Smoking kills.

Har ta mig fan bara degat, underbart värre. Kollade på Constantine som gick på trean och i pauserna kollade jag på The Guardian som gick på femman. Två riktigt bra filmer på samma kväll, till det blev det chips och dipp, usch. Man är alltid sugen men sen ångrar man sig.

Har inte rökt på hela dagen, om man inte räknar med den halva ciggen som jag rökte imorse som jag hade sparat. Jag har inte rökt :O fattar ni eller, det är galet. Måste vara för att jag är bakis som jag inte är så sugen, fast bara detta att skriv om det får mig att känna abstinens. Haha, skulle köpt förut när jag ändå var i affären, men dum som jag är gjorde jag inte det. För jag trodde att jag skulle klara mig, detkommer jag iofs att göra. men det är ta mig fan värst på kvällarna, ruskigt sugen nu. Nej usch, nu får jag tänka på något annat och vänta med ciggen tills imorgon.

Sleep tight dudes

Rödvin, groggar och mintu?

Måste säga att detta är första gången jag är bakis, haha. Jag brukar fan inte bli det, hur full jag än blir kvällen o natten innan. Men idag bultar huvudet som fan och kan inte sluta dricka vatten, och min kropp går i slow motion. Hemskt, fy fan. Är det såhär alla känner efter de supit?

Igår var det i vilket fall som helst Bräcke som tog studenten, får gratulera Marcus, Engström, Stenborg, Hagget, Stefan och Philip och alla de andra som tagit studenten. Det var iaf en rolig kväll på Bryggeriet med dessa, fick i mig mycket att dricka och jag tyckte att allting var kul :D ingen snefylla, inget jävla lipande. Det var underbart, och kebabrullen på väg mot centralen var gudomlig!

Nu är det jätte fint väder ute och jag sitter här, usch för mig. Och jävla Groggy o Natti jävlarna är på Kreta nu, precis som Stoffe och Michael. Hade jag inte tagit studenten hade jag också åka någonstans nu. Men det blir stockholm den sjätte och det känns också väldigt bra :)

peace out, ska ta mig ännu ett glas vatten och en halv cigg jag sparat, eftersom mitt ciggpaket försvann mystiskt igår? haha, undra vem som togdet.

Woow

Haha har suttit och spelat sims ett tag nu faktiskt, men inte det tråkiga gamla utan nämligen Sims 3. Slå det ni, finns inte ens ute än;) gaska skoj, fast tvåan har bättre grafik o sånt.

Annars har jag ta mig fan inte gjort något alls idag nästan ju, legat o läst yp. Ganska skönt ibland det med faktiskt. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig igen och läsa så att jag somnar så att jag kan gå upp i tid imorgon eftersom jag ska hinna duscha och allt sånt innan vi drar till Bräcke.

sleep tight

Onsdag, en vecka kvar

Onsdag idag, gick upp i hyfsad tid, sådär vid tio någon gång. Sen stack jag till skolan en stund o chilla och käkade i bamba. Och nu ligger jag i min säng o funderar på vad jag ska göra näst, blåser för mkt ute för att sitta ute. Har fan inte lä här någonstans.

Imorgon blir det marcus student, wie. haa det fint gott folk

Woaaah

Jag och Sayeh har en otroligt bra idé. Otroligt, vi kommer att lyckas. :D

Nu ska jag nog stänga av den här tråkiga datorn och läsa The Host. Bra bok (Y) Saknar lite den tiden då jag läste mycket, det är underbart att läsa, en helt annan värld. Har väl inte riktigt haft tid för att läsa nu med allt skolarbete. Måste bestämma mig imorgon hur jag ska göra med italienska provet, sigh.

Nattinatti

tisdag

Känns konstigt att veta att man inte har något kvar i skolan att göra, fast det höll ju bara tills idag iofs. Min italienska lärare vill att jag ska göra ett slutprov på torsdag eller fredag, men fan. Måste han alltid välja fel dagar? Torsdag är det Marcus student och då lär man ju vara uppe sent (A) och ska man orka vara i skolan halv nio för att göra prov då? funkar inte så. Funderar på att skita i det nu, oavsett om jag fått en extra chans. Önskar att det jag gjort räcker till ett g, lite störande också när jag lagt ner tid på att försöka klara kursen. Men det är väl egentligen skitsamma när jag ändå måste läsa upp på komvux? some advices?

nej, vad ska man hitta på på vardagarna nu då? Ligga hemma själv är ju dötrist, då är det ju faktiskt till och med roligare att sitta i skolan och tjöta med folk.

Kollade på The Mentalist förut, sjukt bra.

Nu ska jag hitta på någon rolig aktivitetsom gör att man inte känner sig helt rastlös och ensam. See ya

Never think

Det är ganska kul när folk har sånt självförtroende eller om det ens är det, som gör att de verkligen tror att de är så mycket bättre än andra. Det är bra att ha självförtroende och tro på sig själv, men man ska inte se sig som överlägsen någon annan och tro att alla ser upp till en. Tror ju knappast att det var du som började trenden med hatt? Haha, nej men visst ALLA i hela ale kommer nog bära hatt efter dig. Sigh, förlåt. Nu blev jag en sån som klagar på sin blogg. Men pallar inte uppblåsta folk.

Annars var balen helt okej, inte överdrivet bra som många andra tyckte. Hade ju aldrig betalat så mycket pengar igen för det men men, man gör det ju bara en gång.

Igår var jag, Sayeh, Emilia och Mitch på Café Blå, underbar glass. Åt den alltid förr när man var mindre, och den har inte förändrats. Och inte bara glassen var ju otroligt bra där, dom varma mackerna och salladerna, (Y). Kommer bli mitt nya lunch ställe, kommer bli stammis !

Imorgon är det exakt en vecka kvar till studentenm känns konstigt.

Lördag

Jah, händelserik dag nu på slutet iaf. Haha, ramlade när jag körde moppe upp till stallet, och JA, jag vet att jag borde ta körkort som alla andra artonåringar och inte köra moppe. Men jag kör ju hellre moppe än går? Så det passade ju fint att ramla och slå sig dagen innan balen, jag är ganska smidig ändå. Hoppas svullnaden på min kind har gått ner tills imorgon :D haha

Två fyraåringar i Älvängen är tydligen borta, poliser har vart ute och kört här som fan. Galet, händer bara värre o värre saker överallt.

Nu ska jag sova, för imorgon är det en fullspäckad dag, ska hinna med allt o lite till. haha, först släppa ut hästarna på morgonen o sen blir det ju faktiskt upp till stallet igen o rida, sen hem o göra mig fräsch och sen fixa sig hemma hos emilia för att sedan börja förfesta och sedan åka in till stan på balen.

wish me luck, talk to you later.

Pink flamingo

Ny god yoggi yalla med pink guava, grapefruit och pomenegranate. :) Pink flamingo !

Lika seg dag idag med, har bara pluggat italienska, vart ute med hunden och aa, inget mer. Suttit ute i det fina vädret lite också. Imorgon är det bal som gäller, får väl se hur det blir.

Jaja, får väl se om det händer något underhållande under kvällens gång, man kan ju hoppas. See ya later

Ghost whisperer again

Kollade lite Ghost Whisperer nyss, jävligt bra serie. Fattar inte hur man kan vara så grym på att skriva någonting, serien är fyra säsonger och allting hänger verkligen ihop, speciellt nu i de två senaste säsongerna. Tänk vilken bra fantasi folk har. Tittar på Twilight nu också, och tänk vilken bra fantasi Stephanie Meyer har liksom, galet.

Man kan ju hoppas att man en dag vaknar upp med en riktigt bomb fantasi så kanske man kan skriva några böcker, det hade vart ball.

see ya

Och det är ju faktiskt bara fredag idag.

Känns verkligen som söndag, tror hela tiden att jag måste plugga järnet för att jagf ska ha prov imorgon, men det är inte förräns på måndag. Sigh, tur det.

Igår var det valand, vilket sög hästballe. Folk hade ju haft bal där också, så det var  väldigt mycket "fint" folk och veva och grejer, herregud ja. Nej, ingen bra kväll. Speciellt inte eftersom det spöregnade ute och vi fick ta taxi till centralen och väl där märka att det inte går några bussar hem, för smarta som vi är så tänkte vi ju inte på att det räknades som söndag !! Löste sig ju som tur var.

Bara degat idag, solat också och kollat på 90210. INget mer, ska hämta min balklänning snart och sen blir de nog film, chips o dipp. Eller kanske glass och kakor? Alltid lika svårt att bestämma sig.

Nu är lille stoffeman hela 17 år haha ! :D kan man inte tro, tror ju oftast att han är  liiiite äldre.

ha en fin dag o helg peeps. see ya

same old same old

Furulund igår, självklart alltid samma folk som är där :) kan man ju tycka är både bra och dåligt. Jag tror att jag hade kul iaf, har ingen aning om vart all tid tog vägen bara. För det kändes som vi kom dit och sen slutade det, vilket var riktigt tråkigt. Jag var sugen på efterfest :)

Ikväll blir det deg med Emilia, ska grilla och äta massa god mat, ser jag verkligen fram emot efter en dag på stan. Handlade några saker till balen, och fick bli några trjor på Gina igen också, kan nog inte gå in där utan att köpa någonting längre. Galet goa tröjor. Synd att alla har likadana bara hahaha.

Men nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra iordning mig lite grann, kanske blir det utgång ikväll med Seppe, om jag orkar röra så pass mycket på mig.

See ya

One republic

Fan dom är ganska bra ändå, deras låt Apologize utan någon jävla remix är riktigt bra, speciellt i början. Och All we are är också otroligt bra !

http://www.youtube.com/watch?v=Nu1NDepxkK8
  skit skön verkligen!!

All we are

Igår var det skola ett tag, fick reda på vad det absolut sista jag har att göra är vilket är skönt. Jag kommer hinna klart. Har sista provet på Måndag, vilket är samma dag som betygen sätts, och efter det är det bara dega som gäller fram till studenten. Igår bar det av en stund till stan också, sen åkte Seppe med mig hem o sov här.

Och idag var det enda jag hade att göra i skolan ett prov i filosofi som jag tror jag klarade galant, och sen stack jag till apoteket och sen fixade jag mina naglar inför balen. Orkade inte betala rövmycket pengar för naglar jag ändå inte kan använda i stallet, så hon fixade bara iordning mina lite grann, med blått och guldigt, precis som min klänning. Så otroligt go människa, pratglad och trevlig som fan. Hon finns åp pFager i Älvängen, vid älvängens pizzeria.

Idag blir det stallet och sen sola och plugga italienska såklart, måste briljera på slutprovet ! :) ska fan ta mig ha g i det ämnet !

Imorgon blir de kanske furulund som alla andra bönner och fylleskallar. Får se om det är bra väder, annars bangar jag väldigt hårt. Har ju ingenting att dricka kvar sen förra helgen heller, och sen är det bal på söndag och sen är det studenten, vill inte spara mina pengar men det kanske jag borde? haha. Har fått ett till HM paket idag, ska hämta ut det sen, alltid lika kul. Speciellt när man glömt av att man ska få något :D

peace and love peeps. :) see ya nu ska jag ta mig en smoke efter kaffet !

there's just no use, when all your lies becomes your truth.

Jag tror jag har insett nu hur det är egentligen, för jag kan inte säga att jag var kär, jag tyckte om. Men samtidigt blev jag aldrig avundsjuk och brydde mig inte för mycket. Jag tror att jag var så inställd på att bara göra någonting rätt och få någonting bra att jag tyckte om tanken, och att det egentligen bara var det jag ville ha. För jag känner mig inte särskilt besviken, för mig passar det egentligen, hur allt gick var väl kanske bättre? För jag undrar hur det blivit den dagen jag hade vaknat upp ur mina drömmar och insett vad det egentligen var jag ville och tyckte, för hade det inte blivit som det blev nu, så hade jag kanske aldrig insett vad jag egentligen ville. Och det var inte så jag ville ha det, eller jag tror nog inte du var den rätta personen för det iaf, det var nog mer kompis under hela resan. Synd att man inte insåg det innan, och att man kanske ska ta det lite lugnt med att tro på sina känslor. För ibland så lurar dom en, för att hoppet om att få någonting bra kan vara så stort trots att det kanske inte alls hade funkat.

Så jag är inte bitter, allt blev ju till det bättre egentligen, jag tror det blir så mycket bättre såhär. För jag är bara kär i kärleken, och det är synd för det kommer göra att jag alltid kommer sabba allt jag "vill" ha. För det är tanken på kärlek som gör att jag känner som jag gör.

Jag hoppas att framtiden har mer saker att erbjuda, kanske någonting som gör att jag öppnar mina ögon för någonting annat än bara tanken på kärleken. Kanske någonting riktigt.

nu har jag blottat mitt hjärta, och säg vad ni vill om det, till vilka ni vill. För det finns här på denna sidan eller hur? För alla att se, jag är jag. Och jag skäms inte för det, för det finns ingenting man kan ändra på.
Hoppas ni haft en dunder helg, peace and love.

hit me like a ray of sun

Gårdagen bjöd på en liten förfest hos Emilia som sedan flyttade sig till Tommy i nol. Sedan drog vi iväg till Chris födelsedags fest i Folkets hus i Nol. Hann ju knappt vara där innan de stängde igen. Men ganska rolig kväll ändå, man har ju skoj när man druckit.

Idag har det bara varit deg, kollat två avsnitt av Gossip Girl och två av 90210. Helt sjukt tråkigt ensam.

Ikväll blir det sola och prova min balklänning igen så att min granne kan sy iordning den, hoppas det blir bra.

orkar verkligen inte skriva egentligen, finns inte så mycket att berätta om mitt lagomliv.

seee ya

Hot'N Cold

Igår var det lite små krök hemma hos Emilia, trevligttrevligt :) Och på dagen har jag bara degat som fan. Gött har det vart, pluggat har jag iofs gjort också och suttit ute i solen och rökt. MUMMA !

Ikväll blir det Chris 20 års party i Nol :) kan nog bli trevligt, hoppas får vi ju göra.

Ha det bra see ya

woahwoah, fiestafiesta !

Fredag idag ju, blir lite dricka tillsammans med tjejerna. Får se vad som händer sen, är ganska sugen på att göra något roligt. Vill göra mig snygg och dansa, vilket man behöver göra ibland.

Har inget mer speciellt att skriva, see ya.

year of the lover

Precis vart och kollat på Arosenius soaré, haha Mamma Mia var temat. Javisst, vad ska man säga. Självklart många som sjung riktigt bra, men känns väldigt högstadie.

Känner mig faktiskt riktigt lyckad idag, fick gjort två redovisningar i Eng C och det var det sista jag hade att göra i den kursen, så jävla gött att vara färdig och veta att man fick bra betyg och att man tydligen pratar väldigt bra, bättre än man nog trodde själv. Sånt förgyller verkligen en hel dag, ja menar, dagen var inte SÅÅÅ dålig innan, men det gjorde det verkligen bättre i dessa mörka tider med allt jävla plugg. Nu när det börjar bli så somrigt ute (om man inte tänker på blåsten) så vill man ju göra roligare saker än att sitta inne framför datorn med ett stort arbete att göra, så jag tog lite ledigt igår och idag från det. Har bara pluggat lite smått, och det känns bra.

Sayeh min otroligt goda vän köpte ett par skor till mig idag som jag hittade igår, fanns ju inte i min storlek igår men idag fanns det :D så jag hoppas dessa sitter bra nu, hittade dom för endast 300 kronor, och de var faktiskt balla. De på Din Sko var också otroligt snygga men kostade 300 kronor mer, så jag kände att jag gjorde en bra deal där.

Imorgon är det torsdag, måste skriva färdigt ett hemprov tills dess eftersom det egentligen skulle vart inne idag, men dum som jag är hade jag absolut ingen koll på det. Och imorgon blir det plugg på italienska inför testet på fredag och även en bokanalys som ska skrivas färdigt.

LÅÅÅÅÅNGT inlägg blev det ju nu, om man tänker på de andra inläggen jag brukar skriva. Annars händer inget speciellt kul, jag lever livet dag för dag, vad mer finns det att göra? Det passar mig perfekt ! Seee ya later

Now it's time to face your lies, open your eyes, open your mind.

monday, got nothing to say

Har verkligen inget speciellt att säga, så nu vet ni.


i don't hate you boy, i just wanna save you, while there still something left to save.

sunday sleepyhead.

jaa va fan, gjort en skolsak och läst i min engelska bok. Ganska duktigt eftersom jag är otroligt otaggad på allt som har att göra med att koncentrera sig nu, har legat o glott på Moonlight och Ghost Whisperer annars hela dagen. Ska snart upp till stallet och efter det har jag ingen jävla aning om vad som händer. och kunde inte bry mig mindre.

ni får ha det för jävla bra allihopa, hoppas erat liv är underbart.

There's no turning back, it's for the better
Baby I deserve more then empty words and promises
I believed every thing you said, and I gave you the best I had

HAHAHAHA


Mad

Fan va rolig teatern var, riktigt bra :D haha 1,2,3 Stunk Ab, riktigt bra :D Tänkte på Morgan och Lasse på "Tippen" hela tiden eftersom lasse var med där, haha hur kul som helst.

Sen blev det förfest hos johan andersson, och sen åkte vi sköpet till kungälv och stack till O'learys och sen en stund till Krogen, riktigt kul. Älskar folket riktigt mycket, sjukt roliga attumgås med faktiskt :D

Nu sitter jag och är taggad vid min dator, och hur kul är det då? Själv, hahaha. Riktigt patetiskt faktiskt, känns ju ganska värdelöst, önskar det var efterfest någonstans, men man orkar ju inte åka någonstans utan skjuts nu. verkligen inte. Söndag imorgon, helgen är över, FUCK! helvete också, då måste man börja plugga igen, vill förlänga min helg fan.

Nu ska jag väl kolla OTH och sen däcka eller nåt, för ingen annan verkar komma med ett bra förslag?
Whatever LOSER

Gårdagen och dagens kväll

Igår blev det chill på Chez med Seppe, haha man kan faktiskt ha riktigt kul även om man bara är två stycken :D vi hade riktigt kul, vi satt och snackade med två greker och satt och skrattade för oss själva. Och den godaste drinken igår var Strawberry Daiquiri



Ikväll blir det att träffa klassen, ska på en teater. Tur att det finns lite vettiga personer i klassen så det inte hade sugit alldeles för mycket, för då hade jag ju asolut inte gått en lördagkväll. Får se vad som händer efter, hade ju vart kul om man inte bara åkte hem och lade sig direkt :D haha.

And here we go again !

peace out

Riktigt dum

Gjorde aldrig testet imorse, faaaan. "Glömde helt av det". Så jävla dum och lat är jag. Hoppas verkligen det går att lösa på ett annat sätt nu, jag gör inlämning eller vad som helst bara jag får ett g.

Ska till skolan om en stund, har bara natur idag. Får väl gå dit och få närvaro antar jag, annars är det ju inge ide att försöka me det ämnet.

Nej nu blir jag deprimerad över hur dålig jag är,v i hörs.

E tu amica, che cosa preferisci?

Pluggar lite italienska nu,  eller försöker så gott det går iaf. Ska ha ett prov eller test i det imorgon, och måste verkligen få G i detta ämnet så måste visa mina framfötter nu. Det är mycket svårare att läsa saker för att få in det i huvudet än att skriva en uppsats eller artikel. Det kan man göra klart på tio minuter, medan detta tar minst en timma.

Har vart nere hos min granne nu också och fixat klänningarna som jag ska ha på balen o studenten, var lite förstora i banden och så. Så snart är det fixat också :D känns för jävla skönt, måste hitta ett par skor jag ska ha till balen, har en mörkblå klänning, några tips på snygga skor?

Kanske slänger in ett inlägg till senare om jag har något vettigt att skriva. Puss babes

torsdag 7/5

Nu har jag kollat tre avsnitt av oth, fuck va bra dom är. Och ska se på GSE2 ikväll med, kan det bli bättre? Har inte funnit någon inspiration till att plugga än, men får väl försöka nu. Måste få färdigt en bokanalys och en filmrecension så känner jag att jag iaf gjort många saker denna veckan. Tänk om jag bara gjort såhär hela året, gjort allting när jag borde. Fan va mycket enklare allt hade blivit.

Igår var det en del plugg efter skolan, slutade fem så då känns det ju som att hela dagen är över. Men hann ändå med att glo på She's the man med Erica och Nils. Och det var väldigt trevligt, speciellt eftersom jag inte sett på den filmen på evigheter och den är så grym! Och Channing Tatum är ju så otroligt jävla het där att man nästan dör.

Nu ska jag skriva på min filmrecension, hörs ikväll dudes.

Born for this !

Underbart, två saker är redan färdiga som jag kan stryka från min lista. Och tre andra är på god väg att bli färdig. Jag kanske verkligen klarar av dessa två veckorna? Jag ska fan klara av att göra allt i tid och ändå göra allt annat jag vill göra, tur att man är effektiv om man vill vara det :D

Nej, nu hade det passat fint med ett oth avsnitt, har ju inte sett sedan avsnitt 16 :( men vill inte tanka för det skulle vara min otur att åka fast för det, skulle inte förvåna mig det minsta faktiskt !

Nej, får väl lägga mig i sängen och läsa min Engelska bok som jag också måste läsa ut. Sigh, detta ska allt gå bra ! ;)

Nattinatti

wooooooooaaah

I'm running out of things to do to get you off my mind.

Stan ett tag idag med Seppe o Erica, blev ett par gladiator sandaler från Din sko med nitar :D underbart snygga. Tur att jag köpte ett par bruna eftersom Sayeh har dom svarta haha :D galet snygga är dom iaf.

Nu vill jag bara chilla några minuter innan jag sätter igång med pluggandet igen, något bra på tv ikväll?

ha det gött dudes.

Hero of war

Hero of war - Rise against

Sitter just nu och degar hemma, ska upp och ge hästarna lunch om en timma ungefär. Sen bär det av till skolan en stund och sen in till stan för att kolla på skor. Och jag blev ganska glad igår när jag fck utdelning på några aktier :D haha, nu har jag pengar att shoppa för wiiiieee.

Men whatever, ha de fint n00bs.

a million things to do

okej, jag vet att jag kanske snackat lite väl mycket om hur mycket jag har i skolan osv. Men nu har jag faktiskt räknat vad jag har att göra på två veckor innan alla betygen sätts, och jag räknar ändå inte med alla saker. Hör och häpna, 19 saker har jag att göra fram tills fredag vecka 20. Hahahahahahahahaha. YOU GO MIMS! Uppmanar verkligen alla som ska börja trean nästa år att gör ALLT I TID! fy fan för alla rest uppgifter som gör att man kommer efter så jävla mycket.

Och vem har egentligen lust att plugga när det är fint väder och så ute? Nu är det ju inte så varmt ute iofs, och det ska tydligen bli dåligt väder denna veckan, men ändå. Det börjar ju bli sommar, och då vill man inte sitta inomhus och ha tråkigt som fan.

Men aa det var allt, måste skriva färdigt en bokanalys innan jag drar upp till pållen. Seeeeee yaaa

say whaaaat?

Söndag, herregud. Skulle ju pluggat idag, men hur fan ska man orka det? Har för mycket IGEN, haha pallar inte. Får försöka ta tag i det denna veckan. Annars har jag bara degat idag, var uppe med tuppen imorse men fortsatte att sova en stund till sen när jag kom hem. Men sen bar det av till stallet igen, de från kungsbacka kom och provred Cass en gång till. :)
Kollade på Djävulen bär Prada, igen. haha, och nu orkar jag inte göra någonting, tänkte duscha men dom andra här hemma ska väl sova nu så då stör jag väl dom. Men SKIIIIIITSAMMA.

Chill out mates.


Vad är det som ni vill förstå? Ska ni resa er och gå om jag säger precis som det är?

Boom boom pow.

Shit, ganska dålig på att uppdatera har jag ju vart. Har knappt vart hemma känns det som, fast det har jag ju. Har väl inte haft någon ork att sätta mig här och uppdatera bara.

I Torsdag var det först krök hos Jörgen med de gamla vännerna, och några av Jörgens nya. Sen blev det en tur hem till Coffe där vi var tills klockan blev halv tre och bestämde oss för att dra till trädgårn en stund. Var där en timma, haha. Sen åkte vi hemåt. Igår så var det partey hos Natti med alla dom roliga :) Och idag har det endast varit deeeeeeeeeeg. Hur gött som helst egentligen, kan inte ens komma ihåg när jag var hemma en lördag senast. Var ett riktigt bra tag sen.

Nu ska jag nog slagga eller kanske kolla en film, imorgon är det en tidig morgon. Upp klockan sju för att ta ut pållarna, yeeeeeeepp. Skit gött, nej men det är bara att åka hem och lägga sig igen. :)

Catch ya later dudes.

I like that boom boom pow
Them chickens jackin' my style
They try copy my swagger
I'm on that next shit now

I'm so 3008
You so 2000 and late
I got that boom, boom, boom
That future boom, boom, boom
Let me get it now

RSS 2.0