Sorry

Mellanbee.wordpress.com

Så ska det ju naturligtvis vara!


Pengar i fickan gör ingen man rik.

Pengarna har kommit in på kontot och för en stund tycks alla andas lättare. Nu finns det mer möjligheter och fler mål som kan uppnås. Men det stiger också en åt huvudet, för man känner sig rik och när man har pengar spenderar man...

Fortsättning på mellanbee@wordpress.com


Och när denna dagen slutar, tar en annan vid.

Och efter helgens ledighet tar en ny jobb vecka vid, men jag gillar måndagar. Det är de dagarna som sätter standarden för hur resten utav veckan blir, har du en kass måndag tappar du hoppet om resten utav dagarna. Nu menar jag inte att en måndag måste vara perfekt och att allt ska gå ens väg, för det händer ju sällan. Men det beror helt på ens egna perspektiv på det, hur positiv man är och vilken inställning man har till de prövningar som kommer ens väg. Ja ser fram emot imorgon, kanske beror det lite på att jag är ledig tisdag&onsdag också. Men bara kanske..

Har förresten skaffat mig en ny blogg, mest för att den är lättare att blogga på från iPaden. Anyhow, mellanbee@wordpress.com

Love


Ain't lost, just wandering..

Det finns många olika typer utav människor.. De som endast lever i nuet och som bara tänker på vad de gör för tillfället, inga större planer för framtiden utan anser att det kommer med tiden. Att man ska njuta utav nuet och inte bry sig så mycket om morgondagen. Jag tycker det är modigt att leva sitt liv så, att vara helt carefree och inte ständigt tänka ; What if?

Sen finns den skaran med människor som jag själv tillhör, den typen utav människa som inte alls kan släppa det förflutna eller det som ska komma. Man lever någonstans mittemellan allt. Varken i nuet eller det som varit, och Gud förbjude om man glömde av att planera och drömma om framtiden. Om det så gäller en timma eller tio år. Ständiga tankar på det som varit, hur de format en till den man är idag. Vad man hade gjort annorlunda om man hade fått göra om, hur man skulle uppskatta de folk som försvunnit från en för tidigt, lite mer. Men samtidigt hade man kanske inte varit där man är om man hade fått ändra som man ville. Även om tankarna alltid finns där, det där ständiga kontrollbehovet av att styra, ingenting får gå snett. Och att alltid planera saker innan de händer, lägga onödig stress på sig själv. Bara för att få ha kontroll över vad som händer. Det är ju farligt med lite spontanitet, då vet man ju inte riktigt vad som kan hända?! Det är sjukt, att ständigt behöva känna att man ska kontrollera allt tills det är perfekt, oavsett hur mycket press man sen sätter på andra människor, bara för att just de är med i planeringen.

And here we go again, saknar lite hur det var förr. Eller kanske den jag var förr, när jag var yngre. Inga måsten, eller överdrivet många tider att passa. Man gjorde lite som man ville, ligga inne och kolla på film en hel dag har ju hänt många gånger, bara för att. Det kan jag inte ens komma ihåg senast det hände. Att ta det lugnt och andas ingår inte i min strategi längre, och det är hemskt att man låter sig själv leva på det sättet. Även om jag kanske inte hade velat ändra för mycket på det heller. En ständig debatt mellan stressa och hinna med en massa, eller stressa samtidigt som man inte gör ett dugg.


Feeling my way through the darkness, guided by a beating heart. I can't tell where the journey will end.


Känns som en hel evighet har gått sedan sist.

Ja, så känns det faktiskt. Det har (som vanligt!!) varit väldigt mycket det senaste och har helt enkelt inte haft tid med något bloggande. Ingen vidare lust eller något intressant att dela med mig av heller för den delen. Har inte ens haft ork att starta datorn på kvällarna, utan nästan somnat innan huvudet landat på kudden. Så utmattad har jag varit. Men mantrat; Men så är det ju med vardagen, bara rullar på. Men NEJ, så tycker jag inte att det ska få vara. Tycker inte att man ska vara så trött att man inte ens orkar ta fram en ny bok för att läsa (trogen bokmal!) på flera månader, eller ens prata med någon och vara social. Bara ligga i sängen och sova för att orka med alla måsten, känns ju ganska hemskt att det är så det är "meningen" att det ska vara när man blir "stor". 
 
Men idag har jag varit ledig, och även om jag alltid lyckas klämma in en miljon saker som jag ska göra när jag är ledig så har det varit skönt. Förstår inte varför jag aldrig kan lyckas ha en helt ledig dag, någon gång. Men samtidigt är det ju väldigt skönt att hitta på saker när man kan,och nu när det är sommar och sol så vill man ju inte bara vara inomhus och vila upp sig. 
 
Imorgon blir det återbesök på veterinärstationen med min pålle, som blivit dålig IGEN! Får se vad domen blir där, kanske går det inte att rida honom mer :( Efter det blir det träning och lunch innan det bär av till frisören och sedan optikern om jag kommer ihåg. Jaa ni ser ju! Så mycket för att hinna andas när man är ledig haha! Fullt upp hela tiden. Men det är väl så jag är skapt antar jag,gillar att göra saker mest hela tiden. Planering för att hinna med så mycket som möjligt på en dag, (ARBETSSKADAD!!!!!) 
 

Love
 
 

RSS 2.0