Segast på stan

Haft en otroligt seg och skön dag, städade lite. Chillade i sängen med HoolaHoops och choklad digestive. Såg filmen Beyond the sea som handlade om Bobby Darin, helt okej. Åt pasta carbonare till middag, hjälpte Lilly i badet och läste sedan en bok för henne. Nu ligger jag i min varma säng och ska snart sova. Och imorgon när ja vaknar är det bara en dag kvar ! Hoppas att allt ska gå bra med tågresan dock med tanke på snön. Förhoppningsvis kommer det ingen mer snö så att man iaf kan ta sig fram.

Älskar att ja kommer hem till lönehelg vilket kommer betyda många galna människor hemma i göteborg som vill festa ! :D

Sleep tight
Mims

So I offer my life as a sacrifice.

So I give my hope to you !

Haft en skön dag, thaimat till middag. Röd curry, very hot. Ligger i sängen nu igen som vanligt, imorgon blir det väl en vanlig dag. Ska försöka hjälpa till att städa så mycket som möjligt innan jag åker hem några dagar.

Kollade på Black Beauty förut vilket var min absoluta favorit film när jag var liten. Brought back som memories. Har inte längre filmen, it turned into dust. That's all i've got to say.

Mims

I'm done with this, feeling like an idiot !

Lyssnar non stop på Yesterday med Toni. Sån skön låt som man bara mår bra av att lyssna på och som är i bakgrunden hela tiden. Ligger just nu som vanligt i sängen, är ensam med de två äldsta barnen ikväll och imorgon. De ligger förhoppningsvis och sover nu dock. Önskar jag kunde sova tills jag vaknade imorgon, men så blir inte fallet. Har hästar, hundar och katter att mata. Men får nog hoppa in i sängen efter det igen dock, ta igen mig lite.

Har idag varit i Portlumna eftersom Lilly gjorde sin balettprov eller nåt sånt, så jag Rach, Charlie och HarryJohn var i stan och vi åt en otrolig lunch. Hade två öl till lunch? Vart är världen på väg egentligen? hahaha, nej men det är vanligt här. Att dricka lite och sen sätta sig i bilen och köra är heller inget problem här.

Åt rester av den Indiska maten vi åt igår vilket jag älskade ! Så jävla gött, smakerna var ju himmelska ! Efter maten blev det Shrek 2 med barnen och lite tv. Sen läsa bok time och försöka få ungarna att sova. Snart är helgen över vilket betyder hemgång för mig. Kommer bli sjukt att komma hem till minusgrader och snö? Här är det plus, sol och fåglar som kvittrar. Det kom dock lite snö idag, men det var ingen som stannade. Smälte så fort de landade på backen, vilket jag gjorde ett glädjeskutt över.

Nu ska ja fortsätta att lyssna på musik, spela harpan och trötta ut mig själv. Har det så varmt och mysigt i min säng att jag egentligen inte vill gå upp för att borsta tänderna, men lika bra att få det gjort !!! Fan.

Later
Mims

Justin "Bobby" Brescia

Såg dessa bilderna på Andreas P.W's blogg och måste hålla med om att denna killen har en grym stil.Tycker han är en riktig goding !







Vad tycker ni? ;)

Fredag ihi !

Nästa vecka den här tiden så är jag hemma, är antagligen taggad på att gå ut också. Kommer ni vara taggade på att gå ut med mig eller? Hoppas verkligen att svaret är JA !!!! Can't wait, verkligen. Kommer bli så kul!

Idag har jag varit inne i Birr, shoppade lite, två stickade tröjor till mig. Hur gosiga som helst, hade kamerahelvetet fungerat så hade jag visat en bild såklart. Men tyvärr gör den ju inte det. Gick runt lite i Birr, tog en kaffe och köpte en present till min mamma ! woho, nu har jag köpt alla presenter, eller aa en är nog kvar. Fast den får vänta tills på flygplatsen.

Nu ligger jag i min goa varma säng och myser till Toni Braxton i min nya stickade kofta. Wonderful ! Ikväll blir det indisk mat, har aldrig ätit det innan. Så jag hoppas att jag tycker om det ! Och förhoppningsvis kommer jag att få i mig några öl, Coronan satt jävligt fint igår. Slank ner väldigt fort också !

Hoppas eran fredag blir fylld med äventyr, för mig blir den lugn.
Mims

You are so yesterday !



Väldigt skön låt ! Har haft en skön dag idag, ridturen var härligt, tyvärr hittade jag inget gärde jag kunde galoppera på. Vilket var väldigt synd, för jag kände att Monaghan verkligen ville galoppera av sig lite, kanske tar en långtur i helgen och hittar något gärde. Skulle egentligen in till Birr idag och ta barnen till lekparken men fick sån huvudvärk, så jag stannade hemma, låg i sängen och läste. Åt lite choklad och somnade. Välbehövligt kan man säga!

Nu ska jag läsa lite mer, goodnight !
Mims

Torsdag den 18e

Kan inte sluta lyssna på den nya We are the world som Sayeh så snällt länkade till mig ! Tack vännen, för den är obeskrivligt grym ! Här har ni den, ni som inte redan hört den !




Har städat, damsugit, tvättat och ätit. Nu blir det mockning och rida ut i solen. Eller aa den som var här nyss iaf, verkar som den precis försvann bakom ett moln. Efter det blir det chill innan barnen kommer hem, och sen har ännu en dag gått. Inte för att jag klagar, en dag mindre tills jag åker hem och träffar alla underbara <3

Love
Mims

Onsdag redan.

Exakt en vecka kvar idag tills jag kommer hem i några dagar. :D Celebration ! Vill också tacka Sayeh för den underbara kommentaren ! Haha, love !

Är väldigt irriterad på min kamera, jävla skit sak som slutat fungera !!!! Nu tror jag bestämt att jag ska ta mig en välbehövd dusch och sen blir det leka med barnen, woho...

seee ya

You we're to fly then so fly away now !!

Har inte vart hemma här sen igår morse och har inte haft med mig datorn. För er få läsare som nu skulle bry sig om min dåliga uppdatering. Haha! Just nu ligger jag i sängen, dricker cola och äter SVENSKA chips ! Woho, vad nämligen på Ikea igår så köpte med mig Marabour Daim, kexchoklad, saltade potatischips som är precis som lantchips och även bilar. Så ja har lite saker som är svenskt iaf. Och åt även köttbullar och potatis med sylt och brunsås igår, var jävligt gött !

Efter Ikea som ligger i Dublin, nära flygplatsen faktiskt. (Ifall jag ville rymma som dom sa!) Haha, iaf efter det så begav vi oss av till Harry's pappa som bodde i en svinfint hus med egen gång ner till havet. Han bodde dessutom bredvid trummisen i U2!??!?!?! Och får alltid gratisbiljetter, för mig och antagligen för er andra som bor i Lilla Ale kan man inte riktigt förstå det. Inte jag iaf, om inte ni har hemliga kända grannar då? Arvingarna eller nåt sånt där löjligt räknas ju självklart inte. Och efter det begav vi oss till några av deras kompisar, var där en liten stund sen åkte vi till Jujus hus. Alltså Rachels mammas hus, hon var i Spanien så vi sov där igår natt eftersom vi skulle spendera hela kvällen inne i Dublin. Vi var på TGI Fridays och åt middag med hela Harrys släkt, firade Lilly och Harrys pappa. Släkten var riktigt skön och hade roligt, åkte sedan hem och sov. Låg och läste en stund och somna tidigt, vid elva eller tolv tror jag? Sen när somnar jag så tidigt? Hahaha, gött var det iaf. Var även inne Stephen Green's shopping Mall på dagen, kollade runt i en massa affärer. Hittade en present till min Lillebror som fyllt år, måste fortsätta letandet till en present till mamma dock. Hittade också en tattoo shop ;) Hörde ljudet och kände doften, fick mig hyfsat sugen på en ny tatuering kan jag säga !

Idag vaknade jag vid nio av att Charlie pratade ute i hallen om att han ville ha frukost. Så det blev uppstigning och matade honom. Sen hämtade vi de andra barnen som sovit hos sina kusiner, sen åkte vi till Dundrums shopping Mall ( tror det hette så) vilket var ett jävligt stort köpcenter ! Tror inte ens jag var på alla våningar? :S Köpte dock ingenting där eftersom det var tre barn med och endast pappan i familjen. Måste åka dit igen någon gång dock, förhoppningsvis med Rachel så jag kan shoppa lite kläder. Gick förbi ett gäng Mulberry väskor dock som såg väldigt inbjudande ut. Tänker dock inte slänga ut så jävla mycket pengar på en väska, haha idiotiskt tycker jag. Alla vet vi ju om att man inte använder den tillräckligt mycket för att det ska vara värt det, och antar att vissa använder såna dyra saker snålt just för att det var dyrt ! Sen blev det lite mer bilåkning, höll nästan på att somna igen. Fick också använt mina solglasögon idag eftersom det var soligt osv, gav mig sköna vårkänslor ! Sen efter det blev det Kildare Village, lunch och playground med barnen osv. Sen äntligen hemåt och nu ligger jag här och avnjuter lite peace and quiet. Önskar dock att jag hade någon bra film att kolla på, någon som sett Dodgeball och tycker den ärbra?

Ber om ursäkt över detta långa jävla inlägg utan bilder, vilket måste vara riktigt tråkigt. Men tyvärr har min kamera gått sönder, eller jag tror att det kan vara sladden. Så kan inte ta några bilder, mobilbilder är ju inte direkt något att komma med. Så kameran och sladden och allt åker med hem nästa vecka för lagning osv. Hoppas den kan bli klar på sex dar?

Later guys
Mims

En månad !

Idag har jag varit här en månad, känns faktiskt som att tiden har gått jävligt fort när ja tänker på det. En hel månad, five to go. :D

Hade jätte roligt och trevligt igår på festen, drack en massa, dansade, pratade och umgicks. Himla skönt att ha en kväll ute och inte vara i huset hela tiden. Och idag unnade jag mig en hel dag i sängen med pauser för rökning och ätning osv. Vaknade klockan halv tolv, jävligt gött med sovmorgon. Drack en cola direkt när ja kom ner till köket ! Inget sitter finare än en cola dagen efter man druckit. Har druckit tre idag, eller kanske fyra burkar, kan inte komma ihåg.

Imorgon blir det Ikea med Lilly och Harry för att köpa möbler till Lillys rum. Ska hjälpa Lilly lite att hitta allt hon vill ha osv, sen så MÅSTE jag äta svensk mat. Kanske köpa lite marabou också och lite svenska snacks när jag ändå är där. Och kankse man kan hitta några gåvor att ta med sig hem också? Hoho, can't wait. Endast tio dagar kvar innan jag kan åka hem och hämta mer kläder ! Ser fram emot denna resan så himla mycket ! Ska bli otroligt roligt att träffa alla igen.

Nu får det nog bli en film tror jag, eller kanske bok. Tänkte först säga varva ner, men med tanke på att jag inte gjort någonting idag så behövs det nog inte. Imorgon blir det tidig uppgång och en resa till Dublin på två o en halv timma.

Later
Mims

Medina

Några sköna Medina låtar !! Njut.







Looking at you through the glass, don't know how much time has passed.

Ligger just nu i min uppvärmda säng ! Vilket är otroligt skönt måste jag säga, att krypa ner i en säng som redan är varm och som man inte behöver värma upp själv.

Barnpassningen gick bra, kollade på en film med barnen. Sedan fick jag de två yngre att gå och lägga sig tidigt, otroligt smidigt faktiskt. De var otroligt duktiga och lyssnade bra, så jävla skönt att de somnar fort och inte är ungar som är gnälliga och inte kan somna. Lilly fick stanna uppe ett tag med mig, vi drack varm oboy, spelade guess who och åt en rise krispie square ! Efter det kollade vi på lite Idol innan jag kollade klockan och märkte att det var lite väl pass bedtime för Lilly. Det är ju en morgon imorgon också, hoppas att den där jävla festen blir bra. Tur att Katie och Tom är så trevliga, funderar fortfarande på vad fan jag ska ha på mig. TÄNKER INTE HA HÖGKLACKAT, det är absolut inte jag. Skulle känna mig urfånig, speciellt om jag inte har mina egna kläder på mig. Nej får ta och fixa det där imorgon faktiskt. Måste man ha högklackat så stannar jag hemma :D haha

Hoppas eran fredagkväll är spännande och fyllt av äventyr hemma i Sverige. Här händer inte mycket, vilket är jävligt skönt också på ett sätt. Hoppas verkligen jag får sovmorgon imorgon, för det hade varit väldigt skönt att slippa ställa klockan !

Goodnight folks,
Mims



Söta Harry-John som är helt underbar när han är på bra humör !

Internet igen ! woho

Har inte haft internet riktigt på två dagar? Eller var det bara en? Haha kan inte riktigt komma ihåg. Har iaf vart lite segt eftersom jag inte har kunnat underhålla mig med det under dagarna. Tackar gudarna för att ja kan rida under dagarna, vetefan vad de andra au paiererna gjorde här på dagarna? Sov dom hela dagarna eller?

Har varit ute på en långtur med två andra personer, vi red en skön sväng ute i det vackra landskapet. Så himla grönt här så det är sjukt, och finns så många olika nyanser dessutom. Efter det har jag endast läst min bok som börjar närma sig slutet av de 790 sidorna, eller inte riktigt, är bara på 475 men det går hyfsat fort att läsa iaf. Har också bytt rum nu eftersom det kommer massvis med folk hit i helgen, så jag fick ta mitt ursprungliga rum som egentligen behöver målas om osv. Men det gör mig inget, fick äntligen packat upp riktigt ur resväskan och allt sånt vilket känns skönt ( efter nästan en månad?) haha.

Imorgon är det Lördag vilket betyder att jag faktiskt ska på en "Hunt Ball".. Hm.. Ska inte dit med föräldrarna i denna familjen heller utan deras vänner, som tur är är de alla så jävla snälla att jag nog faktiskt kan ha riktigt jävla roligt också. Jobbiga är att ja inte har med mig några klänningar eller liknande, ska prova Katies klänningar och se om det kan vara något för mig. Men Rachel sa att det inte spelar så stor roll vad man har på sig egentligen, så länge man ser hyfsat välklädd ut. Så blir det ingen klänning tar jag mitt nyköpta långa linne som ja köpte här på Vero Moda faktiskt och min kavaj över det och leggings. Accesoarer är väl det viktigaste eller? Haha.

Snart kommer barnen hem, så det blir underhållande hela kvällen. Ska nämligen sitta barnvakt ikväll också eftersom Rachel o Harry ska över till Katie och Tom på middag. Hoppas att dom uppför sig, är ju en fredag så man kan ju inte slänga dom i säng vid åtta ?! fan, hoppas Harry John uppför sig eftersom han är den som kan bli mest problem med faktiskt. Han är lite uppkäftig när han är på det humöret.

Fryser just nu fingrarna av mig eftersom ja inte har något element i mitt rum än, BURR! See ya later aligators !
Mims

Stone sour and Staind !

Lyssnar på Stone Sour och Staind vilket var otroligt längesen jag lyssnade på ! Älsar Stone sour's Zzyzx rd och Through the glass. Staind's outside är ju också briljant !


Här är Kings of Leon live också, otrolig jävla röst tycker jag! Tycker det är grymt när en artist verkligen har bra röst live, då är det äkta för mig !




Här är Stone sour med Through the glass live ! Love !





Här är en bild ja gjorde i paint eftersom ja inte orkar lägga ner tid på att pilla med det seriöst. Tänkte bara visa vad som väntar på mig hemma i Sverige och vad jag verkligen vill ha!

Allt kommer från H&M förutom skornan som jag dör för att ha! Vet att dom är gamla osv men har alltid älskat just denna modellen och ska ha den ! Det bara är så !

Kavajen, skjortan, bikinin och skjortsen väntar på mig hemma i Sverige. Har inte beställt jeansen än, för vet inte riktigt vilket storlek jag ska ha eller om ja verkligen behöver dom. Men galet snygga är dom iaf kan man ju minst säga.






Har vart otroligt seg hela dagen, har haft pyjamas på mig hela tiden (!!!!) Har alltså inte ens orkat gå uppför trappan för att byta om, vilket känns jävligt gött iofs för det betyder att ja slipper byta om när ja ska gå o lägga mig! Hyfsat smart är ja ju ändå. Ska snart sova tänkte jag för imorgon fyller Lilly år och det blir tidig morgon men TACK OCH LOV så är dom alla i skolan. Ska bli skönt att bara kunna göra INGENTING imorgon på dagen. Om ja inte rider då vilket ja inte tackar nej till, hade behövt en ridtur ut i det gröna i min ensamhet, finns inget bättre för att rensa skallen och få frisk luft. För jag är ju faktiskt för lat för att bege mig ut på promenad, ville verkligen det hela dagen igår. Lyssna på musik och vandra lite, men min ursäkt var att jag inte har med mig mina träningsskor?! Var det lathet eller var jag bara smart och inte vill förstöra mina fötter som redan är knäppa? Det får man aldrig veta mina vänner.

Nu blir det lite mer musik, sen stängs datorn av och det blir läsning och sen sova.
Imorgon ska jag göra pannkakstårta till Lilly, haha får se vad hon tycker om den ! Jag och mina bröder älskade den när vi var yngre, kommer antagligen älska den nu med. Men inget slog mormors pannkakstårta på ens födelsedag! Det var helt enkelt bara ett måste!

Mims signar ut, SLUT !

Aristocats, lek och te!

Igår blev det puben en stund med Harry, Katie och Tom. Blev några öl vilket gjorde att jag vaknade upp med en riktigt torr mun och törstig som jag inte vet vad. Känner mig lite svag idag, ganska jobbigt då jag passar Charlie och hans vän Scott i några timmar. Förhoppningsvis så kommer dom uppföra sig bra.

Ska ta och dricka lite te, sen underhålla barn och försöka överleva dagen. Toast och Cola hade vart gott då min mage känns lite konstig. Magkattar/tarmvred ungefär. Nej nu måste ja kolla till barnen så dom inte hittar på något busigt.

Mims

Herregud.

Tror ni att det har gått lite fel med världen när sånt här händer?
http://existenz.se/out.php?id=21001

Tänk om alla som spelade CS blev såna om de inte fick som de ville. Herregud, mer än halva ale skulle mördat då.

Har chillat ett bra tag nu med Vampire diaries, OTH och Ghost Whisperer. Nu blir det en cigg i sällskap med musik i mina älskade hörlurar och sen blir det en dusch. Sen kommer barnen hem, så dån är det full rulle igen liksom.

Mims

Och btw, verkar inte som att tjejen som blev sjuk av svinsprutan är så himla sjuk längre, eller vad tror ni?


Obsession



Hoppas ni kan se den, eftersom det verkar vara problem ibland för er i Sverige att kolla på de videos ja lägger upp. Tänker på Cypern när jag hör denna, och saknar det så jävla mycket. Älskar låtar som får en att minnas så mkt ! Just love it !



All i want, all i need!

Överlevde barnkalaset, sigh. Haha, nej det var inte alls jobbigt faktiskt, satt bara och kollade på när barnen plaskade runt ni vattnet och lekte. Sen fikade dom och sen var det slut. Var roligt att se, men var otroligt trött. Vilket jag varit det senaste hela tiden typ, gick upp halv nio idag eftersom ja inte visste när ja borde vara uppe. Visade sig dock att ja kunde ha sovit längre för det var ingen uppe. Alla låg och sov, var ganska glad över att jag gick upp så tidigt iaf, fick äta frukost i lugn o ro och matade djuren. Satt ute och tog en cigg och lyssnade på fåglarna som kvittrade, kändes verkligen som en vårmorgon.

Red också båda hästarna idag, håller igång dom åt grabbarna tills dom drar på jakt haha. Clancy åker dock till England på torsdag. Kan dock bli ganska skönt tror ja, för tycker inte det är jätte roligt att försöka lära honom hur man gör en volt. Det får hans nya ägare ta hand om, hoppas dock att ja gillar Ravello mer så att ja gillar att spendera tid med honom. Precis som ja gör med Monaghan, underbara häst !

Imorgon åker barnen till skolan, JIPPIE ! Ska nog ta mig ett varmt jävla bad imorgon på dan om inte Harry planerar på att ja ska rida hästarna då förstås. Vill bara ta det lugnt hela dagen, antingen börjar ja bli sjuk eller så börjar den nya rytmen komma igång. För jag är verkligen SKIT trött på kvällarna, jag hade lätt kunnat somna nu och för mig är klockan bara nio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad hände där liksom? Vid nio brukade jag äta kvällsmat och börja fundera på vilka filmer ja skulle kolla på, runt ett tiden brukade jag ta sista ciggen för dagen. haha, antar att sånt ändras när man går upp vid åtta ;)

En smart uppfinning som dom har här, vet inte om det finns i sverige och iofs kanske inte behövs i sverige!, men det är elektriska filtar. Det är precis som det låter en filt som man har i sängen som man pluggar in i väggen och som värmer upp sängen. Galet skönt, vill inte gå upp ur sängen! Tänkte säga att ja skulle skaffa mig en sån till sverige men eftersom man har det riktigt varmt inomhus i sverige så behövs ju inte det.

Nu ska jag underhålla mig själv en stund med spel och musik. Sen bok, sen sova.
Goodnight
Mims

Bokat o klart !

Here I go again on my own!

Har precis bokat flyg och tågbiljett ! Längtar till den 24 så jävla mycket, Da mille pizza, nya kläder som väntar. Mina älskade hundar, familj och vänner. Galet kommer det bli att komma hem igen, och grymt att ja kommer hem till den 25e eftersom alla får lön då och kan festa med mig! Give me a night to remember girls!!

Har haft en skön dag, men har känt mig lite slö och svag faktiskt. Kanske beror på den hemska huvudvärken jag hade igår som höll mig från att sova bra. Har varit lite lätt irriterad mot barnen, speciellt Lilly eftersom det är henne jag spenderar mest tid med eller iaf hon som klänger på mig hela tiden. Det är då man märker att man behöver kanske vara i sitt rum och bara vara själv en stund.

Imorgon är det födelsedagsparty för Lilly, ska till en simhall o bada med alla barnen. Där behöver man också ha en badmössa, alltså får vi se hur det blir med badningen men ska ta med mig bikinin iaf. haha !

Nu ska ja kolla färdigt på en film sen blir det sova, G nite!

Mims

Church, Crisps and Coke !

Har varit dålig med uppdateringen märkte jag nu, uppdaterade senast i torsdags. Fast det går väl antagligen ingen nöd på er? Idag har jag iaf gått upp tidigt för att åka med Rach, Lilly och Charlie till kyrkan eftersom Lilly hade en uppgift att göra där. Jag var också tvungen att gå med henne och var själv tvungen att ge en gåva till prästen. Nån jävla bägare eller nåt var det. Kyrkan kändes precis som i sverige faktiskt förutom språket då, tycker kyrkan är mysig även om ja inte håller med och tror på det de predikar om. Men alla har vi ju rätt till vår egen tro.

Åkte sedan in till Birr och åt en sen frukost på hotellet, köpte lite mer chips. Helt galet sugen på chips! Sitter just nu med Pringles och Cola och tänkte kolla på en film faktiskt.

Är jävligt dålig på att ta kort faktiskt, vet inte varför men glömmer helt av det. Kanske helt enkelt har för kul, vad vet jag. Men är tråkigt att jag inte har särskilt mycket att visa upp.

Ska också boka min flygbiljett hem ikväll, det blir antagligen 24 feb till 1 mars om allt går som det ska. Så det blir några dagar hemma i Sverige. Cant wait ! Och det första jag ska göra när ja kommer till sverige är att äta Da milles kebab pizza. Ni är välkomna att joina mig om ni känner fört !

Have a nice fucking day folks
Mims

Thursday you know, friday soon as well.

Cause I've got you, to make me feel stronger! So hold me til' the sky is clear and whisper words of love, right into my ear.

Har lyssnat på gamla goa Mcfly låtar, ett band som jag var totalt galen i för två år sen kanske? Så roligt att lyssna på gammla låter som får en att minnas massa saker. Memory lane kommer därifrån, alltså en utav mina tatueringarl. Funderar på om man kanske kan hitta någon grym tatuerare här i Irland och hitta på något skojsigt kanske.
Memory lane, we're here again. Back to the days, I'll remember you always!
Galet sköna låtar och texter, me like big time!

Idag har varit en soft dag, hjälpt Rachel lite med städningen vilket inte gör mig någonting. Hade kunnat hjälpa till så mycket mer än vad jag gör, för ibland är det lite segt att inte göra någonting alls på dagarna. Men funderar på att fråga Rach om det kanske finns något gym eller någonting, hon pratade nämligen om pilates förut. Och börjar hon med det är jag inte feg att gå med! Hade vart skönt att göra någon annan träning än att rida och springa i trappor.

Imorgon är det fredag, igen. Redan liksom? Går ju hur fort som helst.. På Lördag kanske jag får träffa en tjej som heter Johanna som också är Au pair här. Hoppas också att jag kanske får träffa dom två svenska tjejerna som bor här, hade vart roligt! På söndag blir det kyrkan med familjen eftersom Lilly skulle göra något där vilket hon ville att jag skulle göra med henne. Då får man väl antagligen ta på sig lite finare kläder vilket är lite roligt eftersom det bara blir slappa kläder här hemma i huset. Kan vara kul att göra iordning sig också, efter det blir det nog Birr Castle och mata ankorna med Charlie eftersom han så gärna ville visa mig dom. Haha, barn är för söta ibland asså. Känns som att de är mina syskon nästan.
På måndag blir det simhallen med Lilly och hennes klasskamrater för att fira Lilly eftersom de inte har någon skola då. Hon fyller egentligen den 11e, men blir firande med hennes vänner måndagen istället. Kan vara kul att simma lite, kanske faktiskt kan simma lite och inte bara bada och leka.


Inte som den här killen i badkaret, här kan man inte bada utan leksaker osv.


Vet att jag skriver detta i varje inlägg nästan men längtar tills jag kan åka hem och hälsa på alla, och speciellt extra mycket nu eftersom ett paket dimper ner i brevlådan hemma på Emylundsvägen nästa vecka. Och det innehåller nya spännande saker, alltså KLÄDER! Woho, känns som att ja inte har några kläder här, så måste hem och hämta MASSA. Kanske lite finkläder också eftersom ja inte har med mig för mycket utav det. Förhoppningsvis kanske Rachel tar mig till Kildare och shoppar där man kan köpa massa snygga kläder, märkeskläder och allt möjligt för löjligt lite pengar i jämförelse med sverige. :D

Nu ska jag fortsätta njuta utav McFly och sen blir det lite spelande innan sängen kallar. Eller sömnen kallar kanske jag ska säga, för i sängen ligger jag ju redan. Märk ord? hmpf.

SMELL YA LATER !
Mims

Onsdag it is.

Var inte alls på humör för att blogga egentligen, är faktiskt väldigt trött och tanken på att jag ska upp vid åtta lockar mig inte alls. Men så läste jag den fina kommentaren från Sayeh vilket fick mig lite piggare och defenitivt gladare! <3 Älskar och saknar min underbara Sayeh. Önskar att det vore så lätt att man bara kunde ringa och ses, men det får vi ta när ja kommer hem i februari! Då blir det full rulle hela tiden hoppas jag :)

Idag har faktiskt vart en otroligt lugn dag, det enda jag har gjort är att hänga upp tvätt, spela spel på datorn och chilla faktiskt. Charlie skulle ju egentligen vart hemma men var hos sin vän tack och lov, vilket gav mig väldigt mycket egen tid. Och Harry och Tom tog hästarna på jakt så det blev ingen ridning heller. Fast det kändes gött att ha en dag där ja absolut inte gjorde någonting alls, och sov tills jag vaknade. Iofs vaknade jag första gången halv nio och gick upp klockan tio. Men ändå, ibland är det skönt att inte behöva ställa klockan.

Torsdag redan imorgon, dagarna går fort. Trodde det var måndag igår liksom. På söndag ska jag till kyrkan, herregud... Haha, längesen jag var i en sån bygnad. Men har sagt till Lilly att jag skulle gå med henne på någon grej hon skulle göra, kan inte riktigt fatta vad det är fastän dom förklarat för mig flera gånger. Har inte riktigt haft huvudet på skaft idag känns det som. Men i vilket fall som helst så ska det nog gå bra! jag hoppas att jag kanske blir meddragen ut i helgen till puben eller nåt, känns skönt att lämna huset ibland och inte bara vara fast här liksom. Men är hyfsat glad att jag inte har körkort så ja slipper köra på vänster sida, inte bara det men dom kör som idioter här vilket hade fått mig att helt enkelt bli dödad. Så tack och lov för att ja inte har något körkort.

Nu ska jag läsa bok och sova! Goodnight
Mims

Tuesday?

Det är tisdag idag va? .... Japp! för imorgon är det ju Onsdag. Haha, känns verkligen som att det är måndag faktiskt. Ser fram emot en del saker nu faktiskt, Sandra som kommer hit den 11 mars? Eller? ;) Och ser fram emot att komma hem några dagar i februari, träffa min mamma <3 fan va ja saknar henne. Är ju inte direkt samma sak att prata över skype

Har haft en skön dag idag, höll Clancy förut när hovslagaren var här också och red han sen i paddocken. Han är inte lika rolig att rida som Monaghan dock, inte alls lika lätt att rida och få att göra som man vill. Harry ska dock ta hem sin andra "lilla" häst, unghäst är den men liten är den fan inte. Ravello heter den, och den ska bli min "baby". Haha :D kan bli kul att ha ett projekt faktiskt, och valpar blir det också om allt går som det ska med Cola. Hon är nämligen på "dejt" ikväll. Roligt som fan kommer det bli, kommer bli full rulle och jag kommer stormtrivas.

Här är hon den blivande modern, hennes första gång är det också!

Nu ska jag lyssna på lite musik, spela lite spel och sen blir det Ghost Whisperer. Imorgon är det ju Onsdag vilket betyder att jag har sovmorgon! Otroligt gött att slippa ställa klockan, och hörde en OTROLIGT skön nyhet! Charlie ska åka hem till Scott imorgon för att leka, vilket är otroligt skönt eftersom det blir full rulle när Scott är här och jag måste passa dom. Så känns fingemang mina vänner.

Having the time of my life!
Mims


Tredje veckan påbörjad

Herregud, har inte ens gått tre veckor än. Känns som att jag vart här jätte länge, känns verkligen som att jag kommit in hur bra som helst här. Och så har ja inte vart här mer än två veckor igår :P haha.

Idag har det var en lite mer fullspäckad dag om man säger så, upp vid åtta. Frukost med barnen, städa köket, hängde upp tvätt. Slängde in en tvätt för mig själv. Ridit två hästar, ätit lunch, hängt upp tvätt, vikt tvätt. Städat barnens rum, nu blir det dusch och sen kommer barnen hem. Härligt :)

Ska också kolla på Vampire diaries nya avsnitt woho, så ska ta mig en snabb dusch och sen kolla på det innan barnen kommer. Längtar tills den 25e och även vecka 10 Sandra såklart! Can't wait!!!! Hoppas vi kan hitta på mycket galenskaper!

Big love
Mims


RSS 2.0