tisdag kväll

vill bara berätta en sak för alla er som läser min blogg. NI ÄR SUPERTRÅKIGA! nästan aldrig några kommentarer, skriver jag så tråkigt att det är smärtsamt att bara stanna på sidan eller va faaan gäller saken?

ps. Peace okay?
Mims

I could use a dream, or a genie or a wish.












Just like every cowboy sings a sad,sad song.

I could use a dream or a genie or a wish
To go back to a place much simpler than this
There comes a time where you fade to the blackness
And when you’re staring at that phone in your lap
And you hoping but them people never call you back
But that’s just how the story unfolds
You get another hand soon after you fold.

Det har regnat idag. Och om fem dagar fyller jag 20.



Mims

every rose has it's thorn, just like every night has it's dawn.




Åh sommar och sol ! Måste åka iväg igen i sommar verkligen asså, fan om ingen hänger med åker ja fan själv !

sunday it is !

Söndag, vaknade upp vid halv tio. Härligt med sovmorgon måste jag säga. Var ruskigt trött igår efter en hel dag på festival i sol osv. Idag finns ingenting inplanerat, en hel dag av bara chill precis så som en söndag ska vara. Om det bara fanns någonstans att hyra film i närheten hade jag gjort det, och om ja inte kan hyra film är de ju ingen ide att köpa chips o cola. Så hoppas över det idag !

Solen tittar fram emellanåt, men ja orkar inte sitta ute om den ska gå i moln stup i kvarten. Tror ja fortsätter att kolla på OC och chillar i min säng.

mims

We no speak americano

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker om den låten eller inte. Beatet kanske är hyfsat skönt ändå, och samtidigt kanske det är helt annorlunda om man är ute och ska dansa och den kommer på.

Dagen har varit seg, har passat småbarn. Solen har vart i moln förutom några korta stunder vilket har resulterat i ett mycket kallare klimat än de senaste dagarna. Men ska inte klaga, har haft ungefär en vecka av sol vilket är otroligt ovanligt här. Förhoppningsvis är det fint imorgon också för ja nämligen ut imorgon, som ja skrev igår kom ja på. haha, ser fram emot det as mycket. Dricka bärs och vara lite social med folk som inte är under nio år. Ska bli jävligt gött. Och sen är det bara en vecka kvar till min födelsedag.

Nääeh får la ta och borsta tänderna och försöka slagga elle nåt.
Mims

sleepyhead

Har varit trött nästan hela dagen, och ändå kan jag inte bara stänga av allt och gå och lägga mig i "tid" inte för att klockan är särskilt mycket just nu. Men varje morgon är det så jävla svårt att gå upp,och orkar inte med det för det är ju vackert väder ute. Och då vill man ju inte sova, och går ja och lägga mig på dagen så kan ja ju inte somna på kvällen. Va fan är det här. Borde ju finnas något sätt att somna på, kanske inte skulle druckit en kopp te innan jag lade mig i sängen. Med socker i, hmm. Får nog köpa kamomille te igen !

Behöver trimma mitt hår igen fan, det börjar ju sticka ut över örat nu. Vet inte om ja vågar låta dom göra det här eller om ja ska be frisören trimma till det lite. Kanske kan fixas på torsdag. We'll see.

Ska läsa min bok nu och försöka sova, är för lat för att gå och borsta tänderna. hur ofräscht som helst, nej för fan får nog ta och göra det ändå. Måste ändå kissa, så det blir bra.


haha diggar denna bilden lite faktiskt. hahaha och man kan se att min vita bh sitter jävligt snett också, schnöggt !


G'nite
Mims

Darling, you are the only exception !

Det är soligt ute, och jag ligger inomhus. Varför kan man ju faktiskt undra då, men det blåser lite för mycket nu på morgonen så det är inte skönt ute. Men igår blev det en hel dag, gjorde lite trädgårsarbete ute i solen. Glömde smörja in mina ben vilket resulterade i att jag brände dom lite, som tur var så var jag ju faktiskt inte helt vit när jag brände mig så det har ju gått över nu. Ibland har man helt enkelt tur.

Imorgon blir det att passa små skitungar, Charlie och Scott. Förhoppningsvis så är det lika bra väder imorgon också så jag kan ta ut dom till gungorna osv så man slipper sitta inne hela tiden. Och på torsdag blir det en slags "möhippa" för Katie. Hon ska gifta sig i Juli, I Grenada Karibien. Tänka sig att gifta sig i Karibien. Måste ju vara hyfsat gött ändå.

Och jag har antagligen bestämt datumet för hemresan, det blir nog runt den 16:e. Tänkte först åka den 14:e för det var billigare, men behövs här till och med den 15:e. Och som tur är att min mamma är så otroligt snäll och hämtar mig i malmö så jag slipper åka tåg ensam i flera timmar. Har tröttnat lite på det.

Och då är frågan vart och vem jag ska åka utomlands med i Augusti? För det ska bli av, så det är bara att anmäla intresse !! haha, för ja ska ta mig fan åka asså. Fast ni är ju så jävla sega på att kommentera, så jag antar att nästa gång ja loggar in här kommer ja inte ha några kommentarer. Tråkigt, men sant.

PEACE
Mims

Say say bye bye

Gjorde precis en gratis tarotkort grejsimojs på facebook. Jag vet, fejk tänker man ju direkt. Men ja tycker alltid det är lite roligt att se vad som händer osv. Och jag valde korten slumpvis, och detta blev svaret; Ace of Wands - Fresh start and adventure beginning. Knight of Pentacles- Someone is slow to involve themselves in love. Nine of pentacles- not letting anyone get close to you.

Det är ju så sant, det första har redan stått i mina horoskop hela tiden. Den andra vetefan egentligen, vet inte om det menar att jag är seg eller vad? Och den sista är ju briljant, det är ju bara sån ja är. Tyckte det var lite coolt ändå, kanske inte alls stämmer för andra. Men ja tyckte det var grymt iaf.

Vill tipsa om en skön ny låt också, tyvärr orkar jag varken länka eller slänga in videon här men det är Deuces med Chris Brown.

Bye
Mims

In my head

Har börjat fundera lite på vad som ska hända efter sommaren. Den varar ju faktiskt inte förevigt, så har försökt komma på vad jag vill göra. Förhoppningsvis åker jag till Nya Zealand och hälsar på Stina ! Men efter det vetefan, skulle vilja utbilda mig. Saknar att ha hjärnan igång på riktigt, den börjar ju bli slapp nu. Fast samtidigt så vill jag kanske jobba, frågan är som vad. Bryr mig egentligen inte, för vill bara jobba och tjäna cash så ja kan dra någon annastans igen. Funderar på att ta ett annat jobb utomlands kanske, fast inte med barn utan hästar. Och det kan jag ju få referenser för härifrån. Frågan är vart och när osv. Stora frågor hela tiden som ingen kan ge mig svar på, det är ju jävligt dumt egentligen. Fast det är ju bäst att leva livet lite on edge! Ta allt som det kommer, men samtidigt gillar jag att planera. Så får helt enkelt se efter sommaren vart mina fötter vill ta mig. Det är dom som bestämmer you know.

Har haft helgen för mig själv här, eller aa Lördag och nästan hela söndagen. Har vart riktigt gött, har legat ute i solen hela dagarna. Otroligt jävla gött måste ja säga, känns som att vara tillbaka i Cypern. Bara det jobbiga med att inte ha havet bredvid sig som man kan doppa sig i, blev lite för varmt ibland och det enda jag kunde göra då var att gå in i några minuter. Har faktiskt fått färg, irländarna tycker ju att jag är skit brun på kort tid. Men det beror nog mest på att dom inte direkt får färg, inte så fort iaf. Inte för att jag någonsin har fått det förut, men tror trippen till Cypern förändrade det, har tränat upp min hud lite nu. Men solar aldrig utan skydd ! Eller aldrig och aldrig ska jag väl aldrig säga, det har jag väl gjort. Men försöker iaf att ha solfaktor på hela tiden. Tyvärr hade dom bara 15 här i helgen vilket inte riktigt är de tbästa, men bättre än inget antar jag.

Nu tänkte ja läsa lite mer av mina nya bok VANISH. Började läsa för en halvtimma sen och har redan kommit långt. Riktigt spännande ! Imorgon är det en ny arbetsdag, längtar tills på Torsdag för då ska jag ut och dricka öl. Saknar det som fan ! Så det ska bli kul, hoppas det är varmt så man kanske kan ha på sig shorts på kvällen till och med.

Anyways, night.
Mims

Solsken utanför mitt fönster !

Solen skiner fortfarande utanför mitt fönster och klockan är tjugo i tio, är inte det underbart så säg? Den börjar väl iofs att gå ner nu, men ljust ute är det fortfarande. Har haft en skön dag, solen var inte framme riktigt förrän på eftermiddagen. Den höll sig iaf inte framme hela tiden under förmiddagen, vilket var störande för den gick i moln varje gång jag kom ut. Men lite färg har jag fått för man kan se vart jag haft linnet, vilket aldrig är snyggt!

Pratar med mamma om utlandsresa nu, hon hade väldigt gärna velat åka med mig. Men jobbet tar upp mycket tid, och jag vill ju vara borta i två veckor också vilket kan vara jobbigt med hundar osv. Vi får se hur det blir med allt, hade ju vart roligt om någon hade velat åka med mig...

Ska försöka somna lite tidigare ikväll, för är så förbaskat trött varje morgon när jag ska gå upp och jag som gillar att vara uppe tidigt egentligen. Men har problem med att sova när det är ljust ute antar jag.

I vilket fall som helst, ska fortsätta kolla på billiga flygresor hem. Är bara en månad kvar nu.

Mims

HEX

Ems kommer du ihåg när vi jämt kollade på HEX som gick på 6:an på Tvn? Haha, började kolla på det nu igen, roligt att faktiskt kolla på en serie som man tyckte var bra förr men som inte är lika bra längre haha. Lite spännande så är den väl men hyfsat dålig på ett annat sätt.

Iaf, solen har varit ute och tittat hela dagen lång idag, har suttit ute så länge jag orkat. Blev alldeles för varm ett tag så fick gå in och svalka av mig. Men solen ger resultat kan ja säga, inte för att ja är brun än eller något men det börjar ta sig faktiskt måste jag säga. Armarna har ju självklart redan försprång som vanligt. Så är det ju alltid för mig, och mina knän också. Imorgon är det torsdag, förhoppningsvis ska det vara bra väder resten av veckan vilket jag absolut inte tackar nej till. Är skönt att ha något att "göra" på dagarna nu när hästen inte har några skor. Lika bra det kanske så han får sin sommarvila, han är ju inte så gammal än.

Det är en vacker solnedgång utanför mitt fönster idag igen, känns nästan som att man är utomlands. Huden känns sådär som den alltid gör efter att ha varit i solen, och ute på himlen skimrar det rosa och blått. Vackert !

Så vem åker med mig utomlands nu då? Vill till Grekland, ingen som är sugen alls? Vet ju att ni läser så lika bra att kommentera !

Mims

Måndag 14:e Juni, Shinrone, Birr Co Offaly Ireland

Otroligt vacker solnedgång utanför mitt fönster just nu, och lyssnar på go o härlig musik som får mig att börja fundera. Får det att krypa i fingrarna på mig, vill skriva. Och det här är verkligen bästa platsen att skriva på egentligen, rofyllt, exotiskt och vackert. Men ändå, under fem månader har jag inte kunnat få ihop något mer än några sidor. Jag verkar inte alls vara mottaglig för inspiration just nu, och jag har ingen aning om varför. Det här är ju min enda chans jag har här, i detta huset va fan. Det är precis som med det att jag längtat hem så mycket nu det senaste att jag helt glömt av att njuta av min tid här. För jag har haft det alldeles underbart, och det har inte slutat än. Jag var bara tvungen att påminna mig själv om att jag faktistk haft det otroligt bra här, men sommaren är alltid svår. Då vill man vara hemma och grilla och umgås med vänner. Men va fan det kommer ju också, lite senare bara när jag njutit färdigt av min tid här.

Har kollat en hel del på resor till  Grekland, känner verkligen för att åka dit någon gång i augusti. Två veckor absolut, funderar också egentligen på att istället för att bo på samma hotell i två veckor och bara göra samma sak hela tiden kanske två hotell, en vecka på varje. Kanske en vecka i Rhodos och en på Korfu? Hmm... Det tål ju att tänkas på. Frågan är ju bara om det är någon som vill och kan åka med mig?`Är ju inte så roligt att åka själv direkt, inte för att jag skulle ha några problem med det. Men det är ju roligare att ha någon att dela minnena med. Om ingen vän kan åka med får ja la bjuda med morsan, det hade nog uppskattats. Ska fan kolla vad det kan gå på om man bokar flygresa och hotell för sig, kanske blir billigare, ska ta och kolla upp det iaf.



Det ser väl inte helt värdelöst ut eller?


Ciaooo
Mims

for every word that caused you to cry.

Idag har det varit en lång dag, hyfsat bra väder osv så har varit ute med barnen hela dagen. Passar dom själv idag, föräldrarna är i Dublin. Men imorgon kommer dom hem, och ska be om en stor påse chips, choklad och cocacola när dom kommer hem. och ett paket cigg också, det kan behövas.

Den 9:e juli kommer två utav mina gamla klasskamrater till Dublin, då ska jag ta mig en tripp upp till Dublin och träffa dom. Kanske stannar över helgen osv. Kommer bli sjuk roligt, kan bara tänka mig hur kul det kommer bli att se vänner här i Irland som blivit något utav ett hem för mig. Längtar !

Lördag för er där hemma, så ha kul. Drack öl idag iaf, så har fått min del kan man väl säga hahaha. Peace und so weiter.
Mims

Don't hold me up now, I can stand my own ground.

Latar mig fastän jag inte borde göra det, har bara städat halvdant i rummet. Måste göra iordning sängen, slänga skräp och ta ner disk. Dammsuga skulle nog inte skada heller tror jag. Klockan är bara tjugo i två här, så barnen kommer inte förrän om en och en halv timma ungefär. Men ändå, är förjävla seg nu, fast nu sa jag det alldeles för fort för vet ni vad jag såg utanför mitt fönster nu? Jooo nämligen en gammal god vän ! SOLEN ! Tänker inte lata mig mer här nu för faaaen

Seee ya suckers !
Mims

O.C

Ligger i sängen och har precis kollat färdigt på ett avsnitt O.C, följde aldrig det riktigt när det var populärt så kollar nu istället. Hur skönt som helst ju, Seth Cohen är ju underbar! Hans humor alltså haha, älskar ironi och sarkasm. Wonderful !

Passade två små skitungar hela dagen idag, fast det var faktsikt inte alls jobbigt idag. Berodde nog på att ja hade en bok att sysselsätta mig med tror jag, annars kan dom nämligen vara lite jobbiga barnen med tanke på att dom springer runt här i slottet. Men imorgon ska det bli jävligt skönt att inga barn är hemma förrän tre, kan städa mitt rum. Byta lakan måste jag göra, och ta mig en lång och skön dusch och städa lite annat här omkring som blivit lidande medan jag var hemma. Snart är vecka ett över, då är det bara fem veckor kvar. Och det är väl bara sisådär tre veckor kvar tills jag fyller 20 tror jag. Undrar hur man ska fira den här när ja inte har några vänner direkt? haha, fan va ja isolerar mig lätt asså. Har fan bott här i fem månader typ och har inte en enda egen vän här. Fast har ju inte direkt tid att träffa någon ändå så men, hade ju vart kul att ha någon att gå ut med. Förhoppningsvis kanske Rachel tar ut mig på en pubrunda iaf, hon o hennes vänner är ju jävligt roliga iaf.

20 år, fan då kan man ju gå på systemet själv också. Va lätt allt ska bli då när man ska supa, eller känner för en vin kväll. Då kan man mecka det själv, fast lättast hade det ju absolut varit om man hade haft körkort också för buss är ju otroligt tråkigt, iaf utan musik. Har tråkigt som ni kanske märker eftersom ja babblar på om en massa skit.

anyway, live your dreams and so on.
Mims


Tisdag 9:e Juni

Det är redan tisdag, fan fem dagar har gått redan. Snart en vecka ju, tiden går fort det är ju det som är grejen ! Längtar efter att få shoppa igen, men vetefan om ja ska göra det här igen ändå asså med tanke på att ja ska få med mig all skit hem också. Det kan  bli ett problem, ska försöka slänga ut så mycket skit som möjligt innan jag åker hem.

Läser just nu en bok som heter Det tredje tecknet för er som gillar lättlästa deckarromaner typ. Helt okej, stör mig lite att jag glömde den inne på Lilly's rum och inte kan hämta den eftersom ja kommer väcka henne då. Hur ska jag somna nu? Klockan är ju bara elva för mig, men måste upp tidigt imorgon och ORKA också fan, tänkte städa lite imorgon också. Speciellt med tanke på hur det ser ut i mitt rum här, tjejer och slänga kläder på sitt golv asså. Finns inget värre, och det är ju inte direkt som att ja trivs i det haha, är helt enkelt för lat. Som nu, när ja bara känner hur himla underbart gott det hade varit med en cigg just nu, men att gå ner i mörkret osv för att låsa upp dörren? Höra hundarna skälla, släppa ut dom och vänta på att dom ska göra sin business i tio minuter? Då blir jag ju sugen på te och dricker det och kan aldrig somna. Och kan faktiskt inte sätta mig vid fönstret ikväll eftersom mormorn är här och lukten skulle säkert kunna smita bort till henne, och det vill ja inte, orkar inte med besvär. Ibland känns det som att jag är en orm, slingrar sig runt saker för att inte skapa problem. Men vad fan vet jag, och för tillfället bryr jag mig inte om vad jag är. För jag har kramp i min hand, är det vanligt?



Diggar denna bilden, det är liksom verkligen himmel och jord. Och så springer två busungar runt på ängen också!
Nu ska jag försöka somna till musik, wish me luck !
Mims

Blood Diamond

Nej ingen sol idag inte, här ösregnar det utanför. Fast jag tycker det känns ganska mysigt, speciellt att ligga inne på sitt rum i sin säng. Omstoppad av täcke och kolla film, älskar såna dagar faktiskt, riktigt mysigt. Det enda som saknas är Cola, chips och dip ! Får försöka njuta av min ensamhet lite mer nu innan familjen kommer hem, har iofs vart ensam här sedan i fredags så ja har ju haft hur mycket tid för mig själv som helst. Men ändå.. Har saknat busungarna iaf ! Ska bli härligt att få krama om dom !

Såg på Blood Diamond för första gången igår, otroligt bra film ! Hemsk men otroligt fin, har bara sett delar av den innan men nu såg ja ta mig fan hela och inte ångrar jag det. Vill se på någon mer bra film, något tips? och kommentera nu då för fan era lata jävlar ;)

Mims


Vad är väl inte en bal på slottet?

Är ensam på slottet ännu en natt till, haha vaaa faen. Lite irriterande faktiskt med tanke på att jag kunde ha varit hemma tills idag iaf. Men men, ska fan inte klaga mer nu!

Vart hyfsat gött väder här idag, soligt osv. Idag åt jag nudlar till middag för er som ville veta. Hatar nudlar som blir helt saggiga, haha sunkiga. Kommer inte på ordet, men när dom är helt slemmiga och överkokta? aa ni fattar la säkert. Imorgon hoppas jag det blir soligt så ja kan ligga ute med en bok. Hade ju inte suttit helt fel faktiskt.

Har inget mer att skriva

PEACE haha
Mims


helt plötsligt blev det tyst.

ensam i ett stort hus, mulet utanför. snart blir det mörkt igen, och vad ska man göra då? Jag önskar det fanns painkillers för brustet hjärta, varför finns inte det för? Varför finns det bara mot annan smärta, jag önskar någon kunde uppfinna det nu. Jag önskar att jag kunde ringa min mor och hon kunde komma hit på högst tjugo minuter, men det går inte. Jag är själv, och det är jag själv som valt det. Men det gör ont.



I can't breathe easy

too little too late.

Haft en underbar vecka hemma med min familj och vänner ! Så jävla underbart att jag inte ville åka tillbaka, men nu är jag här igen och jag vet inte riktigt hur ja känner. Känns otroligt ensamt, är helt själv här nu. Och det kommer ja vara imorgon med, känns lite tufft faktiskt. Speciellt eftersom ja saknar alla så jävla mycket, önskar jag kunde ha allt på ett och samma ställe. Men det är bara sisådär fem måndagar kvar innan jag kommer tillbaka, så jag får helt enkelt försöka överleva utan alla där hemma.

Nu ska jag försöka ta igen lite sömn eftersom resan hit tog nästan hela dagen.




miss you guys

RSS 2.0