2009

Life is short, break the rules. Forgive quickly, kiss slowly, love truly. Laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile!

Californication

Har legat och degat i min underbara säng hela dagen sen jag kom hem. Efter den natten behövde jag verkligen vila! Klarar verkligen inte av att sova flera personer i en säng, utan kudde och utan täcke. Galet, hemskt asså. Då sover jag hellre själv hemma :D hahah

Just nu ligger jag faktiskt och kollar på Californication, grymt program. Har tagit mig lite tid dock att börja se på det, har ju funnits ett tag nu. Men bättre sent än aldrig!

Nyår kommer upp, och ingenting verkar bli som jag ville att det skulle bli. Känns som att det kan bli en ganska värdelös nyår faktiskt. Och min kjol har inte ens kommit. Aa vi får väl se hur det blir med det dära, tänker absolut inte gå ut i stan denna nyår iaf. Sämsta jag gjort, fast det kan ju bero på vad för sällskap man har. Men nej, ingenting för mig.

Nej nu ska jag väl fortsätta dega, och äta den efterlängtade Marabou Digestive.
PEACE
Mims

Baby don't worry

Nu känner jag mig pigg och glad igen, optimistisk osv... Har mina stunder, men oftast går de över fort. Just nu känner jag för att kolla på en kärleksfilm som får en att känna sånt där pirr i magen och gör en glad. Även om det bara varar ett litet tag, är det värt det.

Jag måste säga att jag inte diggade Higher med Erik från början faktiskt. Tyckte den var riktigt lam precis som de flesta vinnarlåtarna i Idol varit. Men kan inte sluta lyssna på den nu, texten är ju grymt bra och mår bra när man hör den. Och jag tycker helt enkelt bara mer Erik åt folket !

Nu ska jag se om det finns något värt att kolla på, känner mig ganska rastlös. Fast orkar inte ens röra på mig samtidigt, brukar få lite abstinens på helgerna om ja inte hittar på någonting. Aja whatever

Just hold my hand and never let it go.
Mims

It's just one of those days.

Idag är det bara en sån dag när jag stänger in mig själv, slår ut taggarna och slutar att prata. Jag vet väl innerst inne varför jag beter mig på det här sättet.

Hatar att det känns som att alla hackar på mig, att alla klagar på mig. Pekar på allt jag gör fel, fast jag kanske har fel. Och nej, det är inte pms, herregud.

Fuck this.
Mims



You bet it all when your heart is on the line.

I'm tired of being the second choice, I'm tired of being the one that everyone's depending on. I'm tired of being there for everybody, whatever happened to my feelings? My desires? I may be Selfish, or not. I don't really seem to put together enough energy to care.

Hey I'm a believer.
Mims


Merry Christmas whatsoever.

Aa God jul osv då. En dag försent, hade ingen tid till att sitta vid datorn igår mitt på självaste Julafton. Det blev bara lite FB på kvällskvisten när man började bli trött och seg. Min julafton har varit otroligt mysig, mycket god mat. Däremot så äter jag nästan aldrig något, för jag tar jävligt mycket mat, äter fort och orkar ingenting. Tråkigt att slänga maten, men man har ju alltid fler dagar på sig efter att äta upp resterna. MUMS!

Fick många mysiga julklappar, saker som ja ska ta med mig till Irland osv. En jätte go Pyjamas av min mormor ! Den är i flanell och är supermysig, har på mig den nu ! Haha, kanske tar kort på grejerna och lägger upp. Who knows. FIck också ett par efterlängtade hörlurar av mina bröder ! Thank you very much. Även om jag blev glad över sakerna jag fick tycker jag det känns så himla överskattat med att få paket och ge paket, egentligen liksom. Man sitter där och delar ut paket, när alla har fått dom så öppnar man dom. Sen är det över, självklart är det ju saker man kan använda så det är ju inte något fel med det. Men det känns som att man kan ta bort den delen av julen, det är ju trots allt sällskapet och stämningen om gör det till Jul. Jag hade jätte mysigt med min familj, spelade spel och drack lite öl och bara umgicks. Det är vad jag tycker är bäst med Julen.

Ikväll blir det ju utgång iaf, blir nog förfest at my place med lite bira och guitar hero. Tycker jag inte låter helt fel alls fan ! Nu orkar jag ju inte skriva mer i den här rötna bloggen iaf, tycker detbörjar bli lite långtråkigt osv. Men får la ha kvar den och uppdatera mina vänner om hur allt går till i Irland osv.

Ha det förjävligt
Mims

Heaven !

YESSS ! Erik's låtar är med på Spotify nu ! Fucking underbart ! Kommer lyssna på det 24/7. Synd att man missade han Live i lördags i göteborg. Men antar att det kommer fler gånger ;)

Helgen har vart grym ! Hade grymt kul på Krogen i Kungälv, som alltid. Det gjorde det ju inte sämre att Agnes jobbade heller ! Och det var roligt folk där, stämningen var grym. Och tiden gick fort som fan som den alltid gör när man har otroligt kul.

Imorgon får det väl bli att åka in till stan och köpa lite fler julklappar, och kanske blir det några öl på Onsdag? Vem är sugen?

Måste också gratulera min vän Emma som fyller 19 år idag. Ganska sent på året, men bättre sent än aldrig som man säger. ;) haha, hoppas att hon får en underbar födelsedag !

Nu ska jag banga internet tror jag, hoppas det går något som är värt att kolla på Tv, annars vetefan. Har ju kollat färdigt på Big Bang Theory så det suger ju. Får la kolla lite på Entourage iofs, säsong 6!

Mims

Empire state of mind

Kollade precis färdigt på en film som hette The Blind Side med Fia och Seppe. Seppe missade tyvärr slutet, vilket var synd. Och ni som inte sett den borde göra det snart, otroligt bra film faktiskt. En sån bra film som man mår bra efter att ha sett, plus att den är sann. Det gör den bara ännu bättre.

Igår var jag hemma hos Linnea i Tuve och åt en god middag med henne, Andrea, Stina, Natha och Linneas andra vänner. Väldigt trevligt, skulle egentligen ut men jag var inte alls sugen. Och det är väl bara bra att jag sparar lite på mina pengar. Ikväll är det ju lördag som alla vet, och här sitter jag och försöker tagga till lite. Väntar på att Emma ska komma hit, får nog ta och hoppa in i duschen innan så jag inte ligger efter hur mycket osm helst.

Lyssnar just nu på Empire state of mind och Russian Roulette. Hade inte lyssnat på den förrän nu, men Andrea sa att den var otroligt bra igår så tänkte att jag var tvungen att checka läget liksom. Verkar bra ! Empire state of mind är otroligt bra iaf.
Och det är roligt att så många börjat lyssna på Rise Against helt plötsligt nu när den går på radion. Grymt ! Mer Rise Against åtfolket !

Nu ska jag duscha och tagga, PEACE OUT
Mims

You make my world spin round !

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch, senare bär det av till Tuve. Ska bli väldigt trevligt att umgås med mina gamla klasskamrater. Hänger nog dock inte med ut, är inte särskilt taggad. Men humöret kan ju ändras på två sekunder. Så vem vet !!

Tänkte tipsa om lite goa låtar.






Nej nu orkar jag inte lägga upp fler. Men det här är några av mina favoriter för tillfället !

Enjoy
Mims

Shut your mouth boy, when will you learn?

Gillar vädret som är nu, galet mysigt. Och nu har faktiskt granen åkt upp hemma också, kanske konstigt hur den kan ge mer julkänsla. Har precis bjudit min lillebror på pizza, snart ska vi gå ut med Wilma och ikväll ska jag till Tuve. Hoppas jag hittar dit haha, eftersom Agnes lämnade mig i sticket och inte åker med.

Hinner väl antagligen inte rida idag heller då, vilket suger mega balle. Jävligt tråkigt, men har bestämt mig för att vara nykter ikväll faktiskt. Försöka spara på pengarna lite faktiskt !

Ha de gooot
mims

Bridget Jones Dagbok

Har precis kollat på Bridget Jones Dagbok, första gången jag sett den faktiskt. Antar att det är en klassiker, så jag kände att jag var tvungen att se den. Och jag blev inte besviken för den var riktigt mysig. Bridget var lite pinsamt jobbig emellanåt, men tycker det är kul när man kan skämmas lite och skratta åt sig själv. Och hon verkade ju inte ha något problem med att göra bort sig och sedan försöka skratta bort det. Nej jag tycker det var en mysig film, och hon fick rätt kille. Hugh Grant, vad ser kvinnor hos honom egentligen? Kolla bara på hans ögonbryn som nästan hänger ner över ögonen. Inte för att den andra mannen i filmen direkt är snygg ! Haha.

Idag har jag ridit en sväng och aa, gjort det vanliga. Tagit det lugnt ! Har faktiskt försökt städa lite i mitt rum också, inte mycket men bytt sänglakan och tog mig ett badockså förut vilket var otroligt skönt.

Imorgon blir det stan med Agnes, hon ska kolla efter nyårklänning och jag ska kolla efter nödvändiga kläder för Irland och också lite fler julklappar. Ska också träffa Emma, blir väl antagligen fika som vanligt ;) Aldrig helt fel. Måste ju umgås med mina vänner så mycket som möjligt, även om jag är en ensamvarg. Vilket alla min vänner vet så mycket väl om, hahaha. Eller vad säger du Emma? :D

Har blandade känslor inför att åka faktiskt, ser fram emot erfarenheten det kommer att ge mig, och även vilket äventyr det kommer att bli. Men att lämna HEMMA, min mamma och mina bröder. Mina älskade hundar och mina vänner kommer att bli svårt. Jag är glad att jag bara stannar ett halvår, längre än så hade jag nog inte klarat av på en gång. Vem vet, kanske drar iväg direkt igen när jag kommit hem. Kanske trivs som satan, men det vet man ju aldrig. Jag hoppas på det allra bästa, och funkar det inte så kommer jag bara hem tidigare till mitt kära hem. Åh gud vad jag kommer sakna Wilma sovandes i min säng, istället ska jag sova själv i en kall säng i ett kallt rum i ett stort spökhus ! Haha, vem vet. Kanske hittar lite inspiration där till att skriva ;)

Sov gott

Mims

Måndag

Helgen har varit lugn, ganska skönt ändå. Nu känner jag inte det där abstinenset efter att göra något speciellt hela tiden. I lördags var jag med Sayeh, spelade lite kort och drack vin. Träffade också Seppe och Omid en stund, väldigt trevligt måste jag säga.

Nu är det måndag och jag har fått köpt två nya saker till Irland iaf, haha det går långsamt. Det jag letar mest efter är en bra jacka, den måste nämligen vara bra på olika sätt. Dunjacka som är varm, inte för lång, alltså inte en jackasom går nedanför rumpan. Den ska gå att använda privat samtidigt som jag kan använda den i stallet. Det är svårt det där.

Imorgon blir det ridning, förhoppningsvis gym och kanske om jag kan klämma in det stan. Måste köpa några julklappar till och även födelsedagspresenter. ;) Emma du behöver inte tro att du ska få nåt tönt.

Nu ska jag kolla färdigt på Stan helsing, sen blir det den gamla vanliga visan. Kvällsciggen, borsta tänderna och försöka somna.

Sleep tight

Mims




Såg att min design var lite knäpp också, funderar ändå starkt på att byta igen. Får väl kanske fixa iordning det innan jag drar :)

The show must go on!

Kollade precis klart på Idol finalen, Erik vann. Jag var inte riktigt säker på hur det skulle bli faktiskt, men han är värd det lille Erik. Bästa rösten jag hört ifrån Sverige ! Hoppas dock att Calle får något grymt skivkontrakt också eftersom he rules too !

Känner mig ganska rastlös nu faktiskt, blir alltid det såhär på kvällskvisten när jag absolut inte är van att vara hemma ensam på en fredag kväll. Det var ju mitt egna val med tanke på alkoholkonsumktionen de senaste, och pengarna som spolats ner i en toa ungefär. Måste ju ha råd med allt som jag måste ha med mig till Irland liksom. Men förhoppsningsvis kanske det blir någonting skojsigt imorgon iaf.

Tror faktiskt att jag ska ta och sätta på en film, somna till den och försöka gå upp tidigt imorgon. Btw, köpt en julklapp idag. Haha, tycker det är jobbigt att köpa julklappar, ganska tråkigt också. Alltid roligt att ge bort saker, bara man hittar dom rätta sakerna. Det blev även lite grejer till mig själv, fast ingenting onödigt. (Enligt mig) Köpte en tjocktröja, en vanlig långarmad vit tisha och en randig jävligt snygg tisha. Alltid bra att ha, bas plagg gillar vi.

Nu ska jag ut och ta mig en cigg och läsa Den Äldste, för tredje gången. Gillar fantasy !

Ha det förjävligt !

Mims

Entourage !

Har degat hela dagen, blev ingen ridning idag. Tyvärr ! Men blev iaf gymmet med Fia, längesen jag var där faktiskt. Det roliga var att det bara var jag och hon på Bodybalance passet, HAHA. Det har aldrig hänt mig innan, så vi fick typ en privatlektion. Det var gött men kändes att man inte hade tränat riktigt.

Imorgon blir det gymmet på förmiddagen också, med min bror. Kanske skulle träffa Agnes där också. Hade vart otroligt trevligt. :) Efter det blir det väl hem och duschen, sen kanske det blir stan och fika med Emma. Är ju Onsdag så man vet aldrig vad vi hittar på, men man kanske borde lägga dom pengarna på julklappar istället? Vilket jag inte ens har börjat tänka på att köpa än. Får väl ta och klura ut vad jag ska ge till familjemedlemmarna.

Nu är datumet bestämt. Galet, känner ju ingenting speciellt nu men kan tänka mig hur nervös jag kommer att vara dagen innan jag ska åka. Wah.

På nyår blir det middag, ska väl höra vilka som skulle vilja komma och som inte redan har planer. ÅKer ju i början av Januari, så hade vart roligt att ha alla samlade.

Men nu ska jag fortsätta kolla på Säsong 5 av Entourage, röka, borsta tänderna och sen läsa och sova.

Sleep tight
Mims

091207

Idag har jag städat mitt rum och gjort det mysigt, försöker hitta julstämningen men funkar inte riktigt när det är sånt tråkigt väder ute. Älskade när det var frost ute och helt vitt, så hade jag velat ha det hela vintern.

Jag har också hunnit rida på eftermiddagen och varit ute med hundarna. Ridningen gick väldigt bra, ska upp imorgon också på dagen.

Jag tycker verkligen inte det är alls kul att skriva här längre, har ingenting speciellt att skriva om. Men har bestämt mig för att behålla bloggen ändå och försöka uppdatera den så ofta som möjligt. Men mest ska jag behålla den för att kunna skriva om allt som händer under min tid i Irland som börjar den 16:e Januari och tar slut i Juli. Tror att det kommer bli FUCKING GREAT !

Nu ska jag ta mig en cigg, sen ska jag kolla lite mer Entourage och sen läsa bok och försöka sova faktiskt.

Mims

Erik Grönwall och helgens bravader.

Tove åkte ur Idol, trodde inte alls det faktiskt. Var absolut inte väntat, trodde faktiskt att hon och Erik skulle stå i finalen. Men det visade ju sig att det blir Calle och Erik ! Och det tycker jag låter som en helt underbart bra final det med. Tove kommer ju ändå släppa skiva och Erik med så jag hoppas faktiskt att Calle får vinna.

I fredags blev det utgång med Sayeh, Emma, Emilie, Sara och Ylfa. Först gick jag och Sayeh till Viktoria för att förkröka, och för att kolla in Frank Wagner kopian. Haha, sen blev det Karisma och sen stack jag och sayeh hem till henne för att slagga. Gött var det, har vart en trevlig helg. Och äntligen är det söndag, när man kan dega hur mycket man vill ! Imorgon blir det städning av mitt rum, kanske gå ner till gymmet också och förhoppningsvis rida eftersom jag inte gjort det på en vecka nu :(

Ni får ha det för jävligt så hörs vi
Mims

update

Jag har ju varit lite dålig på att uppdatera, har ju iofs varit i Irland utan dator så det är ju mestadels därför. Och igår kände jag inte alls för att skriva någonting. Inte nu heller egentligen men.

Har precis ätit frukost, tyvärr vaknade man ju inte upp till ett vackert vitt vinterland ute idag. Synd, tyckte det var ruskigt fint ute igår, det var härligt att ta en promenad i det kalla och vita. Igår hände inte särskilt mycket, var lite seg efter resan och att ha vart ute på DD direkt efter att jag kom hem i Onsdags. Så igår var helt enkelt en chill dag. Idag hoppas jag dock på att få rida iaf, och kanske måste städa mitt rum också, och sen blir det nog stan tror jag faktiskt. Just nu är jag inte alls sugen på det, men det kan vara trevligt att sitta och tjöta och ta några öl iaf. Men vi får se hur det blir med det senare, när det närmar sig kvällen.

Nu ska jag kolla på The Big Bang Theory som jag diggar stort ! Och jag tipsar er att kolla på, Sheldon är min favorit i programet. Helt underbart störd !

Have a nice day folks.
Mims

RSS 2.0