Lördag kväll

Herregud vad jag är trött, det är verkligen otroligt. Är helt slut men ändå så kan jag inte bli så trött att jag vill somna. Ska upp tidigt imorgon (Om jag orkar) och åka på utställning med lille Pebbles. Efter det blir det ridning och sen på natten blir det buss ner till Köpenhamn med mamma och av till Irland.

Hoppas att allt går bra, nu ska jag glo på SOA och försöka somna.

Mims

Diggar denna just nu !


Diggar denna just nu !


Follow me, into my dreams.

Har varit och ridit imorse, övningskört och hälsat på min gamle Cass. Ridningen gick bra idag, känns mycket bättre nu när man ridit några fler gånger. Och sen blev det stan, kollade lite i affärer med Emma. Men vi kände inte alls för det så vi gick på bio. New Moon blev det såklart, den var bra. Jacob Black slår ju Edward med HÄSTLÄNGDER, i denna filmen. Det beror på vad man tycker om, men han är definitivt en man i min smak. Man kan ha han som både husdjur och kille om man vill.



En kille som kan anpassa sig är ju aldrig helt fel liksom !


Nu är jag jävligt trött, ska ta mig en kvällscigg och läsa bok. Och sen blir det faktiskt sovdags, kanske blir det ridning imorgon igen. Och sen ska jag vara med Seppelito :)

Have a good night
Mims

Onsdag

Idag har jag varit hurtig och tränat. Tränade imorse med Fia ett tag, det var gött som fan. Har också fått städat mitt rum och gjort det fint, så nu är det mysigt i mitt rum. Blev ingen stan idag tyvärr, så fick inte kollat efter jacka eller gått på New Moon. Men förhoppningsvis så det blir så imorgon. Och imorgon blir det nog ridning igen också. Me like.

Känner bara sånt jävla abstinens efter att gå ut, kanske är för att man har varit på DD de senaste veckorna i sträck. Galet, är så jävla sugen. Fan att du var tvungen att bli sjuk nu Emma, kunde du inte ha blivit det när jag var i Irland? hahahaha.

Aja whatever, byyyyyye
Mims

Straight to my heart, I'm ready now. Let's leave this place !

Idag har jag vart i Hålanda och ridit och mockat skit, väldigt trevligt. Har bara ridit Poppan tre gånger och hon är stor som en älg, men det ska nog allt gå bra. Lite mer energi än vad min gamla goda Cassonade hade. Och jag märker hur fort man kommer tillbaka till sina tix som man hade tränat bort när man tränade regelbundet. Förhoppningsvis kanske man kan få låna henne och träna för någon, eller så hjälper säkert Helen mig. Hon är mäkta duktig asså, galet fina hästar har hon också. Måste ju allt komma igång innan jag åker till Irland.

Funderade egentligen på att träna ikväll, men vet inte om jag orkar faktiskt. Har ändå ridit två dagar i rad nu, kanske blir träning imorgon istället om Fia kände sig sugen på det. Så tråkigt att träna själv. Det ser inte ut som att det blir DD imorgon eftersom Emma är sjuk. Tråkigt men synd om hon ska bli ännu sjukare, det vill vi ju inte !  Vem vet, kanske är bra att vara borta därifrån lite. Haha.

På söndag åker jag och mamma till Köpenhamn och därifrån tar vi sedan flyget til Dublin på Måndag. Kommer hem igen på Onsdag. Hoppas allt går fint !

Sitter och väntar på att Sons of Anarchy ska bli färdig laddat eftersom Emma har sagt att det är så bra. Kan ju tänka mig det när Charlie Hunnam är med. Han är ögon och dreggel godis ! Och hallå? Vem fan ska gå med mig på New Moon? För är det ingen som bestämmer sig snart åker jag fan in själv och ser den. Orkar inte försöka få ihop alla som vill med, kräver alldeles för mk energi. Men Emma, du är väl på?

She lives in a fairytale, somewhere too far for us to find.
Mims

Close to the edge

jag är så jävla nära kanten, och snart går det inte längre att hålla sig kvar. jag kommer ramla ner, frågan är bara när.

Feels like I'm falling

You don't have to believe me,
but the way I way I see it
next time you point a finger,
I might have to bend it back
or break it break it off
whoa
next time you point a finger
I'll point you to the mirror.


En ny dag, och jag måste lära mig att låta det förflutna vara. För ingenting jag gör kan någonsin ändra på det ändå. Jag önskar bara att jag kunde lära mig av mina misstag.

Barapaparabarapapa.

Holy Jesus ! Ikväll blir det DD ! Säger bara håll i hatten, det ska dock bli ganska lugnt med alkoholen för min del denna gången med. Men det spelar ingen roll hur mkt man druckit när man är där för det är alltid roligt.

Hoppas eran fredag blir strålande !

Mims

Torsdag, känns som Lördag.

Igår blev det Diamond Dogs igen med Emma. Tog det dock lugnare som jag lovat mig själv, blev några öl och självklart blev man ju lullig men blev inte dyngrak vilket var tur. En sjuk sak hände dock, eller en sjuk sak enligt mig iaf. Bartendern lade märke till att jag hade bruna linser på mig :S hur ofta kommer man ihåg det när man har så mkt olika kunder varje dag? Kanske är det att jag har så underbart vackra ögon. HAHAHA

Har precis käkat pizza och vart nere och solat och snart ska jag iväg och rida. Ska bli gött!! Märkte förut efter jag solat att jag var otroligt vit i armhålan, hade glömt att lyfta på armarna över huvudet. Haha, inte så värst snyggt. Men hade svårt att hålla mig vaken i solariumet så det var väl därför jag helt glömde av det.

Är otroligt seg idag, så efter ridningen blir det väl bara att kolla på film eller liknande. Hatar dom personerna som ska på Twilight/New Moon idag. Och hatar Emma för att vi aldrig köpte biljetterna när vi hade chansen. CP EMMA ! du är ej min vän längre.

Mims

ps. Lisa vem du nu är, jag har lagt upp bilder på mina tatueringar förr. Kanske kan göra det igen senare.

They will not force us !

Lyssnar just nu på Muse, riktigt bra band. Uprising och Supermassive Black Hole är grymma. Lyssnar även på de låtar som Emma tipsade om igår, tummen upp måste jag säga. :)

Fy fan vilket väder asså, hatar det. Man vill absolut inte göra någonting egentligen. Måste ju faktist ner till ICA och hämta mitt nya kort om jag ska kunna göra någonting över huvudtaget som innebär pengar. Alltså nästan allting.  Ikväll blir det några öl med Emma, denna gången blir det dock absolut inte som de andra Onsdagarna vi varit ute. Herregud, aldrig mer. Det blir chill och en massa tjöt och ögongodis för hela slanten. Det ska bli trevligt.

Nu har jag mycket grejer på gång, har massa grejer jag måste kolla upp. Om jag måste fixa visum, måste frysa mitt gymkort under tiden jag är borta. Jag måste fixa med mitt abonnemang och köpa lite grejer. Är riktigt stolt över mig själv dock, igår pratade jag engelska i telefon. Och jag som har både telefonfobi och inte har pratat engelska på det sättet sen i Juni typ klarade det galant. Hon verkade väldigt trevligt, och det blir en liten tripp till Irland med mamma inom de närmsta veckorna. Nyår måste bli grymt, och jag måste fira det med alla mina vänner eftersom det är den absolut sista tiden jag är i Sverige. Waah, galet. Jag kommer vara otroligt nervös den dagen jag åker över själv. Men jag ska nog klara det, det är ju bara ett halvår jag är borta.

Byebye for now
Mims

Are you looking for devotion?

Jag diggar Entourage !! Fast Johnny Drama är jävligt jobbig, önskar han kunde sluta tro att han är så jävla bra och sluta vara så enerverande. Det är ju verkligen tur att det inte är på riktigt.

Tog precis kvällsciggen och ligger nu i min säng och ska väl fortsätta att kolla på Entourage. Always nice, och imorgon mina vänner ska jag hämta ut mitt nya kort och även mina linser. Gött ska det bli, blev lite orolig när jag inte fick samtalet som jag väntade på idag. Var nervös hela dagen över att det skulle ringa och så gjorde det inte det. Hoppas att dom inte ändrat sig, you never know. Jag hoppas verkligen inte det, för jag kunde verkligen se mig själv vara där.

Och med tanke på det så tror jag det blir intensivkurs om några veckor, så kanske jag får tag i körkortet innan jag åker. Och jag hade också velat ha typ en avskedsmiddag vid nyår, egentligen ska jag ju till fjällen. Men funderar stark egentligen på att banga det och umgås med mina vänner här hemma istället och säga hej då till dom. För man vill ju umgås med sina vänner så mycket som möjligt nu när tiden börjar rinna ut.

Denna veckan vill jag gå ut på Onsdag, ta några öl. Och denna gången ska jag inte spendera mer än en hundring så jag inte blir så tankad som jag blivit de andra gångerna !! Jag vill ju inte spärra ett kort till !

Byebye for now

Mims

Planera är inte min starka sida

Ingenting blir någonsin som jag planerar. Igår var jag hemma hos Emilia och vi åt en jävla god middag, som vanligt när man äter hos Emilia. Fick lite vin och vi satt och pratade och det var väldigt mysigt. Sen blev de andra väldigt sugna på utgång, jag ville fast jag hade inga pengar eftersom jag spärrade mitt kort. Men jag hängde med ändå och Jennifer den ängeln bjöd mig lite grann, det uppskattades. Och det ska bjudas tillbaka!!

Nu har jag precis vaknat och ätit en macka, tagit morgonciggen och ligger och kollar lite på Entourage ! Ska snart åka till Vänersborg för att gå på en föreläsning om hundar. Ska bli trevligt, men antar att jag kommer att ha väldigt svårt att somna med tanke på den lilla sömn jag fått i helgen.

Jag älskar söndagar, för ikväll blir det chill alldeles själv eller med min kära bror Jonas och kolla på film och antagligen äta chips. Wonderful !


Have a nice sunday !!

Mims

Pepsi är godare än Cola !!

Gårdagen blev inte alls som jag hade planerat den, istället för att ligga hemma ensam och kolla på Idol och film så stack jag till Nol och umgicks med Sayeh, Nicke och Tommy. Vi spelade ett riktigt roligt spel, ungefär som Med andra ord fast inte riktigt som det. Det var kul som fan, jag som inte hade spelat det någon gång innan kom inte in i det tillräckligt fort. Den som hade Tommy i sitt lag vann såklart, han måste ju ha lärt sig alla kort utantill ! Det måste vara den enda anledningen. Till spelet drack jag lite vin, och de andra drack sprit och öl. Var ganska skönt med en chillkväll utan att det blir för mycket alkohol.

Har precis jobbat, och övningskörde från Kungälv. Det gick riktigt bra, första gången jag vågat köra på 45:an nu när det är ombyggd osv, men det gick briljant även om jag inte gillar rondellen i älvängen där folk kör som idioter hur dom vill.

Ikväll ska jag hem till Emilia som jag inte träffat på otroligt länge, ska bli mysigt. Blir lite tjejmiddag med några stycken, och Emilia är en utmäkt kock så kan knappt vänta !! Håller mig dock helt nykter idag, tror att det kan vara bra för min lever.

Nu tänkte jag kolla på Royal Pains och dricka Pepsi som är så underbart och påminner mig om Cypern ! Och till det blir det lite Sourcream Chips, mina favoriter !

Mims

Fredag eftermiddag

Fick precis ett sms om att mina böcker kommit till Ica nu, äntligen. Har fått vänta väldigt länge tycker jag, en och en halv vecka. Men får hämta dom imorgon iaf, det ska bli kul med lite nya böcker.

Är jävligt seg idag med, känns som att jag vill sova hela jävla tiden. Förstår inte varför ! Var iaf nere på gymmet ett tag förut med mamma o robin, det var skönt att röra lite på sig. Har ju inte tränat på hela veckan. Men känner fan att jag måste börja rida nu asså, minst två dagar i veckan så jag kommer igång igen. Det går ju inte att jag är helt otränad inom ridning om jag ska åka till Irland och rida en massa. Så det får jag ju allt komma igång med.

Ikväll blir det Tacos till mat, mums. Kände verkligen för det, efter det vet jag inte vad som händer. Känner att jag borde ta det lite lugnt nu faktiskt. Får kolla lite på Royal pains och äta mig tjock, det är alltid gott !!!

Mims

Sex and the city

Såg precis på sex and the city filmen, och den är så jävla underbar. Älskar scenen där carrie pratat med big i telefon och han säger att han inte kommer till kyrkan för att gifta sig. När hon gråter och skriker, och när hon träffar honom ute på gatan och slår honom med buketten. Riktigt bra, man blir så där töntigt tårmild, and i like it. Nu ligger jag i min säng och ska läsa lite och försöka sova, imorgon blir det till att fixa ett nytt kort och sen blir det utgång med sayeh. Denna gången ska jag dock ta det lite lugnare, man ska ju lära sig av sina misstag som sagt. Ni får ha det bra:) Mims

You get what you deserve

Idag mår jag verkligen som jag förtjänar, har dock inte huvudvärk eller något sånt. Men är otroligt jävla seg asså, blev lite för mycket av det goda igår kan man säga. Lite minnesluckor hit och dit, aa så har det vart dom två senaste gångerna för mig nu. Kanske beror på att innan det kunde jag dricka mycket stor mängd alkohol utan att bli full och fortsätter i den takten och så tålde jag helt plötsligt inte lika mycket längre. Det är ju lite dumt, trodde jag tappat mitt kort som sedan visade sig att jag satt bakom ett annat kort i plånboken. Kom ifrån emma och hon hade ingen mobil osv. Blev lite katastrof fan, men allting ordnade sig till slut. Mamma fick komma ochhämta, jag hade tänkt ta sista bussen hem som går vid halv ett, men nej så blev det inte. Mamma hämtade oss runt tre någon gång, herregud. Aa och imorgon blir de väl antagligen utgång igen ;)

Älskar verkligen Diamond Dogs, så jävla trevliga bartenders där och det kryllar alltid av snygga killar där ! Me like ! Nu kanske jag ska dra mig mot Bergsjön för att umgås med mina vänner ett slag. Ni får ha det så bra

Mims

What's wrong with the world mama?

Allt blir bara bättre och bättre för tillfället. Det kommer ju bli lite pinsamt och nervöst i början, men vill man komma någonstans i livet måste man ta sig förbi det jobbiga. Och det känns verkligen som att detta är vägen jag ska gå ! Känner mig alldeles varm i bröstet, nu längtar jag tills jag ska in i stan och sitta och prata om allt från himmel och jord med Emma och dricka kaffe Mocka. Mums !

Lyssnar på lite gamla låtar nu, det är alltid gött. Och det är ganska sjukt hur man kan komma ihåg hur dom går efter att inte ha lyssnat på dom på riktigt länge, man har väl hyfsat minne ändå.

Nu ska jag ta mig en macka, göra mig i ordning lite, ta en snabb promenad med hundarna och sen åker jag inåt stan.

Mims

Mobil bloggning!

Förstå gången jag bloggar från mobilen faktiskt. Har inget internet här hemma nu, det slås nog på runt två tror jag. Ligger i min säng just nu och spelar harpan på datorn och har tända ljus i mitt städade rum. Det luktar vanilj och känns allmänt hemtrevligt. Snart får jag väl hoppa in i duschen, ska inåt stan senare och träffa emma. Blir säkert en fika om jag känner oss rätt! Måste nog ta mig en promenad med hundarna också så dom får komma ut på dagen. Men jag är så jävla seg, hade kunnat somna hur lätt som helst nu, och det är inte alls bra för måste vända tillbaka dygnet. Men anyway, ska väl läsa lite i min bok och hoppas på att mina nya böcker kommit idag. Ha det för jävligt, Mims

Playing God?

Såg precis på L.A Gigolo, den var fet ! HAHA, hade inget vanligt "happy ending". Men det är väl lika bra det egentligen, sånt existerar ju ändå inte i verkligheten! Funderar på att ta sista ciggen för idag och sen stoppa i mina öronproppar, läsa och försöka sova. Imorgon blir det städning av rummet, träffa sayeh en stund förhoppningsvis och sen in till stan. Perfect !

Nu har jag i vilket fall som helst ingenting mer att skriva här, min gärna skrynklar snart ihop sig. Måste ha cigg, och det genast !

Hej då förlorare, hoppas ni hittar vägen till livet, visa den gärna för mig isåfall.
Mims

HAHAHAHAA




Hamster Time !




HAHAHAHA, Emma ! Nu vet jag vart det kommer ifrån i klippet med Judit & Judit !

Chocolate rain.

Blev ingen träning idag, orkade inte ta mig ner dit själv. Och kände inte alls för det idag, ganska dåligt av mig. Men tänkte att om ja tränar hela tiden så kommer jag sluta tycka att det är roligt, på torsdag får de bli träning igen. Antingen simma eller gymmet. Kanske klämmer jag in någonting imorgon också om någon känner sig manad att åka med? Fast imorgon känner jag för att åka in till stan, vill ha en ny piercing eftersom jag lyckats tappa flera kulor till den jag har och känner att det är dags för en ny. Sen känner jag för att strosa runt lite och bara köpa lite smått och gott. Lite tofsar och spännen behöver jag också eftersom sånt alltid försvinner hela tiden.

Kanske någon snygg tunika också, får väl ta mig en titt inne på Tessie igen om de har fått in någonting nytt. Är det någon som är sugen på stan imorgon? :)

keep in touch
mims

Robert eller Edward?

Måste fråga om det är någon som tycker Robert Pattinson är särskilt snygg? Jag dreglar över han när han är Edward, men personligen är han inte lika snygg. Hans hår ser bara ostyrigt ut när han inte är Edward och har läst att hans hygien tydligen inte är alls fräsch, att han är bög och sen har jag även hört att han och Kristen Stewart haft lite romantiskt under inspelningarna. Frågan är vad man ska tro på eftersom det verkar konstigt om han vore bög och har romantiskt med en tjej? Han erkänner till och med att det ibland blir så att han inte kan stå ut med sin egna lukt, och skyller på att det är hans fullspäckade schema som gör att han har svårt att hinna med att göra sig fräsch. Haha, undra hur alla andra kändisar hinner med det då? Haha skvaller kan vara så jävla fel ibland.




Vem är han snyggast som?

Mims


CRAZY BITCH !

Nu blev jag otroligt taggad, måste nog springa ut och ta mig en cancerpinne i kylan och regnet/snön eller vad fan det nu ska föreställa. Fick ett personligt mail idag, och det lät underbart. Fyttihelvete asså ! Hästar, hundar, landet, JAG FÅR RÖKA, behöver inte ha körkort, Irland och det är hur vackert som helst. Känns så otroligt rätt !!

Nu fick jag ett lyckorus ! Och aah vad ska man säga, tror nog att alltng ordnar sig perfekt för mig till slut.


Peace and love suckers !
Mims

Freakshow

Kunde inte vakna upp tidigt imorse, kanske var för att jag inte kunde somna inatt. Får nog börja sova med hörproppar för jag tycker jag hör ljud i huset hela tiden. Får prova det inatt och se om det fungerar.

Just nu sitter jag och fyller i en profil för Aupair jobb, hoppas att jag skulle kunna få komma till den familjen jag har kollat upp nu. Verkar underbar och allting stämde överrens.

Mina böcker är också nu på väg, trodde jag skulle få dom idag. Kommer antagligen att få hämta dom imorgon, då blir det rolig läsning !!

Mims

Don't get caught up in yourself.

Nu har hela dagen gått och jag har ta mig fan slängt in en massa jävla inlägg här idag. Har precis kollat på 500 days of summer, den var sådär. Hyfsad, man fick inget lyckopirr i magen av den filmer inte. Och inga lyckotårar eller så osv. Så den var medelmåttig om ni funderat på att se den.

Imorgon ska jag försöka gå upp tidigt också, ska nog upp och kolla till min häst som blivit halt. Har antagligen fått en hovböld igen, stackars Monica som hyr ut honom är jätte nojig. Får väl ta mig en promenad med hundarna också, och sen måste jag träna också på kvällen. Blir väl ett pass, måste fråga Fia vad hon ska träna så jag har lite sällskap.

På lilllördag vill jag ta mig fan hitta på något, vill till Diamond Dogs igen ! Och jag vill äta grekisk mat på Meze, för det var för jävla längesen och det är så jävla gött där asså. Grekisk mat är ruskigt mumsigt ! Nu ska jag nog borsta mina tänder och sen kolla på L.A Gigolo och se om det är något att ha!

Sleep tight
Mims

Weeho !

Mina träningskläder från H&M har kommit ! Dom ska jag hämta ut efter att jag övningskört ! Grymt !

Mims

Careful !

Kollade precis på Tillsammans är man mindre ensam, härlig film. Fransk är den faktiskt, brukar inte gilla franska filmer men denna var bra. Lite synd att man vet vad som kommer hända i boken nu bara.

Är ruskigt sugen på att göra en ny tatuering, vet dock inte riktigt vilken jag skulle vilja börja med. Vill ju göra en Fenixfågel och en Drömfångare, sen lite fler texter. Får se till att fixa mig en tid för någon utav tatueringarna. Tänkte tipsa om en bra sida för textsnitt om ni funderat på att tatuera er. dafont.com är en jätte bra sida med hur många olika textsnitt som helst ! Valt båda mina stilar till mina texttatueringar där.

Jag hade velat gå på bio idag, har ingenting speciellt för mig ikväll nämligen. Har ju redan gjort allt på dagen ! Finns många filmer jag vill se på bio, fast många av dom har inte haft premiär än. Ville gått på smygpremiären av New Moon den 19:e där man får se både Twilight och New Moon, men det blev aldrig så. Köpte ju ta mig fan aldrig biljett när jag hade chansen. Och kan absolut inte tänka mig att det finns biljetter kvar nu. Så det får ju bli så att man går på den några dagar efter premiären eller nåt istället. Tror att man kanske kommer dregla lite över Jacob i denna filmen faktisk, han har ju fått bygga upp sig rejält för att passa in i rollen.

 

Sen vill jag se Shutter Island, den verkar lite creepy och bra.
Paranormal Activity, om någon vågar se den med mig!
Flickan som lekte med elden kan man kolla på hemma när den kommit ut.
Sherlock Holmes verkar grym !
Veronica decides to die, verkade också ganska bra på trailern.
Wolfman verkar fet !
2012 verkade ju bra, men min käre vän Nils sa att den antagligen kommer vara lite konstig. Så den får man väl se och bilda sig sin egen uppfattning.

Men nu kallar nöden, och inte för mig utan för lille Pebbles råttan som måste ut illa kvickt !

Mims









Thirsty

Nu beger jag mig ner till Optikern, sedan blir det gymmet efter det. Blir inget pass idag, och det kan vara ganska skönt att få gjort allting på förmiddagen så har man hela eftermiddagen på sig att göra någonting annat.

Vill att mina träningskläder och mina böcker ska komma!

Ta det lugnt !
Mims

Tillsammans är man mindre ensam

Läser för tillfället en bok som heter Tillammans är man mindre ensam, sökte på den på internet för att hitta en bild som jag kunde ladda upp och såg att den fanns som film också. Det var ju ganska trevligt, kan ju vara kul att få ett ansikte för karaktärerna och se hur den som gjort filmen tänkt sig det hela. Fast frågan är ju om jag ska kolla på den medan jag läser boken eller om jag ska vänta tills jag läst ut den? Jobbigt att vänta, har ju ingenting annat att kolla på. Och har ju dessutom mer än halva boken kvar, har precis börjat läsa den.



Blir nog så att jag kollar på den ändå tror jag faktiskt, har inget tålamod !

Senare idag blir det ner till optikern för att beställa linser, har inga kvar nästan. Har kanske för två dagar eller liknande, får säkert genomlida en undersökning till också för att kolla så att allting stämmer och inte synen försämrats. Så jävla långtråkigt bara. Funderar på att träna idag också, fast vet inte riktigt vad jag skulle vilja göra, kanske S-Core och gå på bandet och cykla lite. Det kanske blir bra, just nu känner jag mig däremot helt jävla död. Hade kunnat somna väldigt fort om jag fortsatte att ligga och läsa, och det är ju ingen ide att sova nu. För då kommer jag ju inte somna tidigt ikväll heller !

Paranormal Activity

Godmorgon ! Inte för att jag vet om den är så himla god direkt. Ställde klockan på åtta, tänkte att jag skulle komma upp i tid idag. Gick upp vid nio faktiskt, tycker jag var ganska duktigt gjort av mig. Speciellt eftersom jag somnade någon gång efter tre, hatar timman tre. Den är värdelös, kan inte somna när klockan har gått över tre, och tänk min panik igår när jag kollade på klockan och den var 02:59. Skit kul, jag inbillar mig säkert men det känns verkligen som att jag inte är själv i mitt rum på nätterna. Härom natten vaknade jag av att det kändes som om någon drog i mitt täcke och i min kudde. Och inatt när jag höll på att somna fick jag knappt luft och kändes som om det var något tungt över bröstet. Jag kanske börjar bli paranoid och inbillar mig saker, är ju väldigt mottaglig för den andra sidan. Älskar ju allt som har med det att göra, älskar att skrämma upp mig själv och andra. Det är däremot inte lika roligt när man är själv !



Funderar på om denna filmen är någonting att ha? Paranormal Activity. Kollade på trailern där de hade filmat personerna som såg filmen för allra första gången. Och de verkade vettskrämda ! Så den kanske är värd att se, det har också sagts att folk spydde när de såg den. Och det kanske jag inte är lika sugen på faktiskt, tro det eller ej. Här har ni länken : http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074&NR=1

jobbigt värre

Nu har det vart ett jävla pillepill med bloggen, får fortsätta imorgon för jag pallar inte mer. Blir frustrerad när det inte går som jag vill, kanske inte ens vill ha bloggen såhär imorgon? Who knows.

Nu gittar jag här ifrån, ha det förjävligt rent ut sagt.
Mims

Uppdatering

Bloggen är under ombyggnad med hjälp av min lillebror osv. Have patience ! För just nu ser den ju förjävlig ut.

Baby, I'm helpless.

Tjenamors era treögda torskar. Hela helgen har spenderats med en hop kuliga människor i Frölunda. Var på en slags "lokal"fest eller vad man ska kalla det inne i stan, var trevligt med lite nytt folk. Haha, under kvällens gång blev jag ganska onykter och innan vi drog hem blev det lite tjafserier, en stukad fot och snefylla. Men vad gör det, vi hade kul ändå.

Och igår så blev det tjockistävling, för vi åt ta mig fan ett och ett halv kilo lösgodis, två chipspåsar och två dippar, iofs tog ju Emma nästan hela ena dippen, as usual. Vi såg två filmer som var ganska så värdelösa engligt mig. Vi såg REC vilket handlade om nåt jävla virus som kom från en byracka och gjorde alla människor till zombies som inte gick att döda ungefär. Och allra fulaste zombien av dem alla var ju det jävla skelettet uppe på vinden som såg ut som ett kryckmongo. Den filmen var dålig, den rekommenderar jag ej, för alla dör ! HAHA. Och sen såg vi någon annan tonårsfilm som handlade om sex tror jag, den var också värdelös för jag kommer knappt ihåg vad som hände i den. Förutom att det var en jävla tjej som ville klä ut sig till Hitler när hon hade sex.

Vaknade upp imorse på Emilies golv, fyra tjejer som sov på madrasser på golvet. Det var mysigt men jävligt varmt. Sedan blev jag upphämtad av morsan min för att jobba och tog mig en hamburgetallrik på vägen till jobbet, ganska smaskigt faktiskt. Det är ju bara att träna bort, hahaha.

Nu ligger jag i min säng och känner mig allmänt mongo och funderar på om jag ska ta mig en cancerpinne ute i kylan. Vill träna imorgon, någon som känner sig manad eller? Nej tänkte väl det FETTON !

Anyway, have a nice fucking night.
MIMZOR

Love letters in the sand

I tear my heart open, i sew myself shut. My weekness is that i care too much. And our scars remind us that the past is real, i tear my heart open just to feel.

Säger bara helvete, fan. Jag har lust att boxa någon riktigt hårt rätt över näs benet, skalla någon, banka någons huvud i asfalt. Vill ha öl, vill dricka. Jag behöver det. Imorgon då jävlar !

Vampires are forever

Har precis klickat hem lite nya böcker från Adlibris ! Det är så jävla lätt att beställa hem saker att det nästan känns onödigt att åka till en affär och handla haha. I vilket fall sådana saker, även om jag älskar att gå i bokaffärer, helst av allt själv. Mysigt värre.

Har också betalat lite räkningar, haha. Det är inte roligt att bli vuxen, pengarna går som fan. Får nog ta reda på hur mycket jag gör slut med på en månad, kanske kan få upp ens ögon om hur man borde spendera pengarna istället. Men för tillfället lever jag livet, köper det jag vill ha och gör det jag vill. Who cares.

Ska klicka hem lite goa träningskläder också, behövs ju nu när man vill börja bli aktiv osv. Nu ska jag kolla på en utav vampyr filmerna jag laddat hem, får se om de är något att ha. Sen blir det att kolla på Emmys hoppträning på Ale och sen kommer Emma hit ! Härligt har inte träffat min kära vän på alldelels för länge.

See you later aligator.
Mims

keep your eyes open, for a while.

Träningen var skön idag, hoppas jag har träningsvärk imorgon. Idag har jag också vart med Seppe och Fia en stund, Gratulerar Sepide som fått körkort idag ! Riktigt stolt över min kära vän. Nu fattas det bara att jag ska ta tag i det där också, övningskör gör jag ju. Men kanske dags att boka tid för intensivkurs? Hmm, ja det är ju något att fundera på helt klart.

Imorgon blir det storstädning av mitt rum, ser ut som det har utbrutit ett krig här inne. Och klarar snart inte av det en enda dag till, även om jag är för lat för att ta itu med det. Men har ju hela dagen på mig imorgon! För idag har jag inte orkat haha, kollade nämligen på en bra film vid namn Obsession med bland annat Ali Larter och Beyonce Knowles. Riktigt bra film, lite catfight i den osv. Alltid grymt !

Waaah fick precis svar från en familj, kanske lämnar jag detta land i december eller januari. Shit !

Nu ska jag spela något töntigt spel eller kanske kolla på en töntig film ! Så ni coola där ute kan ju hitta på något coolt, för sånt sysslar inte jag med.

Vi hörs eller något sånt
Mims

Sweet Sunday.

Älskar söngadar, älskar höst. Finns det något bättre än att spendera praktiskt hela dagen helt själv, kolla på filmer som gör dig alldeles varm i hjärtat, dricka te och emellanåt gå ut i det kalla för att ta en cigg? Jag tror inte det. Jag tycker om att vara själv, det är en underbar känsla att veta att man inte är beroende av att vara runt människor hela tiden. Jag klarar mig bra själv, jag behöver ingen annan människa att vara runt 24/7 för att må bra.

Igår bastade vi ett gäng hemma hos Marcus, det var mysigt. Killarna blev odrägligt fulla som vanligt ;) hahaha, vi tjejer satt mest och kollade på när de sjöng för full hals inne i bastun. Det var en mysig kväll, och om jag någonsin bosätter mig vid en sjö ska jag absolut ha en sån liten bastustuga med tunna utanför. Ruskigt mysigt.

Imorgon blir det träning, kanske tar jag och solar också. Resten av måndagen vet jag inte vad jag ska göra, kanske tar mig en tripp in till stan. Måste köpa biljett till en film som går på bio, för den vill jag absolut inte missa. Resten av veckan blir det väl som vanligt, träning tisdag. Kanske träning torsdag, emellan blir det vad jag gör det till. Ska se till att försöka få kontakt med en familj i Irland. För ta mig fan om jag kommer dit asså, låter som himmelriket för en djurälskare som mig. Och hur underbart hade det inte vart att komma ifrån detta tråkiga samhälle. Usch säger jag bara, kanske bokar jag också inte en tripp till stockholm snart. Är ju synd att ingen känner sig manad att gå på Paramore med mig, vill verkligen se dom. Menmen, det blir förhoppningsvis Dio den sjunde december på trädgårn med Emma iaf. Och det tackar man ju absolut inte nej till.

Någon som är sugen på Diamond Dogs på Lill-Lördag? Softa o ta några bärs, glo på snygga bartenders och leva livet? Aa jag tackar ju inte nej iaf.

Nu ska jag kolla på Flashforward, otroligt spännande serie. Ni får ha det förjävligt så kanske vi hörs, who knows.

Mims

RSS 2.0