Just leave with me now, say the word and we'll go !

Tack Emilia för kommentaren :) Värmde mycket, och fick mig att tänka mycket på allt vi gjorde när vi var yngre. Och sitter till och med och skrattar för mig själv. Vi har haft så jävla roligt tillsammans i så många år. Vi får umgås mycket mer när jag kommer hem för jag saknar oss. Monopol kvällen var oförglömlig !

Tre månader kvar innan jag åker hem för gott, eller iaf för ett tag kanske man ska säga. Har inga planer på att stanna alldeles för länge i Sverige. Vill se mer. Funderar faktiskt på att åka och hälsa på Stina i Nya Zeeland och sen åka och hälsa på Alice (en ny vän från england) när hon bor i USA. San Franscisco verkar ju coolt ! Men först av allt så ska jag njuta av min svenska sommar med färskpotatis, jordgubbar, grillad majs och sallad med feta ost. Kall öl till maten och helst av allt sitta ute och låta myggen äta upp en, kedjeröka och prata gamla minne. Herregud, längtar otroligt nu ! Ska bli så himla skönt att spendera sommaren hemma. Någon som har några ideér på vad vi kan hitta på i sommar? Jag kommer inte hem förrän mitten eller slutet av juli, fuck. Önskar jag kunde komma hem till min födelsedag. Men tjänar ju några extra tusen om jag stannar.

Lyssnar på Jason Derulo nu, älskar hans skiva faktiskt. Jävligt sköna låtar typ som Ridin' solo, the sky's the limit, in my head och självklart whatcha say. Wonderful !

Mims

Det har jag lärt mig nu.Antar att jag borde ha lärt mig för längesen, men det är svårt att lära sig själv av sina upplevelser. Och antar att jag inte har lärt mig ännu även fast jag gärna vill tro det. Jag kom på idag, och haha det får mig att skratta. Inte av glädje men av förvåning. Jag pratar regelbundet med tre personer hemifrån, Min mamma, min bror och Christopher. Ganska sjukt när jag tänker på det faktiskt, vart tog alla andra vänner vägen? Alla de som sa att de inte ville att jag skulle åka, de som skulle sakna mig så otroligt mycket? Vart tog ni vägen? Jag försöker vara en bra person och inte döma, för jag har själv gjort alldeles för många misstag för att säga att jag är alltid är bättre. Jag vet att jag har dåliga sidor också, men när det handlar om en själv blir man väldigt besviken. Fann ni något annat, eller någon annan? Tre månader har gått, och jag har inte glömt någon, jag försöker glömma besvikelsen av alla löften jag fått som ingen har hållt. Men vart går gränsen? När ska man sluta komma med undanflykter, och när ska jag lära mig att inte sätta så stort värde på ord? Antar att jag borde lärt mig för längesen, men jag vill inte tro det alla bevis säger mig. Jag vill inte vara ensam kvar, jag vill inte vara en gammal vän som folk bara kommer att tänka på sådär ibland. Det tar emot, men jag tror jag förstår på ett sätt iaf. Man måste ju överleva sin vardag och tar därför till alla medel för att göra det så behagligt som möjligt. Man måste ha vänner för att må bra, så om en person lämnar en så måste man ju självklart fylla ut tomrummet. Det gör mig bara väldigt besviken, herregud. Tre personer, ganska extremt ändå. Men livet är ju inte alltid lätt, man får lära sig av sina motgångar. För efter regn kommer solsken har jag hört?

Mims

Snap ! Back to reality

Har varit här i tre månader snart. Jag vill inte åka härifrån samtidigt som ja längtar efter att få komma hem. Men det verkar inte som att familjen behöver en au pair efter sommaren eftersom alla barnen går i skolan då. Känns tråkigt, men samtidigt ser ja fram emot att vara hemma också. Jag är delad vet inte riktigt vad jag vill göra. Vad ska jag göra efter sommaren liksom? Får ju tillbaka Cassonade vilket kommer vara svårt att slita sig ifrån. Men samtidigt är det ju i denna åldern man ska ut, man ska se världen. Men har jag någon som vill se den med mig?

Oj

Har inte skrivit på en vecka, har iofs haft besök och varit i Dubling men ändå. Ett tecken på att bloggtiden är över kanske? haha. Fan är inte ens särskilt underhållande att skriva här.

hmm, jaa. Shopping, öl och värme har det blivit för min del det senaste. Brände mig i solen eftersom dom praktiskt tagert inte har något ozonlager här. MEn annars är det gött ! Hoppas ni har det gött hemma.

Lördag

Påskafton där hemma och jag antar att alla blir fylleskallar ikväll. Have fun ! Här har det firats med en god middag, åt lamm vilket jag inte visste om jag skulle tycka om eftersom jag hört att det är en väldigt speciell smak. But I loved it ! Ruskigt gott, och potatis,  ärt&bacon sallad och morötter till det. Fan asså ja får nog också skaffa mig en man som kan laga riktigt god mat, kommer ju inte överleva utan sån här god mat.

Igår var några av Rachel och Harrys vänner över, drack några öl och chillade med dom. Väldigt trevliga, men var lite för segt somnade nästan i fåtöljen med Oviler. (Valpen) Och bestämde mig för att gå upp och lyssna på lite musik istället. Sov tills Lilly väckte mig imorse och gick och matade Ravello innan jag åt min egna frukost. Sen mockning och allt som tillhör hästeriet. Sen kom lite fler folk till middagen, killarna stack iväg till puben. Stannade hemma med Rachel och snackade en del, saknar att prata med vuxna mer. Ibland tröttnar man på att alltid prata och leka med barn utan att ha något eget sällskapsliv. Fast älskar Harry och Rachels vänner, så umgås gärna med dem även om de är äldre.

Imorgon blir det påskäggsjakt och säkert lite annat trevligt. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Just nu spelas;
Tycker faktiskt Salem är lite små hunkig. Riktigt söt !

I was aiming for the sky !
Mims

Erase the demons out of your memory.

sometimes in my tears I drown,
but I never let it get me down.
so when negativity surrounds,
I know some day it'll all turn around !


I will not lie down, I will not fall asleep.
And they come overseas, yes they're trying to be free.
Erase the demons out of your memory.
Change your name and your identity.Om ni aldrig hört Matisyahu innan, så ligger ni efter. King without a crown är en gammal favorit, men One day och Jerusalem är "nyare" favoriter.

One day

Torsdag, och tack som fan för att det varit sol igår och idag. Idag har det till och med varit hyfsat varmt ute. Har longerat "lilla" Ravello och tagit en liten promenad. Var mysigt tills han fick syn på åsnorna som bor granne, dom tyckte han såg lite konstiga ut. Vilket jag förstår att han tycker ! Låter konstigt kan man ju säga att dom gör iaf. Åkte sedan med Rachel och hämtade barnen på Pony Camp där dom ska ha en uppvisning/tävling imorgon som ska bli kul att se. Hoppas att båda barnen vågar ställa upp ! Och förhoppningsvis kanske ja sitter upp på Ravello imorgon så jag vet vart jag ska börja arbeta någonstans. Hade egentligen velat tömköra honom, men det finns nog inte utrustning till det tror jag inte. Inte här iaf.

Så imorgon är det fredag, påskhelgen inleds. Kommer folk hit som ska stanna över helgen, släkt är det ju iofs bara. Kan bli trevligt att umgås med vuxna. Sen är det inte länge kvar tills mamma och jonas kommer vilket kommer bli ruskigt kul ! Can't wait.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik högt i mina hörlurar ! Här hittar ni en bra låt om ni är på chill humör och här hittar ni en om ni vill tagga till lite mer ;) Enjoy.

Mims

RSS 2.0