no, you never were, and you never will be mine.




Ruskigt bra gjort tycker jag. Ellie är ju aktuell med Starry Eyed också för er som inte hört den.

Två dagar kvar tills jag kommer till sverige, grillad majs. Solsken och omringas av goda vänner ! Kan knappt vänta ! :) Men som tur är så kommer det gå fort, och åker tidigt på fredag morgon eftersom hela dagen spenderas till buss, tåg, flyg osv. Jag kan ju inte direkt säga att jag hjälper att göra naturen bättre. Men vad fan ska man göra när det inte finns flyg till Göteborg?!

Nu ska jag gå ut i solen, kanske göra mig själv en kopp kaffe. Lyssna på lite musik, röka och klottra lite på mitt block. Och fundera på hur fan ja ska få med mig allt här ifrån. Galet.

Anyway, peace !
Mims

paaaramooore

Maybe I know, somewhere
Deep in my soul
That love never lasts
And we've got to find other ways
To make it alone
Keep a straight face'

And I've always lived like this
Keeping a comfortable, distance
And up until now
I had sworn to myself that I'm
Content with loneliness

Because none of it was ever worth the risk.

Friday night

It's empty in the valley of your heart.
The sun, it rises slowly as you walk.
Away from all the fears, and all the faults you've left behind.
And I'll find strenght in pain, and I will change my ways.

Fredag kväll, sitter uppe i mitt rum själv med en kall öl. Fönstret är öppet och det är ljust ute. Men nu längtar jag hem, jag längtar hem till mina vänner. Längtar efter att få umgås med människor som vill umgås med mig och inte utav vänlighet. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar till den 28:e. Mina vänner, ni ska veta hur mycket jag saknar er <3 Ni är en så stor del utav mitt liv och jag önskar att ni fanns närmare.

Btw, någon som vill se min nya frisyr? väntar nog tills jag kommer hem dock. Får se vad folk tycker. Nu ska jag fortsätta dricka öl i min ensamhet och fundera på livet. Kanske skriver jag några sidor och lyssnar på underbar musik. You never really know, do you?

Mims

Breathe easy !

Har varit lite väl dålig på att uppdatera tror jag? Jag har ingen riktig koll, orkar inte kolla upp när jag skrev senast. Men sitter iaf här nu och gör det, passar Charlie och hand vän Isabel. Ingen ridning idag, ingen ridning igår, ingen ridning i måndags. Vilket känns jävligt tråkigt, fast iofs kommer han ju vila en hel vecka när jag kommer hem. Just nu är det faktiskt sju hästar här hemma på gården och ett får och dens lamm. Hyfsat söt måste ja säga ! Ser ut att bli en hyfsat tråkig dag, inget bra väder eller nåt så det blir antagligen inomhus för det mesta. Ciggen börjar ta slut, önskar jag inte hade behovet asså. Fan så jobbigt när ja inte kan åka själv och köpa utan måste be om det hela tiden. Jobbigt !

Bara en vecka och två dagar kvar nu tills jag kommer hem. Längtar faktiskt väldigt mycket! Grilla, kall bärs, cigg i handen och skitsnack med vänner. Låter ju underbart tycker jag !

Mims

trött som ett as.

Har varit trött och seg hela dagen, kunde knappt vakna imorse. Ville bara somna om, igen igen och igen. Men gick ju upp eftersom jobbet kallade. Återgick dock till sängen igen efter sysslorna. Sedan red jag ut i solskenet på Ravello, han har så mycket energi som han inte gör av med på rätt sätt. När jag ska gallopera så bockar han lite mesigt istället för att bara springa av sig. Att longera honom gör honom bara otroligt seg, han göra inga snabba knop direkt men ändå så är han hur pigg som helst. Konstig blandning jag vet, men de tär såna hästar jag är van vid. Dock lite nytt med en häst som inte kan någonting än, men finns väl en första gång för allt antar jag.

Nu ska jag kolla lite vampire diaries, sen ska jag soooova ! Hoppas morgondagen bjuder på något roligt. Sleep tight.
Mims

Heartbeats.

Vaknade som vanligt imorse, lite innan klockan ringde och solsken utanför mitt fönster. Kan inte direkt säga att jag klagar över det ! Fan så härligt, önskar bara att vinden blev lite varmare. Min dag har jag spenderat i Athlone där jag har shoppat allt möjligt, eller aa en outfit till mig själv och lite studentgåvor. Eftermiddagen spenderades med barnen såklart.

Har precis kollat på Up in the air med George Clooney, den var okej. Inget märkvärdigt sådär, ingen feel good flim direkt. Läser just nu också "The time-travelers wife" som är otroligt bra, finns inte den som film? jag kände nämligen igen titeln innan jag började läsa, har dock inte sett filmen. Men känns som att det finns en film? Va fan frågar jag er för egentligen, IMDB har ju alla svar.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag försöka ta itu med att städa mitt rum, hinna rida mellan alla sysslor osv. Ha det förjävligt
Mims

Eyes on fire.

Nu är resan hem bokad, ska bara se om jag kan packa så mycket som möjligt med mig denna gången för jag stannar ju bara en månad till i Irland efter att jag kommer tillbaka från semestern. Så det ska bli skönt att bli av med lite grejer, som alla böcker tex. Nu har jag också gjort min pilates rutin, borstat tänderna, smörjt in ansiktet och gör mig redo för en shopping dag imorgon. Borde nästan tänka ut vad jag vill ha så jag inte går och köper på mig massa saker, för jag vet ju att en del pengar kommer gå åt när jag kommer hem. Kanske ska ta det där sommarjobbet ändå? Får väl lära mig att skriva ett Cv först kanske bara.

Nu ska jag läsa lite bok sen blir det sömn så jag orkar imorgon, tänkte ta stövlarna med fan heller då kommer mina fötter att gå av efter en timma. Well well, smell ya later.
Mims

SER SÅ JÄVLA MYCKET FRAM EMOT ATT KOMMA HEM EN VECKA !

Oops I did it again ;)

Haha, lite dålig på att uppdatera ser jag. Fast vad gör det, ni blir väl inte så himla besvikna va? :)

Som planerna ser ut nu så kommer jag hem den 28:e maj och stannar en vecka. Seppe och Fia tar studenten vilket jag absolut inte vill missa ! Sen är det bestämt att jag åker hem någon gång efter 17:e juli, så runt där någon gång kommer jag hem. Funderar på om jag ska jobba under sommaren, pengar är ju aldrig fel? Kanske är roligare än att bara sitta hemma medans mina vänner jobbar. För det kommer ju alla göra, det är ju det som är det värsta, alla kommer jobba och fan kan ju inte ligga i sängen hela dagarna.

Får se hur det blir med shoppingen på Onsdag, får se om det blir av. Harry har inte kommit tillbaka från sjukhuset ännu så vi får se hur det blir med det. Idag har jag iaf städat hyfsat mycket faktiskt, tvättat, damsugit, bäddat sängar osv. Och det kändes gött, speciellt eftersom ingen bad mig att göra det. Då är det mycket roligare att städa!

Nu ska jag ta mig en cigg utomhus med min bok ! See ya
Mims

you and me and a bottle of wine?

Vad ska jag göra efter att jag är färdig här? Jag ska låta mig själv njuta av sommaren såklart, kanske åka till Nya zeeland och USA som sagt. Men sen? Måste ju ha pengar, vill jag verkligen börja jobba någonstans hemma? Känns väldigt tråkigt och deprimerande. Har funderat starkt på om jag kanske ska söka något annat jobb utomlands, denna gången kanske med hästar istället för barn? Låter väldigt spännande iaf, det kanske man ska prova i ett år eller nåt. Kanske börjar i Sverige, få referenser och sen tar mig ut i världen. Det låter väl som en plan?

nej nu ska jag sova, sleep well.
Mims

Save tonight

Dagen har varit ganska så händelselös, badade alla hundar och städade lite grann. Väntade tills barnen åkte till en kompis sen tog jag en ridtur. Ravello var lite piggare än vanligt och bockade en del när jag försökte galoppera, men vad ska man förvänta sig av en unghäst egentligen? Grannens åsna gillade han inte heller särskilt mycket. Sen blev det dusch och chill innan barnen kom hem igen och jag brände pizza i ugnen. Harry-John åt musslor, herregud vad äckligt det såg ut. Tappade aptiten, någon som gillar musslor? Hur fan kan man äta det?

Imorgon vet jag inte riktigt hur dagen ser ut, vet inte om minstingen stannar hemma vilket gör allting annorlunda. Då kan jag inte rida, inte chilla på mitt rum eller något. Så får se hur det ser ut, ska iaf upp tidigare och göra barnen i ordning för skolan eftersom Rachel kör Harry till sjukhuset tidigt på morgonen. Allt är lite bak o fram och hit och dit just nu. Men man ska väl glömma gårdagen, leva för nuet och kämpa för morgondagen? Är det inte så?

Mims

Losin' our control !

Kom hem från Dublin idag, spenderade natten där hos Juju. Var på en barbeque på lördag dag änna, ganska chill. Lekte med barnen osv, somnade som en stock på kvällen. Nu är jag i min säng efter en halv dag i bil och med barn och ja. Hyfsat trött är jag nu, ska lyssna på lite mer musik, drömma, kolla tv och sen sova tänkte jag. Imorgon blir det en hel dag med badning av hundar, hoppas jag har tid att rida eftersom barnen är lediga imorgon. Gosh.

Anyway..
Mims

RSS 2.0