gives you hell

Galet bra låt, Gives you hell - All American Rejects

Idag har jag vart i vårgårda hela dagen hemma hos Wik och badat pool med henne och sayeh. Riktigt jävla gött, så som hon bor vill jag med bo fan, as gött. Nu sitter jag hemma, och ska fan snart sova, har inte sovit mycket de senaste dagarna, vetefan varför jag gått upp så tidigt varje dag. KOmmer inte ihåg anledningarna men ställt klockan på åtta varje dag typ, och när man rört på sig och så blir man galet seg och trött. Så borde sova så jag är lite uppvilad, imorgon ska jag upp tidigt igen.

På fredag fyller jag 19, vad det nu är för jävla ålder. Aja, ett år närmare att  bli gammal, annars är det ta mig fan inget speciellt med det.

Ha det fint peeps.

havet

Vart på Aröd nu en hel del denna veckan, för jävla gött ställe.

asså f fan va tråkigt det är att blogga, eller i alla fall idag. öööh, var på sommarpartyt i skepplanda, åkte hummer dit, fick öl i mitt hår och hjälpte en vän att spy för att bli upphämtad av min lillebror på moppen. kvällen erbjöd lite av allt måste jag säga.

nu vetefan vad jag ska göra, skulle ner och hämta mormor i småland eller vart fan det nu är hon är, men det blev inte och då blev mimmi lite arg, för jag hade precis sagt nej till min vänner som drog ut till havet. Kanske har jag turen att min mamma kör ut mig, hoppas kan man ju.

gone

känns väldigt konstigt, han är borta nu. Fast jag har nog inte riktigt förstått det än, men kommer nog förstå det imorgon och resten av de dagar som kommer att han inte är kvar. Och ni som inte förstår, så är det min häst jag pratar om. Skratta på, folk undrar ibland hur man kan ha starka känslor för ett djur, det är ni som inte förstår som inte har känslor :)
Iallafall, han är inte långt borta, men han är inte hos mig så det kommer kännas väldigt konstigt imorgon när jag vet att jag inte ska upp till stallet och de dagarna efter det kommer kännas tomma.
Som tur är har jag Bethine, ska hjälpa henne att ta in hö nästa vecka, och eftersom hon har massvis med hästar får jag säkert rida så mkt jag vill, även om det betyder att jag får mocka ;)

ha de fint, nu ska jag spela sims 3 peace out mtfuckas

memory lane

orkar inte ens skriva något, sorry.

gjort en ny gadd iaf, see ya.

Emo?

Har ni hört? Man är Emo om man mår dåligt? :O jävlar, jag känner då ta mig fan många emos asså. Bara för att man skriver om sina känslor så får man en sån stämpel, nej men det är bra att folk inte dömer folk :) började faktiskt skratta när jag läste den kommentaren jag fick. Men tack, var det Nabil? tack, du fick ur mig dagens skratt :)
Jag måste bara säga det, och jag skäms inte, för jag är den jag är. Jag mår dåligt 300 dagar av året, resten är helt underbara. Jag har mått dåligt ett bra tag nu, och det märks inte på mig särskilt väl. För jag döljer det väldigt bra, för jag vill inte att folk ska behöva känna att en situation blir jobbig för att jag mår som jag mår. Men jag mår också bra, bra för att jag har det så bra som jag har det, har så bra vänner som jag har bland annat. Jag blir också ledsen, skrattar och blir arg. Är det farligt med känslor? Eller är det bara det att man inte ska prata om dom? Är det då man får stämpel?

I vilket fall som helst, hoppas ni andra vågar visa era känslor. för vi är väl trots allt människor? inte dockor?



welcome to my truth

Somebody bring up the lights I want you to see
Don't You Feel Sorry For Me,
My life turned around
But I'm still living my dreams
I've been through it all
Hit about a million walls
Welcome to my truth.. I still love

Tangled in a web
With a pain hard to forget
That was a time that I've now put to rest
Oh, the pages I've turned are the lessons I've learned

my sacrifice

hello my friend, we meet again.
Above all the others well fly,
This brings tears to my eyes,
My sacrifice
how quickly life can turn around in an instant
It feels so good to reunite within yourself and within your mind
Lets find peace there.

jag orkar inte mer längre, jag har inga känslor kvar. det finns ingenting att känna, jag är tom, den enda känsla som finns inuti mig är att jag INTE ORKAR MER. jag orkar inte prata, jag orkar inte le, jag orkar inte umgås, jag orkar inte. jag är längst ner i det hål jag själv grävt. och jag kan inte komma upp längre, för jag orkar inte klättra. mina krafter är slut. jag gav upp för längesen, det ni har sett är bara skalet av vad jag än gång var.

never forget.

fredag kväll

Galet trött nu, finns inte så mkt att berätta om igår eftersom jag knappt kommer ihåg kvällen. Men hoppas de andra hade kul iaf. Måste verkligen sluta hinka i mig dricka och sen se hur det går, kan inte hålla på såhär. Det är inte jag som håller på som jag gör, det är nåt jävla vidrigt monster inuti mig. Vem vet man kanske är schizofren?

deg idag bara, skönt. Vart otroligt seg/bakis.
ha de fint

Motivated

Känns som det var väldigt längesen vi sprang ut och skrek; FY FAN VA VI ÄR BRA! men det är en vecka sen. Känns nog så eftersom jag vart i stockholm en snabbis redan och så, tänkte läggaupp bilder på vad jag köpt men har inte tagit kort eller så. Så det får bli när jag orkar det ! :)

Ikväll blir det fiesta på VAland, hiphop och RnB ! goa makaroner ! kan nog bli nice. Uppdaterar er imorgon om hur vilt allt går till ikväll See ya


back home

Hemma igen efter tre dagar i stockholm. Fick shoppat lite nya kläder vilket alltid är underbart, nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra och om man kanske ska äta något eller så.aa va fan vet jag, ha det fint.

fan

orkar inte med den här känslan av otillräcklighet. förstår inte varför jag alltid ska känna såhär, hatar det. känner mig fan ensam bland folk. fuck, pallar inte.


solstice

Kom hem från Fia för en stund sedan, kollade på Solstice, en skräckfilm som var hyfsat bra :) Nu ska jag ta tag i att packa väska eftersom jag åker till stockholm imorgon. Och jag antar att jag kommer ta med mig mer kläder än jag behöver, det gör jag alltid haha. Kommer bli gött att åka dit upp iaf, härligt att bara göra något direkt istället för att ligga hemma och mögla vilket jag hade gjort annars.




Och nej, jag bryr mig faktiskt inte om vad ni tycker. Tyck vad ni vill, men stå för det också. Folk gör misstag, folk gör saker de kanske tycker är rätt oavsett vad andra tänker. Och vilka är ni som orkar lägga ner tid på att tänka på hur dåliga andra människor är eller döma en person efter vad det gjort. Ni har ingen aning, ni vet ingenting om mig.

ha det fint fuckfaces :)

sommarlov? kan man kalla det så?

Tagit studenten nu, galet bra. Började med Champagne frukost med klassen och sedan var vi i skolan och åt o sånt, sen sprang vi ut. Fuck, vilken känsla ! Sen var vi på Berså, var väldigt full. Så ta inte allt pinsamt jag gjorde på så stort allvar, det var ju min student, hallå det är acceptabelt? :D hahaha.

Imorgon bär det av till Stockholm med Agnes, Andrea, Linnea, Natha och Stina :D underbart kommer det bli, hoppas det är schtekigt väder där ! :D

Idag är det Ericas student, ska hem till henne sen och lämna blomma och present :D grattis gumman <3

see ya

Ganska galet

Nu sitter jag i min säng, har sex timmar kvar tills jag ska gå upp igen. Slipar mina naglar lite och tro det eller ej så har jag lite pirr i magen,  börjar känna mig otroligt taggad inför morgondagen. Får se om jag kan få någon sömn inatt. :P

Börjar med Champagnefrukost imorgon hos Robin, efter det är det brunch i skolan halv nio och så börjar klasserna springa ut vid halv ett :) underbart, hoppas det blir riktigt bra väder också. galet, jag tar fan studenten. Så många år man gått i skolan som har lett till denna tiden, det är sjukt. Så många minnen man kommer ha.





En liten nostalgi tripp till det senaste året och året innan det. Galet mycket har hänt. Kommer vara svårt att släppa taget om allt.

goodnight peeps.

If you wanna play games, then i'm good.

Ganska dålig på uppdatering tror jag, men nu skriver jag i alla fall. Idag har jag vart i skolan en liten stund, chillat med alla och sen bar det av till café blå. Får tacka Kristine för att hon skrev i sin blogg om den goda glassen där så man gick dit ner. Absolut lika god nu som den var när man gick på högstadiet och brukade äta glass där nere. Mums!

Sen låg jag i solen ett tag, men hade sån jävla huvudvärk att jag fick gå in och lägga mig lite, trodde det skulle hjälpa, men nej. Gick dock över sen när det blev svalt och var ute o fick frisk luft, tack och lov för det. Har kollat på Runaway Bride också, skön film.

Imorgon blir det en fullspäckad dag med stall, fixa grejer till vårt flak och sen till skolan på kvällen på en avslutningsgrej. Kanske kan bli skoj, vad vet jag. Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av Dollhouse, ni får ha det så bra gubbar. See ya

RSS 2.0