Earth Hour

Någon som missat att det är Earth hour ikväll 20.30-21.30? :) Kika in här för att få lite mer information om det hela. Jag kommer iaf att delta och släcka och stänga av allt som drar el.

Sista mars.

Hade en riktigt mysig kväll igår, gick först till ett ställe som heter chez amis men det var så mycket folk att vi fick stå upp. Och musiken var hög så vi kunde inte prata, så vi gick därifrån.

Gick runt lite på stan för att hitta något annat mysigt ställe, det slutade med att vi hamnade på ett kafé tills det att dom stängde vi elva. Sen visste Emilia att condeco vid NK har öppet till tolv, så där avslutades våran kväll med en rom och varm choklad!

Har legat vaken i min säng ett tag och bara njutit av att jag är ledig, och solen skiner (tack!!). Och jag funderar på vad man ska börja med att göra, mitt frukost och tv serier som jag missat kanske? Det låter väl som en helt okej lördags morgon?:)

P.s Emilia håller på att utbilda sig till florist, hur fin var inte buketten nedan som jag fick äran att hålla i?:)


On our way

Har slutat jobba och är på väg in till stan med min goda vän Emilia, vi ska sitta på en uteservering för första gången för mig iaf. Ska bli gott, efter första ölen kommer jag nog att inse att jag är ledig i helgen.

Ha en underbar fredag
Mims


Friday-Feelgood !

weheartit.com

Hektiskt!

Fredag, massa nya varor på jobbet. Massa folk som handlar, ska till posten och allt som hör till. Så det gäller att hålla ett högt tempo, finns så mycket som behöver göras, men jag gillar det. Dagen kommer gå fort och ha ett bra tempo! :)

Sitter ute i solen på min rast och lapar i mig all D-vitamin jag kan få denna dagen :) känns härligt att veta att man är ledig i helgen också :) (please God let the sun shine!)

Love
Mims


Sun's shining on us!

Godmorgon! Sitter och äter frukost och solen skiner in på mig, underbart och varmt.

Hade råkat stänga av alarmet så trodde jag hade försovit mig rejält, men jag kunde pusta ut. Har ju tid att äta frukost och dricka kaffe denna underbara fredags morgon :)

Vad har ni för er en fredag kväll som denna?:)

Jag bjuder på bilder på två utav mina tatueringar :)


Gotta learn to sleep early.

Är väldigt trött efter min arbetsdag, längtar till jag går av mitt sista pass för denna veckan. Nämligen imorgon, jobbar dock 10-19 imorgon, så det blir ett ganska långt pass. Men är ledig hela helgen, så ska försöka ta igen mig! Brukar aldrig bli så dock, för man planerar in så mycket annat som man inte hinner på vardagarna.
lite humor från 9gag
Nu ska jag sova, lite roligare uppdatering får det bli i helgen.
Take care
Mims

Remember life is good!


Come on, lets make a run for it!

Precis varit ute och sprungit runt Surte, är gött mörbultad nu! Kanske är något att sätta upp ett mål att springa ett lopp någon gång i framtiden? Min kondition har ju förbättras enormt sen jag slutade röka, helt otroligt egentligen.

Sitter och dricker ett glas med iskallt vatten ute på altanen och njuter av att bara vara, för snart måste jag åka och rida min häst innan jag börjar jobba vid tre.

Hoppas ni har en underbar dag ute i solen, njut lite extra åt mig med!
Love
Mims


Something I wouldn't mind.

Lite grejer jag inte hade tackat nej till, kommer från Chicy.se och Nastygal.com

Evening

Haft en bra dag idag. Mysigt att äta middag ute med pojkvännen och hans föräldrar, är så himla dålig på att ta kort så blir inget att visa er från det. Just nu ligger jag bara och kollar på en massa bloggar, kläder och annat kul som internet har att erbjuda. Njuter av att känna ett utav mina älskade Yankee Candle tända, denna gången är det Vanilla Cupcake.
Love
Mims

Brief update!

Kort uppdatering om vad som kommer ske denna onsdag i mitt normala Svensson liv. Haha!

Vart i stallet, ska strax börja jobba. Hoppade in extra idag(tjäna pengar är gott). Ikväll blir det att äta på restaurang och fira min kära svärmor. :) det är det jag kommer hinna med idag. Ikväll kommer lite roligare uppdatering, haft två hektiska dagar så har inte hunnit göra några roliga inlägg direkt. Have patience.

Love
Mims


Some die young

Kommit hem från jobbet, väntar på att mamma ska komma hem från stallet så jag kan ta hennes bil. Min ska på lagning imorgon, precis vid mammas jobb så hon tar med den imorgon, himla smidigt måste jag säga!

Hat världens monster huvudvärk, har haft det i princip hela dagen. Iaf sen jag började jobba. Så vill åka till pojkvännen så han kan ta hand om mig. Och läsa denna boken kanske?

Love
Mins


Work

Härligt pass på gymmet, blev rygg och mag träning. Och det gick riktigt bra måste jag säga, Blir lika taggad varje gång det går så bra !
Har precis ätit lunch och ska strax bege mig till jobbet. Blir ett pass på sex timmar, och förhoppningsvis är det inte alldeles kolsvart ute när man slutat. Finns inget bättre än när det fortfarande finns lite ljus kvar sent på kvällen. Man får så mycket mer energi utav det.
Hoppas ni har det härligt ute i solen, ska tydligen bli varmt idag.
Love
Mims

Tisdag morgon

Så underbart att gå upp tidigt, det är ljust ute och fåglarna kvittrar. Tänkte bara säga godmorgon, nu ska jag iväg och träna. :)

Love
Mims


Time to get some SLEEP !

Har varit trött ganska länge, men det är så lätt att fastna i bloggens värld. Att justera grejer, kolla andras bloggar och andra saker på internet. Har blivit ganska sent de senaste kvällarna nu, så nu måste jag säga godnatt men tänkte först berätta lite om min dag.
Åkte först in till stan med pojkvännen min, gick runt och kikade lite. (Köpte inget!!) Eller rättare sagt, köpte ingenting till mig själv, men fick köpt de presenter jag skulle. Efter staden åkte vi hemåt och lagade lite god mat, i väntan på att jag skulle iväg och träffa två vänner. Blev lite "mini" kalas för den sötaste ungen jag känner Milton, han fick lite presenter men eftersom de var mjuka intresserade det nog hans mamma mer. Man kommer ju ihåg själv när man var liten och fick kläder-USCH ! Nu för tiden blir dock reaktionen annorlunda :)
Upp till stallet efter det med min mor och motionerade lite med hästen, min goda vän Emilia hängde med upp och höll mig sällskap. TACK! :)
Nu ligger jag i sängen och ska stänga ner datorn och sova, upp tidigt imorgon för gym med Emma Detterberg :) Härligt.
Love
Mims
ps. Åker all text ihop, så vet jag faktiskt inte vad det beror på. Det bara blir så när jag skriver över datorn, HATE IT ! Någon som har tips om hur man fixar det?

I'd rather sleep when I'm gone.


In love with fashion !

Underbara skapelser från Inlovewithfashion. Hade gärna sett dessa i min sommar garderob !

Low on cash.

För er som inte visst, det är nu 50% rea på H&M i tre dagar ! Fynda människor, gärna lite åt mig också eftersom plånboken är praktiskt taget tom nu.

Tougher than the rest !

"Stretching håller kroppen ung!" - Dolph Lundgren
Tänkte lägga upp en bra stretching rutin jag har gjort varje gång nu det senaste, när jag är färdig tränad. Och det är en underbar känsla efteråt. Try it ! Men skulle verkligen rekomendera att ladda ner appen ni som har tillgång till det, så mycket bättre när de säger till en vad man ska göra så man inte tappat flowet.
Börja med att cirkulera armarna, sedan höfterna, anklarna, vristerna. Stretcha din vad och din häl.

Pike/Squat
Hamstring/Inner Thigh/Quad
Pretzel
Dog/Cat Stretch

Älskar måndagar!

Godmorgon, skönt med lite sovmorgon. Ledig idag men ingen vila för det, blir fullt upp! Börjar med att åka in till stan gör att kika på lite presenter till de som fyllt år och de som ska fylla år :)

Stallet och träning ska hinnas med idag också ! Synd att man inte kan klona sig :)

Love
Mims


I came to win, to survive.

Härlig blogg den här tjejen gjort. Handlar inte om att gå ner i vikt som så många människor skriver om i dagens läge. Tycker det känns uppfriskande att läsa något annorlunda. Och oavsett om DU själv vill gå upp eller ner i vikt, tycker jag att motivationen i denna bloggen var mycket bra. Speciellt inlägget jag länkar här.

Follow me!

Follow my blog with Bloglovin

Mums!

Detta blev min goda lunch på jobbet, sitter nu ute i solen på min andra rast och snusar. För nu kan jag ju inte gå ut och röka längre.


Love
Mims


Timebomb !

Tidsinställt inlägg !

Jobb 11-20 idag, så det blir inte mycket uppdatering. Brukar bli så de helger jag jobbar, min helg har jag oftast långa pass och bloggen blir lidande. Men har märkt att besöksstatistiken sjunker under helgerna, folk har väl inte tillräckligt tråkigt för att kolla på bloggar då antar jag?
Om solen skiner, UT med er. Det är söndag, den är till för att göra precis sånt som man känner för stunden ! Slappa på soffan, gå en lång promenad. Släng i dig en pizza, stick till gymmet, gå på BIO. Vad DU än vill. Jag hade velat ha en pizza, kommer inte ihåg senast jag åt en.
Love
Mims

Goodnight !

Har varit i stallet och ridit och njutit av det fina vädret tills det att jag började jobba klockan tre. Slutade kvart över tio, ska sova nu eftersom jag börjar klockan elva imorgon och tiden ställs om inatt så det blir en timma mindre att sova :(
Love
Mims

Want's !


My boring outfit.

Min ganska fantasilösa outfit idag, känns ju så tråkigt att klä upp sig när man ska ner till jobbet och byta om igen(!!!) Anyway
Skinnjacka- H&M
Sjal- London
Tisha- Bik Bok
Byxor- Liten inredningsbutik Överby Trollhättan
Skor - Dr. Martens
Den rosa fina väskan/bagen kommer från Gymgrossisten och är utav märket Röhnisch.
Sleep tight
Mims

Feeling pretty wierd.

Har inte rökt sedan i Söndags, inte rört en cigarett. Har dock snusat, måste säga att det gått otroligt bra.. Fram tills nu, jag vet inte vad som hände. Om det är för att jag kommit in i jobbet igen efter en veckas ledighet. Att jag har vanan inne att alltid röka på rasten osv, men idag har jag haft världens abstinens. Jag känner verkligen hur mycket jag vill röka, sätta mig ute med en bok och kedjeröka. NEJ JAG VET ATT DET INTE ÄR BRA ! Men jag saknar det, samtidigt som jag inte gör det. Har beslutsångest, vet vilken lättnad det hade vart, redan vid första blosset. Men jag vet också att jag hade fått dåligt samvete, och faktiskt skämts lite. Har man klarat det i sex dagar, borde man ju inte ha några problem att fortsätta eller hur? Vi får se hur det går efter helgen.

bild tagen på grekland semester.
Anyway, förutom detta I-landsproblem jag har så har dagen varit bra. Varm och härlig vårdag, älskar det. Då kommer lusten att klä upp sig fram, synd bara att man har ett uniforms jobb där man går runt i samma kläder varje dag. Efter ett tag slutar man göra sig iordning till jobbet. Så det händer att man går runt i mjukiskläder väldigt mycket. I alla fall nu i vintras, men så fort solen kikar fram, kikar också min lust till att göra mig iordning fram.
Några outfits från denna månaden.
Love
Mims

Do it now, no hesitation!

För er som har Iphone och är aktiva inom träning ladda ner Nike training for women! Just do it, så otroligt grymma träningsupplägg, berättar va du ska göra och om du inte förstår(det är på engelska) så finns videor som visar också. It's a must have!!!

 


Life


Pay-Check!

Lönefredag, underbart. Det betyder dock mest att betala alla räkningar, månadsspar och autogiro. Hade velat åka in till Göteborg för att shoppa, men måste lära mig att hålla i pengarna!

Underbart soligt ute idag, härliga vår som äntligen hittat hit :) ska precis äta frukost, sen blir det stallet och promenad med hundarna innan jag åker till jobbet. Kort dag idag också, men det väger över på söndag när jag jobbat 11-20.


Ut och njut, lapa i er all D-vitamin ni kan.
Mims


Är inte Blair och Chuck otroligt fina?


Feeling good!

Härlig och snabb dag på jobbet idag :) efter det stack jag direkt till gymmet, blev 25 min cardio i väntan på att pojkvännen skulle komma så vi kunde köra biceps/triceps. Gick ruskigt bra måste jag säga, känns så motiverande när man kan lyfta mycket tyngre vikter än man kunde när man började! Motivationen är på topp nu!

Ligger just nu i sängen hemma i älvängen, passar hundarna eftersom mamma är bortrest. Ska sova för imorgon vill jag hinna rida eftersom det inte blev något idag.

Love
Mims


They got it all wrong!

Kommer upp till stallet redo att ta in hästen och rida, men nej då har vägarbetarna bestämt sig för att spränga någon gång runt halv ett. Och eftersom det är så nära vill man inte riktigt sitta på hästen. Jag som tyckte jag hade planerat så bra, dom skulle egentligen sprängt vid tolv så jag tyckte att jag var här vid en bra tid. Men vad ska man göra, får sitta här i solen och vänta på att dom ska spränga och se om ridning hinns med. Börjar ju jobba klockan tre, och ska hinna duscha och så innan det.


Love
Mims


O Sole Mio !

Godmorgon ! Härligt att vakna upp till en solig dag igen, ska strax iväg till stallet och motionera min häst. Det är så mycket roligare nu när det är soligt och vårväder, hästarna blir piggare och du slipper lager-på-lager kläderna.

Åt en god och proteinrik frukost, äggröra gjord på två ägg och lite vispgrädde ( mjölken var slut) och till det hemmagjord bagel med philadelhia ost och tomater på. En del kolhydrater i den rätten också men eftersom jag ska både rida, jobba och träna idag så behöver jag alla kolhydrater jag kan få i mig, så jag håller både humöret och energin uppe ! Måste se till att få i sig tillräckligt med mat, så man inte går och lagrar upp på fettet!  Vill ju förvandla det till muskler.
Blir ett kort jobb pass idag, men det är härligt att börja lite slow när man vart ledig i en hel vecka totalt. Underbart ! Men ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna och att tjäna pengar, no money no funny !
Love
Mims

Motivation!


Get ripped!

Vart iväg med pojkvännen och hans mamma och kollat skor. Men det får allt vänta, tills nästa månads lön tror jag. Måste ju spara lite till vår USA resa :)

Ska äta lite innan det bär av till gymmet. Idag blir det att träna musten ur benen, starka ben är snygga ben!!

Love
Mims


Foto-Bomb!

Lite bilder jag haft på mobilen, från London!


Enjoy!



Lafayette street spearmint!

Köpte en ny mini snus, som faktiskt är riktigt god! Lafayette street spearmint som smakar mint och inte så mycket snus, gillar inte när snusen rinner annars blir så äckligt tycker jag!


Lovely wheather we have today !

Tänkte bara slänga in ett kort och snabbt inlägg ! Har precis kommit hem från stallet, och det var underbart i solen ! Tog för första gången detta året av hästen täcket, för så varmt var det. Alldeles vindstilla och underbart !

Sitter nu och väntar på pojkvännen, vi ska strax iväg till hans faster och äta middag. Alltid lika trevligt, ska bli kul att se hur det går för mig dock eftersom hon röker inne. Kommer nog bli otroligt sugen, men har hållt upp i fyra dagar nu så det är väl lika bra att fortsätta på samma sätt !
weheartit
Love
Mims

Picasa !

Håller på att lära mig lite om programmet Picasa, som man kan redigera bilder och göra collage i. Riktigt roligt, men lite klurigt så var uppe till sent igår bara för att få lite kläm på det. Men tycker sånt är roligt, har jag alltid gjort. Förr kunde jag sitta med photoshop hur länge som helst !
Anyway, sitter just nu och väntar på att kaffet ska puttra klart. Blir god frukost idag igen, bagels med ägg och massa gott. Sen ska jag upp till hästen !
Love
Mims

mornings are beautiful.



I've got so much to love.


Fan-tastic !

Tänkte länka en grym blogg för er som gillar Mode. Den här tjejen har ruskigt snygga kläder, som hon köpt eller gjort själv ! Älskar den jeansvästen hon gjort själv, som jag lätt köpt om den hade funnits i butik. Gotta love att hon har så mycket snygga bilder också, bilder gör så mycket på bloggar. Utan blir det bara en lång & tråkig text.
Soo, enjoy ! Fanny Lyckman - Imfancy

Getting toned !

Härlig dag som började med en god frukost, åkte sedan till stallet med min mor och red pållen min. Gick riktigt bra faktiskt, ska bli skönt att komma igång med lektionerna snart bara så man inte stampar på samma ställe hela tiden.
Efter det åkte jag hem till Emilia en stund, där det bjöds på kaffe och lite gott. Mycket mysigt som alltid :) Synd att jag var tvungen att sticka iväg, hade kunnat sitta och prata i flera timmar till. Men skulle till gymmet och fan va härligt det var, har haft träningsuppehåll en vecka nu med resan och allt. Men det gick hur bra som helst, körde cardio i 1 timma och en kvart och en härlig stretching efter det ! Kände mig alldeles svettig och underbar efteråt ! Underbar känsla, och bättre blev det när jag tog en snus efter träningen, inte rökt på tre dagar nu. Sista abstinens dagen imorgon, om Stefan har rätt då. Känns som att man är på rätt väg nu, kanske bara ska komma på vad man vill göra i sitt liv också. Så man inte står och stampar på Ica hela livet, det hade ju känts sådär....
Love
Mims

Tired.

Ligger i sängen och inväntar att tröttheten ska ta över helt. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska ställa klockan imorgon så man inte sover bort hela dagen eller om man ska gå upp hyfsat tidigt, så man kan hinna med mycket? Oftast när jag ska bestämma mig innan jag somnar, så vinner det första alternativet med sovmorgon. Men nu det senaste har det vart väldigt härligt att ha långa dagar att njuta utav.

Var som sagt i Trollhättan förut idag, på Överby. Som faktiskt är ett utav mina favoritställen att handla på eftersom det är så lugnt och skönt där. Pojkvännen behövde kolla lite kläder och två saker fick följa med hem ! Mycket snygga saker dessutom. Jag som inte kan hålla i mina pengar spenderade ocksså lite, jag som precis vart på shoppingspree i London??!?!?!?! Köpte en basic vit tröja som är lite oversize typ. Och två par trosor fick man billigare då tag 2 betala för 1 ! Längtar tills lönen kommer, behöver hitta ett par jeans och en ny väska. Resten utav pengarna får jag verkligen inte röra ! Måste laga min lilla bil också, och det blir VERKLIGEN INTE billigt.
Imorgon blir det stallet, träning och att umgås med Emilia förhoppningsvis. Hoppas vädret blir lika fint som idag minus blåsten !
Love
Mims

Shopping !

Tänkte visa er lite utav min shopping ! enjoy the pics.
.
En ljusrosa jeansväst från River Island  £30:-
Tisha från River Island £15
Tisha River Island £15
Pyjamas shorts Primark
Helt underbara mjukisbyxor från Tezenis  £19
Syns dåligt, men ett par svarta tjocka legging från River Island £20
Som ni märker köptes det mesta från River Island, det är min absoluta favorit affär i England, och Irland likaså. Dom har så mysiga kläder, fina färger och bra priser på sina kläder ! I alla fall, detta var lite utav min shopping. Tänkte lägga upp lite mer imorgon så ni har lite mer att se fram emot ! :)
Love
Mims

Stormy monday!

Underbart väder ute och har hunnit med mycket redan känns det som. Har varit i stallet, släppt ut hästarna mockat alla boxar och lunchat dom. Mer än så blev det inte, är som ett hårt gympass det där, så mamma får ta motioneringen utav hästen.
Sitter just nu med inpackning i håret, är lite mer som en inpackning/toning eftersom den också ska tona mitt hår lite för varje gång. Eller iaf göra det lite ljusare. Har bara hunnit använda den en gång, men tyckte att det märktes redan första gången så ska bli kul att se hur det ser ut efter denna gången.
Jag är superkass på att lägga upp bilder eller ta bilder på saker wwsom ni kanske vill se. Och det känns som att jag aldrig har tid till det. Men jag ska försöka hinna med det idag, ska strax iväg till trollhättan och sen blir det träning. Men jag ska försöka få upp lite bilder från London iaf.
Tack för tålamodet
Mims

Söndag, abstinens!!

Haft en härlig men seg söndag. Inte gjort mycket alls, varit i stallet och sen bara tagit det lugnt och umgåtts med min pojkvän. Har faktiskt hållt mitt löfte jag gav innan jag åkte till London. Jag har inte rökt en enda cigarett idag, det har vart svårt men jag har ju lyckats!? Så jag tycker faktiskt att jag varit väldigt duktig, har dock köpt mini snus för att underlätta lite. Dosorna är så himla söta!!

Ska försöka uppdatera mer imorgon med bilder och info om resan.
Love
Mims


Finally!

Äntligen hemma, tråkigt att lämna London men ack så skönt att komma hem till pojkvännen och allt här hemma. Är ganska slut efter resandet så det blir bara denna korta uppdatering. Men allt har gått bra och alla blev glada för sina presenter! Har inte haft råd att köpa till någon mer än de närmsta, är inte så billigt där borta. Har bränt mycket pengar!

Hörs imorgon
Mims

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/481926/images/2012/pic_194367336.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/481926/images/2012/pic_194367336.jpg" class="image">


Mama, I'm coming home!

Sitter på bussen på väg mot flygplatsen, är lite väl tidiga men hellre för lång väntan än stress. Så har nu lämnat underbara Paddington bakom mig, har haft en härlig resa. Den har gått väldigt fort och ganska stressande för att hinna med allt man vill. Men har hunnit se nästan allt och shoppat en hel del, så får hoppas att väskan inte väger för mycket.

Vi åt en god engelsk frukost för första gången sen vi kom hit, hur god som helst! Älskar engelska och irländska korvar, såå jävla goda!

Love
Mims


Oxford street!

Sitter åter igen i hotell loungen efter mycket håll igång idag. Vaknade tidigt utan alarm halv åtta. Har spenderat hela dagen lång på Oxford street med shopping och mat. Åt jätte god pasta på en italiensk restaurang.

Har shoppat lite grann, har försökt hålla i pengarna lite iaf men några fynd har det allt blivit, men allt sånt får ni se och höra om när jag kommit hem.

Imorgon blir det ett besök på Harrods, Buckingham Palace och förhoppningsvis Big Ben och Picadilly circus! Får helt enkelt se vad vi hinner med imorgon, för kolla lite mer i affärerna hade vi ju tänkt.

Nu ska vi gå och köpa lite gott att tugga på och något drickbart och bege oss upp på vårt rum!

Love
Mims


Hotel Lounge!

Sitter just nu i hotell loungen och umgås med Emma! Är helt slut efter en dag med resande och mycket promenad, för att hitta hotellet och orientera oss lite inför imorgon. Men ser fram emot imorgon väldigt mycket, shopping och god mat! Kanske blir lite annan sightseeing också, får se vad klockan blir. Vi måste ju hinna kolla Big Ben och Picadilly circus, och oxford street ska vi till imorgon. Men vill också besöka den berömda Camden town med sin stora marknad.
Är så redo för att sova nu, har vart det länge. Så blir en tidig kväll så vi har laddat batterierna fullt till imorgon! Vi bor vid Paddington, inte så långt från stationen eller Notting Hill vad jag förstått det som. Men hade gärna bott närmre Oxford street, så det får man bli bättre på att kolla upp tills nästa gång!!
Det är ju inte billigt här i London, så det ska bli kul och se om man kan hålla sin budget eller om man ska behöva snåla!
Går tyvärr inte att lägga upp bilder så ni går stå ut med denna långa tråkiga text!
Love
Mims

Almost there!

Flygresan har gått jätte bra, gick hur fort som helst. Sitter just nu på bussen på väg mot vårt hotell, får se hur det verkar när vi kommer fram!
Första ölen knäcktes på flyget! Får se om det blir mer till maten, jag är ruskigt hungrig så hoppas vi kan hitta något bra ställe att äta på.

Verkar som att det kommer vara mycket fotbollsfans här idag eftersom Chelsea spelar mot Napoli, vi har redan stött på minst 50 italienska huliganer på flygplatsen! Wish me luck!!

Love
Mims


Saying bye bye for now, see ya later !

Nu är det mesta packat, bara det jag kommer använda innan jag lämnat huset imorgon som måste packas ner. Så som tandborste, linser och sånt. Nu börjar jag bli lite avslappnad igen, har varit stressad med tanke på jobb, och allt annat man har att tänka på i vardagen, och så ska man packa och allt på det. Men det känns som jag fått med mig allt, och om vågen stämmer riktigt väger min väska bara 7 kilo vilket inte är dåligt alls !

Längtar tills vi kommit fram, tagit första ölen och riktigt slappnat av ! Ska bli sååå skönt. Kommer sakna att somna bredvid gubben min dock, men som tur är sover jag ju inte helt själv där borta. Har ju Emma att trängas med :D
Nu ska jag försöka sova eftersom vi måste upp tidigt imorgon, klockan står på 06:30 (JA jag vet att det inte är så tidigt, men det är tidigare än vanligt)
Får se om det blir något bloggande i London, beror helt på internet och tid helt enkelt. Annars hörs vi när jag kommer hem igen.

Love you all
Mims

Got no time!

Är lite smått stressad nu inför resan, allt som ska packas och inget ska glömmas. Nu ska jag iväg till stallet och rida sen blir det jobb två till åtta.

Hörs efter det
Mims


Två dagar kvar!

Haft en härlig dag idag, som inte är slut än på länge! Började med grötfrukost och sen off till stan, växlade pengar inför London och följde med pojkvännen som bytte in massa spel. Efter det blev det stallet i solskenet och en fika med Sayeh och Milton på café blå i älvängen, för första gången detta året som man kunde sitta ute i solen och njuta!


Har börjat packa lite också, men Gud va svårt det är! Vill inte ha för stor väska med mig samtidigt som jag inte vill ha för liten. Vill ju få plats med kläder om jag köper något men inte för stor väska som väger så mycket för sig själv. Aa vi får väl se hur det blir!

Blir nog en liten promenad idag, måste ju tillbaka till älvängen och hämta min bil och hämta lite mer kläder osv, känner mig lite stressad nu. Hade velat sola en gång till också? Hmm..

Love
Mims


Tre dagar!

Är helt slut efter denna helgen med 26 timmars jobb, men goa pengar är det iaf. Det ser jag fram emot nästa månad!

Nu är det bara tre dagar kvar tills vi åker till London, och satan va skönt det ska bli!

Love
Mims


now you're just somebody that i used to know.


Where words fail, music speaks.

cause I choke.

Lite snygga plagg från topshop som jag gärna hade sett i min garderob, får se vad som fyndas i London. Längtar !
Love
Mims

Snygga klänningar !

Hittade en för mig, ny blogg som verkade riktigt bra ! Och man kan tävla om ruskigt snygga klänningar på bloggen. Så ta en kik på therez.se !
Den här vill jag ha om jag skulle vinna !
Love
Mims

God dag.

Ska strax börja jobba, men lite har jag allt hunnit med idag. Varit i Kungälv med Emma och kollat lite kläder, köpte en t-shirt. Mer får köpas i London! Nu är det inte länge kvar Wie!

Jobbar till åtta och i helgen jobbar jag långa pass så blir nog inte så mycket uppdatering!

See ya
Mims


Storms make oaks take roots.

När jag kom hem för några timmar sedan fick jag en ros av min underbara pojkvän. Måste erkänna att det är första gången jag fått en ros ! Kändes väldigt mysigt och underbart med lite uppskattning såhär en torsdag, (internationella kvinnodagen).

Ligger nu i sängen och ska sova, upp tidigt imorgon igen för att åka till Kungälv med Emma och kolla på lite grejer. Nu är det bara fem dagar kvar innan vi åker ! Måste börja tänka på vad jag ska ha med mig för kläder, och om något behöver tvättas osv. De närmsta dagarna kommer nog gå sjukt fort.
Nu ska jag iaf sova, sleep tight !
Mims

Härlig dag!

Hej! Min dag har varit underbar, började med stallet, ridning och mockning. Och så var veterinären där också för att kolla tänderna!

Efter det mötte jag upp Emma för lunch på Tant Rut, åt en jättegod texmex tallrik! Orkade inte ta någon bild för jag var alldeles för hungrig. :) sedan åkte vi till Nol och solade innan vi åkte till Nödinge för att träna. Gick riktigt bra, lite cardio, rumpa och lår! Och en underbar stretching efter det.

Nu sitter jag hemma hos Emma och vi planerar lite inför vår London resa, vi åker om sex dagar! Wie :)

Love
Mims


a story once told..

Someone once said that death is not the greatest loss in life.
The greatest loss is what dies inside of us while we live.



weheartit

it's a piece of a puzzle, known as life.

pics. weheartit
All your dreams can come true, If you have the courage to persue them ! -Walt Disney

Love, Live, Conquer !
Mims

Why don't you be the writer, and decide the words I say?

Har kollat på One tree hills sista avsnitt som finns ute nu. Och det var väldigt ledsamt, spännande och jaa allt på samma gång. Vilket den serien alltid lyckas så himla bra med, den är alltid så himla rörande. Och på det kollade jag också på viden om Kony som spridits som löpeld på facebook. Och det gjorde inte direkt att man blev gladare.

Troubles will come, and they will pass !
mims

Så underbart!

Träningspasset gick jätte bra, körde biceps och triceps och det kändes gött! Åkte till maxi i Kungälv och handlade lite gott till mat, räksallad och frallor blev det!

Nu ligger jag för en gångs skull och tar det lugnt i sängen och ska kolla på lite one tree hill och vara gotta mig lite med en kopp kaffe! Känns underbart att bara kunna ligga och ta det lugnt såhär mitt på dagen, det är inte ofta det händer!

Love
Mims


Sunny!

Godmorgon! Har precis ätit frukost vilket bestod av äggröra och feta ost vilket passar jätte bra ihop! Och en liten yoghurt fick också plats.

Ska bege mig till sportlife i rollsbo om en stund för lite träning!

Så uppdaterar senare!
Mims


Two days off !

Haft en härlig dag idag, gick upp tidigt och åt frukost och åkte till gymmet. Skulle både gymmat och solat men gymmet hade stängt eftersom de ska byta alla maskinerna i Nol, så det blev bara solning för mig. Inte riktigt vad jag hade planerat, men väl hemma i Älvängen så fick det bli en hurtig powerwalt på 4 km. Det var riktigt uppfriskande, efter körde jag Nike training app stretching vilket var underbart ! Kände verkligen hur mjuk jag blev i kroppen utav det.

Åkte också upp till stallet, men mockade bara eftersom jag började jobba klockan två idag. Eller det var vad jag trodde iaf, men när jag kom ner till jobbet så skulle jag egentligen börja klockan tre. Förstå min besvikelse när jag stressat för att hinna med allt, hade kunnat rida idag egentligen!!! Men eftersom jag redan var på jobbet vid två så fick jag börja jobba då, ändå. Så en extra timmas lön får jag iaf !
Nu ligger jag i sängen och bara jäser, och känner hur underbart det känns att jag är ledig i två dagar framöver. Ska träna och rida imorgon, men förutom det så har jag inte något planerat vilket känns väldigt härligt ! Mina lediga dagar brukar annars planeras för varje timma. Vilket gör att det blir väldigt stressigt ibland, känns som att man aldrig är riktigt "ledig".
Love
Mims
Pics from weheartit.com

Morning earlybirds.

Gått upp tidigt idag igen, finns så mycket mer energi nu när det äntligen börjar bli vår!

Enjoy the pictures!
Från weheartit.com


Lovely Monday!

Haft en härlig dag idag, med tre timmars jobb haha (onödigt) men helt okej eftersom jag kom upp i tid och ändå skulle till frisören i älvängen. Slingade håret och efter det stack jag iväg till stallet för mockning och ridning! Det var underbart i solskenet men faktiskt ganska kallt. Nu kom vi precis hem till Stefan igen efter att ha varit på mediamarkt och xxl, bara tittat inte köpt något även om det kliade i fingertopparna! Får allt spara mina pengar till London, kommer ändå vara helt pank när jag kommer därifrån.

Eftersom mitt morgon inlägg aldrig funkade att lägga upp kan ni få en bit av det här; Min frukost idag bestod utav havregrynsgröt, med linfrön och äppelmos eftersom det går fort att göra och fort att slänga i sig! Inte alltid super gott men man får i sig kolhydrater iaf!

Love
Mims


Kasst!

Har försökt lägga upp ett inlägg hela dagen som jag gjorde imorse, men det funkar verkligen inte.
Förstår inte vad det är för fel! Skrev iaf om min goda frukost osv.
Ny sitter jag hos frisören igen Wie, undebart!
Love
Mims

Amerikanska blåbärspannkakor.

Här kommer receptet som jag använde mig efter när jag gjorde pannkakorna.
2 dl vetemjöl
1 dl havegryn (som jag kört i mixern)
1/2 tsk salt
1 msk strösocker
2 1/2 dl mjölk
2 ägg
ca 50 g smör
1 dl frysta blåbär
Blanda vetemjöl, havregryn,  bakpulver, salt och socker. Tillsätt sedan mjölken, ägg och smöret och rör om till en jämn smet. Blanda sedan i blåbären och så är det bara att börja steka !
De blev jättegoda, men jag gillar egentligen när man har filmjölk i dom amerikanska pannkakorna, men hittade inget recept när jag skulle göra det. Hittade dock ett nu, men lägger upp det först efter att jag provat det själv :)
Love
Mims

Soo stupid !

from: 9gag

Breakie

Min goda, nyttiga proteinrika frukost :) hade ingen bacon hemma så tog två skivor skinka till istället :)

Denna veckan som har varit har motivationen för träning inte varit stor, men det ska det bli bättre denna veckan ! Jobbar dock mer denna veckan som kommer, men det ska inte vara någon ursäkt. Både träning och ridning ska hinnas med :)

Och på måndag ska jag tull frisören igen, sen kommer veckan rulla på snabbt! Och innan jag vet ordet av det så sitter jag på flyget mot London! :)

Love
Mims


Oopsie!

Vaknade precis! Det var inte riktigt meningen att sova till halv ett när jag pratade om att ha sovmorgon! Trodde att jag skulle vakna runt elva ungefär, men där hade jag fel. Shit, nu har ju hela dagen försvunnit, Gud va tråkigt!

Love
Mims


Wonderful evening!

Haft en härlig kväll ihop med Emilia och Emma, hemma hos Emilia där det bjöds på mat och vin. Otroligt härligt att bara sitta och snacka och njuta av ett riktigt gott vin faktiskt, har aldrig varit en stor vinälskare. Men nu på senare dar har jag faktiskt börjat gilla det.

Vi pratade om allt mellan himmel och jord, precis som vanligt. Så himla avslappnat och skönt med två underbara vänner. Nu blir det sängen och imorgon ställs inte klockan, första gången denna veckan! Det ska bli riktigt skönt.

Goodnight
Mims


Mornings are beautiful!

Sov hemma inatt för att kunna ta en powerwalk till jobbet imorse, det brukar bli så att man bestämmer sig för det på kvällen men inte orkar på morgonen. Men för en gångs skull så gick det galant, jag var hur pigg som helst och njöt verkligen utav promenaden!

Nu sitter jag ute på min rast, och njuter av min kaffe och cigg innan jobbet börjar igen! Jag gillar det!

Lägger upp receptet på de amerikanska blåbärs pannkakorna jag gjorde igår lite senare !:)

Love, live, conquer!
Mims


Blueberries

Åt precis väldigt goda amerikanska blåbärspannkakor! Och så lätta att göra, om man inte bryr sig om hur dom ser ut då :) provade också att använda lite mixade havregryn i också, och det blev verkligen jätte bra! Så det är ett tips om ni vill göra lite nyttigare pannkakor!

Är just nu hemma, men funderar på om jag kanske ska bege mig mot mitt andra hem alltså hem till Stefan. Det är så himla stökigt här hemma i mitt rum och har ingen ork till att städa såhär sent på kvällen. Men är lite kluven, för jag börjar tidigt imorgon så det kan ju vara skönt att vara nära också :) hmm, aa vi får se vad jag bestämmer mig för..

Imorgon blir det jobb igen, 8-15 en riktigt härlig tid faktiskt, och efter det drar jag mig kanske till gymmet om jag hinner innan jag måste till stallet. Och på kvällen blir det mys hemma hos Emilia! Fullspäckad dag, men det gillar vi.

Love
Mims


This must be it!

Att bo i Ale kommun hela mitt liv är ingenting jag vill göra. Den största byggstenen för kommunen är skitsnack! Och alla känner alla, du kan aldrig få hålla något privat och det känns ibland som att man lever i någon konstig dokusåpa. Är otroligt trött på det, och många människor som bor här. Det är tur att man har vänner som inte är såna, som är genuina och som inte bryr sig om vad folk tycker och tänker,

Vänner är guldvärda! De finns där i vårt och torrt, och skulle ställa upp på en sekund om det var något. De förtjänar guld, och är så glad att jag har de vänner jag har<3

Love
Mims


Sunshine

Underbara väder! Sitter utanför jobbet och tar en cigg i solskenet, snart börjar jobbet :) wonderful!


Freedom.







weheartit

Eternity's an open door.

Det här med att pilla med stilmallen kan vara roligt ibland tycker jag, när det går ens väg. När det blir bra till slut. Men det blev det inte förut när jag försökte fixa till designen som hade blivit alldeles skev. Men så sökte jag på google efter hjälp med stilmallar till blogg och hittade sidan designbloggar som hade gratis riktigt snygga stilmallar. Så jag tog en därifrån som jag sedan pillat lite extra med då. Men härligt att det fanns färdiga, för min energi för det hela började ta slut !

Ligger just nu i sängen och ska öppna min nya korsordstidning, har inte löst korsord på väldigt länge. Men älskar det ! Det och att läsa på kvällen är ren avkoppling. Och det kan behövas lite avkoppling mellan jobb, stall och träning. Då kan man behöva andas ut och försvinna någon annanstans.




Imorgon blir det jobb och träning, jobbar ett dumt pass mellan 11-19 vilket gör att jag inte kan ta stallet. Så det får min mor fixa imorgon. Det kliar i mina fingrar efter att beställa hem lite nya kläder, nya träningsskor osv. Men eftersom jag åker till London om två veckor får det vänta. Man vill ju inte leva som en kyrkråtta där borta?

Anyhow
Mims


bild tagen från weheartit

The sun keeps on shining, on everyone I know.

Eftersom min träningsmotivation är som bortblåst för tillfället får det bli en promenad i solskenet alldeles strax. En snabb promenad innan jag måste åka till jobbet. Men i det här vädret är det ju bara otroligt skönt.

Måste också säga det att idag, har jag endast tagit en cigarett än så länge! Lovely !



Peace
Mims


Jävla skit !

Har nu ordnat min blogg design lite, och jag tyckte det blev jätte bra tills nu? :S Nu ser den inte alls ut som den ska när man går in på den. MEn jag orkar inte lägga ner mer tid på den just nu, får hoppas att den ger med sig och går tillbaka till det jag fixat ! För nu har jag legat i sängen alldeles för länge för att pilla med det här, måste äta frukost.

By the way, har inte berättat att jag försöker trappa ner på rökningen. Kan inte ge upp det riktigt än eftersom jag och Emma ska till London om två veckor, vilket betyder att vi kommer sitta på pubar, dricka öl och röka. Men efter London, då ska det läggas ner. Men att trappa ner på det har faktiskt fungerat riktigt bra, har haft ett cigg paket sen i måndags, sista ciggen ur det paketet ryker idag. Känner mig faktiskt stolt, med tanke på att ett paket brukar ta slut på en och en halv dag annars.

Anyway, nu ska jag äta frukost. BEstämma mig för vad för sorts träning jag ska göra idag innan jag sticker till jobbet. Idag är arbetspasset från 15-22 :)

Love
Mims

Under ombyggnad!

Har inte haft någon ork till att uppdatera här eftersom jag inte vet om jag ska byta till en annan blogdomän. Det är så himla pilligt att fixa sin stilmall här på blogg.se om man inte vill köpa då, så jag får se hur jag ska göra..

Anyway
Mims


RSS 2.0