can you imagine.

Jag vet inte vad jag ska tycka, det är som att något alltid måste gå fel för mig. Att något allting måste komma i vägen för den lyckan jag kännt den sista tiden.Nej självklart fick jag ju inte behålla den heller. Blir så jävla irriterad! Det är ju inte precis så att jag inte skulle flyga ut ur boet snart liksom, men att det ska bli på detta sättet. Jag vet inte hur det kommer förändra mina relationer. För det handlar inte om hur mycket jag ställer upp här hemma, det handlar om hur mycket jag INTE kan bo med Den personen längre. Att Den personen gått mig på nerverna i alla år, det är ingen hemlighet. Och jag har visat det, och jag har försökt ignorera det. Men nu kan jag inte längre, inte efter igår.
Hatar att det blir såhär bara, för just nu känns det som att jag inte är välkommen någonstans. Som att jag inte har ett hem. Och det känns jävligt värdelöst, oavsett hur länge till jag kan bo kvar här så kommer jag aldrig att trivas.
Ännu mindre nu än förr.
Känner mig hopplös. Och jag känner mig ensam, jävligt ensam.

värdelöst.

Uppdaterade faktiskt igår, men självklart så fuckade internet upp sig helt och allt försvann. Och jag pallade faktiskt inte skriva om alltihopa. Men iaf, jag kan ge en liten kort uppdatering nu då. Har vart ledig sen i påskafton, då jag jobbade stängning. Efter det åkte jag till Nol och hälsade på lite vänner, spelade lite kubb osv innan jag drog vidare till Bohus för mys med sayeh, milton och sus. Mysigt värre.
Dagen efter blev det solning och läsning av min bok på förmiddagen. Sen åkte jag till Kareby en stund för att hälsa på underbara Agnes och ha en liten tjötstund med henne. Sen blev det hem och upp till stallet i värmen. Sen åkte jag till Bohus igen, för ännu mer mys.

Och igår var det stallet innan min äldsta bror med familj kom på besök en stund. Alltid lika roligt att träffa dom. Efter det blev det att hämta upp min man från jobbet, laga och äta mat innan vi fortsatte hem till honom.
Och nu är jag hemma, och funderar på vad jag ska göra. Undrar om det blir lika fint väder som igår? Isåfall ska jag sitta ute med boken så jag får läst ut den någon jävla gång ! Och till frukost ska jag nog göra blåbärspannkakor. Mm, så får det bli !
peace
Mims

something old, something borrowed and something blue.

Glad påsk åsåvidare. Jobbat idag, 10-18.15. Det gick bra, ganska fort också för det var mycket att göra hela tiden. Men det var inte så roligt när folk inte fattade att vi stängde sex utan skulle storhandla precis innan osv. Så vi blev lite försenade. Efter det så var jag hemma en stund innan jag åkte till Nol och hälsade på några vänner en stund. Sen blev det mys i bohus hos sayeh, Milton och Sus. Det var mysigt, chill och underbart. Och trött är jag, så det är skönt att vara hemma faktiskt. Fast saknar sällskap, är tråkigt och ensamt att sova själv. Vill ha dig bredvid mig som tar den mesta platsen och är så fin att kolla på när du sover.
Imorgon ska jag njuta av ledighet och solsken, shorts och sitta ute i solen hela dagen. Bara njuta, njuta och sist men inte minst njuta. Och tänka på dig.
Peace
Mims

Let the sun shine !

Hoppas det blir en sån där fin dag som det var i måndags snart. Det solskenet var lycka ! Och det får mig verkligen att känna hopp. Imorgon har jag en hel dag framför mig i stallet. Ska släppa ut hästarna, mocka alla boxar. Luncha hästarna, rida om jag orkar efter allt slit och sedan ta in hästarna också. Och efter det ska jag skynda mig till min man, för vi ska grilla. Och jag ska ge han ett påskägg som jag fixade ihop idag, och sen börjar han jobba vid åtta. Så det blir lite stress. Men det är jag ju van vid !
Got shades on your eyes, and your heals so high that you can't even have a good time.
Mims

I'm alive !

Jag har inte gått o grävt ner mig någonstans, utan är mycket levande. Har haft fullt upp de senaste dagarna känns det som bara. Har börjat rida lite mer ordentligt nu, ska börja med lektioner snart också. Både min och Cassonades kondition behövs bättras på.

Har jobbat idag, igår så var jag i stallet och red en alldeles underbar skritt tur i det fina vädret. Svettades som fan, för det tar ett tag innan man förstår hur varmt det är när det vart kallt så länge. Och efter det så blev det att slänga på sig ett par shorts ! Första gången för i år, och det var alldeles underbart ! Åkte och köpte handkontroll, spel och diverse till mig o min man också. Så hade vi lite spelarkväll. Det var mysigt.
Nu ska jag äta Magnum Almond, som jag köpte idag på jobbet. Och kolla på scrubs, och kanske spela något spel. Känner att det börjar klia lite i fingrarna efter att spela Sims faktiskt.
Mims

if you only knew.

It's 4:03 and I can't sleep, without you next to me.
Toss and turn like the sea, if I drown tonight, bring me back to life.
breathe your breath in me, the only thing i still believe in, is you.

Just stop for a minute, and smile !

Ibland när allt tar emot, och det enda du vill göra är att gömma dig. Så måste du komma ihåg, alla de fina minnen som finns. Och le, det är inte förbjudet, det gör inte saknaden mindre. Men det kan underlätta att tänka på det positiva istället, och vara glad för en stund. Det är man värd.
Love
Mims

Don't live too fast.


you know how the time flies, only yesterday was the time of our lives.

Vacker sång !

someone like you.

death is peaceful, easy. Life is harder.
Jag ska klara av det här, ibland känns allt som vanligt. Och ibland känns allt väldigt tomt. Men jag klarar mig, jag är en fighter. Och jag ska inte sluta vara det nu! Och allt löser sig till slut, på ett eller annat sätt så gör det alltid det. Och allting kommer fram i slutändan, finns ingenting att dölja. För med den man älskar behöver man inte dölja något, den personen delar man allt med. Och jag älskar dig.
Och jag vill tillägna några av mina kära vänner tanke och kärlek! För det är inte bara en jobbig tid för mig, några underbara människor genomgår nu en kris jag själv gått igenom. Och dom är så fina, och livet är orättvist. Men livet har en konstigt sätt att alltid ordna sig, en kurvig och guppig väg blir till slut alltid rak. Hur mycket man än inte vill att det ska hända, för det känns som om man ska glömma. Man glömmer aldrig mina vänner! Minnena finns alltid kvar, och bara för att hålet i hjärtat inte längre känns så stort, så finns det alltid där. Och man är bara människa, man måste låta sig själv vara precis den man är, en svag, vacker och underbar människa.
love always
Mims

i just wanna love you.

i never promised you a ray of light.
I never promised there'd be sunshine every day.
I'll give you everything i have, the good the bad.
i always said that i would make mistakes
im only human and thats my saving grace.
I'll fall as hard as i try, so don't be blinded.
See me as I really am.
I have flaws, and sometimes I even sin.

för längesen.

En vän kan viska, löften kan brista.
Åh, jag drömmer om en framtid som glömmer.
Och jag drömmer om en framtid, med dig.
Vissa stunder fungerar jag, för jag stänger av. Jag är skalet jag vart i så många år, och i vissa stunder fylls jag av smärta. Oftast när jag är själv, och jag som gillar att vara själv. Jag har alltid vart en ensamvarg, tills jag träffade dig. Och det gör ont i mig att det blivit såhär för oss. Även fast jag vill lita helt och fullt på våra löften. För löften är löften, jag håller min del om du håller din. Känner mig ensam, och tom. Och van, van vid det här. Har levt med smärta så länge, att jag ibland saknade den under denna tiden som varit. Men när den väl är här, så saknar jag tryggheten, lyckan. Lyckan av att vara med den man älskar.
Mims

från vinter till vår, från sommar till höst. Trots att tiden vart svår, så gav kärleken tröst.

hopplöshet, tomhet. Allt var så vackert igår, hoppet reste sig, men det slogs ner lika fort idag. Varför ska jag behöva vänta? När jag känner att jag inte behöver det. Men jag ska vara stark, för jag måste vara det. Och denna gången gör jag det endast för mig själv, för att jag inte ska trilla ner igen. För även fast jag nämnt det flera gånger, har du nog inte förstått. Att du är den personen som fått mig att kliva upp ur gropen och se mig omkring i solskenet ovanför. Utan dig är det mörkt och kallt. Men jag ska vara stark, för mig. Så att tanken på att du inte känner att du vill prata med mig, eller träffa mig inte gör lika ont.

bring me back to life.

Share my life, take me for what I am
Take my love, I'll never ask for too much
Just all that you are and everything that you do.
Well,don't make me close one more door
I don't wanna hurt anymore
Stay in my arms if you dare
Or must I imagine you there
Don't walk away from me...
You see through, right to the heart of me
You break down my walls with the strength of your love
I never knew love like I've known it with you.

Mistaken, always second guessing.

Made a wrong turn, once or twice. Dug my way out, blood and fire. Bad decicions, that's alright. Welcome to my, silly life.
Sov som en prinsessa inatt, utan att vakna och kände mig ganska hoppfull imorse när jag vaknade. Allt har inte försvunnit, det finns fortfarande där och gnager i mig. Fastän allt är bättre nu, känns det som att detta förändrade mig lite. Men jag har lärt mig genom livet, att man kan inte få allt man vill ha. Livet är orättvist, livet väljer åt dig. Och du står kvar och får lära dig att leva med konsekvenserna. För livet går ju vidare, oavsett vad.
Mistaken, always second guessing, underestimated.
Look, I'm still here.
Mims

something special.

The greatest gift of all is having friends, who never doubts you or question you. They're just there, never leaving your side. Fighting your battle even when they don't have to. Loving you for who you are, just as you love them equally. ♥

I'm okay.

Idag mår jag bättre, solen har skinit och har haft en underbar dag i stallet. Jag har verkligen kommit in i ett film mode de senaste dagarna, i brist på annat att göra så att säga. Så ge mig gärna tips om ni har! Kollade på Life as we know it igår, underbar film.
Funderar på om jag ska göra blåbärs muffins! Ja så får det bli.
Mims

panik

Jag har panik. Vad gör jag efter det här? Vad gör jag när jag inte har dig längre, när jag inte har några framtidsplaner? När alla minnen kommer tortera mig, vad gör jag utan dig? När jag inte kan sluta tänka på dig, när jag inte annat än vill vara med dig. Jag kommer inte klara det här, ni säger alla att jag är stark och att jag klarar detta. Men jag gör fan inte det, vad gör man när livet som man är van vid slutar? När du slutat älska mig? Jag har inget svar, det enda jag kan säga är att detta kommer bli min undergång.

a life interrupted.

Det kurrar i magen, och för en sekund är jag hungrig. Innan jag börjar tänka på vad jag skulle kunna äta, och börjar må illa. Kanske blir det så när man inte ätit någon riktig mat på hela dagen, eller räknas en skål flingor och en choklad? Det kanske det gör. Har inte haft en tanke på att äta idag, det finns liksom inte till när jag mår som jag gör. Och dessutom, varför äta och få energi, när allt man bara vill göra är att ligga och stirra in i väggen? Som om det skulle finnas något svar där.
Jag vill inte ha sympati, det är inte det jag söker. Det gör det bara värre. Titta inte på mig med ledsna ögon, fråga mig inte om jag är okej och hur allt är med mig egentligen. För då rinner det över, och jag ska inte låta mig själv falla ner igen. Även fast det kanske är det enda jag är värd i dina ögon.

I need a doctor.

Jag får inte alls mitt lyckliga slut, jag får ett hjärtekrossande jävla slut på en underbar tid. Sårar mig att det bara verkar som att det är jag som njutit av den, att jag tyckte allt vart så underbart och kanske itne perfekt men jävligt bra. Allt detta sårar mig något otroligt, men det känns som att det här var droppen. Nu har bägaren med all jävla sorg jag fått stå ut med genom livet runnit över. Och det har inte gjort mig annat än lite mer känslokall. Och det kanske är bra det, för om den personen man älskar mest av alla i hela världen sårar en. Så måste man sätta upp muren igen, och denna gången ska fan ingen få ta sig igenom !
fuck you all
Mims

110403

Feel like it's all falling apart, and there's no one here to help me pick up the pieces.

ingenting är detsamma, utan dig.

Jag kan skratta och le, men utan dig är det bara halvhjärtat. Har jag inte dig att komma hem till, så har jag ingenting. Jag älskar dig, och du älskar mig. Varför kan inte det räcka? Varför är det inte nog?
Jag hatar att jag inte kan höra av mig, för jag vet att jag inte får något svar. Jag vet att jag bara skulle förstöra din kväll, igen. Men jag önskar att du tänkte på mig, för jag ligger själv i min säng och det enda jag kan tänka på är dig! Vad är livet värt utan den personen som får en att skratta, skratta från tårna och den personen som gör att allt blir så mycket lättare. Som gör varje dag speciell, alla minnen som är så värdefulla. Jag älskar dig inte bara utav hela mitt hjärta, utan med hela kroppen och själen. Hela min existens.
love
Mims

RSS 2.0