Totto

Min älskade häst blev sparkad gör två dagar sen och det här är resultatet :( som tur är har det inte påverkar honom särskilt mycket, inte halt eller nåt som tur är. Så det är bara ett ytligt sår, men det ser inte så roligt ut. Usch!


I think you're amazing!

Precis hemkommen från ett pass på gymmet, körde en halvtomma cardio och sen ett intensivt rump pass haha. Som vanligt med Nike training app, som är så jävla bra! Körde deras Butt buster workout. Är helt slut nu.

Nu ska jag göra mig själv en omelett innan jag hoppar in i duschen och gör mig redo för jobb två-tio ! :)

Just det, den här goda Caesar salladen åt jag igår på kafé vanilj med Emma :)

Love
Mims


cause I need the fire, and I need the smoke.

Haft en härlig dag idag, tråkigt väder dock. Förstår mig inte riktigt på det här med att det ska vara kasst väder när jag är ledig? Why?

Dagen började med en god gröt frukost, sedan upp till stallet för mockning och ridning. Gick riktigt bra vilket alltid är upppiggande. Sedan bar det av hemåt för dusch och ombyte innan jag hämtade upp Emma och vi begav oss in till stan. Jag syndade lite och köpte två plagg, fast jag egentligen inte alls skulle.. Med tanke på att jag och Emma åker till London om ca två veckor, där vi förhoppningsvis kommer att shoppa loss som fan. Ska bli så himla skönt med en paus från vardagen, jobb och alla måsten! Och det kommer ju praktiskt taget att vara vår i London då vilket jag absolut inte tackar nej till, solbrillor på? :D
weheartit.com
Nu ligger jag i sängen och seg i hela kroppen, trots att jag inte hunnit med att träna idag pga stan och bokning av resan. Men imorgon blir det upp hyfsat tidigt så jag hinner med att träna innan jag börjar jobba vid två.
Hörs imorgon
Mims

Euphoria !

Det här måste ha varit det bästa som någonsin har varit med i Melodifestivalen, alltså EVER! You've gotta love her! Loreen ftw.

Soo tired!

Är så himla trött och seg efter en lång arbetshelg, därför jag helt enkelt inte orkat uppdatera.

Imorgon blir det stallet på förmiddagen och sen antagligen in till stan med Emma och titta lite och fika. Ska bli trevligt :)

Godnatt folk, sov gott för det ska jag göra!!
Mims


G'nite

Arbetspasset flöt på snabbt, som vanligt. Och promenaden med Emma var uppfriskande! Hängde med upp till henne en stund också för att kolla lite på London weekend som vi pratat om ett tag nu! Det enda som behövs nu är ledighet från jobbet så kan vi boka :)

Har precis stekt fläskfilé, lök och champinjoner för min lunch imorgon. Till det blir det Ica I love Eco delikatess potatis och morötter i ugn! Gourmet middag till lunch imorgon, ja men visst!;)

Sitter och äter lite kvällsmat och ska polera min ena Hunter stövel sen ska jag sova, ett långt pass väntar imorgon!

Eftersom jag jobbar så långa pass både lördag och söndag får det räknas som träning för mig, det är faktiskt ett slitigt jobb jag har!

Peace
Mims


Friday it is!

Härligt med lite sovmorgon idag, gick upp så sent som tio!! :) har precis kommit hem från stallet, blev mockning och lunchning av hästarna idag bara eftersom jag börjar jobba om 45 min. Jobbar bara till sju så det är ett härligt pass som väntar :)

Efter jobbet blir det antagligen en promenad med Emma och hyfsat tidigt i säng eftersom jag börjar tio imorgon bitti och har ett tio timmars pass framför mig.

Bloggar alltid från mobilen nu, för av någon konstig anledning vill det inte bli bra när jag skriver över datorn. Går inte att göra mellanrum mellan textraderna :S

Anyway, hör kommer lite pics !
Love
Mims


Juste!

Fyndade ett par Hunter stövlar för 500:- ! Inte dåligt, imorgon kommer bilder på allt jag köpt de senaste :)


Day off!

Haft en underbar ledig dag som började i stallet med mockning. Sedan fick C nya skor, red ut och lunchade hästarna. En sån här solig och fin dag kan man vara där hur länge som helst.

Efter stallet slängde jag i mig en tallrik gröt i brist på annat och begav mig till gymmet där jag körde 30 min cardio och sen ett program med Nike training app. Kort men gött pass :)

Kom precis hem från stan, har vart på horseshow och tittat lite. Som tur är har man en snäll pojkvän som följer med när ingen annan kunde. Bäst är han! Shoppade lite där, som vanligt 0:) och inatt kommer lönen.

Peace
Mims


Foood!

Just det, glömde visa mitt goda mellanmål igår och även min och Stefans kvällsmat / efter tränings mat :)


Rainy day!

Ruggigt väder har det vart idag, men inte har det stoppat känslan av att våren faktiskt kanske snart är här. Och det finns inget bättre än våren enligt mig, när solen börjar komma fram mer och fåglarna kvittrar och allt sånt vårmys!

Hade en väldigt härlig fika med Sayeh och Angelica, vi satt och tjötade ett bra tag, men tog oss sedan vidare för att fynda lite. Fyndade fyra böcker på bokrean på Ale bokhandel Johnny Depps biografi, som jag inte hunnit ta kort på. Sophie Kinsellas bok ; En shopaholic i New York, Birgitta Anderssons; Blondie självbiografisk roman. Och sist Caroline L Jensens; Champagneflickan som också är en biografi. Alla dessa fyra för endast 100:- vilket är väldigt billigt, 25:- styck hittar man inte en bok för så ofta!
Har köpt så himla många böcker nu det senaste bara eftersom jag fick massa presentkort i julklapp, så måste läsa ut de två jag läser nu så jag kan börja på dom nya.

Hittade också lite roligt på Lindex, en skjorta, en stickad tio och ett vitt bas linne, allt i härliga färger vilket känns uppmuntrande i detta gråa väder.
Bild får ni någon annan dag.

Love
Mims


Crushcrushcrush

Roligt med dessa appar som man kan leka med fotona!


120222

Tänkte säga godmorgon men jag har faktiskt varit uppe ett tag :) åt en god frukost med yoghurt ( yoggi mango utan tillsatser) ägg och macka :) drack lite god mango proviva till det och slängde i mig omega 3 tabletter.

Nu ska jag ta mig en dusch och göra mig oordning för en fika med Sayeh och Angelica :)

Love
Mims


Paradise

Härlig ridtur i stallet i solskenet :) till lunch blev det äggröra och till efterrätt blev det lite ekologisk naturell yoghurt med varma hallon, hasselnötter och linfrön igen eftersom det är så nyttigt. Och självklart kaffe på det :) underbart gott!

Love
Mims


Godmorgon

Härligt att vakna och se att solen är uppe! Åt precis frukost vilket bestod utav havregryn och linfrö gröt med äppelmos och mjölk. Nu ska jag göra lite yoga hemma i mitt rum för att öka smidigheten innan jag åker upp till stallet och rider.

Idag blir det jobb, två till åtta känns härligt efter tre dagars ledighet. :)

Love mims


Need to do some changes

Är sjukt sugen på att shoppa för tillfället, har suttit och kollat på kläder nästan hela dagen. Och vill till frisören med snart! Eftersom lönen kommer om bara några dagar så kanske man ska boka redan nu?:)


Ignorance is your new best friend !

Where's your gavel? Your jury?
What's my offense this time?
You're not a judge but if you're gonna judge me
Well, sentence me to another life
The same tricks that, that once fooled me
They won't get you anywhere
I'm not the same kid from your memory
Well, now I can fend for myself !
Where's your gavel? Your jury?
What's my offense this time?
You're not a judge but if you're gonna judge me
Well, sentence me to another life
The same tricks that, that once fooled me
They won't get you anywhere
I'm not the same kid from your memory
Well, now I can fend for myself !

Wonderful day!

Härlig morgon jag har haft! Gick upp vid åtta för att svida om till träningskläder och slänga i mig frukost. För att sedan bege mig till gymmet. Började med sju minuters uppvärmning på bandet följt av lite olika magövningar och squats och lunges ! Gick riktigt bra, helt slut i ben och mage. Efter det blev det också en timmas pilates pass, härligt med pilates faktiskt. Man får bättre hållning och tränar på ett lugnt men ack så kontrollerat sätt. Och gudarna ska veta att jag behöver bättre hållning!!


Har inte lagt upp några bilder på mina nyaste träningskläder så jag tänkte göra det nu. Byxorna fick jag av Stefan på alla hjärtans dag ( he's good!;) ) och tröjan köpte jag till mig själv, helt underbara kläder. Så sköna att jag helst hade velat ha på mig dom jämt!;)


Nu ska jag slänga i mig en shake, och vänta på att Stefan ska vakna så vi kan äta något ihop :)

Love
Mims

 


Strong is the new skinny !

Det här måste vara det sämsta jag har hört på länge asså. Visst det fungerar säkert att lura hjärnan till att inte vara hungrig osv men hur nyttigt är det? Tycker det har blivit överdrivet med alla dessa piller och dieter och påhitt som dom producerar. Det kanske får dig att gå ner i vikt, jippie ! Men om man sedan skulle ta reda på vad det är i alla dessa äckliga produkterna så skulle man nog tänka om. För som med mycket annat så förgiftar man bara sin kropp, och inte på ett sätt som blir synligt utan som kanske inte märks förrän på äldre dar.

http://dietspray.nu/

Läste vidare lite på sidan och citerar "SensaSlim är 100% säker och tillverkad av ingredienser som är naturliga eller naturidentiska" Visst det låter jätte bra, men naturidentiska? Redan där kan man börja undra, för som med så mycket annat som vi stoppar i oss, allt från Juice till färdigpacketerad mat som sägs vara så naturlig som möjligt och gjort på gammaldags recept, så finns det så mycket tillsatser och ämnen som inte alls är naturligt för oss att äta. Vill inte gå in på för mycket fakta om tillsatser osv för då lär det bli ett väldigt långt inlägg. Men jag undrar bara när det ska vara nog med alla dessa genvägar?
Varför försöker folk alltid hitta ursäkter och lättare sätt att gå ner i vikt som ofta inte är hållbara? Istället för att rent ut sagt bara dra sitt feta arsle till gymmet, eller inte ens dit, bara utanför dörren och faktiskt röra på sig? Man mår ju så mycket bättre utav det! Man får mer energi, matlust och man blir starkare och gladare.
Gör dig själv en tjänst, och sluta ta genvägar !
Love
Mims

Sunny Sunday!

Härlig söndag jag haft :) började med att bege mig hemåt för att äta en god grötfrukost och sedan ta mig upp till stallet. Blev en härlig uteritt i solskenet för första gången sen i höstas, och det kändes precis som vår. Och det piggar upp en väldigt mycket måste jag säga :)

Efter det blev det träning med mannen, för jävla gott och intensivt pass måste jag säga! Blir bara roligare och roligare för varje gång, speciellt när man märker att man fått resultat från förra gången. Motivation! ;)

Kvällen bjöd också på en härlig kvällspromenad med Emma och Tingeling runt Bohus, mycket trevligt som vanligt :) härligt att vi börjats ses oftare nu, när vi faktiskt är så himla nära varandra. :) nu ska jag kolla på lite träningstips och läsa färdigt min träningstidning och dricka en god kopp te. Hoppas ni inte tycker det är för mycket träningstjat, för som sagt. Tycker det är väldigt roligt så det är något jag kommer att fortsätta skriva om :)

Alla bilder kommer från weheartit.com

Love
Mims

 


Oopsie daisy! Gigglifart?:p

Såg att bilden blev lite felvänd, så om det är svårt att se vad det föreställer ska jag nu berätta detta för er. Mycket spännande, det är nämligen Emmas vardagsrumsbord med allt vårt onyttiga på!

Sleep tight
Mims


Amazing Saturday!

Har haft en härlig dag med slapp förmiddag, stallet och ridning. Och efter det blev det häng med den bästa Emma Detterberg, vi åt supergod tjat mat och köpte massa onyttigheter! Mycket var onödigt eftersom vi inte åt upp det, men det mesta var riktigt gott! ;) kom precis hem därifrån, som vanligt springer tiden iväg när man är med henne. Har alltid så mycket att prata om och såna skrattanfall vi hade haha! Längesen jag skrattade så :)

Imorgon är det en underbar söndag, älskar söndagar:) blir ridning och träning för min del, och självklart lite hederligt söndagsmys som att bara ligga i sängen och inte göra ett piss ;)

Love
Mims


Weekend's here brah!

Har jobbat ett långt men härligt pass från tio till sju idag. Har faktiskt gått riktigt fort, har vart mycket att göra som vanligt en fredag! Nu har jag äntligen tagit helg, som jag ska njuta! Jobbar nämligen tre helger framöver så det känns härligt att vara ledig tills på tisdag:)

Nu väntar jag bara på att mina blåbärsmuffins som jag precis slängt in i ugnen ska bli färdiga, det blir min synd idag! Plus en bär, havre och Linfrö smoothie till det! :) köpte ekologiska bär till det, det var det enda jag hade råd att vara nyttig med, är så tråkigt att allt som är nyttigt ska vara så dyrt! Har börjat läsa boken Äkta vara nu och det är sjukt vad mycket tillsatser det är i grejer! Äcklar mig att man stoppat i sig så mycket gift, samtidigt som det är väldigt svårt att komma undan nu för tiden eftersom det nästan finns i allt. Två bra märken på tillsatsfria produkter har dock Kung markatta och Renée Voltaire.


Nu var mina goda men inte så vackra muffins färdiga!! Hade inte så bra former hemma så dom rann över, får köpa mig lite bättre snart.

Love
Mims


Getting pumped up!

Dricker en god kopp kaffe efter min lunch som bestod utav en omelett. Nu tar jag det lite lugnt innan jag ska iväg till jobbet, jobbar tre till tio idag :)

Var på gymmet förut och körde ett härligt egen utformat pass. Började med 30 minuter cardio följt utav en hel drös med mag övningar i alla former. Körde slut på mig totalt, känns för jävla gött! Körde också lite squats och sumo squats tre set 15 rep. Man får ju inte glömma av den stora rump muskeln!!;)

Har aldrig fler varit intresserad av träning på det sättet jag tränar nu, aldrig varit intresserad av någon sport förutom ridning, och det ska jag ju inte lägga av med. Men jag har börjat tycka det är sjukt roligt att träna, alla sorters träning. Trodde aldrig jag skulle tycka styrketräning skulle vara roligt, men när man ser resultat så blir det roligt! If you believe it, you can achieve it!

Love
Mims

 


Tips!

Tänkte tipsa om lite produkter jag använder, för ansiktet och hår osv. Tycker allt som har med det att göra börjar bli väldigt roligt och spännande att experimentera med.


Häromdagen köpte jag en natt kräm från Lumene, och den har vart underbar. Köpte den faktiskt på Ica Maxi i Kungälv, där den endast kostade 99:- ! Väldigt bra pris för en ansiktskräm.

Och tillsammans med den krämen har jag använt Mary-kays daily scrub och det känns som att min hy direkt har blivit bättre. På bara två dagar har den jämnats ut, små orenheten har försvunnit och den är helt slät. Så de två tipsar jag er starkt att använda, sen kan det ju alltid vara annorlunda för alla, men för mig har den funkar bra. :)

Köpte också ett body butter av Dove som har fungerat jätte bra, har varit återfuktad hela dagen vilket är väldigt svårt för mig att uppnå på vintern, så är väldigt nöjd med mina köp :)

Love
Mims


Valentines tuesday!

Idag är det egentligen en helt vanlig dag, förutom att alla slösar väldigt mycket pengar på att köpa grejer till den dom älskar. Missförstå mig inte, tycker det är jätte mysigt att man lägger ner tid på den man älskar. Att köpa något litet extra bara för att. Själv fick jag ett par träningsbyxor av Stefan, alldeles perfekta! He knows me too well!

Imorse åt vi god frukost ihop och åkte sen till gymmet och tränade ihop. Sen blev det stress hem för att äta och duscha innan jobbet, jobbade bara sex timmar, vilket var härligt:) imorgon är jag ledig, blir antagligen träning vid tio, sen stallet och hem till min äldsta bror och hans familj på fika. Ska bli trevligt.

nu ligger jag i sängen och ska mysa med min man.

Love
Mims


Lovely day off!

Idag vaknade jag för första gången på länge riktigt sent, vaknade halv tolv. Vilket är väldigt ovanligt för mig, men det beror nog på sömnbristen jag haft i helgen. Efter en god frukost åkte jag och min pojkvän till Backaplan och tittade på lite grejer, fick köpt det Essie nagellacket jag egentligen skulle köpt första gången, men jag köpte fel. Så nu har jag två :) Sugar daddy och Fiji! Den på bilden är Sugar daddy, trodde inte att den skulle vara genomskinlig, men det var den. Tittade även på lite träningskläder och fick köpt mig en träningströja som jag gillar jätte mycket! Så roligt att köpa träningskläder, blir sp mycket roligare att träna då. Har inte hunnit ta någon bild på den än dock, så det får jag lägga upp någon annan gång.

Nu sitter jag hos Stefans faster och dricker kaffe och pratar. Alltid lika trevligt!

Love
Mims


I came to win, to fight !

Är så otroligt trött och seg att det inte finns med på kartan, samtidigt är jag inte tillräckligt trött för att sova.. Konstigt nog. Blev sent igår, men gud så kul det var att vara vakt på Lillebrorsans 18 års fest, kolla på ungdomarna när dom dansar och är fulla. Vet inte hur många kramar jag fick igår, utav folk jag knappt känner. Haha, men idag känns det nästan som att det var jag som druckit. Är så sugen på cola och allt som stavas KOLHYDRATER. Så en liten godispåse fick det bli till mig idag, tycker jag att jag var värd efter endast tre timmars sömn och jobb idag. Jag och Stefan gjorde Enchiladas förut också vilket blev ruskigt gott. Kom nämligen inte ihåg receptet utan körde på frihand och måste säga att det blev riktigt bra. Är ju inte direkt svårt, man kan ju ha lite vad man vill i dom. Men vi körde med köttfärs. Kyckling kan också vara gott ! Orkade inte vara kreativ och ta bild! Nu ska jag iallafall njuta av en kvällscigarett och sedan blir det till att kolla på massa serier tills att jag somnar. Complete relaxation ! Love Mims

G'nite, sleep tight. Don't let the bed bugs bite;)

Nu har energin runnit ur min kropp totalt, är egentligen sugen på att bege mig ut för en sista cigarett. Men vet inte om jag orkar resa mig ur sängen, borde egentligen gå upp, tvätta av ansiktet, borsta tänderna och ta ur linserna. Just do it!!

Upp tidigt imorgon, kommer bli en lång dag med tio timmar jobb, sen 18 års fest för min lillebror Jonas som antagligen kommer att vara till ett eller två. Sen ska man upp igen för jobb klockan åtta. Men det är härligt att jobba helg, för då vet jag att nästa vecka är så otroligt härlig med endast tre arbetsdagar. :)

Nej, nu beger jag mig ut i kylan för cancerpinnen. Borde verkligen sluta ned det där någon dag, snaaart!!!

Love
Mims


Hi there yall!

Precis hemkommen från jobbet, och hemma väntade ett brev från miss Lilly whelehan, dottern i familjen jag jobbade hos i irland. Underbart att höra från dom emellanåt, det är ju så lätt hänt att livet liksom kommer emellan och dagarna går. Och helt plötsligt har det gått flera månader sedan man senast hördes av, men det är en sak som är väldigt härlig med den familjen, spelar ingen roll hur sällan man hörs eller ses, när man väl gör det så är allt som vanligt. Dit måste jag åka snart också, förhoppningsvis i april!

Och vad ska man göra nu tro? Köpte med mig lite frysta bär och glass hem, men just nu är jag inte så sugen. Så är det alltid, så himla typiskt när man lagt pengar på det. Det är en väldigt stor nackdel med att jobba i butik, man blir så frestad att köpa så mycket skit och pengarna bara försvinner. Har inte riktigt lärt mig att avstå allt än, måste lära mig det snart, det är ju inte rätt att lönen jag tjänar går direkt tillbaka till Ica! Haha!!

Nu ska jag iallafall kolla på tv och gosa med Wilma som ligger här i min säng. Väntar på att min gubbe ska höra av sig, så jag kan få min dator och ladda ner alla serier jag missat avsnitt av de senaste veckorna.:)

Love
Mims


Here we go again

Jag har länge funderat på att börja skriva här igen, bara för att få skriva av sig lite och hålla igång skrivningen. Men har inte lyckats börja skriva, för jag har inte haft någon inspiration. But i'll give it a try!

Så nu ligger jag i min säng här hemma och väntar på att klockan ska ticka på så att jag kan åka till jobbet. 13-20 blir det idag, hade först planer på att sticka till gymmet efter det, men insåg att det är fredag och att jag faktiskt tränat flitigt denna veckan. Så idag blir det hem direkt efter jobbet och bara dega, köpa med mig något gott hem och ladda för tio timmars passet imorgon.

Har precis börjat sätta igång min häst efter skada och vinter vila, känns otroligt härligt att komma igång igen. Speciellt när vi har ett nybyggt ridhus nu! Kan ju inte slå fel.

Nej, nu ska jag röka innan jag gör iordning mig för jobbet! Och boken Maya testamentet hänger självklart med mig ut:)

Love
Mims


RSS 2.0