Black&White

 
 
 
 
 
 
 

Duckface

 
 

word.

 
 

Ombre or not?

Är sugen på att göra något med mitt hår när lönen ramlar in på kontot. Så en ombre kanske hade suttit fint, det har ju säkert "gått ur" mode nu men jag tycker det ser väldigt fräscht ut. Passar ju fint till vårmånaderna som snart kommer krypandes :)


Lonesome duck.

 
 
 
 
 
 
 

Running on water

En hund jag lyckades fånga på bild igår uppe vid Surte sjön, när han lekte med sin husse ute på isen. Det såg så härligt ut när han sträckte ut sig !
 

Ute på äventyr.

 
 

Nikon D3100 AF-S Nikkor 55-200mm
 
Varit ute på ett kort äventyr uppe vid Surte sjön, fångade några gulliga fåglar på bild. 
Men det blev inte långvarigt eftersom det kändes som att mina fingrar skulle ramla av!

Goa Pebbles !


Wilma

 
Provade mitt nya objektiv på hundarna hemma hos mamma. Det blev få bra bilder, mestadels
för att hundarna mest stod still och frös. Hade inte hjärta att tortera dom ute i kylan för bilder..
Men än så länge väldigt nöjd med objektivet som förresten är ett AF-S Nikkor 55-200mm, en 
"fortsättning" på mitt gamla standard objektiv 18-55mm.

Nu vill jag bli frisk !

Jag känner inte alls för att ha feber, snuva och hosta längre!  Nu tycker jag faktiskt att det kan sluta och att jag kan få bli frisk, och på riktigt denna gången. Jag vill börja träna, och kunna gå några timmar utan att nysa som en pollen allergisk människa. Jag vill bli frisk NU! 
 


When the days are cold and the cards all fold.

 
 
 
 
 

Sunday, best day of the week.

Söndagar måste ju vara de bästa dagarna, slutet på veckan. Man måste inte göra något speciellt utan kan välja och vraka som man vill. Antingen gör man inget eller så gör man allt man inte hinner annars.
 
Tog mig ur sängen idag och åkte till Biltema för att köpa navkapslar till min bil, och fick också svängt in till Bäckebol och in till Mediamarkt. Hade ju två presentkort där som jag fick i julklapp som inte kommit till användning ännu. Så äntligen fick jag köpt mig ett nytt objektiv! Får bara hoppas att man kan få användning för det snart ( kan det gråa trista vädret försvinna tack??)! 
 
Nu ligger jag i sängen och vilar mig efter denna dagen, och efter att ha städat åt våra fiskar också. En Caramel Macchiato på det och dagen känns fullbordad ! Tacka vet jag söndagar, bästa dagen på veckan. 
 
 
 
En bild som är tagen med mitt gamla objektiv

Laters baby..

 
 Tom Hardy as Christian Grey? 
Fucking gorgeous is what he is.

Lördag 20130209

Godmorgon ! Tänk att den där snuvan jag haft inte kunde hålla sig alls, nu har viruset spridit sig och jag har feber, huvudvärk och hosta. Så idag fick jag vara hemma, och försökte sova ut men kvart över nio var det dags att vakna tyckte min kropp. 
 
Det enda positiva med att vara sjuk är att jag faktiskt hinner kolla ikapp alla serier jag missat när jag inte haft en dator. Så det är hur jag ska tillbringa min dag, men paus för en kopp te eller liknande. 

Seasons change, and so do we.

Åh äntligen ! Ligger i sängen alldeles nyduschad och varm. Fötterna värker och näsan rinner. Hur kommer det sig att jag orkar vara igång hela dagen lång nästan varje dag? Från sju på morgonen till nio på kvällen... Det är ett under med tanke på hur trött jag känner mig när jag störtdyker ner i sängen. 
 
Veckan började så bra, hostan hade försvunnit och likaså snuvan. Men nu är allt tillbaka igen! Och funderar starkt på att stoppa upp en tampong i näsan så mycket som det rinner. (Skämt åsido!!!) Men en halv toarulle kan nog snabbt gå åt. Usch, bli vår och soligare dagar. TACK!
 
 
 
 
 
 
Min fina Cassonade i somras.

You've built your wall so high, that no one could climb it.

Lyssnar på musik som värmer mig inombords medan kylan utifrån försöker tränga sig på. Drar upp täcket ännu lite till, och försöker förtränga att klockan ringer sex imorgon bitti. Det är ju iaf torsdag imorgon så helgen är ju snart här och så är ännu en vecka slut och det är måndag igen. Är det inte konstigt att man alltid längtar så till helgen, när det egentligen bara är två dagar som är "frälsta". Varför försöker man inte njuta lite mer utav vardagen istället? TWords of wisdom for myself: Try to make every day count !
 

hello there again, i'm kinda surprised myself !

Two times in a row ! Hej där. Jag har haft en otroligt mysig söndag. Sovmorgon, god middag med pojkvän och familj, egenstund i stallet och sedan te mys med min fina vän Emilia. Vi avslutade det hela med att kolla på en rolig film, Here comes the boom.  Så nu ligger jag här i sängen och njuter av att använda min underbara dator, ska spela lite Sims (Nu kan jag ju det, på riktigt!) och sen får jag allt försöka somna. För efter denna fina lediga helg så börjar jobbet igen. Klockan halv sex ringer klockan imorgon, har inte riktigt bestämt mig om jag ser fram emot det ännu. Brukar ju verkligen gilla måndagar, de sätter standarden för hur hela veckan blir. 
 
Anyway, goodnight..

Sun's shining on our faces.

Nu har jag äntligen fått köpt mig en ny bärbar dator, min förra kraschade ett tag innan jul och sedan dess
har jag fått klara mig med telefon och iPad. Och jag älskar verkligen min iPad, men ingenting går upp emot
att ha datorn i knät och ljudet utav knapparna som knäpper när man skriver. Och att allt är så lätt tillgängligt
med dator är så befriande, det finns mycket man kan göra med en iPad, men det finns också väldigt mycket
som man inte alls kan göra. Som att skriva till exempel. Det har jag saknat, utan tangentbort är det inte samma
sak. 
 
Så jag antar att det är därför som det har varit helt tyst här på bloggen under tiden. Har försökt att uppdatera
emellanåt men det har änna dött ut. Men nu är jag tillbaka (tror jag)! Jag ska iaf försöka så gott det går.
 

RSS 2.0