New shoes!

Har nog alldeles glömt av att berätta att jag köpte nya träningsskor i helgen. Det blev ett par Nike Lunareclipse +2. Har inte hunnit träna i dom än, men kan säga att de är riktigt sköna iaf ! Kanske tar en testrunda med dom imorgon innan jobbet !


H&M

Sitter och kikar på H&M's hemsida, och blir faktiskt besviken. Känns inte allt som att det finns något intressant, är alltid mycket bättre i butiken tycker jag. Annars kan det vara tvärtom, men nej. Denna gången hittade jag ingenting, får bli att min väska får åka ensam. Tänkte beställa något mer och slå ihop det i ett paket.


Denna väskan kommer komma hem till mig om ett tag, får se hur den ser ut i verkligenheten sen.

I haven't slept in what seems like a century.

Ligger i sängen och gäspar hela tiden. Är väldigt slut efter en helg med lite sömn, och jobb idag. Och en lång jobb dag imorgon med, men sen ÄNTLIGEN är jag ledig i två dagar. Men känner jag mig själv rätt blir det upp tidigt och iväg och göra annat.

Avengers!

Ikväll blir det bio med mannen min, och självklart blir det Avengers ! Förhoppningsvis är den lika bra som den ser ut att vara.


Dreamcatchers

Det här är lite utav min privata samling drömfångare, snart fylls den på. Men inte utav en orginell som de på bilden, utan i form av tatuering. Har äntligen fattat mod och bokat tid.
image description

Update

Ruskigt dålig uppdatering, har jobbat och eftersom det egentligen är min lediga helg har jag försökt klämma in lite social liv också. Det har gjort att jag helt enkelt inte haft tid att ens starta datorn, har vart på vift hela tiden. Nu väntar jag bara på att underbaringen bredvid mig ska vilja vakna, så ska vi åka till min hemort Älvängen på vårmarknad. Är lite utav en tradition att åka dit, sen är ju alla vänner där också ! Och solen skiner, helt underbart ju!

Trying again.

Här är bilderna som jag ville att ni skulle se. Alla bilder är tagna hemma hos min goda vän Emilia.
image description
image description

H@€&:"lvete!!!

Självklart hade min mobil damp och ville inte lägga upp bilderna. Förhoppningsvis kan jag lösa det efter jobbet idag, slutar klockan sju!

Ha det bra i solen!


Look at this!

Titta, titta vad jag hämtade ut på posten förut idag! :) ska bli kul att testa dessa, se om det verkligen är så bra som de säger.


Gutenmorgen

Höll nästan på att försova mig, är inge bra att jobba till tio och sen börja vid åtta. Det är så svårt att somna efter man jobbat, så det är inte alltid man får tillräckligt med sömn.

Men det var lite lättare när man väl kommit upp ur sängen och ser att det är soligt ute redan?!? Tack våren för att du äntligen är här!!


Tea, for you and me !



Älskar te, har alltid gjort det och kommer nog alltid att göra det. Har precis börjat dricka det regelbundet igen, har druckit en hel del kaffe nu det senaste. Men te'et börjar ta över.
När jag bodde i Irland drack jag minst en kanna om dagen, det var det bästa jag visste. Att sätta sig med en kopp te, en bra bok och helst regnet som piskar mot fönstret. Ja, så som vädret är idag. Det finns inte så mycket som är mysigare än det!




Någon typ av fin tekanna ska jag allt ha när jag fyller mitt egna kök.

I'm livin life in the fast lane, movin at the speed of light and I can't stop now.

Ligger nyduschad i sängen och har laddat med lite goda serier och ska göra mig en god kopp te strax också. Tänkte ligga kvar i sängen tills det är dags att göra sig iordning för jobbet.


Löprundan blev inte riktigt som tänkt, den blev längre men blev intervall träning istället. Fick sån håll! Måste bli bättre på att komma upp tidigare så jag kan äta och vänta en stund innan jag beger mig ut. Så jag är besviken, men en god powerwalks runda med lite insläng av löpning är väl bättre än inget.


Sinnes

Har legat vaken i sängen nu ett tag och försökt samla ork till att ta mig upp. Kollar på klockan och ser att jag legat här i mer än en timma.

Nej, nu får det bli en lätt frukost och sen motion!


Life without passion and happiness, is no life at all.

Sitter i soffan och tittar på Champions league. (nej, jag är inte fotbolls intresserad!) är helt enkelt för trött för att resa mig bara. Hade hellre gått och lagt mig och startat datorn, men har ingen energi till det helt enkelt.

Tänkte bara göra denna lilla uppdatering innan jag tar mig i kragen och går och lägger mig. Tänkte gå upp hyfsat tidigt och ut och springa imorgon, blir nog bara konditions träning ett tag framöver. Hade velat springa hela vår ruset, det är mitt mål. Jag hoppas att jag klarar det men gör jag inte det har jag ett mål tills nästa gång.

Godnatt


Too funny

Ibland undrar man! För roligt för att vara sant nästan. Eller roligt kanske är fel ord, men ironiskt!!


Could it be..

Godmorgon, solen skiner och jag njuter av en kopp te. Pannkakssmeten står och jäser lite i kylskåpet, så jag passar på att slappa. Är egentligen min lediga dag idag, men hoppar in på jobbet 12-19. Vill man spendera pengar måste man tjäna pengar.







Remember, you're in charge off your own future.

weheartit.com

G'nite.

weheartit.com

Tea-time !

Kom hem från stallet för en stund sedan, blev lite sent idag eftersom jag jobbade till klockan sju. Men nu känns det verkligen att det är vår, när man faktiskt kan åka upp till stallet så sent. Och att man faktiskt kan rida och vistas ute i ljus tills klockan slagit nio är ju helt underbart.




Blir nästan lika förvånad varje gång jag går från jobbet och det faktiskt inte är mörkt, blir som en chock. Precis som det var i vintras när det helt plötsligt var mörkt ute vid klockan fyra?!



Nu sitter jag och dricker en kopp te, och ska göra mig något att äta.

Wen by Chaz Dean

Har precis beställt hem detta kit från Chaz Dean. Ska bli kul att prova !

One day to go.

En dag kvar till löning, och jag inte bara vill utan måste köpa nya löparskor. Måste ta mina "gamla" till jobbet då jag behöver nya där. Sen vill jag ha nya snygga när jag springer vårruset, JA, JAG ska springa vårruset. Helt galet.


Sportamore.se



Just can't get enough!

Ville bjuda på lite mer bilder idag, har blivit en del idag. Men det gillar vi. Nu ska jag mysa med den underbara mannen i mitt liv :) godnatt


Monday evening

Dessa fina blommorna passade jag på att ta kort på medan jag väntar på att mina goda vän Emilia ska komma hem. Kom lite före henne så tänkte passa på att slänga in ett litet kort inlägg.

Tog en mysig ridtur i vårvädret förut, och en dusch senare sitter jag här. Ska dricka te och umgås med Emilia som alltid är lika mysigt. Sen blir det hem och sova innan dagen börjas tidigt imorgon :)


You'll go as far as you let yourself.


Lousy

Usel uppdatering, men har precis landat hemma med en kopp kaffe och huvudvärk??? :( vaknade vid halv elva idag, underbart att få sova ut. Efter det var jag och tränade.

Nu ska jag strax upp till stallet och motionera pållen, sen ska jag träffa lite vänner innan en ny dag gryr. Vem har sagt att man ska ta det lugnt på sin lediga dag?!?


Goodmorning Monday.

Godmorgon på er. Förhoppningsvis ligger jag fortfarande och sover ! (I wish!) Ville bara visa lite fler fina smycken från kyssjohanna.se, som dessutom är välgörenhets smycken. Och vad kan gå fel med det, man får det smycket man vill ha samtidigt som man skänker några kronor..


Make a wish..

Hittade tre väldigt söta armband från kyssjohanna.se som man kan mixa lite som man vill.



Fun facts


Sucess is my only motherf***ing option, failure is not.

Är redigt trött efter en hektisk söndag, med jobb och tidig morgon. En kopp kaffe hjälpte inte, kommer nog somna tidigt ikväll.
Och imorgon var planen att INTE ställa klockan, men vet inte om jag vågar. Kanske sover för länge och hela dagen blir fel?:O

Såhär gullig var jag bakom chark disken idag, älskar kläderna! :) man ser professionell ut haha


Early bird

Dags att gå och lägga sig, lägger ifrån mig datorn och allt nöje som följer med den. Och öppnar i stället upp en bok, och försöker sluta den här kvällen så tidigt som möjligt. Alltså när jag kan somna, ska vara vid jobbet en liten stund innan sju imorgon bitti, och med tanke på att jag knappt har vaknat innan klockan 9 någon dag det senaste, ska det bli kul att se hur dagen klaras av imorgon :)

Godnatt

Stay strong

Sitter och njuter av en Latte macchiato såhär på morgon kvisten. Och har precis läst ut denna bok som alla rökare, ex-rökare och icke-rökare borde läsa! Den finns att köpa för ynka 44:- på adlibris.com. Köp den :)


Oh, how i wish..

Oh how I wish I could stay in bed. Curl up like this and watch the day pass by.



weheartit

Working hard, getting things done. Dreaming of something better.


We will show that defeat is not possible.

Har legat i soffan och haft "fredagsmys", härligt att bara landa efter jobbet. Börjar klockan tio imorgon, så det är väl dags att börja tänka på sömnen.  Blir nämligen en lång dag imorgon med tio timmars jobb. :) Så bli inte förvånade imorgon om det inte blir något uppdatering alls, börjar nämligen klockan sju på söndag dessutom.

Nu ska jag i vilket fall som helst njuta av lite serier innan jag ger upp och stänger av allt och släcker.
Godnatt

120420

Har inte så mycket tid till att uppdatera, gör iordning mig för jobbet. Tråkigt väder det är ute! Skönt att man ska jobba :)

Hoppas eran fredag blir bra!
Fredags godis istället för lördagsgodis!?


A burst of summer.


You and me, against the world.

Nu är jag så trött att ögonen går i kors. Har varit en fullspäckad dag som vanligt, men det känns så skönt när man kommit hem och landat i sängen. Och man vet att den enda saken kvar på listan för dagen är att sova. Min dag har blandats med träning, städning, te&kaffe och goa vänner.



Vissa dagar är man bara så nöjd, man har alltid något att klaga på. Man har så många I-landsproblem, men om man tänker efter så har man det faktiskt väldigt bra. Jag är lycklig, jag har personer runt om mig som gör mig väldigt lycklig. En sån där good feeling sprider sig i kroppen, och det känns på nåt sätt som att: You can say whatever you want, cause it wont bother me at all what you think !




When you want it most, that's when it disappears.

Sitter och väntar på att Stefan ska bli klar i solariet. Har kört ett härligt träningspass med honom idag igen, axlar. Vilket verkligen behövs för min del, har så sjukt svaga axlar. När han hoppade in i solariet så passade jag på att köra lite rygg :) kommer vara gött öm i kroppen imorgon :)


Reach for the stars.

Hittade denna bloggen genom min goda vän Emilia blogg. Och det fanns en väldigt rolig utlottning där, så var med och tävla om dessa fina tavlorna !


Vill ha nya bågar !



What do you think?

You were my conscience so solid now you're like water.



Hade inte sagt nej till att ha på mig detta i sommar, längtar som bara den nu!

Lookout, lookout!

Min kära vän Emilia har precis lagt upp en tävling på sin blogg. Och hennes tävlingar är så roliga, det är saker som man verkligen vill vinna ! :)



Den här snygga kudden kan bli din! Så gå in här och var med och tävla !

Can't stop now

Ridlektionen gick hur bra som helst, blir nästan lika förvånad varje gång. Och så nöjd, vi är ett bra team jag och min kära häst. Man blir så peppad när det går så bra! :)


Waiting on the world to change.

Sitter och njuter av en kaffe, som vanligt! Har precis ätit underbart god thai mat som min svärmor gjort. Innan det var det gymmet med älsklingen, tränar som bäst och hårdast när jag tränar med honom.

Finns ingen som kan pusha mig som han gör, och tagga mig till att ta i. Och det peppar mig så otroligt mycket när jag ligger på samma vikt som han gjorde när vi började gymma. Ska bli kul att se hur man ser ut efter deffen, men fan vilken prövning det kommer att bli. Inga kolhydrater, inget socker och inte gör mycket fett. Ja, allt som jag älskar i princip.

Har aldrig varit mycket för kött, men jag får klara mig med att göra goda sallader till. Har ju velat sluta med sockret , och få bort det beroendet länge nu. Så jag passar på att göra det samtidigt som min pojkvän, så man kan tagga varandra!


Sorry för lång text! Just feeling so darn good!! :)


I'm livin life in the fast lane.

Något att köpa när lönen kommer kanske?:)

From now on, only you and I.

Har varit vaken ett tag nu, men inte orkat ta mig från sängen. Internet är ju så intressant ! :) Håller på att kolla tips inför min deff. Allt från tips på vad man ska äta till hur jag ska träna för att göra av med mest fett och energi.

Det är riktigt intressant faktiskt, men allt detta får vänta till nästa vecka. Då lönen kommit och jag faktiskt har råd att äta på det viset, just nu är jag ju helt luspank. Men det finns mycket bra tips och recept faktiskt. Men egentligen är det ju inte så svårt, det är ju bara att skippa kolhydraterna. (I LOVE THEM !) Ska bli intressant att se hur det går för mig, kommer nog att skrivas ganska mycket om det här i bloggen.
Och för mig handlar inte detta om att "få en beach body". Utan detta börjar mer och mer bli min livsstil. Jag tycker det är kul att träna och äta nyttigt. Jag har lärt mig mycket om mig själv, och gett mig själv mer fokus. Hade jag inte börjat träna på det sättet jag gör, hade jag nog aldrig slutat röka.



Some people are soo poor, all they've got is money.

Ligger i sängen och njuter av tanken att jag är ledig i två dagar. Men de som känner mig vet att det inte blir någon speciell vila för det. Full rulle hela tiden ! Jag både gillar det och ogillar det samtidigt.

Man kanske ska börja med att sova så man har någon energi? Har ju snoozat i minst en timma varje morgon det senaste, kanske lyckas jag bättre imorgon? :)

Trying

Dålig uppdatering idag, har vart och tränat nu på förmiddagen. Och nu sitter jag och ska avnjuta en kaffe innan jag ska åka till jobbet. Jobbar till tio ikväll så uppdaterar efter det :)

Have a good one!


Nikotin & Tobaks fri.

Jag började om, på riktigt denna gången. Att sluta röka gjorde jag direkt efter London resan, vilket är ungefär precis en månad sen nu.  Men än så länge har jag misslyckats två gånger. Båda gångerna har varit när alkohol har varit inblandat, och det kanske är då man är som "svagast".
Jag misslyckades i helgen, då jag rökte en hel cigg själv. Och jag har aldrig varit så besviken på mig själv som jag var efter det. Och inte bara besvikelsen tog en stor del, jag kände mig smutsig. Det smakade förjävligt rent ut sagt, fastän "kroppen" sa till mig; fortsätt så, du behöver det. Det gör dig gott !
Och det fick mig att undra hur i +%&#! man egentligen började med skiten? Svårt att andas, dålig andedräkt och gula tänder?
Men nu är jag både nikotin och tobaks fri, och har varit det tre dagar. Och det känns så himla bra, mycket bättre än när jag tog snus som substitut. Då var det svårare, då kändes det som att man bara hade ett "uppehåll". Men nu är jag fri, och jag kan inte säga att jag kände några jätte stora abstinens besvär direkt.

TREsemmé

Hittade den här tävlingen på den här bloggen, och jag hade ÄLSKAT om jag vann. Mitt hår är så himla torrt och sprött nu, och vill ju inte att det ska bli så att jag måste klippa av en massa igen nästa gång jag klipper mig. Nu vill jag ju faktiskt att det växer ut och blir långt, och kan ju alltid vara kul att testa något nytt märke!
Tävla ni med !



together we're good, together we're strong.

Dagen har varit bra, nu börjar jag varva ner. Och blir faktiskt lite rastlös, är hemma i älvängen och vet inte riktigt vad jag ska göra. Alla ska sova och jag finner ingen ro till att lägga mig och läsa..

Vad ska man göra tro? :)

I'd rather sleep when I'm gone

Gick en mysig lång promenad med hundarna och sitter nu och dricker kaffe, med hundarna liggandes i knät.

Man märker så väl när det är vår, när man iakttar djur. Det spritter i hela kroppen på de, och de vill knappt stå still. Här är mina härliga hundar Wilma och Pebbles :)


We'll shine together.


Monday morning

Godmorgon, blev väckt utav av en arbetskompis som ringde och undrade om jag kunde hoppa in och jobba idag. Har ju vart ledig hela helgen, och behöver pengarna så varför inte? :) Så det blir en fullspäckad dag idag igen, stallet, promenad med hundarna. Sen jobb och iväg för att hämta mamma som kommer hem från stockholm.

Har precis gjort äggröra till mig och pojkvännen min, så nu ska jag njuta utav min goda frukost och kaffe. Vakna till lite innan jag sticker iväg.
Hade inte vart fel att njuta av en sån här varje morgon? :)

Kvällsmys!

Lite utav mitt söndags kvällsmys, nu ska jag mysa med älsklingen. Imorgon är det en ny vecka (igen!) men det gillar vi.

Godnatt


Jewelry

Det här fina halsbands uret budade jag precis hem på tradera ! Allt som allt gick det på 74:-, så jag är nöjd. Är så roligt med tradera, speciellt när man går in på "sista chansen" som jag gjorde nu och vann budgivningen direkt.

Indian

bild: weheartit
redigerad av mig.

some people want it all.


We're soldiers.

owl: weheartit

Not as planned

Ja det där med att gå upp tidigt fungerade inte så bra för mig. Kan inte komma upp tidigt om det inte är ett absolut "måste", då är det hur enkelt som helst.

Så nu ska jag stiga upp, göra frukost och bege mig till stallet och förhoppningsvis hinna med det jag vill :)


Boring, I know.

Tycker det är så tråkigt att uppdatera när jag inte har några bilder att lägga upp. Men tråkig uppdatering är bättre än ingen antar jag. Har vart igång enda sen jag vaknade imorse, varit i stallet och pysslat med pållen. Sen tog jag med hundarna med på äventyr hem till älsklingen. Var riktigt mysigt, tanken var först att de skulle sova här men kände att de nog skulle sova bättre hemma i sin egna säng :)

Ska faktiskt försöka sova nu, ställt klockan tidigt imorgon för att hinna med allt jag vill. Ska få helkroppsmassage imorgon vid klockan två, och känner att jag gärna vill vara klar i stallet tills dess.
Sleep tight

9gaggin'


My mind gets clouded bout a memory.

Hade en sjukt mysig kväll igår med Goa vänner, bubbelpool och några öl :)

Och idag mår man lite som man förtjänar, men det hade ju jag inte tid med egentligen! Blir lite trött på mig själv ibland. Äter lite frukost nu och laddar med lite kaffe, livet slutar ju inte för att man är seg. :)

Have a good one!


Bubblepool

Förlåt för dålig uppdatering, men sitter just nu hemma hos min kära vän Emilia och dricker en öl. Ska strax hoppa i bubbelpoolen!

Friday, I'm in love!


Oh, so tired.

Är så himla trött, ska försöka sova nu. Jobbade ju till klockan tio idag, och börjar klockan nio imorgon bitti. Ska bli skönt att jobba dag, men samtidigt hade det vart skönt att sova ut.

Hoppas eran torsdag har varit bra


Oh, coffee!

Har varit duktig och hunnit med nästan allt jag velat innan jag måste åka till jobbet. Någon springtur blev det inte, men ridning och matlagning!

Den hör underbara lunchen vispade jag ihop, omelett med bacon. Och något som var otroligt gott till var pepparrotsvisp! Mums! Och kaffe på det, kan ju knappt bli bättre :)


Somewhat sunny.

Ligger i sängen och drar mig lite såhär på morgonen. Väldigt skönt, även om jag egentligen inte har tid. Ska hem till älvängen och ta itu med stallet. Men känner också att det hade vart så himla skönt med en springtur, det är inte något jag brukar känna så ofta men idag gör jag faktiskt det. Kanske ska försöka hinna med det innan jobbet också :)


Man klagar på att man måste gå upp på morgnarna och att man hellre vill ligga kvar. Sen klagar man när man ska gå och lägga sig, på att man önskar att det fanns fler timmar per dygn.


Words of wisdom.


godnatt


Love is giving chances when there's no more chances to give.

Många är väldigt missnöjda med vädret, och det borde jag egentligen med bara med tanke på att jag är ledig. Men nej, jag tycker det känns underbart. För det ger mig "tillåtelse" att inte göra nåt, att bara vara och ta det lugnt. Ingen stress för att man "måste" vara ute i det fina vädret. Och det är en befrielse, men missförstå mig inte. Jag längtar också tills det att våren verkligen här.


Har legat i soffan och kollat på One tree hill nu i säkert två timmar, älskar den serien. Har kollat på den sedan start och är nu inne på nionde säsongen, och jag tröttnar aldrig. Det känns på något konstigt sätt som en familj, man känner alla och man känner med alla. Deras sorger, lycka och allt. Låter kanske löjligt men jag har så lätt för att relatera med andras problem haha ! :)



Pink passion!

Älsklingen fick precis hem sitt paket från gymgrossisten och gullig som han är hade han beställt denna söta rosa shake till mig! Den kommer få matcha allt annat rosa jag har på mig när jag tränar. Love it!


coolstuff.se

Fastnade på denna sidan som hade hur mycket roliga saker som helst !
Söt nalle som man värmer 2 minuter i mikron som sedan håller sig varm i upp till två timmar.
Rolig kakstämpel.
Häftig vinhållare.
Samma princip som med nallen, men lite mer användbara.
Gör det lite lättare att titta på dina recept!

FARLIGT !

Farligt att gå in på den här bloggen, massa gott överallt och fina bilder som gör att man vill dregla och börja baka direkt !

Sugar, sweets. Junkie!

Har precis avnjutit en god Latte Macchiato, och tassimo gör de så bra ! Nu sitter jag i soffan och är så otroligt sugen på något bakverk av något slag. Helst inte utav den mest onyttiga sorten, det är ju trots allt en veckodag och jag försöker hålla hårt i det. Utan tänkte titta efter om det finns någonting gott som också är nyttigt.

Någon som har några dunder tips för en gottesugen människa?

Hmm.


Starting again.

Skulle sova ut idag, och det måste jag ju gjort eftersom jag vaknade utav mig själv nu. Känns skönt att jag inte sov bort hela dagen, men jag ska faktiskt unna mig att ligga kvar en stund och bara vara.




Ska läsa på webbdesigna.se och se om jag kan lösa det här med designen, annars får jag be min bror hjälpa mig. Han är otroligt duktig på att göra hemsidor. Kika in här!

oops.

Och nu var klockan strax halv tre, och det kokar inombords. Blir så irriterad över att jag inte kan lösa denna designen. Får allt som jag vill förutom några små saker, som jag absolut inte kan hitta någon lösning på. Någon som är grym på designer och känner att dom vill hjälpa en i nöd? :)
Vill ju inte ändra hela designen, utan bakgrundsbild, header och kommentarsfälten. Och det ska väl inte vara så svårt kan man väl tycka? Men joo, det är det tydligen om man inte gjort sin blogg alldeles själv. Orkar inte börja om! Gillar ju själva layouten.

Nu måste jag lägga ner detta, är egentligen jätte trött. Men detta pill och att man aldrig lyckas håller mig ju vaken.

Godnatt
Mims

Annoying !!

Har försökt fixa kommentarsfältet nu ett bra tag, inte första gången jag ger mig på det heller ! Men det vill bara inte funka, inte med hjälp eller någonting. Och jag brukar faktiskt få det att fungera ganska fort. Men det här vill bara inte, kan vara pga av att jag tog en gratisdesign och man inte får ändra det eller nåt? För det funkar ta mig *#@!% inte.

Blir så less, har lust att göra om allt från scratch nu, kanske är roligare ändå? Så har jag något jag skapat alldeles själv?

Oh happy day !

Känns underbart att ligga här i sängen, avslappnad och veta att jag är ledig imorgon. Och till och med dagen därpå ! Fucking wonderful ! Njöt till och med utav en Tassimo Latte Macchiato såhär sent, "bara för att". Och gud så god den är!
Har gått runt som i dvala hela dagen idag. Måste ha legat och snoozat i minst en timma innan jag tvingade mig själv att vakna, men kund e inte gå ur sängen på ytterligare en halvtimma. Och om jag ska vara ärlig så var det inte bra att jag körde bil hem till älvängen eftersom jag knappt kommer ihåg hur jag kom dit. SÅÅ trött var jag.

Men nu är påskhelgen äntligen över och ser fram emot denna veckan. Men vad ska man hitta på imorgon tro? Träna ska ju hinnas med, och självklart stallet och hästen. Har ju absolut inga pengar att spendera så kan ju inte hitta på något direkt. Har 25 kr kvar denna månaden (JÄVLA BIL!!) och det räcker ju inte långt direkt haha.

Love
Mims

Remember this!


9 gag, you make my day!


Godmorgon

Regnar ute och är grått och trist. Set gör inte direkt att man hoppar ur sängen och börjar med sin dag. Har legat här ett tag och väntat på att jag "måste".

Ska ju faktiskt upp till stallet och motionera hästen och mocka innan jag börjar jobba klockan tre. Åh vad jag inte ser fram emot att jobba, jag vill sova ut. Eller iaf slippa ställa klockan. Vill kunna äta frukost i sängen och ligga kvar och kolla på film. Jag vill ha en riktig mysdag helt enkelt!! Imorgon är jag ledig iaf, håller tummarna för bättre väder.

Love
Mims

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/481926/images/2012/pic_197587120.jpg" class="image">


Torka!

Har ingenting roligt att skriva om egentligen, eller några roliga bilder att lägga ut. Har en liten torr period för tillfället, det gör det ju inte bättre att jag har noll cash nu med tanke på bilen som jag precis lagat. Så jag vill inte ens tänka på allt jag vill ha, skriva om det eller kolla på det. Det ger mig bara svåra abstinens besvär.

Men vem vet, snart kanske inspirationen kommer tillbaka. När jag är ledig i två hela dagar så kanske jag faktiskt har något roligt att skriva om. Nu står hjärnan bara på noll, och känner att jag ger upp det här för ikväll och läser min bok istället. Måste ju läsa ut den snart så jag kan fortsätta på resten utav böckerna jag köpt nu i vintras, det är ju trots allt ett tio tal ! Gotta get going.


Love
Mims

Sucky!

Dålig och tråkig uppdatering utav mig i helgen, JAG VET ! Har verkligen inte haft tid, jobbat och slitit. Sitter nu nyduschad och klar i sängen och myser. Och vet inte riktigt vad jag ska skriva om, har ju inte direkt hänt något roligt med tanke på att jag bara jobbat..

Hur har eran helg varit? Vad har ni gjort? :) Fick ni några påskägg?
från weheartit.com

Sun and snow

Igår var det snöigt och grått, idag soligt och grönt :) riktigt april väder?:)

Har precis kommit hem från jobbet och är helt sinnesjukt slut. Nio timmars pass igår, idag och imorgon. Kör slut på en ganska mycket, är på benen non stop, springer hit och dit och alltid ett leende på läpparna. No energy left!

Men nu laddar vi om, ska upp till stallet sen blir det påskmiddag hemma hos mamma. Efter det åker jag nog och träffar lite vänner innan jag åker hem för att SOVA!

Glad påsk :D


Little, too late

Nu har vi kollat färdigt på filmen och jag ligger ber bäddad i min säng. Och det är så tyst, man hör de andra i huset men ingen teve eller dator som stör mig. Ska läsa min "Äntligen icke rökare" bok och somna till ljudet av.. Ingenting :) det är de jag saknar mest av Irland. Hur det alltid är så himla tyst och stillsamt där. Finns inget mer rogivande än mitt lilla slott i Irland :)

Glömt säga det men jag har VÄRLDENS träningsvärk idag i rumpa och lår, det är helt sinnessjukt. Känner mig helt handikappad när jag går. Så går det när man inte känner att övningarna tar och tänker " nu tar vi i lite extra eftersom jag inte känner av det"!!! Just My luck när jag jobbar hur mycket som helst i helgen.

Upp tidigt imorgon bitti, så blir inget morgon inlägg imorgon eftersom man inte kan göra tidsinställda över mobilen. Har redan laddat kaffekokarn, så är bara att trycka på knappen och hälla i termosen. Älskar kaffe på morgonen, nu njuter jag inte utav det tillsammans med en cigg, utan vet ni vad? Kaffe smakar precis lika gott utan cigaretten :)


Godnatt


Heart

Weheartit.com


Movie-time

Förlåt för otroligt dålig uppdatering men har inte med mig datorn till mamma så får uppdatera över mobilen. Slutade jobbet vid åtta och sitter nu ner sjunken i mammas soffa, äter chips och dip och kollar på film. Riktigt mysigt!

Hoppas eran fredag kväll är mysig


Jobb

Är på jobbet och har precis ätit lite frukost. Ska ut och slita nu!! :) ha en bra dag alla


Today

Min härliga lediga outfit idag. Byxorna är nya och kommer från H&M 199:-. Det var de jag fick utav min pojkvän när vi var inne i stan :) det andra plagget jag fick väntar jag lite med att visa er ;)


Godmiddag

I vanliga fall hade jag sagt godmorgon nu men har varit duktig och gått upp tidigt för att träna och har precis ätit lunch. Kommer ha världens träningsvärk imorgon, tränade främre och bakre lår och självklart rumpa. Inte roligt att gå i trappor nu, tur att man inte gör det på jobbet.

Ska precis hoppa info duschen sen ska jag iväg och träffa Sayeh en stund innan jobbet :) blir fem timmars jobb idag 15-20. Så vi hörs ikväll.

Love
Mims

 


Goodmorning sweeties.

Tänkte säga godmorgon, och låta er njuta utav dessa underbara bilder på mysiga djur från weheartit.com medan jag är och svettas på gymmet.

Godnatt :)

Godnatt mina få men kära läsare. Varit en fullspäckad dag, och har nu suttit och pillat lite grann med designen, och har inte riktigt fått ordning på allt än så är det något som verkar konstigt. Don't be afraid, jag håller bara på att greja lite. Blev lite för trött, eller rättare sagt, måste sova för ska upp tidigt imorgon och träna med Emma.
Så inga bilder på vad jag fick för kläder igår, men ska allt försöka få en bild på dom imorgon så ni får se. Vet ju hur intressant ni måste tycka att det är......


Funderar på om det finns någonting ni vill att jag skriver om? Lite feedback hade vart skönt. Känner att jag lutar åt så mycket nu att jag kanske ska bestämma mig för en sak.

godnatt

City

Ligger just nu och tar det lugnt i soffan här hemma hos mamma. Snart äta och sen blir det att träna med pållen :)

Var som sagt i stan idag med älsklingen, han kollade lite kläder och jag följde så snällt med. Jobbigt till en början eftersom policyn se men inte röra gick runt och runt i huvudet på mig. Men så har jag en väldigt snäll pojkvän som köpte två saker till mig! Har tyvärr inte hunnit ta några bilder så ni får nöja er med dagens outfit.

Love
Mims


Oh, so wonderful !

Soligt, har inte hunnit vara ute än så vet inte hur varmt det är. Men skönt med sol på min enda lediga dag denna veckan! Så nu ska här duschas och ätas frukost innan jag och pojkvännen min drar och köper reservdelar till min bil, rolig sysselsättning va? :) Något mer än de har jag ju inte pengar till. Men herregud det är ju bara 20 dagar kvar till nästa lön, det går ju fort? :(

Too tired!

För trött för att göra någon uppdatering, hoppas eran dag varit bra :)

Love
Mims


Dags för jobb!

Härligt att vara uppe i stallet i det här vädret, men det är synd att man alltid behöver stressa för att man ska iväg och jobba. Men man behöver ju pengarna :)

Jobbar över till tio ikväll så blir ingen uppdatering förrän sent ikväll :)


Frulle!

Min goda frukost som bestod av havregrynsgröt, hallon sylt och linfrön:)

Mina underbara mjukis/pyjamas byxor som jag köpte i London.

 


Tuesday morning

Godmorgon alla underbara :) har legat i sängen och dragit ut på tiden lite fastän jag egentligen inte har tid till det. Ska bara äta frukost sen är det stallet och ridning som gäller innan jobbet drar igång för denna veckan :)

Har haft en bra helg, och nu hoppas jag på en bra vecka med mycket att göra, som vanligt :)


Shoes and shoes and shoes !

Finns så många sidor där man kan hitta snygga skor, hittade ännu en sida Monella.se. Kika in ! Hittade sidan genom denna underbara blogg.

Once upon a time.

Lite snygga klockor från asos.com

It's okay, not to be okay !

Har börjat gilla Jessie J riktigt mycket det senaste, hur hon verkar vara som person och defenitivt hennes musik !
Be true to who you are!

I guess karma comes back around.

Precis vart inne på Nastygal.com och kollat lite på skor, och dessa tre fick mig att börja skratta och fundera på varför man har på sig såna här skor? Eller är det bara jag som är trångsynt och inte fattar grejen?
Please do tell me !






Love mondays!

Godmorgon alla underbara! Ny vecka, nya tag och jag älskar det! :) ska strax äta frukost och bege mig till stallet sen ska jag pilla en massa med min bil idag (kul!!!) not.


Visste du att...?

Tändaren uppfanns förs tändstickan.

Alvedon är Sveriges mest använda läkemedel.

Varje dag ges 21 nyfödda barn bort till fel föräldrar.

Sylvester Stallone har jobbat med att städa lejonburar på cirkus.

American Airlines sparade år 1987 40.000 dollar genom att ta bort en oliv från varje sallad som serverades i första klass.

I Idaho är det olagligt att fiska sittandes på en kamel.

Om du bankar ditt huvud in i väggen konstant gör du av med 150 kalorier i timman.

När man blir "övertrött" fungerar hjärnan inte som vanligt. Det är för att kroppen automatiskt vilar en hjärnhalva åt gången när kroppen börjar få slut på energi. Då uppfattas omgivningen som extra rolig eller tråkig.


Tired, hungover and retarded.

Är trött, seg och efterbliven. Kom precis hem till min pojkvän och glömde självklart data laddaren hemma, sp kan inte göra något roligare inlägg eller kolla på alla serier som jag vill kolla på. Gör mig otroligt irriterad att man kan va så glömsk och efterbliven. Förstörde hela min kväll, får ju åka tillbaka och hämta den och det är ju ändå en bit.

Anyway, hoppas eran söndag har varit bra. Kanske kan slänga in något roligare inlägg senare.


Nobody's perfect.

Cover och Original, vilken gillar ni mest?

Spontant

Kvällen eller ja, hela dagen blev inte alls som tänkt egentligen. Men det var roligt med lite spontanitet. Blev utgång och dans hela natten lång.

Nu ligger jag lite smått bakis i sängen och försöker komma på hur jag ska planera min söndag på bästa sätt.

Vad gör ni denna soliga söndag?:)


RSS 2.0