Failure

Beställde hem lite hårprodukter från Lyko.se härom dan(typ igår eller förrgår..?) och fick hem det idag, tummen upp för snabb leverans ! Men jag måste dock ha varit väldigt trött när jag lade ordern, för jag såg fram emot att testa nytt schampo och balsam.. Men nej, jag fick hem två schampo istället! Så fick lägga en order till nu ikväll, haha där sprang ju absolut mycket mer pengar än vad som var tänkt iväg. Men det är ju så roligt.. 
 
Pissigt väder förresten? Känns ju mer som höst än som vår.Det känns nästan som att man hoppat över en årstid..
20 grader och sol, så är jag ganska nöjd måste jag säga !
 
Godnatt

Tragiskt

Det är hemskt att det finns saker som påverkar människor så grovt att de känner att de inte vill leva längre. Att man måste ha känt sig så ensam att det inte finns något kvar att leva för, för det måste väl vara så man tänker och känner? Att man är ensam i världen mot allt.? Jag tycker det är otroligt tragiskt för de som faktiskt blir kvar, och som faktiskt finns där för de människor som inte vill leva längre. För de som är kvar måste ju undra om det fanns något man hade kunnat göra, något man hade kunnat säga för personen att välja vägen mot ljuset och livet istället.
 
Det här får en verkligen att reflektera över livet, hur bra man har det med folk omkring sig som älskar en och som skulle göra allt för en. Och oavsett hur jobbigt livet än kan bli så får man bara se till att bita ihop, och tänka på att det finns så många fler där ute som har det jobbigt. Som går igenom jobbiga saker varje dag, så tekniskt sätt är man faktiskt inte ensam. Det finns tusentals, miljontals människor som går igenom saker som man aldrig skulle drömma om att få uppleva. Men  man får bita i det sura äpplet och se till de saker som faktiskt är underbart i livet, om det så är att solen lyser, djuren som älskar villkorslöst eller helt enkelt att man är en helt grym människa. One of a kind! För det är så vi är skapta, och det är såhär det är meningen att vi ska vara. 
 
Njut utav livet, för det är ju det enda vi har!?
 

Dags igen..

Har inte haft lust att uppdatera här på ett tag nu,  har varken haft något roligt att skriva om eller någon rolig bild att visa. Och min vardag för tillfället är ju inte särskilt spännande, kan ju inte vara roligt att läsa om mitt jobb eller vad jag gör efter. Så frågan är ju egentligen om man inte har något vettigt att skriva så kanske man bara ska låta bli?
 
Nu hör jag hur tallrikarna dukas fram där nere, är dö hungrig. Fisk, potatis och äggsås blir det idag! Mums.
 
 
 
Det här måste vara en utav mina favorit låtar för tillfället som jag självklart kommer lyssa sönder.
Imagine Dragons är ju sjukt grymma!

RSS 2.0