Tisdag

Ganska skön dag faktiskt, vart jävligt sleten dock. Kollade på "skräck"film igår med S, sov där också. Filmen var inte alls äcklig, The Unborn, haha, skrattade nog mer än man skulle faktiskt. 

Gjorde naturprovet idag också, inte så tt jag kunde direkt mycket men jag svarade nästan på allt faktiskt, några enstaka grejer jag inte svarade på. Kan nog konstatera att jag gissade mig fram på vissa saker, men kanske räcker det till ett g?

Ikväll blir det chill tror jag, har inget stall att göra, så det blir att hitta på någonting annat. Kanske umgås med Sayeh eftersom det inte blev så igår, plugga lite inför nationella imorgonbitti. aja vi får väl se hur det går.

nu får ni ha det för jävla gött

here it goes

vi får väl se vart detta slutar. haha

Måndag kväll

Tycker det har känts som tisdag hela dagen, är helt inställd på att det är onsdag imorgon. Men det är de tinte, och det är jag glad över för imorgon börjar jag tolv, och på onsdag är det nationella. inget jag ser fram emot :P

Ikväll blir det plugga, får jag skjuts så åker jag nog till Sayeh och umgås, försöka plugga också såklart ;)


tillbaka på ruta ett.

090330

Måndag, fan. Nu är det en hel vecka till i skolan, och tro mig denna veckan är absolut inte rolig. Två nationella, ett tal(som jag inte börjat på) och en skrivning. Sen har man ju ett naturprov imorgon också som man ska klara för att få g ungefär, och tro mig jag fattar ingenting utav det som står i boken.

Har varit duktig idag och städat hela mitt rum och läst natur, lunchat hästarna. Ska upp till stallet om ett tag igen och rida, sticker väl upp vid fem eller nåt. :) gött i det fina vädret tänkte jag säga, men man får väl säga halvfina vädret för det är inte kanon ute.

nu ska jag fortsätta plåga mig själv med naturkunskap. HAJJ

ps. mina kläder från HM kommer nog denna veckan, fy fan va bra.

090329

allt jag rör vid förstörs.

better than me

Känner mig ganska dum.


I think you can do much better than me
After all the lies that I made you believe
Guilt kicks in and I start to see

I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you
And I think you should know this
You deserve much better than me



broken road

You say you know just who I am
But you can't imagine
What waits for you across the line
You thought you had me
But I'm still here standing
And I'm tired of backing down



Jag orkar inte gissa längre, jag vet inte själv. hatar att vänta, och att gissa och att fundera.

La Plaza

Hejhopp gummisnopp, sitte rhär nu och klockan är fem i halv sex, ganska så seg faktiskt men känns ju onödigt att gå och lägga sig när man ska upp klockan kvart i sju faktiskt. SKa ta ut mina kära två pållar, är ganska snäll mot min mor så att hon slipper ställa klockan och gå upp.

Denna dagen har vart otroligt seg, vaknade upp hos S. Ganska mysigt faktisk, gick hem till Sayeh sen och chillade där, kolla lite tv och sov i soffan lite. Sen var det stallet och sen kom en massa folk hem till mig och förfestade, Sayeh, Nicke, Lollo, Carro, Johan, Tommy och Hasse, sen var det ju självklart min bror och groggy och nathalie med, de drack dock inte men det var trevligt ändå. G snackade något om crossfest nästa helg, med just cross som tema, och vad kan man säga som svar där? Inte helt fel om man säger så.

Iaf, La plaza blev vårt mål och hade faktiskt kul där, lite roligt att retas med folk, dom vet ju inte riktigt hur dom ska hantera det. Däremot så finns det en person som jag stör mig riktigt mycket på, fattar inte riktigt varför han leker. Kan inte säga att jag inte bryr mig eftersom jag skriver här, men det enda jag bryr mig om är att jag stör mig och tycker att stilen är jävligt kass. Annars var det kul på Plaza. lite roligt att se gammalt folk.

Nu går mina ögon i kors, sover väl sen timma och en kvart iaf, ganska jobbigt kommer det blir att åka moppe sen kan jag lova.

Imorgon blir det stall, plugga och Film med S tror jag, måste få klart en engelska grej som ska in imorgon senast klockan tolv.Det blir nog skitbra, nu ska jag slagga ha det gött hajjj

vänner

Nej nu har det vart en jobbig dag i skolan med fucking prov och jobbig opponering så nu lägger jag ner skolan för en stund och ska fan ta och lägga mig i soffan och kolla på vänner och äta nåt gott.

chilll ouuuut fuck

don't let me get me

I'm always in a fight cuz I can't do nothin right
Everyday I fight a war against the mirror
I can't take the person starin' back at me
I'm a hazard to myself
Don't let me get me
I'm my own worst enemy
Its bad when you annoy yourself
So irritating
Don't wanna be my friend no more
I wanna be somebody else

ey loco.

Dessa jävla filosofigubbar kan ju inte vart så smarta ändå, säkert knäppa gubbar som kom på en idé om att försvåra allt sätt att tänka för människan. Yttervärlden hit, och medvetandet dit. Existerar det vi ser verkligen eller är det bara en illusion i vårt medvetande, existerar vi ens själva eller existerar vi bara i guds medvetande? MEEEEEEN HALLÅ, shit get a life.

plugg

jävla skit plugg, fanskaps filosofi och jävla opponering imorgon. jag orkar inte, kunde ju ha gjort något mycket roligare nu. faaaaaaan, hata sista terminen av trean!

Skinnjacka!

Vill verkigen ha en skinnjacka, kände hur skönt det var i solen förut när jag lånade Seppes. UNderbart, och så jävla snyggt med. Hittade faktiskt en på Nelly som jag kanske investerar i, en billig för mer har jag inte råd med just nu. Kanske inte den absolut snyggaste, men man får väl ta vad man får :P



ganska snygg ändå va?


onsdag

Seg dag, tre stycken två timmar lektioner, inte något man är lycklig över direkt. Har så jävla mycket att göra också, filosofi prov på fredag, dags att öppna boken tror jag, Och opponering också, fan.

Får fan ta och plugga hela kvällen.



lite skakis kanske.

tisdag

Härlig dag idag, man kunde ju skippat snön dock. Annars finns det inte mycket att klaga över ! Fyllde i två av mina tatueringar igår också, gjorde fan så helvetes mycket ondare på foten än vad jag kom ihåg, fast det kan ju bero på att man redan kör på i ett ärr .

Borde egentligen plugga nu, som jag altid säger. Har en engelska redovisning på torsdag och sen filosofiprov på fredag, och jag kan absolut ingenting. Får väl se hur det går.

Ska fan ta och kolla efter studentklänning, alla ska ha vita, man kanske borde ha svart?

ha de gött hajj :D

schoooooool

skola igen, måndag igen, långt till helgen igen. Hur ska man klara detta? plugga, plugga och åter plugga, hela jävla tiden. Hur ska jag klara allt jag har i skolan? jag har för mycket för att kunna göra någonting alls, prov nästa vecka, nationella skrivning och tal. :| Vi får väl se hur detta ska gå. FUCK.

Haha, roligt roligt. Får se vad skvallret blir.

peace out niggas.

Sleten som fan

Är hur jävla seg som helst idag, orkar knappt röra på mig, käka pizza förut och har umgåtts med Sayeh och dom andra idag :) trevligt trevligt.

Igår var vi i nol och partajade, haha. Det var faktiskt kul :) roligare än jag haft på länge faktiskt.

har inget annat speciellt att berätta denna sega söndag förutom att jag snart somnar sittandes.

ha de HAJJ

Joy ride

Kom precis hem från Seppe, kollat på skräckfilm, Joy ride 2. Ja man kan väl säga vad man vill om den, slaktar film typ.  Tycker mer om psykiska filmer som går en på nerverna och gör att man är på helspänn och speciellt när det är småbarn med i den. Som i the Omen.



Den är såklart amerikansk men hittade ingen bra bild från den.

Men Joy ride var helt okej, fast det hade vart kul att bli riktigt rädd och sen åka ut i skogen, så man verkligen upplever adrenalinet för rädslan, då vet man att man lever.



Snart ska jag kolla på 90210, sen blir det sova. godnatt

fredag tack och lov !

Har inte så mycket att skriva, börjar bli jävligt seg nu, har varit uppe tidigt varje jävla dag denna veckan typ. Sov hos Seppe inatt, gick upp kvar halv åtta, kändes jätte tidigt även om det fatiskt är lättare att gå upp nu.

Hade italienska prov direkt på morgonen, och fan va grym jag är för jag hade inte ett enda fel, och jag såg att Gerhard blev imponerad och han sa att det var dumt att jag inte visat detta innan eftersom jag hade kunnat få riktigt bra betyg. Så det kanske blir ett g där iaf? istället för ED? haha, jag säger ju inte nej direkt.

Ska nog faktiskt slänga mig i soffan en stund och ta en powernap, små seg nu. Men först måste jag bara säga att den här killen är riktigt snygg ! haha ;D



ikväll blir det kanske film och mys bara, ska bli ganska skönt.,

so long suckers

pyssling

hahaha, nils e söt.


RSS 2.0