20110527

Haft en alldeles underbar dag, och en riktigt bra kväll igår. Jag är så lycklig, så lycklig att den jag älskar så otroligt mycket, älskar mig tillbaka på exakt samma sätt. Gör ingenting att jag är sjuk när lyckan håller mig uppe. Men imorgon återgår jag till verkligheten med jobb och allt annat. Ska bli skönt faktiskt, nu har febern lagt sig så lite halsont klarar jag av att ha på jobbet.
Nu ska jag bara ligga i sängen hela kvällen, precis som jag gjort hela dagen så att jag kanske frisknar till ännu mer ! Kolla på tv, och försöka äta något. I flytande form kanske eftersom det verkar som jag fått hål i tänderna !(Gör så JÄVLA ont!!!)
Grattis till er alla som tog studenten igår, glad att jag kunde få se min goda vän Nattis student och fira henne på dagen. Önskar att det gick att spola tillbaka till den dagen, bara för att känna den känslan igen. Det hade vart underbart !
Har btw köpt massa nya kläder, kanske tar kort på det någon dag så ni får se. Är riktigt nöjd faktiskt, det enda jag vill köpa snart också är Palladium skor, dom är så snygga ! Fast folk kommer kanske tro att man härmar dom då? hmm.
Peace
Mims

here we go.

Nu gäller det, nu ska jag inte gömma mig mer. Jag ska sluta vara en patetisk ursäkt för en människa. Jag ska vara jag, och allt vad det innebär. Jag ska hitta styrkan jag förlorade någonstans på vägen. För man vet aldrig hur stark man är tills stark är det enda du kan vara. Och jag behöver det, för mig själv. För att inte gå under när saker inte går min väg exakt som jag planerat det, när jag inte får den bekräftelsen jag så innerligt tror att jag behöver. Jag vet att jag är vacker, både inuti och utanpå. Och nu ska jag visa mig själv att jag kan, jag kan göra allt jag vill ! Och jag ska lyckas i livet! Vad det än innebär så ska jag lyckas. För det tycker jag att jag är värd.
google.com

there's a fire, starting in my heart.

I disappear into the person I love. If I love you, you can have everything. You can have my time, my devotion, my ass, my money, my family, my dog, my dogs money, my dogs time- everything. If I love you I will carry you for all your pain, I will assume for you all your debts. (in every definition of the word!) I will protect you from your own insecurity, I will project upon you all sorts of good qualities that you have never actually cultivated in yourself and I will buy christmas presents for your entire family.
I will give you the sun and the rain, and if they're not available I will give you a sun check and a rain check. I will give you all this and more.
from: Eat Pray Love by Elisabeth Gilbert.

don't underestimate the things that i will do.

Har fastnat i mitt huvud !

sad people cry, happy people smile.

Fick knappt någon sömn inatt, har inte sovit så oroligt på väldigt länge. Inget sätt jag låg på var tillräckligt skönt för att kunna somna, det var för varmt och när jag öppnade fönstret blev det för kallt. Inget var bra nog helt enkelt. Och efter några timmars sömn var det dags för jobb, åkte ner lite tidigare för att hinna med kaffe och cigg. Men nej, då hade jag glömt mina nycklar så det var bara att sätta sig i bilen och köra räcer hem för att hämta, så man inte blev för sen. En minut sen blev jag, men hann med allt. Efter jobbet relaxade jag i min säng, trött som fan. Åkte upp till stallet och red lektion, gick väldigt bra även fast smärtan i min arm först  var så outhärdlig att jag fick tårar i ögonen. Men jag och min tränare kom på en bra övning för att det skulle funka. Så jag är nöjd !
Åkte också ner till Fia en stund och snackade massa strunt med henne, Sayeh och Seppe. Var väldigt trevligt, vi höll på att prova Marble Nail Art, vilket var jävligt svårt. Men kolla upp det på youtube, för det är ruskigt coolt iaf. Ska köpa nya nagellack så kanske det går lättare.
Nu ligger jag alldeles själv i min säng, och vet inte hur länge jag ska behöva göra det. Kanske lika bra att vänja sig så man är beredd på allt här i livet, för allt förändras ju så fort. Från sekund till sekund.
Jag älskar Adele. Hon och hennes röst värmer mitt hjärta !
There's a fire starting in my heart, it's reaching a fever pitch. And it's bringing me out the dark.
Mims

Hope is wishing something will happen, faith is believing something will happen !

Just wished you would love me like u used too.

I was born a champion.

Some people love to learn
Some people wait their turn
Some people love to fight
Some people give their life
Some people don't believe, but I was born a champion.
google.com

rock my world, will ya?

Ibland vill jag bara ge upp, ge upp allt. Bara lägga mig under täcket, med musik i öronen och försvinna. Fångar du mig eller låter du mig falla?

i kinda like Oasis.


härliga söndag.

Jag gillar mina lediga söndagar, dom är underbara. Det gör mig ingenting alls faktiskt att det har regnet, för jag har varit inne hela dagen och röjt i mitt rum. Hängt upp mina tavlor och ändrat om lite. Kan ju inte ändra om hur mycket som helst i ett litet rum som mitt, men mysigare blev det allt. Så nu ligger jag i mörkret och kollar på I am number four, och har mitt enda lilla citron yankee candel tänt och njuter. Hade vart ännu mer underbart om min man var här för att mysa. Men man kan inte få allt i världen.
Vill åka till Ikea och inhandla nya lakan, önskar faktiskt att man kunde köpa separata örngott till de påslakan man har. För det räcker inte med ett när man har fyra kuddar i sängen. Ser lite tråkigt ut när man har olika också. Och så ska jag faktiskt bege mig till Ljuva hem någon dag också och shoppa loss på lite yankee candles så att rummet alltid luktar gott. Kanske lite doftgranar också att ha i mina byrålådor så att kläderna luktar gott. Det är väl en idé?
Nu ska jag fortsätta med mitt filmtittande. Och just det, ska boka mina flygbiljetter till Irland också. För dit sticker jag i Juni!
See ya
Mims

Jobb vettu.

Jobbar 13-22.15 idag :) börjar vänja mig vid det passet, och det går ändå gött asså. Feta pengar en sån dag eftersom det endast sker på helger.
Igår blev det dundergod middag hemma hos sayeh och nicklas. Blev jätte mätt verkligen, till det drack jag lite öl. Det var väldigt gott, men blev trött av det. Så det blev ändå en tidig kväll, vilket inte är helt fel heller faktiskt. Fan jag låter som en kärring, men det är skönt att gå och lägga sig i tid och vakna upp pigg.
Kollade lite snabbt på eurovision och sverige låg fan i ledning, men nu lade min tv box av helt plötsligt så man får väl se vilket land som blir vinnaren. Tycker musiken är helt ointressant, men tycker det kan vara kul om vi vann haha. Bara för att liksom !
Funderar på om jag ska kolla på film en ensam kväll som denna. Ja så får det bli.
G nite
Mims

Summer music, ya know !Stir it up !

life is hard, but there's lessons to learn. you've got to put the past in the past, and learn to look forward, because the future holds something beautiful, if you're willing to let it happen.

somewhere along the way.

wondering where that strong and confident me got lost along the way.

fucking dreary.

det är soligt ute, och lyckan borde vara total. För det är varmt också. men ändå kan jag inte dra mig ur sängen. Ska gå ut med hundarna, upp till stallet och känner verkligen för att åka till stan och sitta på café idag. Vad hände med all spontanitet när det handlar om sånt?
Jag är bara på dåligt humör antar jag. Jag vill ha mer nya kläder, beställde nyss men det var ju knappt nåt ! ett nattlinne, ett linne en top och bikini. Äsch jag vet inte. Jag vill åka till Irland. Nu. Snart. Saknar dom förjävligt.
jag tycker det känns tråkigt att jag ger upp så mycket, och inte får någonting tillbaka. Jag fixar och donar, jag ger upp saker jag borde göra. Och när jag gjort det så är det ändå ingenting värt.
dreary.
Mims

fredag.

Jag vet att jag är tråkig, att uppdatera är inte min starka sida direkt. Känns inte som att jag har så mycket att skriva om..
Jobbart nästan hela veckan, ska jobba idag och söndag också.  Men skönt att vara ledig på lördag. Får se vad vi hittar på bara. Jag är ganska sugen på att bara gå runt i stan om det är fint väder, sitta på cafe i några timmar och bara gotta sig. Men det får vi se hur det blir med det, kanske blir en middag hemma hos mig istället.
red lektion i onsdags, herregud vad kul det var. Jobbigt, och gjorde mig mörbultad men kul är det att ha kommit igång.
Nu ska jag glo på 90210 lite innan jag ska upp och mocka hästskit.
peace
Mims

RSS 2.0