Oh Sugar !

Har tappat bort mitt armband med mina fina snäckor på, är ju lite av ett minne. Menmen, hoppas på att det dyker upp någonstans i huset. Idag har det känts som att jag gjort mycket, kanske för att jag var uppe vid åtta imorse redan, vilket jag inte vart på riktigt länge. Men det känns gött, då slipper jag vara uppe så länge på nätterna också. Har ridit idag också, på Monaghan eller Ravello, kan inte komma ihåg vem som är vem. Tror dom har sagt fel till mig någon gång så jag har mixtrat ihop det. Red i paddock idag, riktigt pigg och alert häst, jätte rolig att rida. Men man märker ju att det är "hunting" hästar för de är inte så himla lätta att rida dressyr på, men det kanske bara tar ett tag. Får hoppas att jag har tålamod med det. Ska ta kort på dom imorgon om det blir något bra väder, hela dagen idag har varit mulen men det har inte börjat regna förrän nu på kvällen. Var också i deras "localtown" Birr, som var jätte fint och ganska stort. Lite utspritt bara, men det fanns många mysiga affärer och de hade riktigt god kinamat också vilket jag och barnen fick äta idag. Däremot tyckte jag inte så mycket om det som de andra älskade nämligen anka och plommonsås. Ankan var helt okej, men med plommonsåsen, uuuuuuuuurgh. Inte gott, don't try it at home folks.

Just nu är jag helt ensam hemma med barnen i detta kråkslott! Har en babymonitor utanför mitt rum så jag hör deras andetag vilket nästan låter lite läskigt, låter som att det är någon som står och andas utanför min dörr. Och med tanke på att jag tycker att det är ett spökhus så skulle det ju kunna stämma. Let's just hope there isn't any ghosts around here, iaf inte nu när jag är ensam. Funderar på vad jag ska göra nu, kanske kolla film, kollade aldrig färdigt filmen ja skulle kollat färdigt på igår. Eller lite tv, kanske läsa lite bok. Ska ta ut hundarna om ett tag också så de får kissa, and have a smoke you know. Inte så roligt i regnet bara, men hellre det än att gå in i pianorummet som Rachel sa. Det ligger i den "mörka" delen utav huset och jag går hellre ut i regnet än att gå dit i mörkret. Vet liksom inte ens var lamporna är där, får ta och kolla upp det imorgon helt enkelt!

Hoppas att ni har det bra i kylan där hemma, jag ska inte säga så mycket. För ni har dubbelt så varmt inomhus än vad jag har det. Tio grader (typ) är det något ni skulle vilja byta mot era 23 grader där ni kan gå runt i shorts och linne eller praktiskt taget naken? Här måste man ha tofflor på sig dygnet runt. Haha

Big love
Mims

Kommentarer
Postat av: sandie

DU! ag har fått en briljant idé! reach me somehow, i need to tell you.

big love!

2010-01-19 @ 23:01:32
URL: http://dahlqviist.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mims
RSS 2.0