you're singing in my head !

Har regnat som faaaan idag, herregud. Graderna har droppat till något väldigt kallt och ruskigt. Och jag var tvungen att vara ute ett tag eftersom ja var tvungen att ta hand om den nya hästen Ravello. Förhoppningsvis blir det bättre väder imorgon dock så man kanske kan longera stackarn lite.

Annars har det inte hänt mycket, saknar att träna. Men samtidigt är jag för lat för att träna något själv här hemma eller ut och springa osv. Fast måste köpa ett par riktiga skor innan, ett par sånadära ruskitgt fula som är as bra ! Ska kolla på det när ja drar till Dublin nästa vecka.

Imorgon FÖRHOPPNINGSVIS så åker Charlie till sin vän Scott istället för att han kommer hit vilket betyder att ja inte behöver springa efter dom som en svans och kolla så dom inte snor kakor, stoppar fingrar i eluttag eller slår varandra i huvudet? Istället kan jag ta hand om Ravello, longera och borsta honom hela dagen lång. Låter som en bra idé? vad tycker ni?


Just leave with me now, say the word and we'll go.
Mims

Hey hey, yeah yeah.

Ligger återigen i sängen, har ställt om klockan nu så den är halv tolv. Vilket gör att jag inte är trött alls eftersom klockan egentligen borde vara halv elva. Va faen.

Idag har det regnat som fan, vilket det inte gjort sedan jag kommit hit. Men får väl vänja mig vid det irländska vädret. Förhoppningsvis så är det bättre väder nästa vecka när mamma och bror kommer ! Idag har jag vart och hämtat "min" häst hit till gården så jagb har något att göra på dagarna. Ska bli gött att få in lite rutiner igen eftersom ja praktiskt taget bara chillat det senaste när det inte funnits någon häst. Så det ska bli kul !

Längtar tills tisdafg nästa vecka ! WOHO!

Sleep tight, don't let the fucking bed bugs bite, aight?
Mims

Go ahead and smile !



underbar låt ! Gillar att lyssna på den högt i mina hörlurar och låta allt omkring mig försvinna !

Just nu är jag ruskigt sugen på Pannkakor, fast ja orkar inte göra. Och är egentligen inte hungrig, det är en sån där "dagen efter" dag när man är sugen på sötsaker hela tiden oavsett om man är mätt eller inte. Saknar Da mille pizza nu igen, och sourcream chips. Det måste jag be mamma köpa med hit, och CHOKLAD. Marabou apelsinkrokant, det var alldeles för längesen vi sågs !

Gittar nu, seee yaa
Mims

Heaven hear me now.

Förlåt, jag ber om förlåtelse innan ni läser detta inlägget. För det är inget glatt, inget underbart och inte roligt att läsa. Så ni som tröttnat på mina ibland inlägg där ja bara snackar SKIT och deppsnack ni kan sluta läsa nu. Tack för mig fuckers.


Jag vet faktiskt inte hur ja känner, precis som vanligt. Jag har inte hemlängtan, ja saknar familjen o vännerna o mina djur. Men ja känner inte att ja har bråttom att åka hem. Jag trivs. Men det är nåt, precis som vanligt som saknas. Och jag vet vad det är innerst inne som får mig att må såhär, men jag vill inte erkänna det. För jag orkar inte falla, jag orkar inte klättra upp igen. Det är alldeles för jobbigt, det tar för mycket kraft. Det är en sån kväll igen, JAG ORKAR INTE MER. Och ja kan inte ens säga vad jag inte orkar, jag kan inte ens bestämma mig för vad jag orkar mer. Det är bara något som inte stämmer. Fuck it, orkar inte må såhär.

Mims

Cougar Town

Ligger just nu i sängen, känns som att jag kommer få nackspärr snart. Hade världens huvudvärk idag så något gör ja fel när ja sover. Ligger och kollar på Cougar Town som är störtskönt ! Har sovmorgon imorgon, love it. Slipper ställa klockan, oavsett när ja vaknar så vaknar jag iaf av mig själv.

Har inte gjort mycket mer än vilat och damsugit lite idag. Tagit det lugnt, imorgon är det fredag. Ska sitta barnvakt, wiiihooo ! host.

Night lads
Mims

Waiting on some beautiful boy to save you from your old ways.

Tisdag kväll redan, fan också. Onsdag imorgon, betyder två små jävla troll som kommer springa omkring i huset hela dagen. Vilket också betyder NO time for myself. Har vant mig vid att gå upp till sängen igen o kolla nån film och dega fram tills klockan blir tre. Fast det kanske är lika bra att bli av med den vanan? hahaha, fan lämnade ju Sverige för att ja inte gjorde ett piss i åtta månader. Ja, det chockar till och med mig fortfarande att jag låg hemma i sängen så länge utan att ens söka ett jobb osv. Men det blir ändring på mina rutiner här med snart, efter helgen får ja min "egna" häst hem hit som ja ska ta hand om. Han är ju en bebis så får lära han "allt" ja kan och ta hand om han som om han var min egen. Så jag antar att jag kommer ha hyfsat fullt upp, vilket ja inte tackar nej till heller för ja saknar ridningen.

Nog om det. Skulle egentligen kollat på Harry Brown ikväll, men kunde inte hålla mig från att kolla på The boondock Saints 2 eftersom ja såg ettan imorse. Riktigt bra och besöker du Ems blogg så hittar du en otroligt bra låt där också ! Känner mig ju inte direkt trött efter att ha kollat den filmen, ibland önskar man ju ta mig fan att man hade superpowers. Eller typ att man var så där jävla as FIT så man kan liksom KICK SOME SERIOUS ASS. Hade vart lite coolt sådär.



Enjoy lads !
Mims

Vill ha sommarbruna ben och leende på läpparna !

Är det någon som känner sig manad att kanske åka med mig utomlands i augusti i två veckor? Let me know ;)


Hold my head up high.

Måndag, sol. Lite regn och vind. Solen är uppe lite längre än innan, 23e mars. Våren måste ju helt klart vara här. Min kropp behöver vitaminer, känner hur mycket stryk den tagit den senaste tiden. Behöver städa mitt rum, göra en lista på saker ja vill ha hemifrån. Behöver vakna upp klockan åtta imorgon bitti igen, för samma rutiner. Förhoppningsvis en solig dag. Kanske tar jag mig en promenad? VAD FAN VET JAG.


Nu ska ja lyssna på Creed, 12 stones och Staind.
Have a great fucking night lads
Mims



Söndag igen.

Redan söndag igen, herregud. Man kan ju verkligen säga att tiden går fort, 21 mars redan. Dagarna bara flyger förbi, vilket ja inte tackar nej till iofs för ja kan inte vänta tills mamma och jonas kommer hit !

Var ute igår med Joanna, Sue och Amy. Började dricka vin, så fick ju hålla mig till det och sprit igår. Vilket det blev en hel del av, Kapten Morgan och cola blev det och baby guiness. Love it ! Hade jävligt trevligt, och dansade en hel del. Musiken var bra och allt. Åkte sedan taxi hem, gick uppför en kolsvart väg upp till huset. Kom inte in, för ja hade tagit fel nyckel. Så väckte stackars Juju som fick komma ner och öppna för mig. Tur att hon vaknade, vet inte riktigt vad jag skulle ha gjort annars.

Har vart seg hela dagen, hatar känslan ja har dagen efter när ja druckit vin eller sprit. Känns nästan som att man fortfarande är full och inte riktigt hänger med. Det ogillar vi.

Nu är ja alldeles för seg för att göra något annat än att kolla tv och sen somna för imorgon börjar rutinerna igen.
Sleep tight
Mims

He does'nt look a thing like Jesus

Sovmorgon trodde jag, haha javisst. Blev väckt halv åtta av den minsta. Kunde dock somna om efter han gått från mitt rum till klockan nio när den äldsta kom in. Men var pigg i morse, nu börjar energin ta slut lite dock. Så tänkte kolla lite mer californication och chilla lite.

Ikväll blir det utgång med några tjejer i staden Nenagh, hoppas att allt är roligt. Blir tydligen vindrickande idag så ja får väl hålla mig till det, så ja inte går helt crazy? eller vad säger ni. Hoppas jag kan komma hem också, hatar att sova hos någon annan dagen efter, blir ju lite grumpy sådär på morgonkvisten och sover aldrig länge dagen efter. Kanske ligger i sängen hela dagen men sover gör ja inte.

Ha en nice lördag gott folk
Mims

Mr brightside



Denna låten tröttnar man aldrig på ! Älskar den.

Fick reda på igår utav mamma att Cassonade kommer tillbaka till oss i sommar, och jag trodde verkligen att jag hade lagt det där åt sidan. Att jag var nöjd med att han var hos henne och att han skulle stanna där. Men det var längesen jag var såhär exalterad och taggad, ska bli så skönt att få tillbaka honom ! Och om jag åker tillbaka hit till Irland efter sommaren ska jag ta mig fan hitta ett sätt att ta med mig honom. Åh, saknar honom så mycket.

Mamma och Jonas kommer hit den 5e eller 6e april. Visste inte riktigt om jag skulle åka hem istället, men nu blir det så att dom kommer hit vilket jag ser fram emot. Det är ju inte så långt kvar heller. Spenderar några dagar här på Cangort och sen drar vi till Dublin och spenderar tre nätter där innan dom åker hem och jag åker tillbaka hit. Kommer bli kul !

Later dudes
Mims

If we ever meet again.



Skön låt, denna kunde jag bädda in som tur var. Länkade den igår också men det är ju inte säkert att ni orkade gå in på alla länkar liksom, tar ju alldeles för mycket energi.

Gissa vad jag gör? Jo det är sant faktiskt, jag ligger i min varma säng och chillar haha. Känns ju hyfsat ovanligt faktiskt. Men har städat och haft mig nu på morgonen så kände att ja behövde lite mer chill, kanske en powernap och läsa ut min bok. Sen måste ja komma ihåg att äta lunch också, måste ge valpen lunch dessutom så det kanske är lättare att komma ihåg då.

Redan torsdag, dagarna går fort här borta på andra sidan pölen. Idag är det ingen sol vilket bara gör att man vill stanna i sängen ännu mer. Hur är vädret borta hos er? Fortfarande massa snö eller har det börjat bli slask nu? Fan redan mars ju, inte långt kvar tills den riktiga våren kommer. April, mm, när allt börjar blomma och du blir förkyld för att du går i för tunna kläder bara för att du verkligen vill att det ska bli varmare. Som om du kunde ändra det genom att gå i vårkläder för tidigt. Våren är ju bara väntan inför sommaren och hösten bara väntan inför vintern. Är ni som mig som alltid längtr efter sommar när det är vinter och alltid längtar efter vinter och skidåkning när sommaren börjar ta slut?

Big love
Mims

Happy St. Patricks day, I'll say.

Ligger återigen i sängen och funderar, hyfsat ovanligt eller vad tycker ni mina läsare? Ni som är så otroligt dåliga på att kommentera mina otroligt underbart intressanta inlägg. Dålig stil, av dig eller mig? har inte funderat ut det riktigt än hörrö.

Har inte uppdaterat här sedan förra fredagen,eller var det de? och ska jag vara helt ärlig så har jag inte ens tänkt på det. Lite dålig stil av mig kanske för er som tycker min blogg är så himla intressant (ljug inte nu). Och som vanligt är minnet kort men gott, fast för mig gäller det nog inte ens. För kort borde ju räknas några dagar? men jag kommer inte ihåg vad jag har gjort, eller iaf inte vilken dag. Jag kanske borde bära runt på en liten anteckningsbok och skriva upp allt intressant som händer? Eller just det, det kanske är det man har bloggen till. För att skriva allt man gjorde varje dag, ohmygosh vilket i lands problem. Har passat barnen, druckit te, tagit några cigg i solen. Läst ut tre böcker, snart min fjärde ( To kill a mockingbird. Rekommenderas) Har myst i min varma säng, ätit lite mat när ja kommit ihåg det och läst och läst och läst. Har kommit in i en sån där period igen,och jag älskar det. Mycket roligare att läsa än att sitta o kolla på värdelös tv, enligt mig. Iaf ibland då vill säga.

Idag är det som sagt St. Patricks day vilket firas med parader och en känsla av stolthet över att vara irländsk, vilket jag mycket väl vet att jag inte är. Men kul att vara med om en högtid här iaf, och vi åt lunch på ett slott en bit ifrån. Väldigt gott, och det var en väldigt irländsk restaurang vi var på också, nere i en källare. Mörk och lite sådär mystisk men mysig. Sen tog vi vägen förbi Harry Sr's "kompis" eller "bekant" eller vad man nu kallar det, mer bekant skulle ja tro. En bekant från jakten, hälsade på hans otroligt fina hästar. Hittade mig själv en där som inte hade vart helt fel, var dock en unghäst. Men såg ut att kunna bli något faktiskt, fina ben osv. och ni kan väl låtsats att det verkar intressant? Harry ska iaf ta hem Ravello om några dagar så att jag har något att göra på dagarna, ska se hur det nu ska gå. Förhoppningsvis utan några brutna ben osv.

Nu börjar ja tycka det här är ganska tråkigt men tänkte lägga upp några bra låtar som spelas här på radion väldigt mycket för er som skulle tycka det var roligt eller nåt.
Mims

Nehe, nu gick det inte att lägga upp dom så länkar istället vaaa faen.

http://www.youtube.com/watch?v=jxKjOOR9sPU
http://www.youtube.com/watch?v=Gtck9JW1m5I&feature=PlayList&p=5DC16EF99230C290&index=24
http://www.youtube.com/watch?v=KDKva-s_khY&feature=PlayList&p=5DC16EF99230C290&index=23
http://www.youtube.com/watch?v=bIEOZCcaXzE

Hoppas ni kan se dom eftersom ja vet att vissa videos ja länkat inte kan visas i sverige. Complain to me ! come on !

Wait your turn !



Diggar Rihannas nya stil, hon är lite sådär små fräck faktiskt !

Kom hem från Birr för en stund sen, var ute och red en timma eller något med mr C. Härligt väder och skön ridtur. Min rumpa är lite öm dock eftersom ja inte ridit på tre veckor eller nåt sånt. Kändes lite annorlunda att trava på asfalten mitt inne i stan, haha men det är väl så man gör här liksom. Come on over and try it ;)

Nu ligger jag och bara degar vilket är OTROLIGT gött eftersom jag var ute igår. Iofs så kom vi hem ganska tidigt, men när ja vanligtvis sover vid elva halv tolv så var det lite påfrestande, och sen rida dessutom. Men roligt var det och helt klart värt ! Så ska försöka snooza lite innan barnen kommer hem vilket bara ger mig en halvtimma. hmm...

Och kom precis på att det enda jag har ätit idag är en twix och druckit kaffe och te, hahaha. Snacka om dåliga rutiner jag börjar få, hur glömmer man av att äta? Okej om man inte är hungrig och inte känner för att äta frukost osv, men glömma av det? that's just wierd.

well, anyway. Det är väl allt just nu, ska torka bort blodet ur mitt öra nu. Jaaag, jag som aldrig har finnar fick en i örat som sprack? haha disgusting, i know. Men det känns gött att jag är hyfsat normal ändå och får sånt där med, annars hade man ju börjat undra vad för slags människa jag var... eller?

hahaha, så trött att jag skrattar åt mig själv, fan för trött för att sova till o med. HELVETE VAD ÄR DET HÄR?

Ems, lite flummode faktiskt, wish you were here!

Mims

It's a beautiful day!

Fick sovmorgon imorse eftersom jag passade barnen hela dagen igår, SKÖNT. Slappade nästan hela dagen, tog en dusch och inväntade barnen vid tre. De kom då hem med en liten överraskning, (vilket jag iofs visste om redan från morgonen eftersom Harry berättade det för mig). Harry hade någonting innan för sin väst, och Lilly kom in leendes och sprang sedan för att hämta Rachel och då stack ett litet huvud ut ur Harrys väst. Nämligen så att de skaffade en URSÖT liten valp idag som jag kommer ta hand om på dagarna. Hur söt som helst, en Jack russel, inte den tråkiga och stora som finns i sverige dock. Den som finns i sverige kallas egentligen Tipperary Terrier, eller aa de är samma ras egentligen. Men den här lilla valpen (som ja ska lägga upp foton på imorgon) är en liten filur. Hur söt som helst iaf.

Imorgon blir det en vanlig dag, städa lite granna. Måste nog ta en röjning i mitt rum, byta sänglakan osv. Känner att det är lite smulor efter min brownie jag hade idag... Kanske lite tvättning också, och passa valpen förstås. Hoppas också att det fina solskenet som varit här kommer fortsätta !

Glömde tyvärr min nya bok nere i köket och orkar inte gå ner igen och väcka valpen, så jag får underhålla mig med harpan och musik. Blir alltid trött på det sättet! Kanske blir det Dublin i helgen också !

Smell ya later
Mims


Then we'll fly until there is no end.


if it's worth having, it's worth fighting for !

Detta skulle publicerats igår.

Är just nu uppe i mitt varma rum och dricker lite cola och ska måla mina naglar. Köpte ett nytt, eller kanske bara ska säga köpte ett nagellack, med tanke på att ja inte har några här. Har lånat nagellack av Rachel innan, och det har hjälpt mig att sluta bita på naglarna eftersom jag har fullt upp med att pilla bort lacket. Smart faktiskt, nu börjar dom faktiskt snart bli långa. Dom har faktiskt växt som ogräs. Köpte också ett mjällschampoo, head&shoulders ocean spa, luktade ruskigt gott. Önskar att jag kunde hitta något riktigt bra mot mjäll, men man kan ju inte riktigt förvänta sig att hitta det på Tesco, vilket motsvarar ungefär City Gross i Sverige. Får nog åka till apoteket tror jag, för märkte förut efter duschen att jag hade VÄLDIGT mycket mjäll. Hela min hårbotten är torr, kanske borde försöka dra ner på schampot överhuvudtaget lite granna, det är ju det som torkar ut, är det inte så?

Nästa gång jag ska köpa Schampo ska jag köpa Aussie, för det luktar så otroligt fucking gott ! Och sägs att det är väldigt bra också, har för mig att du sagt det Ems? :)

Har vart inne i Birr idag med Rach, Harry-John och Charlie. Åt lunch på Dooly's hotel med Rach's kompis Emma och hennes barn Elana(?) och Jack. Åkte sedan till deras nya hus och tog en promenad där, väldigt skönt. Är som vår här, kunde ha skinnjackan utan att frysa !

Ikväll blir det middag med några av Rachel och Harrys vänner igen, sen blir det deg för mig. Kanske kolla lite film och bara ligga i sängen osv, fast iofs är det ju söndag imorgon vilket alltid betyder en sån dag för mig. Love sundays !

anyhow some pics for ya, later.
Mims



utsikten från mitt rum !




Rude boy



Skön låt som fan!

Igår var det middag och lite tjöt, öl och massa sånt med Rachel och Harrys vänner. Hade väldigt trevligt, middagen var superb. Fattar inte hur man kan laga så god mat ! Helt otroligt.
Var uppe till fem, sista timman spenderade jag dock i sängen med musik och harpan, haha jag vet. Lite töntigt så, men i love it. Harpan är grymt kul.
Fattar inte hur jag kan vara pigg nu efter tre timmars sömn dock, men det är jag. Var lätt att gå upp i morse, vaknade till och med innan klockan ringde. Så här pigg brukar jag inte ens vara annars, kanske är brist på sömn som gör att jag går på reserv eller nåt. Who cares? haha

Idag ska jag ligga i sängen och chilla bara för att, kanske får mig några mer timmars sömn. Det tråkiga är att det är riktigt bra väder ute så det känns tråkigt att ligga inne, men vad ska man göra ute själv liksom? Kan ju inte sitta ute med boken och röka hela dagen? då borde man ju dö.

Ska kolla på glamourama nu i brist på annat, tycker egentligen inte ens att det är särskilt bra. Men har man inget annat att kolla på så får man nöja sig med lite allt möjligt. Önskar jag kunde komma ihåg vad sidan hette somjag alltid kollade på serier online, vill kollla klart på californication. Har bara en säsong kvar!

Fredag idag också mina vänner, hoppas det är soligt för er där hemma i sverige och att ni har en massa planer för helgen.
Mims

Don't stop believing

Fick sovmorgon imorse vilket var otroligt gött,vaknade dock första gången vid åtta?!?!?! antar att ja ställt in ett alarm i huvudet, men somnade i vilket fall som helst om och sov tills tio/halv elva. Sen passade jag två små djävulsbarn, haha nej då. Dom är lite intensiva bara, efter det blev det mer underhållning så klart. Hjälpte Lilly och Harry med deras läxor, kollade lite film. Åt Pasta carbonara till middag, tog en Becks till det. Sen chill, läste bok för Lilly. Drack en kopp te och nu ligger ja i sängen, lyssnar på lite musik och ska snart fortsätta min nya bok Chosen, läste nämligen ut Betrayed förut idag.

Ska försöka ta lite bilder i helgen om ja kommer ihåg det, så ni har något att kolla på. Och imorgon blir det en stor middag här hemma för alla "huntsmen". Ska vara med, kan bli trevligt. Får man iaf ta på sig något annat än myskläder. Hela dagen består av städning eftersom ja sagt att ja ska hjälpa till att göra det fint innan besöket.

Goodnight
Mims

Higher

Ligger i min varma säng och lyssnar på Eriks Higher som jag helt glömt av, skön är den. Idag har varit en soft dag, frukost, ge hundarna, katterna och hästarna frulle. Sen städning i max en timma, sen chill i sängen till OTH och Greek och även min nya bok Betrayed som är riktigt bra. Tror jag tycker den är så bra för att det är en tunn och lättläst bok, ibland är såna böcker de bästa att läsa. Precis som såna filmer, romantiska komedier typ. Man vet ju att allt har ett bra slut, man behöver inte fundera osv. Ibland är det skönt att kolla såna filmer, däremot en bra film ja såg hemma innan jag åkte tillbaka hit var Sherlock Holmes. Tyckte den var riktigt bra, Patrick Downey Jr, tror han heter så orkar inte kolla upp på nätet, är riktigt bra skådespelare. Haha, riktigt rolig.

Imorgon får jag sovmorgon, vet att ja inte kommer sova länge ändå men bara tanken på att inte ställa klockan är skönt. För vi vet väl alla att när man inte ställer klockan vaknar man tidigare och är inte trött även om det skulle vara samma tid man egentligen skulle upp?

Ska få tummen ur och lägga in lite bilder här också, verkar inte som att det går att ladda min kamera här i Irland dock. Har inte hunnit prova genom datorn än igen men.. Hoppas ju att den gör det, känns ju ganska värdelöst att ha en kamera ja inte kan ladda.

Nu ska jag lyssna på musik och läsa min bok sen blir det sängen för jag är riktigt trött även fast jag inte gjort något speciellt.

Night
Mims

Back in Ireland

Har inte bloggat på riktigt länge märkte jag, eller tror det iaf. Är för trött för att kolla upp det riktigt. Åkte igår natt ner till köpenhamn för att ta mig tillbaka till Irland och sen en buss resa på två o en halv timma. Bussresan ner till danmark tog ju bara fyra timmar. haha, är galet slut. Ligger just nu i min uppvärmda säng och njuter, ska strax stänga av datorn. För imorgon är det ju en vanlig dag för mig, uppgång vid åtta. Gosh

Min kamera funkar igen! Aja hörs imorgon med updateringar
Mims

RSS 2.0