Galet !

Igår blev det Diamond dogs en stund, Jag och Emma satt där först själva och spanade in den ena bartendern. Snygga människor det finns där asså. Träffade en hel del folk från Ale, Duddes och hans vänner kom och joinade oss. Jag gillar Diamond Dogs starkt, har vart där tre gånger på två veckor ! Grymt bra.

Idag blir det bada tunna och basta hemma hos Marcus, lite chillkrök också tror jag. Passar mig perfekt idag, egentligen vill jag bara sätta på en film och somna. Men har inte vart med gänget på för länge nu, så det är änna dags ! Kommer nog bli fina fisken.

Har varit på kyrkogården också, har inte vart där på evigheter. Satte upp några ljus osv. Det är ju sånt man ska göra nu i Allhelgona tider. Och med tanke på det, älskar denna hösttiden. Kanske inte kylan jämt, men man får ju faktiskt ha kläder på sig som håller en varm, vilket jag kan vara väldigt dålig på att göra. Neee, nu är jag för trött för att skriva.

Talk to you later fuckfaces.
Mims

Diamond dogs

Haha, höll på att säga att helgen har varit bra men kom på att det är torsdag. Jag menade såklart att gårdagen var riktigt bra ! Var på Diamond Dogs i början, och jag tackar inte nej till det stället. Fucking great är det ! Snygga bartenders och underbart bra musik. Gillart ! Sen stack vi till Nivå, det var också väldigt roligt. Alltid roligt att dansa !

Idag vaknade jag med världens huvudvärk, inte för jävla skönt kan jag inte säga. Tog två Ipren och drack vatten. Gick som tur var över tills det att jag åkte till Naprapaten. Och jävlar vilket blåmärke jag har idag efter "massagen". Galet, det gör så jävla ont, men så otroligt mycket värt det efter man är färdig. Älskar när hon knäcker min nacke dessutom !

Nu har Nils precis åkt hem, vi kollade på Skräckfilm. En utav de bättre jag sett, The exorscism of Emily Rose, den är ju inte ny men har inte sett den förrän nu. Den och The Haunting in Connecticut är de två bästa jag sett. Älskar skräckfilmer som har med andar och den "andra" världen att göra. Man blir så jävla taggad, men jag är ändå jävligt glad över att det inte var jag som behövde gå hem i en kolsvart skog efter. Fan, Nils är en man med mod. Och inte nog med det så träffade han på en Älg som stod precis där hans infart var, som tur var så kunde han komma förbi den. Jag vet inte vad jag skulle göra i den situationen, okej om det är ljust ute. Det har jag redan vart med om, men kolsvart? Nej tack det hoppar jag över.

Imorgon är det fredag, vill dra till Diamond Dogs igen!! Doris Discoteque spelar nämligen där och jag har aldrig sett dom live. Det är en kille från min gamla klass's band. Och det hade vart grymt ball att se dom live och också på min favorit pub. Briljant ! Men imorgon på dagen blir det sportlife, sola och gymma. Det känns så jävla gött att ha kommit igång, i like it.

Nu ska jag spela lite spel på datorn! sen ska jag kolla om min favoritserie har kommit ut, har suktat efter det avsnittet i två veckor !

Så ni får ha det förjävligt och kom ihåg att bevare lugnet när demonernas timma är kommen ! Halloween är ju snart också, och det sägs ju att det är högre aktivitet då. Kanske träffar ni på något i mörkret! ;)

Stay cool
Mims

Onsdag

Nu är det redan Onsdag, tiden går otroligt fort. Väntar på att mamma ska komma hem så blir det en tripp ner till Sportlife. Efter det så har jag ingen aning om vad som händer, känner för att göra någonting. Vill till Diamond Dogs, ett ställe som jag diggar stort på Avenyn. Trodde det skulle vara hissmusik och "fint" folk där, men det var en rockbar. Och den var grym ! Och bartenderna var inte dåliga heller!

Ska nog ta och beställa hem lite från HM nu, behöver lite sköna träningskläder. Kanske något mer fint som får åka med hem. :)

Vill verkligen till Stockholm, vill träffa Lena och sitta och tjöta. Jag vill kolla på Paramore, men det är ju ta mig fan ingen som vill åka med mig. SKa man behöva åka ensam?


I'm free, I don't belong to anyone. I'm my own person, and no one can take that away from me. And I love it !

mims

Diggar Nicklas Hocker the Rocker

Stand out

Idag har jag umgåtts med sofia, var ute på en promenad med hundarna. Gick till ett par som bor ganska nära oss som också har kineser. Så där fick hundarna leka lite, och det var skönt att vara ute och gå lite. Även om det inte var för jävla gött när jag trampade ut på en blöt äng så vattnet trängde in i skorna. Men man får ta skiten om man är en skogsmulle.

Har också vart duktig och städat min lillebrors rum, så han kommer hem till ett ny städat rum när hans lanande är slut. Haha ! Älskar hans rum, det var det jag ville ha från början. Men fick ge mig efter ett tag av tjöt, synd det. För det är det bästa rummet.

Har också vart på Sportlife idag, Bodybalance blev det och lite solning. Efter det blev det DH med Sofia, haha Pringles blev det då, lite dubbelmoral kanske. Men man får ju unna sig av det goda i livet.

Nu har jag en del avsnitt av några serier att kolla igenom så ska ta itu med det och ta mig en kopp te.
Ha det förjävligt allesammans, det förtjänar ni.

Mims

Just when you think the road is going nowhere.

What if today is as good as it gets?

Värdelöst, ännu en gång har jag gjort om samma misstag. Synd att man kan missbedöma en person så mycket. Men allt är väl mitt fel egentligen :) aldrig bra att förvänta sig för mycket av situationen. Haha, palla. Just nu känner jag bara för att dra härifrån, det enda som tar emot är min kära mamma och bröder. Och självklart mina underbara hundar. Men jag vill bort från skiten, vill bort från svinen och börja bygga upp mig själv igen.

grow up


Onsdag

Idag har varit en skön dag, tog sista ciggen igår kväll så att jag skulle vara tvungen att komma ut imorse. Vilket funkade perfekt, dock inte så tidigt som jag hade hoppats på. Men ut kom jag iaf, tog med mig hundarna på en promenad också. Gick otroligt bra, tappade dock bajspåsen någonstans på vägen :O Haha, så förlåt mig om du råkar trampa på den. Har passat hundarna hela dagen kan man säga, inte för att jag vart ensam hemma, men alla andra har vart upptagna. Och då passar det fint att lämpa över allt på mig! Menmen, jag tackar ju inte nej till att umgås med hundarna direkt. Tycker bara mindre om dom när dom väcker mig och vill ut ! :D

Har också vart på Eckena gård och ridit Cess eftersom Emmy har väldigt mycket pluggande att göra, hann tyvärr bli mörkt innan jag kom ut så jag red ut en sväng med mamma som sällskap. Det var mysigt i mörkret, lite som förr i tiden fast med cassonade. Imorgon blir det ridning igen, fast på dagen såklart. Då ska jag rida i paddocken, får se hur det går.

Imorgon ska jag även till gymmet på morgonen, ska gå på löpbandet lite eller kanske sola en liten stund. Sen blir det som sagt stallet senare på dagen och ett bodypump pass på kvällen med Fia. :) Wonderful, gillar när dagarna är fullspäckade av aktiviteter.

Nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på, får väl kolla Heroes säsong tre, har inte kommit ikapp till den nya säsongen. Eller så får jag läsa min bok och försöka somna, kanske borde satsa på det sistnämnda !

WEML

PÖSSS
Mims

tisdag, redan.

Idag har det inte hänt mycket på dagen, kommer inte ens riktigt ihåg vad jag gjort HAHA. Lagade iaf väldigt god lunch, samma som jag åt igår haha. Stekte nudlar och wokgrönsaker, så underbart gott ! Älskar Soya och Sweet Chili. Mums filibabba !

Solade en kvart idag också, var jobbigt. Kliade på hela min kropp, och kände bara hur det kröp i huden. Usch. Men efter det körde jag ett boybalance pass iaf, det var härligt. Kommer antagligen ha träningsvärk imorgon, det antar jag. För jag var slut efter det passet, men jävla god träning asså. Och nu sitter jag här som vanligt och funderar på vad morgondagen har att erbjuda, blir att rida Cess på eftermiddagen iaf. Får se hur det går att rida henne i paddock, har aldrig gjort det innan. Har bara ridit ut henne när jag har hjälpt Emmy. Men det ska nog gå fint.

Får väl fortsätta träna Pebbles lite, hon gillar inte riktigt att stå på ett bord när de andra hundarna är på marken. Så vi får se hur det går med det.

Nu ska jag avnjuta ett avsnitt av One tree hill, Gossip Girl och Greek. Hade velat ta en cigg, men det är den sista jag har. Och hur ska jag klara mig utan morgonciggen? För jag känner mig själv, och jag kommer aldrig gå ner till centrum på morgonen, eller det kanske är precis vad jag borde göra iofs om jag vill komma i form ! haha

Anyway, sleep tight.
Mims

Ignorance is your new best friend.

Idag har jag fixat gymkort, ska bli skönt att ha lite att göra på dagarna faktiskt. Och det är ju alltid bra att komma i form och inte vara en stor deg hög? Eller vissa kanske tycker det är charmigt också? Efter det kollade jag på Monicas träning med Cassonade, dom har kommit en bit sen jag såg dom sist. Är alltid kul att se att ens häst kommit till en bra människa. Saknar honom, kan ju han utantill. Menmen, kommer fler hästar.

Pirrigt, får se om jag får svar!

There's a fine line between love and hate. Anger and agony all matter in misery ! Gosh, hatar att det är så lätt att tappa tempramentet, att från ena stunden skratta till att bita ihop käkarna av ilska. Och det finns egentligen ingenting som gjort humöret sådant utan, det bara blir så. Hatar det, verkligen hatar det. Hade velat skrika, men det går inte. Gömmer undan det, där inne någonstans tillsammans med allt annat :)

Nervös inför helgen, får hoppas att min och Pebbles premiär går strålande! Ska vara i Halmstad klockan nio, jävlar. Tidig morgon iaf, anyway, sometime's gotta be the first, right? Nu ska jag ta mig en cigg, Läsa Fjorton år till salu och andas in den underbara kvällsluften.

bye fuckers.
Mims

Veckan och gårdagen osv.

Igår fyllde Sofia år, var riktigt trevligt på middagen. Maten var skit god, kanske lite stark men det var gott som fan ;) Efter det blev det bryggan, var riktigt trevligt. Jag var dock inte så taggad så satt mest ute och rökte cigg på cigg. Kamikaz'en var god i vilket fall som helst, riktigt god. Jag och Amina drack shot på shot. I like it ! Blev en ganska tidig hemgång, runt två tiden. Det tyckte jag var ganska gött, kom hem och lade mig och kollade på sista Johan Falk filmen, somnade tyvärr någonstans i mitten på den så ska se färdigt den ikväll tänkte jag. För idag blir det lugnt, har ingen lust att hitta på något krävande, har vart på hundträff och kört ringträning med lilla Pebbles. Nästa helg blir det premiär för henne, vi ska nämligen ställa upp i hennes första utställning. Får se hur det går, det är första utställningen jag gör med, så det kanske blir lite pirrigt. Var också uppe på Eckena gård och hälsade på Emmy och Cess, kollade i det nya stallet och pratade med Karin. Jävligt fint och luftigt stall måste jag säga, där hade jag kunnat tänka mig att ha en häst i framtiden.


I veckan så har det inte gjorts för många knyck från min sida, var iofs på stan i både torsdags och fredags. I torsdags fikade jag med min vän Emma på Fröken Olsson såklart, kaffe mocka säger man inte nej till. Innan det gick vi och kikade lite i affärer, hittade en tunika på Tessie. Och sen var vi spontana och gick på bio, vilket var mysigt. Kollade på Fame vilket gav en rysningar under nästan hela tiden, det var tyvärr lite High School Musical känsla över den emellanåt. Men vissa scener och speciellt sånger vägde upp det. I fredags blev det en tur i stan med mamma, gick återigen till Tessie eftersom jag hade hittat ett par coola halvt skinn/bomulls leggings. Dom satt tyvärr inte så bra på som dom såg ut, var alldeles för korta i benen. Eller det kanske är modet? Haha. Fick i vilket fall som helst med mig en stickad väst därifrån som jag kollade på dagen innan också. Mamma fick också köpt sig lite grann. Alltid trevligt med mor och dotter tid! Hälsade också på en gammal vän till familjen på hennes jobb, salong vallgatan tror jag den hette. Inte riktigt säker :P

Eftersom mitt minne är kasst kommer jag inte ihåg vad jag gjort tidigare i veckan, det kanske blir så när man inte gör något speciellt? Eller jo, nu kom jag på hahaha. Var hos en naprapat i torsdags också ju, det var riktigt gött att knäcka till kroppen lite. Blev riktigt lösgjord i kroppen efteråt ! Ska dit igen om två veckor, svider i plånboken men värt är det absolut !

Har massa bilder på kameran från förra eller om det nu var förr förra helgen, kommer inte ihåg. Och från kinesträffarna och även från denna helgen. Så jag ska lägga upp dom, när jag orkar. Haha, inte för att det är särskilt jobbigt, men ändå.

Nu ska jag väl ha lite filmmaraton, alltid gött med hemma kvällar ! BYEEE
Mims

Tisdag, javisst.

Tisdag igen, veckorna går fort som vanligt. Var faktiskt i skolan en liten liten stund idag, träffade Seppe och Fia. Fick också en liten pratstund med Morgan, våran kära gamla lärare. Pratade lite om distanskurser osv. Får kolla upp det direkt, för senaste anmälningsdagen var 15:e Oktober, vilket ju är på Torsdag, så får nog kolla ut kursvalet lite grann. Han är trevlig den där Morgan, en riktig filosof faktiskt ! Riktigt skön snubbe!

Har faktiskt vart ner på Sportlife idag med, tränade Bodybalance tillsammans med Fia. Var riktigt skönt, fast det var jävligt jobbigt. Har inte så bra balans längre och mina kotor är för jävliga så får nog uppsöka en kiropraktor tror jag minsann ! Får se hur min kropp mår imorgon, om jag har träningsvärk. Ska nog faktiskt ta och köpa mig ett gymkort, har ju all tid i världen att träna. Och börja simma också kan ju vara bra, det är ju också otroligt bra träning.
Tänkte sola idag också, men det hade jag ingen tid till. Så det får bli någon annan gång i veckan !

Nu ska jag avnjuta nya avsnitt av Gossip Girl, OTH och Greek. Wonderful !

godnatt
Mims

Life is beautiful !

Livet är alldeles för värdefullt för att lägga ner tid på att hata. Vad får man egentligen ut av det? Ingenting, och från och med i dag ska jag försöka se på saker så positivt som möjligt. Because how far can you get when you hold grudges? Jag ska försöka så gott det går, för det är svårt att förändra den man är på en dag. Men jag ska, och mitt liv kommer bli så underbart. Jag kan få allting jag vill ha ! Jag ska bara komma på vad jag vill ha i livet, vart jag vill komma så kommer jag komma dit. För livet är vackert, alldeles för vackert för att slängas bort ! För vem vill gå miste om kärlek, familj och det härliga med vänskap?
Man ska inte slänga bort chanser för att man är så bekväm och van vid det man har och den man är. Nej man ska leva livet, tro på sig själv och tro på andra människor. För om du inte har några goda människor runt omkring dig som tror på dig och som tycker om dig, så har du ingenting. Lycka är allt !

Och jag ber om ursäkt till alla människor jag sårat, försummat och de jag tyckt illa om. För jag har insett att det är otroligt onödigt. Och det är slut med det nu, och jag ber om ursäkt om det inte passar alla att jag helt plötsligt inte tycker som jag gjort innan. För jag orkar inte med allt negativt längre :)

Och sen vill jag tacka alla de människor som gjort min tillvaro underbar och som får mig att känna mig speciell. Ni gör min dag och jag kommer vara evigt tacksam.


Jag och min underbara vän Sepide som alltid får en att skratta !


Sayeh min kära vän ! <3


Saknar mina underbara vänner från klassen !


Min vän sen så länge tillbaka ! saknar våra tider.


Jag saknar Erica <3








Nananananana

-That's my little friend, say hello.
-HELLO!

HAHA !

Så jävla öm !

Galet asså, imorse när jag stäckte på mig sade alla muskler ifrån. Och jag vill inte ens berätta om hur det känns att sitta ner, mina sittben är otroligt ömma. Igår var jag hemma hos Bethine hela dagen, och man kan verkligen säga hela dagen. Från elva på morgonen till halv elva på kvällen. Mockade och gjorde lite sysslor, red två hästar. Den ena blev det riktig ridning på, den andra klarade jag inte av för jag hade alldeles för ont i kroppen. Det är väl så det blir när man inte har ridit på ett bra tag. Så jävla tråkigt ! Men ska i vilket fall som helst rida en eller två dagar i veckan hädanefter så det blir grymt ! Somnade som en stock igår vid ett, känns som det var evigheter sen jag somnade så tidigt.

Idag blir det väl en lugn dag till antar jag? Ska passa hundarna på kvällen, och iofs så tål väl inte min kropp något festande i högt tempo. Kanske blir mys med brorsan, revben och annat gott tilltugg? Ska iaf hoppa in i duschen nu, för jag stinker fortfarande stall och rök, eftersom jag inte orkade göra något annat än att slänga mig i sängen igår. Sen ska jag kolla på min brors match, då får jag mig en liten promenad också, vilket nog kan vara bra för mig tror jag.

Vill till stockholm, någon som är på?

peeeeeeeeace fuckers.
Mims

Trying to hide the pain

Haft en riktigt bra dag idag, tillsammans med Sayeh. Även om vi gick upp halv två och inte gjort någonting alls förutom att röka ungefär så har dagen varit bra idag. Mycket prat som varit bra.

Nu sitter jag här ensam, ibland är det otroligt skönt att vara singel. Men när alla andra åker hem till sina pojkvänner osv så känner man sig väldigt ensam. Men jag får ju faktiskt skylla mig själv lite grann, tog ju aldrig chansen jag fick. Antagligen är det för sent nu med, vem vet. Piss !!!!!

imorgon börjar helgen i vilket fall som helst, och tack gode gud för det. Annars hade jag nog gått under, fast frågan är vad man ska göra denna helgen? Får ju hoppas på något extraodrdinärt !

see ya, wouldn't wanna be ya !
Mims

Steady breaths

Ibland känns allting underbart och ibland känns allt hopplöst. Hatar att det är en sån smal linje mellan dem båda. Hatar att humöret att går upp och ner, och det har ingenting med hormoner eller sånt töntigt att göra. Det är bara sån jag är, och fan jag tycker det är bra att må dåligt ibland. För då uppskattar man sina lyckliga dagar mycket mer. Det är inte bra att må dåligt hela tiden, samtidigt är det inte bra att vara för lycklig hela tiden. Då tror man att man kan få allt och tänk den dagen då allting ändras? Nej, på ett sätt trivs jag med att må dåligt emellanåt. Även om det är otroligt jobbigt. Men livet är väl så? Man måste ha lite av allt, både gott och ont.

Jag klandrar mig själv för så mycket, jag hatar mig själv för att jag aldrig tar de chanser jag får. Mitt knep är att gömma mig hemma istället för att ta det jag kan få. Jag vill inte lämna tryggheten, oavsett vad jag kan tjäna på att göra det. Jag hatar att jag är så rädd för att bli sårad, men är det värt att inte leva för den rädslan? Jag måste våga, och även om jag sagt det innan har jag inte vågat. Jag är feg, jag är en tönt som inte vågar leva det liv som jag praktiskt taget får serverat. Vet inte vart det kommer ifrån, men det är där. Och jag hatar det.

With every step you climb another mountain
Every breath it's harder to believe
You'll make it through the pain
Weather the hurricanes
To get to that one thing
Just when you think the road is going no where
Just when you almost gave up all your dreams
They take you by the hand and show you that you can

Gossip Girl

Är inte det minsta trött, har precis kollat på Gossip Girl och One tree hill. Otroligt bra avsnitt båda två!! Rock on.

Undra va fan man ska hitta på imorgon då, gosh. Aja, nu ska jag glo på ett avsnitt av Greek för er som är intresserade, haha.

bye
mims

Tisdag, where is this heading?

Tisdag idag, redan. Herregud, tiden går för jävla fort när man inte har någonting att göra. Blir galen på det här snart, även om det är lätt att slappa och inte orka göra något så känns det förjävligt när en hel dag har gått åt till att sitta inomhus. Dessutom är jag en utomhusmänniska, så man kan ju fråga sig varför i helvete jag sitter inne? Men på fredag blir det ändring, ska "jobba" hos Bethine och hjälpa henne med hästarna, ska vara där tio så det blir en tidig morgon för min del. Men gött ska det bli, övningskör väl antagligen dit också. Övningskörde faktiskt idag, gick briljant måste jag säga. Så nu ska jag lägga ner riktigt mycket tid på det så att jag får det. Kommer öppna många dörrar för min del :)

Var hos Keijser en stund förut, kollade Ugly Betty och Desperete Housewives, åt chips och dip och självklart drack vi också cola. Mums filibabba ! Sofia, du skämmer bort oss alldeles för mycket ! ;) Och jag tror stenhårt på din outfit till din födelsedag, kommer passa dig perfekt ! Ser fram emot den helgen :)

Nu ska jag avnjuta några avsnitt av olika serier, wonderful. Kan inte bli bättre, ska nog bara göra mig en kopp te först så blir det fulländat. Fan, jag känner mig lycklig :D Känns som att det är mycket som kommer bli bra i mitt liv nu. Körkort, Jobb där hästar är inkluderade, har underbara vänner att umgås med och senare också kanske Irland? Och tror att jag kommit på vad jag vill utbilda mig till också, så jag har mina drömmar. Och som mitt motto lyder och även min ena tatuering: LIVE YOUR DREAMS. Gör du inte det nu, kanske du aldrig gör det?

Bye retards !
Mims

Whoa

Idag har jag umgåtts med Sayeh, Fia och Seppe. Åt en god hamburgetallrik, mums. Har också vart hos Sivana och suttit och tjötat, ska dit på torsdag och rida. Ska bli jävligt kul igen, och hon har massa STORA hästar. Så det blir grymt.

Jag ser fram emot helgen redan, det är ganska sjukt. Men har ju inte så jävla mycket att se fram emot annars direkt, och jag vill göra något skoj igen. Frågan är vad, kanske en roadtrip? Vi får allt se vad som händer.

Bläää, tråkigt. Är inte trött, har inget at göra. Otroligt asså, kanske är för att jag är ensam första gången på fyra dagar.

byee fuckers.
Mims

The ugly truth

Helgen har varit grym ! Spenderat den med härligt folk och även träffat människor som man inte träffar så mycket längre. Var en stund på Berså men näe, det var inte så roligt där. Stack till bryggeriet ett tag, den första jag såg när jag kom in var Marcus. Blev otroligt glad, för det var längesen jag såg han ute på krogen, Daniel och Nisse var också där så klart. Bryggeriet var roligt, även om tiden alltid går så fort när man har skoj. Det känns som man precis har kommit in när man ska hem igen, och det är ju ganska trist.

Igår så var det chillkväll, gick upp sent och käkade pizza tillsammans med Sayeh, Emma och Nisse som alla sov hos mig. Underbart med Da Mille pizza, kebabpizzan är smarrig som bara den! Efter det blev det film kväll, tänkte ha skräckfilmskväll men det gick ganska värdelöst eftersom filmen vi såg SÖG BALLE ! Kolla aldrig på Trick R Treat. Helt seriöst en värdelös film, helt otroligt dålig. Efter det kollade vi på The Proposal eftersom vi lade ner skräckfilmerna. Den är underbar, jag somnade dock eftersom jag redan har sett den.

Och ja man kan väl inte säga så mycket om denna helgen mer än chill, för idag har det endast vart chill med. Jobbade i två timmar men mer än det har det inte varit. Såg precis på The Ugly Truth, klockren film ! Den tycker vi om ! Nu får jag försöka somna, vet inte hur det ska gå till riktigt dock.

Bye tards.
Mims

RSS 2.0