVORIT…
Låt:
Går inte att välja en låt :S
Sak att göra: Lyssna på musik
Dryck: Öl
Kläder: T'shirtar
Film: ööh, Finding Neverland var bra....
Bil: Volvo C70
Serie: Ghost Whisperer


HAR DU NÅGONSIN…
Gråtit över en pojke?
Ja
Gråtit över en flicka? Ja
Ljugit för någon? Ja
Blivit arresterad? Ja i Cypern haha
Träffat någon från internet på riktigt? Nej


ANTAL…
Gånger ditt hjärta brustit?
ett antal gånger
Hjärtan brustet på grund av dig? Jag vet inte
Tjejer du kysst? Sayeh, Agnes. Haha, vet ingen mer?
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några stycken :).
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Aldrig tror jag

Brukar du svära mycket ? ja fan det är la klart det eller?
När stiger du upp på morgonen? 8.
Vad ska du göra ikväll? Sova
Vad är du allergisk mot? Inget, har dock vart allergisk mot julmust? :S ganska sjukt
Var har du ont? Min rygg, träningsvärk.
Använder du hårspray? Nej.
Kan du stå på händer? Tror inte det
Salt eller socker? Båda
Gillar du ketchup? aa
Är du glad nu? Nja
Var du glad igår? Ja
Vad dansar du till? En skön låt, helst lite reggeaton.
Stockholm är… ? bra
Göteborg är… ? Bättre
Kan du sjunga? Ja klart, det kan väl alla? Det låter dock inte bra.
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? Sverige.


22 januari

Couldn't make you see it,
That I loved you more than you'll ever know,
A part of me died when I let you go.

I would fall asleep,
Only in hopes of dreaming,
That everything would be like it was before.
But nights like this it seems are slowly fleeting,
They disappear as reality is crashing to the floor.


grattis pappa.

Spin me around !

Haft en väldigt seg dag idag, vart regnigt och nästan inte gjort ett piss alls. Imorgon är det fredag, vilket betyder efterlängtad helg för de flesta. Dock inte för mig, kommer ha fullt upp nästan hela tiden. Hoppas att lille Charlie kommer uppföra sig bra, verkligen håller tummarna för det! Imorgon får jag dock sova ut, dom åker tidigt imorgon och ska inte göra något mer än att städa lite granna och mata katterna och hundarna. Så det känns gött, kan gå upp när jag vill. Behöver inte ställa klockan :) Ska väl alldeles strax ta mig en kvällscigg och sen krypa ner under täcket. För känns lite som att en förkylning är på väg och det vill jag förhindra så mycket som möjligt.

Saknar er där hemma otroligt mycket !




Big love
Mims

I can't let this life pass me by.

So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground?

I've gotta find my place, I wanna hear my sound.
Don't care about all the pain infront of me.
Cause I'm just trying to be, happy.

Troublemakers !

Är för tillfället helt ensam på stora herrgården, men sitter i mitt rum och tar det otroligt lugnt. Riktigt skönt efter att ha lekt med 3 åriga Charlie och hans kompis, som sprang runt i hela huset och gjorde saker man inte fick göra. Herregud, men Charlie är söt, lite jobbigare än de andra barnen. Men jag tror att det kommer gå bra, han tror dock att jag ska åka hem hela tiden när jag tar på mig jackan och ska gå ut? Hahahaha, rolig liten kille.

Klockan är bara halv ett här, men känns som mycket mer. Otroligt gött väder ute idag här faktiskt, solsken och 7 grader ute. Men tyvärr har Harry tagit med sig båda hästarna på Hunting, så kan ju tyvärr inte rida ut i detta underbara solsken. Frågan är vad man ska göra, kanske skulle åkt med in till Birr och gått runt och kollat lite, men kändes som att jag behövde ta det lite lugnt efter barnen asså. Haha, dom kommer ju trots allt hem sen igen och då blir det ännu mera leka. På fredag åker fyra av familjemedlemmarna på skidresa till Frankrike. Hoppas dom får riktigt kul, då blir Charlie kvar här med mig. Trodde först att jag skulle ta hand om han helt själv vilket skulle bli katastrof, men som tur är kommer Harrys syster och Rachels mamma att hjälpa mig. Så det kommer gå bra.

Nu tror jag att jag ska äta lite nudlar faktiskt från gårdagen, börjar bli lite hungrig. Sen tror jag ta mig FAAAN, att jag ska kolla färdigt på Finding Neverland, har ju inte blivit av. Kollade ju på Paradise Hotel igår kväll. Så den ska jag nog allt kolla färdigt på.

Big love
Mims

Oh Sugar !

Har tappat bort mitt armband med mina fina snäckor på, är ju lite av ett minne. Menmen, hoppas på att det dyker upp någonstans i huset. Idag har det känts som att jag gjort mycket, kanske för att jag var uppe vid åtta imorse redan, vilket jag inte vart på riktigt länge. Men det känns gött, då slipper jag vara uppe så länge på nätterna också. Har ridit idag också, på Monaghan eller Ravello, kan inte komma ihåg vem som är vem. Tror dom har sagt fel till mig någon gång så jag har mixtrat ihop det. Red i paddock idag, riktigt pigg och alert häst, jätte rolig att rida. Men man märker ju att det är "hunting" hästar för de är inte så himla lätta att rida dressyr på, men det kanske bara tar ett tag. Får hoppas att jag har tålamod med det. Ska ta kort på dom imorgon om det blir något bra väder, hela dagen idag har varit mulen men det har inte börjat regna förrän nu på kvällen. Var också i deras "localtown" Birr, som var jätte fint och ganska stort. Lite utspritt bara, men det fanns många mysiga affärer och de hade riktigt god kinamat också vilket jag och barnen fick äta idag. Däremot tyckte jag inte så mycket om det som de andra älskade nämligen anka och plommonsås. Ankan var helt okej, men med plommonsåsen, uuuuuuuuurgh. Inte gott, don't try it at home folks.

Just nu är jag helt ensam hemma med barnen i detta kråkslott! Har en babymonitor utanför mitt rum så jag hör deras andetag vilket nästan låter lite läskigt, låter som att det är någon som står och andas utanför min dörr. Och med tanke på att jag tycker att det är ett spökhus så skulle det ju kunna stämma. Let's just hope there isn't any ghosts around here, iaf inte nu när jag är ensam. Funderar på vad jag ska göra nu, kanske kolla film, kollade aldrig färdigt filmen ja skulle kollat färdigt på igår. Eller lite tv, kanske läsa lite bok. Ska ta ut hundarna om ett tag också så de får kissa, and have a smoke you know. Inte så roligt i regnet bara, men hellre det än att gå in i pianorummet som Rachel sa. Det ligger i den "mörka" delen utav huset och jag går hellre ut i regnet än att gå dit i mörkret. Vet liksom inte ens var lamporna är där, får ta och kolla upp det imorgon helt enkelt!

Hoppas att ni har det bra i kylan där hemma, jag ska inte säga så mycket. För ni har dubbelt så varmt inomhus än vad jag har det. Tio grader (typ) är det något ni skulle vilja byta mot era 23 grader där ni kan gå runt i shorts och linne eller praktiskt taget naken? Här måste man ha tofflor på sig dygnet runt. Haha

Big love
Mims

Är det tisdag idag?

Känns som att dagarna blir ett virrvarr, men det måste ju vara tisdag liksom, kan ju inte vara onsdag redan. Har precis tagit mig en varm dusch och det var otroligt skönt, speciellt eftersom jag gick upp vid åtta. Rachel gick igenom alla sysslor med mig som jag ska ha varje dag efter att barnen stuckit till skolan. Men det kommer gå fort, max en timma om ens det. Kommer väl dock ta ett tag för mig att komma ihåg allting exakt osv.

Idag vet jag inte vad dagen bjuder på, kanske en ridtur till med Harry på stooora stora Monaghan, tror han stavas så iaf. Idag är det inte lika fint väder ute, mulet och typiskt irländskt väder. Men fortfarande varmare än i Sverige, och jag är glad att jag slipper snön. Funderar på vad jag ska göra nu, trodde ju att jag skulle sluta röka när jag kom hit med tanke på att jag inte röker när jag är med barnen (vilket funkat briljant!) Har inte kvar samma sug faktiskt, men på dagarna nu så har jag rökt desto mer, för ja har inget speciellt att göra :P Det är ett ganska chill jobb ändå, det är som att vara en storasyster och hjälpa morsan med allt hushållsgrejs och få hjälpa till med hästarna. Vem tackar nej till det liksom. Måste däremot erkänna att varje kväll känns detta som ett dumt beslut, att åka iväg från alla mina vänner och min älskade familj. Men varje morgon som jag träffar på alla här så känns det som att jag gjort rätt sak. Jag behöver väl helt enkelt bara vänja mig vid att vara själv på kvällarna.

En rolig sak jag har märkt är att jag börjat tänka på engelska, även om det ibland kommer in lite svenska ord när jag ska prata. Det sjuka är att jag kan prata hur bra som helst med barnen, men det är som att jag är blyg för att prata med föräldrarna (som är hur sköna som helst) och därför bara får fra, yes. no, yeah okay osv. Haha, pinsamt, men det kommer väl med tiden allt det dära också antar jag. Nu funderar jag på att kolla färdigt på en film jag började kolla på i Söndags.

enjoy the pictures !

det här är Cola och ryggen av Bisquit.

Mitt rum

Innergården

Huset från ena sidan

Huset från andra sidan

Big love
Mims

Måndag

Orkar inte skriva något mer ikväll, är ganska trött. Ska upp tidigt imorgn, lägger in bilderna imorgon när jag har tid !

Big love
Mims

It's sunny outside !

Här är det skit skönt väder ska jag berätta för er, här finns ingen snö och inga minusgrader. Just nu är det bara fem plusgrader, men solen skiner och värmde mig så underbart i ansiktet förut när jag var ute för morgonciggen. Hundarna Bisquit och Cola välkomnade mig med lite lek och pussar. Tänkte faktiskt lägga in lite bilder på dom här, men det verkar inte funka här idag. Eller inte för tillfället iaf, så jag gör ett inlägg senare och lägger in alla bilder jag tagit idag, kanske får ni något hum om hur jag bor då osv :)


Verkar som att jag är helt själv här idag, eller iaf nu på morgonen. Stötte inte på någon i hela huset, iofs ganska lätt att inte göra det med tanke på hur stort det är och alla dessa jävla gångar. Kommer ta ett tag innan jag kan navigera mig runt perfectly ! Men mysigt är det, speciellt på dagen. På kvällen är det väldigt mörkt och känns lite som ett spökhus. Men ni som känner mig vet ju att jag tycker om spöken och allt som hör till. Jag kanske får riktiga roliga upplevelser här som jag kan berätta om, who knows ;)

Nu ska jag faktiskt göra iordning lite i rummet, packa upp lite skit och fixa och dona. Men sen går jag nog ut, om det så bara är att sitta ute i solen så är det så jävla gött. Det är typ vår här liksom, och vem tackar nej till det när man tänker på hur kallt det är hemma i Sverige. Jag längtar så tills sommaren !!!

Big love
Mims

Finding Neverland

Första inlägget för första dagen. Hmm, allt har gått skit bra. Allting har klaffat, inga förseningar och inget strul. Kom hem till Rachel och Harry i Birr, och kände mig inte mer än jävligt mycket välkommen. Trevligare människor får man leta efter. Har inte riktigt packat upp ännu, bara det viktigaste. Bor just nu mellan två olika rum eftersom det hade blivit en läcka i ena rummet så kan jag inte sova där, men har garderoben där. Haha, får se hur jag gör med det. Längtar tills jag kryper ner under täcket för tro mig, här inne i huset är det inte varmt. Pyjamas och tofflor är det som gäller !

Imorgon får jag sovmorgon som tur är, gillar jag starkt. En sak jag stör mig riktigt mycket på är att jag inte hann köpa med mig någon limpa med cigg. Otroligt korkat, och inte fanns det inne på flygplatsen heller. Kommer bli ruinerad med tanke på att ciggen här kostar 80 kronor. Menmen, har ju trots allt bara rökt två cigg idag så jag kanske borde fortsätta på den vägen?

Är mycket mer positiv idag än vad jag var igår, igår ville jag inget hellre än att stanna hemma och bara umgås med alla underbara människor, vilket jag fortfarande vill förstås. Men direkt att jag kom hit kändes allt bättre. Och jag kommer vara så himla stolt över mig själv oavsett om ja stannar en månad eller sex. Det spelar mig ingen roll, för bara att resa hit var ett stort steg för mig, trodde det skulle gå åt helvete. Men allt gick som smort, och kände verkligen att jag faktiskt klarar mig själv. Däremot ser jag inte riktigt fram emot att ligga själv i denna stora sängen och frysa, ruskigt kallt.

Nu tänkte ja faktiskt klä på mig pyjamas, borsta tänderna och sätta igång en film och snackar med de av mina vänner som är inne på msn eller facebook.

Big love.
Mims

Change this lonely life.

I want you to show me.

Är just nu jävligt otroligt trött, är otroligt segbakis efter en riktigt rolig kväll igår. Hade väldigt trevligt med mycket trevliga människor. Blev lite gråtmildt när jag sa hej då till allihopa bara, det kändes hyfsat jobbigt faktiskt. Men det är ju mitt egna val det här så jag måste hålla mig till det. Och hoppas att jag står ut så länge som möjligt, vill inte riktigt tänka på hur det ska bli att säga hej då till mamma. Eller att inte ha Wilma sovandes i sängen varje natt, inga bröder att snacka med och inte tryggheten av att alltid ha mamma vid min sida. Det är ju något jag behöver göra detta, men det gör det ta mig fan inte lättare.

Tog en del kort igår, men orkar inte lägga in dom. Jag antar att jag behöver göra iordning denna lilla datorn nu så att jag kan göra färdigt alltihopa. Hade vart skönt att vara helt färdig, så man kanske kunde hitta på något annat en liten stund. Men nu ska jag iaf hitta på något annat, spela ett spel eller något liknande. Vill egentligen kolla på film med M, men känns som att ja inte kommer hinna. Fast det är väl jag i ett nötskal, tror alltid att jag inte har någon tid. Men vad gör jag framför datorn liksom, i'll leave this place really soon. Och då borde man väl kanske leva livet lite mer. Vad vet jag, detta var allt för mig. Hör av mig imorgon när jag kommit fram. Och ska ta massa kort på huset så ni ser hur jag kommer att bo !

Follow me, into my dreams.
Mims

In my life there's been heartache and pain.

Hej ni som läser min blogg, vilka ni nu är ! Idag har jag haft en bra dag, börjat packa. Fast kom bara en liten bit innan jag inte orkade mer. Men det var bra att jag började idag, för märkte att jag behövde fler leggings. Hade bara ett par som var bra, de andra var sletna och tunna. Usch och fy, inget för mig. Så köpte mig ett par goa från BikBok, JAA, det är absolut min favorit affär för tillfället. Åt och McDonalds med Emma, blev El maco eftersom dom pommesen är så jävla goda med sin krydda på. Riktigt frodigt.

Imorgon blir det sista utgången för mig i Sverige på ett halvår. Blir nog Kungälv så att jag får träffa min älskade Agnes en sista gång innan jag åker. Och jag tycker bra om kungälv, det kan vara hur man vill där. Man kan ta det lugnt och bara sitta och tjöta, eller ha riktigt jävla roligt och dansa som fan. Perfect place! Bara rätt folk är där så kan kvällen bli succé! Har tröttnat något otroligt på stan med sitt höga inträde, tråkig musik och massa folk som hoppar omkring som om det brinner om deras fötter och viftar med armarna som om det var fullt med mygg omkring en. Nej tummen ner för stan för min del, iaf för tillfället. Brukar ju gå i vågor.


Nu ska jag ta en kvällscigg, sen blir det sova. Känner mig otroligt jävla trött, är väl antagligen för att jag är sjuk. Kanske till och med har feber, vem vet.





Somewhere I belong
Mims

Can't stop now!

Tycker jag var duktig imorse som kom upp innan tio. ( Min käre mor kom dock in några fåtal gånger och försökte ruska liv i mig) Började dagen segt med morgoncigg och sedan kollade jag lite bloggar, tycker om att kolla på PH deltagarnas bloggar faktiskt. Och jag är inte som er andra, jag är efter. Jag började nämligen kolla på Paradise Hotel i förrgår. Har inte tid att sitta vid tvn så jag kollade på internet och fastnade direkt. Ruskigt roligt faktiskt, påminner lite om min förra sommar hemma hos Emilia hela sommaren, eller var det inte det vi sa Sayeh? Jag vet ju redan tyvärr vem som vinner, eftersom någon var tvungen att skriva det på Facebook. Tråkigt, men samtidigt kan det bli kul att se hur den personen bär sig åt för att vinna. Favoriterna för mig är och har varit Catja, Andreas, Cimon och Greta! Hoppas dom kommer långt.


Tycker att jag ser otroligt bred ut här, men jag lovar. Det är fel på Emmas kamera, jag ser aldrig bred ut! Promise, please believe me?

Jaja whatever liksom, sitter nu i ett bombnedslag alltså mitt rum som ser för jävligt ut nu. Har börjat rota fram allt jag ska ha med mig när jag åker, och det är en del. Hoppas att allt får plats i resväskan. Är ju ganska mycket man ska ha med sig när man ska vara borta ett halvår. Längtar redan till sommaren, kanske lite för att jag plockade fram lite shorts och linnen idag? Hoppas och tror att tiden i Irland kommer att gå otroligt fort, så kommer jag hem till en underbar svensk sommar och till mina vänner. Och efter sommaren, när allt börjar bli mörkt igen. Då drar jag igen ;) det är givet.

Kan inte riktigt sluta lyssna på I see you med Leona Lewis, nämligen the endtrack of Avatar! Riktigt bra, om ni ska se den, se den i 3D. Man kan dock bli lite yr i början, haha, eller det blev jag i alla fall.

Life is ours, we live it our way.
Mims

5 days to go

Har varit hyfsat dålig på uppdateringen här i bloggen faktiskt. Men det ska det blir ändring på, speciellt efter jag flyttat. Då blir det minst ett inlägg om dagen med information osv. Men iaf, idag har jag varit med Sayeh som kom till mig igår kväll och sov hos mig. Hade tydligen vänt på mig hela tiden och snarkat (är förkyld) haha, så det hade hon tyckt vart jobbigt. Synd för henne ;) hahaha nej. Sen drog vi in till stan och käkade på Paprika, och jag vet att alla säger att det är fucking bajsbakterier i deras mat. Men jag har aldrig blivit dålig? Varför skulle jag då sluta äta där? Herregud. Sen gick vi vidare till Fröken Olsson och träffade Emma och Amanda. Jag tog min älskade Kaffe Mocka och delade en hallonpaj med Sayeh. Mycket mumsigt.
Sen gick Amanda och Sayeh iväg åt ena hållet, hemåt och jag och Emma åt andra. Gick med henne när hon handlade smör, och hon gick med mig när jag köpte hem några tröjor från BikBok. Älskar BikBok nu för tiden, tycker faktiskt om deras goa t-shirtar osv. Men iaf, haft en mycket trevlig dag idag.

Igår köpte jag också en kamera, som är kanonbra. Samsung ST550, riktigt bra faktiskt. Är väldigt nöjd :) Tänkte slänga upp lite bilder på allting någon gång när jag orkar ta kort på det. Tänkte på min lilla dator osv.:)

Men nu tänkte jag faktiskt göra så att jag ska gå ut och ta min kvällscigg, sen blir det bok och försöka sova. För imorgon ska jag försöka komma upp innan tio, lyckas jag med det kommer jag bli extra stolt över mig själv! Imorgon blir det nog stan igen med min lillebror och sen kanske bio med tjejerna från klassen!

Ni får ha det så bra, och sov så gott.
Mims






Jag vet !!!!!! Mina vänner är de normalaste man kan hitta, och också de allra vackraste. Tyvärr blev det ingen mongo bild på mig eftersom jag var fotografen! Men det finns plenty på FB, så är ni ute efter lite kvällsunderhållning så är det bara att kika in där!!

Boobidibobo

One week to go...

Riktigt seg dag har det varit idag. Min käre vän Sayeh( som förresten fyller 20 nu, GRATTIS !) sov här inatt. Igår var vi hemma hos Emilia och Mitchell och åt lite god middag(kyckligsallad) och drack lite gott osv. Skulle egentligen gått ut, men det blev inte riktigt så. Alla blev ni nog lite otaggade efter ett tag.

Har endast suttit och pillat med min nya lilla dator hela dagen och kollat på The Hills och The City och även Scream. Första gången jag ser den faktiskt, var det meningen att man skulle bli rädd av den? hahaha, nej men jag kan inte precis påstå att jag tycker det är så mkt skillnad på den och Scary Movie, förutom dom "roliga" inslagen i Scary Movie då men.. hmm, nej ingen skräckfilm för mig inte.

Funderar nu starkt på att kanske ta mig en sista cigg, spela lite sims eller nåt annat spel på datorn. Sen blir det sängen, åker till Kungälv imorgon. Träffa mormor och köpa en kamera och sen blir det stan med mamma. Grekisk mat och Avatar ! Can't wait !

Och på tisdag ska jag klippa mig :D äntligen ! har behövts ett tag nu !

Menmen, iaf. Sleep tight, my friends and frenemies !
Mims


8 dagar kvar

Idag har varit en soft dag, gick upp hyfsat tidigt ändå med tanke på att jag drack öl igår. Kanske sisådär vid elva någon gång, däremot så komme rjag ihåg att jag vaknade flera gånger under natten och drack av min cola som stod i mitt fönster. Var så jävla törstig, och gött var det för inte den minsta bakistanke smög sig in i mitt huvud. Idag har jag varit pigg och glad, har spelat sims på förmiddagen. Har fått dille på det igen, kul är det. Speciellt när man har massvis med ,barn och typ en mamma som ska hinna med allt och bara stressa. Såna spel gillar jag, stressspel är bra. Kan till och med somna när jag spelar dom!

Ikväll var jag med mina kära tjejkompisar från klassen. Agnes, Andrea, Linnea och Stina, vi var hemma hos Stina och hade det otroligt mysigt. Det blev tacos och onyttigheter, snacka, lite Let's dance och massage. Otroligt mysigt faktiskt, kände att det var behövligt med en lugn men inte ensam fredag. Nu sitter jag här och är inte det minsta trött, känner absolut för att spela lite sims, men då vet jag att jag kommer sitta där i minst en timma. Tiden går så jävla fort ! Och med tanke på att jag ska upp hyfsat tidigt imorgon så borde jag kanske lägga mig och läsa lite, kanske skriva en packningslista också. Smart idé, är ju bara åtta dagar kvar !

Imorgon blir det My Dog med mamma, Wilma ska ställas ut. Ganska synd att man inte får ta med andra hundar, hade vart bra träning för lille Pebbles. Fast tänk om alla skulle ta med sig sina hundar, hade ju vart smockfullt. Och det är det redan innan ! Hoppas också på att hitta något klädesplagg till Pebbles nu eftersom hon växt ur sina overaller. Är lite kallt för nakenhundar nu faktiskt, det blir snabba piss och bajs turer ut. Sen är det illa kvickt in igen för att värma sig.



Funderar på att klippa mig btw, och något sånt här underbart härligt vill jag ha. Vill vara lika snygg som Agnes är i sitt korta hår ;) haha, nej men mitt hår är alldeles för slitet, iofs med tanke på när jag sist klippte mig är det inte så farligt. Måste vara mer än ett halvår sen, är lite dålig på det där med att sköta om håret. Men nu känner jag för att klippa av allt slitet och bli korthårig igen, kanske vågar jag klippa mig lite kortare än jag hade förra gången. Hmm, vi får se hur det blir.

Iaf, haft en bra dag idag. Sleep tight
Mims

When I've left this country, the others will still be there !

Haft en seg men ganska härlig dag idag ändå. Träffade Erica på dan, kollade film och snackade lite. Har inte träffat henne på evigheter, så det var kul att träffa henne innan jag drar iväg. Skulle egentligen ut idag, men det blev inte något av det. Kom på att det räknas som en söndag idag, så antar att ingenting är öppet. Imorgon blir det iaf att äta grekisk mat, MUMS ! Köpa en mindre bärbar dator, känner att det kan vara skönare att ha en liten med sig när man åker iväg istället för min bamsestora. ÄLskar min dator dock, men föredrar en mindre. Sen på kvällen blir det kanske också några öl på DD med emma kanske, om inte mamma blir alldeles för besviken över att jag lämnar henne.

På fredag blir det att träffa tjejerna i klassen, kanske lite middag, mys och kanske utgång också. :) Kommer bli trevligt, på Lördag blir det nog så att jag är med Emilia, och kanske några fler och käkar lite middag och så med. Ska bli trevligt att umgås med alla människor nu innan jag åker.

Men nu däremot, ska jag ner till Ica för att inhandla onyttigheter. ÄLskar det ! Cola och Cheeszeballs blir det denna gången tror jag bestämt. Får bli film och mys med lillbrorsan tror jag. Så ni får ha det förjävligt hajj

Mims



When everything changes what will you have?

Crazier !

Den här killen är något man verkligen bara vill stirra på. Cody Longo heter han för er som vill veta, lite corny namn sådär. Men vilka ögon ! Shit, hade man haft han vid sin sida hade man ju mått jävligt super !




No surprise

Tycker inte riktigt om när folk skiter i sina gamla vänner bara för att dom hittat nya. Men samtidigt, varför ska jag bry mig när jag ändå drar? Haha, their loss. Så att säga !

Nu ska jag ut med Sayeh och festa ! Ska bara göra mig riktigt snygg först.

Eat this suckers FU
Mims

2010

1:e Januari 2010, en ny start. Kanske början till allt nytt och bra. Drar till Irland om två veckor, börjar känna av det lite nu faktiskt med tanke på att två veckor går skit fort.

Idag ska jag fika med Ems som är nere i Göteborg nu, underbart. Är ju tvungen att träffa henne innan jag åker liksom. Och min nyår igår var hahaha rent ut sagt värdelös. Precis som de flesta partykvällarna har vart det senaste faktiskt, har inte vart på humör. Fast middagen hemma hos mig igår tyckte jag blev riktigt lyckad. Riktigt god mat, alla hjälptes åt och hade trevligt som fan. Önskar ju faktiskt att man stannade hemma istället för att dra till alafors. Men det är ju tur att många andra hade kul iaf ! :)

Nu ska jag göra iordning mig lite, ta mig en cigg och sen bege mig inåt stan.
Ha det
Mims

RSS 2.0