En vecka har gått

En hel vecka har gått sedan jag lämnade Irland, känns inte som att det varit så länge och samtidigt känns det som att jag varit hemma i evigheter, en sak är säker iaf. Allt är som vanligt här hemma, mitt rum var snyggt och städat, tills jag kom hem. Nu ser det förjävligt ut. Antar att jag borde ta tag i det idag, regnar ju ute så finns ju inget annat att göra direkt.

Är ap sugen på att börja träna nu igen ! Fan har saknat det, ska bara hinna med det och hästen. Men nu på sommaren ska jag ju inte göra något speciellt, sen kanske jag faktiskt får skaffa mig ett jobb. Känns dock som att sommaren är borta redan, höstkallt är det ju iaf. Fast iofs så gillar ja hösten, när man får klä på sig massa mysiga kläder osv.

Jaja peace und so weiter.
Mims

they call me freedom, just like a wavin' flag.

Te amo !! Har sagt hej då till barnen, packat väskorna och gjort mig redo. Hur redo man nu kan göra sig för att lämna människor man älskar bakom sig. Det är helt annorlunda om man jämför med hemma, för hemma är ju trots allt ens hem och det finns alltid kvar. När man varit någonstans så åker man ju alltid tillbaka hem, och även om jag troligtvis kommer hälsa på några gånger per år eller något sånt, så kommer det inte vara samma sak. Kommer alltid älska dessa barn som tagit så stor plats i mitt hjärta, och fattar inte hur jag kan lämna dom. Men dom överlever, och det gör jag med. För vi har alla människor omkring oss som gör att vardagen blir bra och gör så att man kommer på bättre tankar. Jag ska ju tillbaka redan i september och hälsa på, så det är ju inte alls länge kvar. Kommer gå otroligt fort. Trodde absolut inte att det skulle bli så jobbigt som det blev att säga hejdå, var inte långtifrån tårar ville helst inte visa barnen det bara. För det skulle bara gjort det ännu värre för dem. Men dom kommer alltid att ha en stor del i mitt liv, och det kommer ta några veckor innan jag verkligen förstår att jag inte kommer komma tillbaka och bo här igen, jag får helt enkelt bara fylla mitt liv med något som tar upp mitt intresse och tid.

Klockan fem imorgon bitti början min resa hemåt. Först blir det buss i ungefär tre timmar, lite mindre kanske. Sen blir det några timmars väntan på flygplatsen och sen två timmars flyg, sen en timmas väntan på tåget som tar mig till Malmö C där min älskade mor hämtar upp mig. Kommer bli en lång dag, men det ska bli så otroligt skönt att slippa åka tåg hela vägen hem, att kunna stanna när fan ja vill och köpa skräpmat eller pissa eller röka eller vad fan som helst. Ska bli så skönt att komma hem, till allt och alla. Låter antagligen som dubbelmoral, men kommer sakna dessa människor ja lärt känna här och sen kommer jag bli överlycklig när ja är hemma och jag har semester. Nu ska jag försöka sova några timmar så jag inte är helt sliten imorgon.



Regnet öser ner utanför, nästan som att världen förstår att det är en sorglig dag.
Mims

Onsdag kväll.

jahdu, onsdag kväll. imorgon torsdag blir det sista dagen för mig här ! hemsk tanke men ändå kanjag knappt vänta tills ja kommer hem o min semester startar. Åker buss härifrån klockan fem på morgonen, fredag morgon. Så ja slipper byta tåg osv. Blir en lång jävla dag, men vem fan orkar bry sig egentligen.

Ledsen att ja tråkar ut er med en liten lista över saker ja behöver göra, men behöver få grepp om lite saker och vill inte packa upp mitt kollegeblock.

Städa !
Tvätta
Lägga ut kläder ja har på mig när ja åker hem
och packa ner resten av kläderna.
Packa ner smink o allt med vätska i resväskan
Böckerna i handbagaget, lägga barnens saker i deras rum.
platttång, hårtork dator sladd i resväskan.
Ridskorna i den nya bagen.
Mobilerna, och sladdar m.m i handbagaget.

jaja, nu har ja lite grepp som situationen iaf.
C ya on friday !
Mims


Te amo !





så här såg min helg ut i Dublin ungefär, riktigt skön helg var det. Fick shoppat det jag behövde och hade fint väder andra dagen! Idag har det vart underbart bra väder, iaf halva dagen. Vaknade av mig själv kvart i åtta imorse, pigg som ja vet inte vad och gjorde allt som ja gör varje morgon. Sen fick ja ett ryck och mockade ut alla boxar i stallet som egentligen inte är min syssla haha, men det blev rent och snyggt iaf! Och det var gött att göra någonting vettigt istället för att gå upp till mitt rum efter frukost och dega hela dagen. Mycket skönare att ha något att göra på dagarna. Men nu är det bara fyra dagar kvar tills jag kommer hem till kära Sverige. Fy fan va gött det ska bli, en kebabpizza på kvällen ska det ta mig allt bli !

Nu ska ja läsa min nya bok The lovely bones.
Night
Mims


Friday 20100709

Fredag, och det regnar ute. Har gjort det dom två senaste dagarna vilket gör att man bara vill ligga inne på sitt rum och kolla på film. Men jag har då allt städat och haft mig, börjat packa lite smått och skött om hästen.
Nu är Marcus och Käll här i Dublin, åker upp och träffar dom imorgon kväll. Hoppas verkligen att vädret är bättre imorgon än  vad det är idag. Iaf så måste jag boka hotellrum för mig själv också, och kolla när bussarna går osv. Kommer bli en skön helg detta tror jag minsann !

Hoppas solen steker er där hemma !
Mims

Fallen




frågan är hur jag ska lämna detta? har haft ett alldeles underbart liv i de senaste sex månaderna. Att verkligen lämna för evigt, att inte bo här mer är något jag inte kan sätta mig in i ännu. Det kommer vara en stor förändring, nästan större än när ja flyttade hit. För hemma finns alltid kvar, och det gör ju självklart mitt hem här med. Är alltid välkommen osv. Men ändå, kan inte fatta att sex månader redan har gått och att jag inte kommer se dessa underbara barn varje dag. Älskar dom så mycket. jobbigt kommer det bli, utan tvekan.

Mims

Love the way you lie !

Just gonna stand there and watch me burn? Well that's alright, because I like the way it hurts!!




And we fall back into the same patterns, same routine.
Mims

Pick yourself up and dust yourself off !

Igår var det som sagt min födelsedag, vaknade upp med Lilly och Harry John i mitt rum. Vi gjorde pannkakor och jag fick några fina födelsedagskort. Sen kollade vi på film tills resten utav familjen kom hem. Fick presenter, kinamat och tårta. Och när vi hade ätit så gjorde barnen iordning lekrummet, tände ett ljus och gjorde det mörkt och mysigt och gav mig en massage. Hur söta som helst ! Riktigt mysig födelsedag. Men var jävligt tråkigt att jag inte kunde vara med mina vänner därhemma som rockade på Uddevalla VM. Tråkigt, men om två veckor så är jag ju hemma igen. Och denna veckan är alla barnen på läger, eller den minsta är i London med sin mormor. Så inga barn på en hel vecka, och sen blir det full rulle nästa vecka med deras kusiner osv. Och då åker jag ju hem sen igen på  fredagen. Så det är en fredag innan jag kommer hem igen, för fredagen därefter står jag ju på svensk mark igen.

Längtar efter Wilma, Pebbles och Cassonade nu. Ska bli skönt att komma hem och få se dom igen.



Mims

lets delay our misery.

Solen skiner ruskigt bra där ute tycker jag nu, dock blåser det lite för mycket för att det ska vara skönt. Har inte hittat ett ställe där det är lä än så får nöja mig med att vara ute en stund i taget. Idag är de flesta ja känner, eller nej inte riktigt men många är på väg till Vm:et i Uddevalla. Hade ju vart otroligt grymt att vara där med mina vänner och fira min födelsedag bland annat. Men samtidigt så får man ju se det positivt. Dom har as kul iaf oavsett ! Och jag får försöka njuta av mina två sista veckor här på Irland med min nya familj. Kan inte tänka mig riktigt att jag faktiskt ska lämna dom. Det känns sjukt, det känns mer som att ja ska på semester och sen tillbaka hit. Men så blir det ju inte, det kommer en ny au pair hit i september. En svensk en också, och jag kommer antagligen komma hit i september för att fira Harry-John också så kommer få träffa henne. Hoppas hon är grym, så att barnen har underbart roligt med henne. Kan verkligen inte sätta mig in i situationen att jag inte kommer bo här längre, att inte vara en stor del utav barnen, mina älskade syskons liv. Det är vad dom har blivit, som syskon. Och gud vad jag älskar dom. Och om några år kommer jag vara något utav ett gammalt minne, ett kärt gammalt minne men inte mycket mer än det. Men dom kommer alltid finnas med mig, forever and always.

Så nu ska jag njuta av mina sista dagar med min älskade "andra" familj. Och jag ska låta mina tankar på allt där hemma försvinna, för bara denna tid så att jag verkligen kan ta vara på min sista tid. Bort med de deprimerande tankarna osv. Nu ska allt vara positivt, och de vänner som ja har där hemma som tänker på mig och saknar mig. Ni ska veta att jag saknar er så otroligt mycket ! Ni är guldvärda och ni förgyller min dag. Och denna sommaren som är nu, den kommer vara så underbar, för ja kommer spendera den med er ! <3 Ta vara på er, och ni som är på vmet ROCKA FETT och drick bärs för mig med ! Och sisådär vid tolvslaget, tänk lite på mig då, för då fyller jag 20 ! och från och med då kan ja ta mig fan köpa mina egna bärs hörrö, inte dåligt pinkat det hörrni.









Peace my friends
Mims

easy come, and easy go.

Though it's been a while now.
I can still feel so much pain.
Like a knife cuts you, the wound heals.
But the scar, that scar remains.





klockren tycker jag !

Mims

RSS 2.0