Onsdag, början på helgen.

Början på min helg nu, och kan inte säga att det känns helt fel. Är ledig imorgon och på fredag, och det ska ju tydligen bli kanonväder båda dagarna, så då blir det nog en del schtek i solen.

Imorgon är det ju valborg, vet inte riktigt vart man ska ta vägen än. Får väl se vad som bjuds på.

Mina ögon är fuckade igen, inflammation. Borde fatta att jag inte ska sova med linserna i, men dum som jag är gör jag ju aldrig det.

Imorgon blir det sola, shopping och stallet någon gång på dagen iaf. Ska blir gött med nya kläder, IGEN. Fan tycker jag får nya kläder hela tiden. Men tycker ändå inte att jag har några snygga fräscha kläder att välja mellan, skumt.

det var ju allt faktiskt, go teaaam BRAAAP

memory lane, we're here again.

Vi får väl se vart det här slutar.



Parfymerna var supergoa och fick lite fler småsaker av mamma. Underbart, är dock väldigt sugen på att dra utomlands nu också, inte långt kvar tills studenten men ändå. Vill bort härifrån.

Sov så gott allesammans, har inget mer att dela med mig av

Måndag igen.

Nu har mami o anders kommit hem från Rhodos, och jag ser att det kommer bli några överraskningar för oss. Fan önskar mamma kunde vakna och ge mig mina parfymer nu :D och allt annat jag ska få, vill inte vänta tills ikväll :P

Försov mig ganska rejält idag, skulle åkt till skolan kvart i nio men vaknade kvart över. Tur att Erica smsade, annars hade jag sovit bort halva dan.

Nu ska jag käka frulle, sen ska jag dega lite innan jag åker till skolan, med hopp om att mamma vaknar innan jag åker (A) haha :D

seee ya

Fuckface

So at the most, baby we might play the silent game, catch each other's eye again.
But that's where it ends

Hahaha :D aldrig mer :)

too close for comfort

All this time you've been telling me lies
Hidden in bags that are under your eyes
And when I asked you I knew I was right

But if you turn your back on me now
When I need you most
But you chose to let me down

Won't you think about what you're about to do to me

worlds greatest.

I wanna kiss you

But if I do then I might miss you, babe

It's complicated and stupid


jag orkar ju inte mer snart faktiskt.
I've got this icebox where my heart used to be.

friiiiday and that means it's time to party !

Fredag, skön dag i skolan. Bra väder och så, vissa saker kunde man ju ha sluppit. Men som sagt, man kan ju inte få allt i världen liksom!

Ikväll blir det ferre tror jag, hoppas ju verkligen det fan. Behöver göra något skoj nu efter att ha vart duktig och pluggat och så hela veckan. Behöver komma ut och roa mig för andra orsaker också, behöver helt enkelt umgås med roligt folk och skratta.

Fick ju ett roligt sms och där det stod att emma hade sett min smutsiga häst, och för er som inte visste det så bor emma i karlstad. Vilket fick mig att bli lite överraskad, hon är nämligen nere i Ale och Göteborg på besök, hon kommer förbi en sväng sen och det ska bli kul att fylla i det man missat med varandra :)

Fredrik fyller ju 18 idag också, så ett grattis får man ju lägga in här iaf :)

Du ska allt få se, tro inte att du kan göra som du vill. Speciellt inte när det är mig det handlar om.


peace out niggas.

I'm dreaming

Äntligen en dag med sol, denna veckan har ju vart värdelös med sitt jävla gråa trista väder. Livet har ju känts hopplöst. Men nu är det sol igen, och då blir det ett leende på läpparna igen ! :D Och idag fick jag ett litet paket från HM igen, bara en den av grejerna jag beställde. Men fick armband, tröja och ett par bikinitrosor iaf :D haha.

Imorgon måste det bli bra väder, då ska jag klä mig somrigt igen, då blir det cigg ute i solen, äta en glass kanske och bara känna att livet är på rätt spår igen.

Ska åka och hämta Fia nu, ska umgås en stund. Seppe kommer sen och sover här.

Helgen måste bli bra!

seee ya

Hearts burst into fire

Grymt skön låt http://www.youtube.com/watch?v=F5CnRr_nzc8

Ganska degig dag idag, var i skolan och köpte studentbiljett, annars har jag inte gjort så mycket. Umgåtts med mina bröder nu på kvällen, kollade på mumien. Var ju trevligt måste jag säga. Imorgon blir det skolan en stund, ska kolla på mina kära vänners musikföreställning. Kan bli mums.

Annars är det ju inget spännande som har hänt i mitt lagomliv. :)

ni får ju ha det så bra, faktiskt. Seeeeeeee ya

one night to be confused

Tidig morgon, vart ute med hunden. Känner mig nästan för pigg för att somna om, men det går väl om man sätter på en film. Sjukanmälde mig idag, känner mig helt slut igen. Måste vara att detta jävla virus jag haft går ut ur kroppen eller något liknande. Ska åka til skolan en snabbis iaf, måste köpa en studentbiljett till Erica så att hon kan komma på våran studentfest:)

Idag är det många saker som ska hinnas med, åka till skolan, städa mitt rum, skriva en natur labbrapport, gå en långpromenad med hunden och skriva färdigt en filmrecension. Om jag känner mig själv så kommer det gå lite segt med just skolarbetena men jag ska fan försöka göra så många restuppgifter jag har denna veckan och nästa, för då blir det mycket enklare när nya uppgifter rullar in.

Ikväll tror jag att Seppe kommer hit också, då blir det ju plugg tillsammans. Är faktiskt lättare ibland att göra tillsammans, för då pushar man på varandra. :)

Helgen ska bli bra, det måste den bli. Och återigen, fan om det bara är lek. För då blir det inte roligt, för sån skit pallar jag inte med. Jag tar inte sånt, verkligen inte. Så hör aldrig av dig igen om det är så det ska vara.

peace out fuckers, ha en förjävlig dag.

Behind closed doors.

Det är ju kul att det är så otroligt roligt för folk att snacka skit om andra. Men vad är man för person om det enda som kommer ur munnen är skit? Lev ditt egna liv och låt dom andra leva sitt. Ingen har bett dig att tycka om någon, så tyck vad du vill men håll det för dig själv om du vill ha din näsa kvar.

Tisdag 21 april

Uppe tidigt eftersom Seppe sov här inatt och hon skulle vara på körskolan vid åtta. Och nu ligger jag i sängen, men kan inte riktigt koppla av så pass mycket att jag kan somna om, speciellt inte när jag bara har en timma till att sova innan jag måste upp. Kanske borde ligga här och chilla och plugga lite istället.
Har faktiskt känt mig ganska duktig med pluggandet, iaf för att vara mig. Gjorde färdigt ett arbete i förr går och skrev nästan färdig en berättelse som ska in innan onsdag. Och så hjälpte jag Seppe lite också, vi har bestämt oss för att plugga som fan denna veckan, och nästa. Och det passar mig ganska bra, för då kanske jag blir färdig med allt som ligger bakom mig. :)

Färgade håret igår också, skulle göra det lite ljusare, men den färgen jag började med gjorde mitt hår rött, oranget och blont. Och det var inte riktigt vad jag ville ha, så det fick bli en brun färg över det. Fan vill ha tillbaka det håret jag hade i somras, det var så underbart. Det var kort, och jag som sparat till långt, men jag tror nog att jag trivs ganska bra i kort egentligen, och ljust och somrigt. Fan, man längtar efter allt som har med sommar att göra nu.

Nej, men nu ska jag nog försöka vila mig lite, sen blir det dusch och iväg till skolan för att ha klassråd och en lektion, det är ju skitskoj verkligen. Peace out lovers.

heartbeats

Denna låten är så jävla skön. http://www.youtube.com/watch?v=s4_4abCWw-w




sober

I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don't wanna be that call at four o'clock in the morning
'Cause I'm the only one you know in the world that won't be home

I'm safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain
Inside
You're my protection
But how do I feel this good sober?


six feet from the edge

I'm tired of this emptiness, i think i'm drowning.


Söndag och ja, vad finns det att säga om det förutom att det är galet segt. Får väl ta tag i pluggandet som sagt, om jag ska klara mig detta året liksom. Mm, verkligen jätte roligt. Vill ha studenten nu.

Jag orkar ju inte försöka mer snart, för det gör jag ju verkligen. Blodigt kommer det bli om det inte var som jag trodde.


ta steget och ändå förbli den jag är.

ha det gött haj,

desire

Orkar ju verkligen inte uppdatera egentligen, är supertrött och ska upp sju imorgon bitti. Kuljul!

Ikväll var det lite krök hemma hos Stina, hälsade på en stund och så men bestämde mig sen för att dra mig hemåt. Igår var det roadtrip som gällde, kom inte längre än till Uddevalla innan vi fick ett sms som gjorde att vi begav oss tillbaka till Ale, och där blev det jacuzzi badande för hela slanten. Jävligt gött måstejag säga. Har lite ont i mina knän och min svank bara, fan gjorde jag igår egentligen?

Imorgon är det söndag, släppa ut hästarna och sen blir de la chill.

ni får ha det så bra mates.

Perfa !!

Det blev ju faktiskt glassätande och rökning med goa vänner, skulle först vart med Sayeh och Hanin bara, men när jag väntade på dom stötte jag på min käre gamle vän Marcus och även Martin :) Så det blev vi fem som umgicks en liten stund, mycket trevligt. Sen kom ju självklart Sayehs käre pojkvän också, otroligt gulliga, finns ju inte så mycket mer att säga om det än att ni verkligen passar ihop era mongon, och då stack vi till pizzan, Nicke åt pizza och jag åt pizzabröd. Dom andra ville inte äta :)

Nu har jag ju gjort en slinga i mitt hår också, kan ju inte säga att det blev jätte lyckat, är bara ljust längst upp och mörkt längre ner. Hur det nu kunde bli så.

Nej, man får väl rycka tag i sig själv och faktiskt plugga, imorgon är det tidig morgon. Men jag kan helt seriöst säga att jag faktiskt verkligen inte orkar. Så det blir bangning på det. Hade egentligen tänkt att det skulle bli bangning på grund av något annat, men man får ju inte riktigt alltid som man vill ha det. Så nu tar jag sovmorgon endast för att jag är lat, och ingenting annat.

jag är lättirriterad, och sånt här kan göra mig riktigt fundersam och irriterad. Lek inte, för då kan jag ju faktiskt tappa mitt humör på riktigt. Fråga Hanin hur jag blir när jag dricker vin eller champagne.

Ha det för jävla gött loosers, seee ya, wouldn't wanna be ya.

Torsdag 16/4

Veckan har gått otroligt fort faktiskt, redan fredag imorgon och det tackar jag absolut inte nej till. Helg? Ja tack !

Är otroligt sugen på glass, och att sitta någonstans i solen med kompisar och äta och snacka massa strunt och röka. :) otroligt mysigt.


I'm falling in love with your favorite song, and i'm gonna sing it all night long.


Varför ska allt vara så svårt jämt?

some people want it all

Jag orkar inte blogga, jag orkar inte plugga, jag orkar inte äta, jag orkar inte stallet. Jag orkar ingenting.

Det finns ingenting, okej en sak jag skulle kunna tänka mig att göra nu, förutom att sitta inne i mitt rum och börja mitt Sims-spelande igen. Annars finns det inte mycket jag har lust med för tillfället. Och tyck vad ni vill om att jag spelar Sims, för det bryr ju jag mig så mycket om?

ha ett bra liv.

Fast and Furious

Igår var det ju bio som gällde som sagt, med Seppe och Fia. Fast and Furious blev det, sjukt bra. Riktigt bra film :D det är något speciellt med motorer asså ! Är sjukt sugen på att köpa en fyrhjuling, men man måste ha körkort eller eu-körkort och har ju inget av det. Och det känns ju onödigt att ta körkort för att köra fyrhjuling, bättre att ta körtkort och köpa bil. Haha, när jag nu ska få tummen ur röven och börja köra. :D

nej nu ska jag nog ta mig en dusch och sen funderar jag på pizza, om det är någon som är sugen på det? känns som det var längesen jag käka det, men det var väl i tisdags tror jag. haha.

ha det gott, hajj :)

scars

I tear my heart open
I sew myself shut
My weakness is that I care to much
And my scars remind me, that the past is real
I tear my heart open just to feel

Söndag it is.

Ganska seg, som man brukar vara på söndagar. Men ikväll blir det nog bio med Seppe, blir säkert en del till som hänger med, men har ingen aning om vilka än så länge :) men det blir nog nice.




Remember those walls I built
Well baby they tumbled down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo

It's like I've been awakened
Every rule I had myself breaking
It was the risk that I took
I ain't never gonna do this again.

FEEEEERRREEE

Rolig komentar sayeh ;) haha :D kul var det ju faktiskt, tills alla helt plötsligt ville dra. Jag fatta ingenting, jag som tyckte vi hade kul. :S Men det är väl mer än vad jag kan förstå bara haha.

nu är jag hemma, känner mig otroligt ensam ikväll. Och det känns fan inte bra. Nu önskar jag ju att jag inte stack hem såhär tidigt, längesen förresten jag gjorde det. Brukar aldrig vara hemma vid klockan ett, kanske på vardagar då, men inte på helgen när det vart supa.

Menmen, här sitter man ju själv, får väl ta och krypa ner i sängen också för mycket mer annat finns det ju verkligen inte att göra. synd, fan.

godnatt allesammans, hoppas ni haft en bra påsk. Vad fan man nu firar det för egentligen? :S


Release me, release my body.

So this is it.

ikväll blir det ferre hos Sayeh och Nick, vi vet ju alla hur det går till. :D haha, riktigt bra och roligt blir det ju alltid. Så det är något vi ser fram emot. Synd bara att jag är riktigt segdeg och känns som jag har feber. Mamma fick ta stallet, känns ju lite dumt att skita i det egentligen. Menmen, finns ju inget att göra åt det nu.

hallå snokarN! ge mig lite space.



I never promised you a ray of light
I never promised there’d be sunshine every day
I’ll give you everything I have
The good the bad

Why do you put me on a pedestal?
I’m so up high that I can’t see the ground below
So help me down you’ve got it wrong
I don’t belong there

lost in this dream

Igår var det ju lokalfest i skepplanda, ganska värdelöst faktiskt. Man kanske har växt ifrån dom där festerna, det kanske är därför? Riktigt konstigt folk var där också. Och allt blev ju inte riktigt rätt den kvällen, men jag drack ju vin trots allt, får skylla på det. Beter mig inte riktigt som jag borde då.


And I walked along,
Waiting for you to come along.
And you think you know.
And I would like to think so,

I'm tired of hiding behind these lying eyes,
I'm tired of this smile that even I don't recognize.

secret obsession

Jag önskar typ man kunde få en snilleblixt, så man kunde förstå direkt hur andra människor fungerar. Och även hur de tänker och agerar. Men nej, här sitter man som ett frågetecken och undrar vad fan som pågår. Men det är väl så det är antar jag, ovetande om allt. fan, ganska jobbigt ändå. Klarar inte av en dubbelmoral till, nej tack då jävlar då räcker det för evigt. Då ska jag aldrig mer försöka.

hoppas ni andra har en riktigt rolig kväll. ciaaao mtfs.

slow it down

Chill kväll, orkade inte med någon utgång som sagt så träffade Seppe och Fia en stund :) mys.

Nu ska jag slagga, lägga mig och läsa en bok, så får man ju gjort något vettigt detta lovet iaf.

Goodnight folks, tomorrow's gonna be a real good day.

scared of lonely

Igår var jag med S, kollade på Låt den rätte komma in. Faktiskt helt okej film för att vara svensk. Det var mysigt iaf.

Idag är det torsdag och många som ska ut eller göra annat kul, men jag är nog den segaste människa jag känner för jag orkar knappt röra på mig och ändå har jag inte gjort någonting idag. Sov fram och tillbaka enda till två, och det är inte något jag brukar göra, med det är väl så när man är med sega personer ;D haha.


Nej ikväll ska jag nog bara dega, kanske träffar någon iaf, hade ju vart roligare än att mögla själv. haha

ciaaaaaaaaaao


jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig, svårt när jag egentligen vill. men på något sätt inte vågar, och får dig att tro att det ligger något annat bakom. jag vill ju, det är ju inte det. lite svårare med känslor inblandade bara.

my life would suck without you.

sanna vänner har man kvar när de andra har gått,
sanna vänner kan man alltid lita på.

förlåt.

7 april

ute igår på peacock, ganska kul faktiskt. kvällen hade ju ett oväntat slut dock, och det var absolut inte lika kul. fan.

Idag har det bara vart pizza och dega som gäller, ska lägga mig snart för det finns ingenting annat att göra, och det låter ju superkul.

hade ingen lust att skriva något här egentligen, finns ju inte så mycket att berätta.

Lördag + Söndag

Söndag idag, har vart jävligt chill. Vakna upp hos S, mys. Sen bar det av till Grogg med Sayeh och Nicke, kollade när dom och Hasse och Tommy tränade cross. MUMS, man blir ju sugen va. Fan vad jag önskar att jag kunde köra. Fick ju iaf åka med Hasse lite, hoppa lite och så. Luktar ju så jävla gott, och riktigt kul var det med, fastän han är galen. :P
Sen blev det biltur med Erica, digga lite musik och körde runt och snackade, och sen kollade vi och Niklas på film hemma hos Erica, Final Call blev det. Den var nog superbra egentligen, fast jag halvslumra hela tiden, och det hördes nog för jag andas som en gris när jag är såhär förskyld. HAHA

Igår så var det fest hos Stoffe, förfesta hemma hos NIklas, det var väldigt trevligt. Men blev lite seg när vi promenerade upp till stoffe, så var inte lika taggad när vi kom fram. Men annars var det trevligt.

det är ta mig fan allt jag orkar skriva nu, för jag ska ta och däcka i min goa säng nu. Och imorgon blir det stek om det är fint väder. mums. nattinatti

this young girl, she's a freak.

she's out clubbing every night of the weekend.

Skön dag idag, fan vilket gött väder. Snart blir det upp till stallet, så får man gjort det innan kvällen, och slipper stressa.

Igår var jag med Emily och Erica och parta lite, blev inte så mycket för min del, skulle upp klockan sju och ta ut hästarna. Men annars var det kul, var på combi i kungälv. :)

Nu ska jag dra, så ha det gött.

Friday, honestly i'm inlove.

Kan nästan inte beskriva hur skönt det känns att denna veckan är över med allt som har varit, belönade mig själv också genom att köpa lite kläder, hade jag ju inte alls råd med egentligen. Men fy fan va gött det kändes, bästa lyckopillret !



Allt kommer från Gina, inte dåligt. Känns väldigt somrigt och underbart.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, träffar väl tjejerna antar jag. Hämta ut HM paket sen också, kan dagen bli mycket bättre? okej, det kan den nog. haha (A)

början på lovet, hoppas det blir för jävla bra, ha det gött.

Torsdag

Idag har det vart ett besök hos läkaren där jag egentligen inte fick någonting fastställt över vad som är fel med mig,hostar så att jag får ont i huvudet och inte kan andas. Det är ju jätte kul, fick astma medicin utskrivet iaf, och det hjälper faktiskt. Lite lättare att andas då.

Var i skolan en stund också, tog närvaron på studietiden, ganska meningslöst egentligen för mig att åka dit eftersom jag inte hade någon lektion, men det är alltid skönt att umgås med vännerna de timmar man inte har lektion. Satt ute i solen och stekte och tjöta.

Var med Sayeh, Seppe och Sofia en liten stund också, spelade lite guitar hero och sjungde lite Lips, ganska kul faktiskt. Inte så bra för min hals kanske, men skitsamma :P

Har faktiskt skrivit färdigt talet nu, måste väl bara kolla igenom det lite så att det hänger ihop. Och måste bara skriva ett PM också som man ska ge till läraren innan man håller talet. Har egentligen italienska tidigt imorgon bitti, men jag orkar nog faktiskt inte gå på den, jag är helt slut. Inte så konstigt kanske när man har ett virus i kroppen. Men svenskan måste man ju till iaf, måste ju göra nationella.

Mina kläder har kommit från H&M också, wie, as glad blev jag när jag fick hem avin. Glömde hämta ut dom idag självklart men imorgon hämtar mamma det efter jobbet, wie.

Händer till helgen folk? Hade ju fakiskt vart ganska kul att göra något nu när det är så jävla bra väder, får lite sommrkänslor faktiskt.

blev ett jävla inlägg här, hoppas ni ens orkar läsa det.

hajj :)

Run away

Darins nya låt Runaway är faktiskt ganska go, tro det eller ej. :)

Ska till läkaren vid halv tolv, får hopppas att jag inte har lunginflammation. Sen blir det till skolan en snabbis om det går för sig och hämta skolgrejer och softa med kompisarna ett tag :)

vill köpa nya kläder, faan. nästa månad måste jag gör adet.

Onsdag

Har fan inte sovit hemma på två nätter, ska faktiskt bli ganska gött att sova själv inatt på nåt sätt.

Idag var det nationellt prov imorse och sen var det till att hänga med Erica, vi drog hem till Fidde och tjöta lite med dom som var där, grillade och åt god mat. WIe, superglad. Kändes som sommar fan, lite för kallt men annars stämde allting in.

Nu ska jag torka av mig mitt smink och däcka i min säng, börjar tjugo i ett imorgon men orkar inte vara uppe längre ändå, sjukt trött.

godnatt

ghetto soldier (Y)

RSS 2.0