bored to death

Tycker inte det är särskilt roligt att blogga längre, har ingenting att skriva om. Och har jag det kan jag bara berätta det för dom som vill. Orkar inte lägga ner tid på det här, känns väldigt onödigt. Orkar inte skriva inlägg där man ska låta så positiv och allt möjligt, är trött på att låtsats vara något jag inte är :)

så det blir såhär, ha det gött HAAAJJ

what if today is as good as it gets?

Gooosh

Måste våga, måste lära mig att inte balla ur helt. Och våga ta ett steg till när chansen finns även om det kan sluta med att allt blir helt fel. För jag ångrar hellre att jag gjort något än att jag inte gjort någonting alls.

no boundaries

Igår kväll eller hela natten lång kanske man ska säga, var det krök med Agnes, Ted och alla deras vänner. Hade faktiskt jävligt kul, även om jag knappt sovit en timma inatt så är det lätt värt det. Underbart ! Agnes och Ted flyttar till Norge imorgon, fan det är något sånt man borde göra egentligen tror jag. Jobba utomlands bara ett litet tag. Men åker kanske upp till dem om fem veckor och hälsar på, vem vet man kanske stormtrivs.

Idag har jag inte gjort många knyck direkt, har varit väldigt seg, bakis och kallsvettats. Men nu är jag piggare, fast inte tillräckligt pigg för att dricka igen och gå ner till Plaza tror jag, får nog bara bli tjockis cheeseballz och någon film tror jag helt enkelt. Synd att man inte hade någon att dela det med bara. Men life is life, och what you give is what you get :) så man får bara hoppas på att allting löser sig till slut.

Nu ska jag glo på tv, kanske se en eller två filmer som sagt, får se sedan vilka. Såg förresten Iron Man och My Best Friends Girl häromdagen, riktigt rolig var den sistnämnda, pinsamt rolig och sevärd. Iron Man var helt okej. :)

Later dudes
Mims

the climb

it's always gonna be another mountain, i'm always gonna wanna make it move. always gonna be an uphill battle, sometimes i'm gonna have to lose.

ain't about how fast i get there, aint about whats waiting on the other side.
It's the climb.


Fredag eftermiddag

Idag har det inte hänt mycket här hemma, ut med Wilma imorse, eller aa vid tio då :P men det är morgon för mig. Sen har det bara blivit det och suttit ute i solen och läst en ny bok nu, I mina kläder heter den. Ganska lam än så länge, men den funkar väl. Den är inte lika bra som Hollywoodfruar !

Ikväll blir det till Agnes och Ted, lite partaj. Ska bli kul att träffa alla tjejer igen, längesen nu! Så det blir kul, efter det kanske jag tittar förbi Sofia en liten stund om klockan inte blir för mycket. Det hoppas jag att den inte blir :) vill gärna träffa dom med.:) Så nu ska jag göra iordning mig lite, för ska vara i Alafors runt nio.

Hoppas ni har en bra kväll
Later
Mims

Ingen sjusovare idag inte!

Idag var jag nästan uppe med tuppen, var uppe vid klockan nio även om alarmet började en halvtimma innan. Lite segt var det att gå upp men det var inte helt fel när jag såg att himlen var blå och solen stekte ute! Underbart, nu kanske den där värmen kommer som alla snackat om. Var i vilket fall som helst trevligt att tjöta med Emmy medan vi var på Åby, ska upp till Lödöse imorgon och kolla när Monica rider min häst, ska nog fika med emmy och mamma då med. Alltid trevligt.

Idag har det inte hänt så mycket mer än det och att jag vart med Sayeh, Seppe, Fia och Issa. Satt hemma hos Issa och rökte vattenpipa och tjötade och tittade på hennes otoligt söta lilla valp Turbo. Sen begav vi oss hem till Fia med två pojkar i släptåg, Nils och Marcus. Sedan kom också Nicke och vi körde Galenpanna allihopa! Haha, riktigt roligt spel.

Blev lite trött efter ett tag, lite seg och så, så drog mig hemåt. Hoppas på att vädret blir lika bra imorgon! Nu ska jag göra annat, läsa bok och kolla Facebook.

Later
Mims

Riktigt jävla seg !

Är riktigt trött idag, vet inte riktigt varför. Sov hos Fia igår, hade lite mysig middag och så. Och idag har vi bara ätit pizza och kollat på två filmer, kanske är därför man är så seg? för att man inte gjort något :P Men nu ligger jag iaf hemma i min säng och lyssnar på lite musik och kollar facebook. Ska nog stänga av datorn om en liten stund, för sen blir det nog läsa min bok lite. För imorgon ska jag upp halv nio, Emmy hämtar upp mig kvart i tio imorgon. Jag ska hänga med henne till Åby för ett återbesök för hennes häst, tänkte ställa upp för saknar ju hästarna som fan :P haha.

Ska förhoppningsvis till Lager 157 på Lördag med mamma, jonas och mammas gubbjävel. Kanske kan hitta någonting där ! vem vet :)

nu ska jag faktiskt sova , LAAATER
Mims

Tjaaaråå

Har rökt en ciggarett idag, EN enda. Tycker faktiskt att jag är väldigt duktig, kan också bero på att jag är väldigt lat så jag orkar inte bege mig ner mot centrum för att köpa ett nytt paket. Tackar Sofia för att jag fick en cigg igår som jag spenderade som morgon ciggen, den får man inte glömma, den och den sista på kvällen är ju godast. Och efter maten förstås. Haha, ni kanske förstår att jag börjar bli lite sugen nu? Har nämligen precis ätit också. Så jag får väl smöra med min lillebror så han kan köra ner mig med moppen. :)

Igår var det lite krök hemma hos Sayeh, alltid lika mysigt och trevligt. Denna gången var det bara tjejer, vilket inte händer för ofta. Är roligt med "tjejkvällar" ! Vi som var där var ju Sayeh då såklart och sen Seppe, Fia och Kicki. Satt och tjötade ett bra tag och körde galenpanna vilket jag inte kan säga att jag var en mästare i! Men kul var det och många skratt blev det när Seppe skulle gissa på Venedig och sa det men ändå inte fattade hahaha. Ni förstår nog inte såklart men kul var det som fan.

Ikväll så blir det nog utgång faktiskt, och det har ju faktiskt vart bra väder hela dagen så det hade vart mysigt att sitta på en uteservering och tjöta och kanske dansa lite. Så funderar på vad för skor man ska ta på sig, höga eller låga? alltid lika svårt för min del.

Men nu ska jag hoppa in i duschen så att man är lite fräsch och så:) och så kanske jag slänger in ett inlägg sen om hur kvällen var :)

Later
Mims

RSS 2.0