Ulla red, till Ullared !

Haha, så kan det vara. Idag har jag degat, jätte skönt och härligt en ledig och regnig dag som denna. Sen blev det stallet och nu ligger jag i sängen och ska njuta av lite lugn och ro. Ska kolla på en film och äta kvällsmat. Dricka lite te och lösa korsord kanske. Kanske till och med åker till Emilia en sväng och dricker te.

Imorgon blir det Ullared, ska köpa lite grejer åt mamma. Sen så ska jag nog inhandla lite grejer själv, men har lovat mig själv att inte köpa mer än för 1000 kronor. Vill spara lite denna månaden. Så en lampa till taket blir det och kanske ett par ridskor också. Mina börjar bli väldigt slitna.
See ya
Mims

Imma be okay.

Ta det lugnt allihopa, jag har inte grävt ner mig i något hål någonstans. Jag lever, och jag mår bra. Och jag får kanske mitt lyckliga slut trots alls.
Love you all
Mims

Last of me

Jag vill att de löften vi gav ska hålla, jag vill att det blir vi! För jag kan inte se en framtid utan dig, utan dig finns ingenting. Utan dig är jag ingenting, du får mig att skina. Du har fått mig att blomstra, från en liten knopp till en blomma. Jag vill inte att hösten ska ta mig än, låt det vänta. Låt mig förbli en blomma, låt mig inte slå ihop, falla och inte resa mig igen. Låt mig leva, mitt liv med dig.

 

deviantart.com


anywhere you are, i am near.

And I'm gonna be by your side
I would never leave when you need me most.
deviantart.com

every single promise, i'll keep!


made a wrong turn, once or twice.

so when negativity surrounds
I know some day it'll all turn around
because
all my life I've been waiting for.. you.

i'm gonna give all my secrets away.

Hur mår du? Vad gör du? Vad tänker du på? Hur känner du? Det är vad jag vill fråga, men jag låter blir fastän det är svårt. För jag vet att det blir lättare så, för dig. Och jag vill aldrig vara den som gör det svårt. Önskar det fanns mer jag kunde göra för att underlätta, för oss båda.
Jag vet inte vad jag ska känna riktigt, känner mig tom. Vet inte om jag vill skrika eller gråta. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, kan inte någon visa mig? Kan inte någon ge mig en hjälpande hand? För jag visar inget, men känner ni mig så vet ni att allt ligger precis under ytan. Jag vill inte känna mig hopplös, tom eller ensam. Jag vill att allt ska vara som vanligt, ett leende på läpparna. Varje dag är en vacker och betydelsefull dag. För med dig är allt vackert och underbart! Jag måste ta tag i mig själv för att förstå att allt inte är som vanligt, jag kan inte bara slå ditt nummer och tro att du ska svara. Jag hatar att må såhär, men mer hatar jag att inte veta hur du mår. Att inte veta vad du gör, om du tänker på mig eller inte. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag älskar dig, you mean the world to me! Och jag vill att du ska ha allting du önskar dig, om jag vore Gud skulle jag ge dig allt serverat på ett silverfat. Och om du läser, må inte dåligt över att jag gör det. Be strong! Be courageous! Jag kommer alltid att älska dig, för evigt. Du är en vacker människa, på alla sätt. To the world you may just be one person, but to me, you are the world!
Love always 
Mims

my hands, they don't wanna be without, your hands.

deviantart.com

bloody life.

Vad gör man när allt känns hopplöst och man är helt utan inspiration eller hopp? Vad gör man när man inte ser fram emot nästa dag, nästa vecka. När man ska lära sig att leva själv igen, efter en sån underbar tid. Jag måste lära mig att ha lite faith ffs. För jag hoppas verkligen att allt kommer att lösa sig, även fast det känns som att hjärtat slitits itu och jag inte har någonstans att ta vägen. Jag har levt många kriser i mitt liv, men det finns bara två som fått mig att känna såhär. Helt jävla hopplös, måste hitta saker att se fram emot så att jag inte gräver ner mig i det hålet som alltid finns där bredvid mig, som lockar så otroligt mycket när det tar emot det minsta. Men jag ska vara stark, och även om det bästa jag kan göra är att hålla mig precis på kanten, så ska jag stanna där. Jag ska inte låta mörkret sluka mig, för jag hoppas innerligt att det finns en varm och solig framtid. Med dig, har jag inte det att tro på så finns det inget att tro på. Har jag inte den livlinan så kan jag lika gärna ge upp helt. Men det ska jag inte, för Du har gjort mig stark och för dig ska jag vara stark.
Det sägs att man lär sig av livet, och allt som slängs i din väg och att man alltid går ur en kris starkare än innan. Jag vill gärna tro att det gäller mig med.
<3
Mims
deviantart.com

My heart is refusing me.

Har tydligen vart med på melodifestivalen, kollade inte på den så visste inte det. Men tyckte faktiskt den var bra.

amazing how we got this far.

Solen skiner, och vårkänslorna har verkligen kommit nu. Sayeh och Nicke fick sin son igår, så underbart ! Är så glad för deras skull.
Jag lever mig igenom en liten kris för tillfället och finner ingen inspiration till att skriva. Vi får se hur det blir med detta. Jag vet inte hur jag känner för tillfället eller vart jag ska ta vägen. Men allt har en tendens att fixa sig efter ett tag, så vi får hoppas att det gör det nu med.
Fuckin perfect
Mims

Fucking perfect


true colours.

Idag vaknade jag upp hemma hos mitt hjärta, åt god frukost eftersom hans mami hade handlat färskt bröd. Mums ! Efter det blev det mys, lite brottning och fighting som vanligt. Och det låter väl som om vi bråkar, men vi har faktiskt kul och slåss och håller på ibland. Lite konstiga är vi allt, men kul har vi.
Sedan hämtade min mor och bror mig, de hade vart i stan. Så vi tog en liten tripp till nödinge där jag införskaffade mig tre nya nagellack på Kicks. Mycket bra, vet inte vart alla mina andra tagit vägen, och många börjar ta slut. Så det var dags kände jag! Efter det blev det hem, upp till stallet och rida en stund i solskenet. Var riktigt härligt och gick faktiskt bra, för det är inte roligt när man ska sätta igång sin häst efter en tid med bara lite hit och dit ridning, som det brukar bli på vintern. Synd var det dock att alla andra hästarna i hagarna var galna och ville rymma. Den ena lyckades,utan att göra sönder staketet vilket är ganska otroligt. Men hon har väl studerat det och lärt sig bästa sättet antar jag.
Och tränade faktiskt idag, första gången på länge jag gjort det "riktigt". Var jävligt gött måste jag säga. Får se vad kroppen säger imorgon bara. Men detta är verkligen något jag ska försöka göra minst en gång i veckan. Bara för att må lite bättre, och det hade ju inte skadat om man hann med fler dagar. Men allt annat tar ju så mycket tid, så det är faktiskt svårt att hinna med ibland.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kör mor mig till Stevoo, sover där inatt. Längtar tills jag får min nya bil så jag slipper bli runt skjutsad överallt.
Tack och hej, leverpastej !
Mims

another day's gone

Idag var det vackert väder igen, solen gör verkligen så att man mår bra! Finns inget bättre än när man kan dra på sig skinnjackan och solglasögonen.  Wonderful!
Jobbat fyra timmar idag igen, härligt. Denna gången gick det fort, hade nästan lust att jobba mer för det var faktiskt kul för första gången på länge nu. Fanns så mycket varor att plocka upp, vilket alltid är kul ! Efter jobbet åkte jag till Emillia, hon bjöd på jätte god mat och kaffe. Alltid lika mysigt att umgås med henne, bara sitta och prata i timmar om allt från himmel till jord. Efter det kom hjärtat mitt och hämtade mig och sitter just nu hemma hos honom och tittar på tv och umgås.
Imorgon är jag ledig och även fredag, så imorgon ska jag passa på att njuta av solskenet(om det blir något) och rida ut i skogen och träna på kvällen. Och på fredag blir det antagligen så att vi går ut och käkar med Nisse och Carro och på bio efter det, ska bli härligt. Känns som det var längesen man gjorde något sånt. Ska bara kolla lite på vad för film man kan tänkas se,  verkar ju som att det finns en hel del att välja på nu.
Ser fram emot mina två lediga dagar efter tre dagars jobb, men fan klagar jag på egentligen? Jobbar man normalt jobbar man ju fem dagar i streck och är ledig på helgen. Det hade vart skönt att ha ett sådant jobb, men helger är ju mer betalt. Och det kan ju behövas ibland när man bara jobbar åtta timmar på två dagar, det ger ju inte mycket klirr i kassan direkt.
Nu ska jag nog plocka fram min hyfsat nya bok, ny och ny. Har haft den ett tag men började precis läsa den. Nostradamus heter den, ger min recension när den är färdig läst ;)
Love always
Mims

the sun is shining over our heads.

Det är otroligt fint väder ute, har vart det i två tre dagar eller nåt nu. Jag gillar det, våren är i luften. Känns ganska tråkigt att jobba när det är så fint, men man får väl bara hålla tummarna att det är fint imorgon och på fredag också när jag är ledig.
Tänkte egentligen cyklat ner till jobbet, passa på när vädret tillåter. Men kom på att jag inte har något lås till cykeln, så det får jag nog fixa något.
Love
Mims

White trash beautiful

Känner att jag är i stort behov av att shoppa, vill ha så mycket mer nytt. Gjorde nyss en stor rensning i byrån och garderoben men känns som att jag behöver ta ett nytt ryck. För har så mycket skit som jag verkligen inte använder. Men jag ska försöka hålla i pengarna lite nu då va, lära mig det där med att spara så man har. Ska ju faktiskt köpa ny bil så kan ju inte slänga pengarna runt om mig.
Men om jag hade suttit och klickat hem saker i detta tillfälle så hade det blivit en ny bikini, och för en gångs skull lyckas beställa båda delarna i rätt storlek. Är inte samma storlek över rumpan som över bysten ! Känner man mig så vet man varför hahaha ! Det skulle även bli ett par nya fräscha skor, några goa tishor/tröjor av något slag. Men det får helt enkelt vänta tills nästa lön. Och den blir inte lika fet som denna jag hade nu, för februari är en kort månad och jag var borta en hel del dagar. Så då får jag ändå leva lite snålt. Och förhoppningsvis lägga undan lite pengar också.
På torsdag blir det träning, med mor min. Den enda träningskompisen jag har haha ! Men jag gillar det, för det är inte alltid man umgås så mycket med sin mor. Med tanke på det så behöver jag nya träningskläder och skor. Herregud, mycket jag behöver! Ge mig?
Nu ska jag pussa på min pojkvän så att han skiner upp ! för han är ju så fin när han ler.
Love always
Mims

I need a dollar !


rainy day

Idag har det regnat något otroligt, öst ner och stormat som bara den. Så någon ridning blev det inte, men det var mysigt att vara i stallet, tak över huvudet och bara mocka och pilla med saker. Efter det så umgicks jag med mina vänner, sayeh, seppe och Linda. Sen kom även Fia hem och vi pratade massa strunt. Mycket trevligt,¨
Blir ingen träning ikväll(lite för lat antar jag). Hade vart gött, men det hinns inte med känner jag. Ska hem till hjärtat ikväll, och imorgon jobbar jag. Sen är jag tack och lov ledig i helgen, så då kan man andas ut. Känns konstigt att jagb är vuxen nu och längtar efter de dagar då jag ska vara ledig. Förut såg jag fram emot att få jobba, för då jobbade jag så pass lite. Haha, kul hur det kan förändras. Men det är härligt den 25:e när alla pengarna kommer in på kontot. Då kan man hitta på massa roligt. Det jag ska lägga pengar på denna månaden är en ny bil! Det behövs, för min bils avgasrör har gått sönder, låter som en jävla raggar bil och bromsarna tar jätte dåligt. Och den är inte värd att fixa. Så en ny blir det allt ! :) Det ska bli gott.
Ikväll blir det mys, med regnet utanför. Så mysigt att bara krypa ner under täcket med den personen man älskar och kolla på någon dålig film och bara njuta av värmen från personen bredvid. Love it!
Mims

out of the dark, into the light!

Idag föll det vitt från himlen ännu en gång. Börjar tröttna nu faktiskt, precis när det hade blivit så soligt och vårigt ute. Hoppas verkligen det försvinner snart, men man kan ju aldrig vara helt säker förrän i slutet av April. Vill ha vår nu, bära skinnjacka, snygga solisar och sitta ute i solskenet och glassa! Vårkänslorna är helt underbara.
Jobbade fyra timmar idag, helt onödigt men lite kosing blir det ju för det iaf. Igår jobbade jag från tre till kvart över tio, och det gick så jävla fort. Helt otroligt faktiskt, men idag tog bara fyra timmar en hel evighet. Förstår inte hur det kan vara sån skillnad. Imorgon är jag i vilket fall som helst ledig vilket ska bli skönt, ska ta stallet och tro det eller ej träna på kvällen. Ska bli gött faktiskt, behöver komma igång nu känner jag. Är ju ganska onödigt att ha gymkort och betala 300 spänn i månaden för det om man inte använder det. Så ser jag på det iaf.
Sover ensam inatt, otroligt tråkigt och ensamt. Men får iaf lite tid till att kolla på alla missade serier! Me love !
Nu ska jag fortsätta glo.
Mims

9 Mars 2011

Jag har saknat det här, att skriva av mig. Att låta mina känslor bilda ord och meningar. Men har inte haft tid, och kanske inte lust heller egenltigen. Men nu har jag börjat sakna det alldeles för mycket, saknar väldigt mycket av min artistiska sida. Att sitta och läsa en hel dag, förlorad i den andra världen. Att kolla på en dramatisk film alldeles själv och bara må dåligt. För ibland behöver man må dåligt, för att kunna glädjas över att må bra.
Mina mål för livet har förändrats lite granna nu, vill fortfarande resa. Men med sällskap av min man. Nu vill jag börja studera, eller starta eget. Jag vill börja träna för att må bättre, få igång min häst någon gång. Om snön bara kunde försvinna. Jag har lite mer vardagliga små mål, och kanske är de lite lättare att uppnå. 

Jag är lycklig nu, fastän jag måste lära mig att disciplinera mig själv lite. Men jag har mitt hjärta, den där personen som gör allting så mycket bättre. Allting ljusare och underbart. Min kärlek.
Mims

RSS 2.0