Time will tell

Tiden går så jävla fort, det är redan Onsdag. Jag tycker inte det var längesen jag kom hem från Cypern, men det är ett bra tag sen nu. Och jag klara verkligen inte av att gå och lägga mig tidigt längre, inte heller att gå upp tidigt. Igår blev det sent som vanligt, kollade på Ghost of girlfriends past, också en sån där lätt film som man kan se utan att behöva tänka över huvudtaget. Helt okej faktiskt. Blev inte stan idag, just nu sitter jag hemma med hundarna. Ska snart ut på en promenix med dom.

Kollade första avsnitett av Ghost Whisperer säsong fem igår, briljant ! Den serien rockar! Nu ska jag ta tag i mig själv lite, slänga av mig glasögonen och sätta i linser, man kanske inte ska se ut som ett kryckmongo när man går utanför dörren. Sen kanske det blir några cigg och kanske kaffe tillsamman med sayeh och keijser? Och ikväll ska jag kolla på Seppes träning, alldeles för längesen jag träffade henne.

Irland eller England? Det är den stora frågan. Och eftersom jag inte åkte in till stan idag, funderar jag på att unna mig med att beställa hem lite saker igen, haha. Vem mår inte bra utav nya kläder? Underbar känsla.'

mims

Look at me

Idag har varit en sköndag, tagit en underbar långtur med hundarna och mamma i höstsolen. Skönt att gå i skogen med hundarna lösa ! Synd att det har blåst så mycket idag bara, annars har dagen varit underbar. Mycket mer än så har jag inte gjort, kollat au pair jobb. Kanske tar jag mig till Irland? Hade ju inte vart hel fel att komma bort från den här hålan där ,aa jag behöver inte nämna något. Folk helt enkelt, svininfluensan måste ju ha kommit från ale !

Igår träffade jag en vän som jag inte träffat på länge, vi hade en mysig pratstund och rökte ikapp. Det var trevligt även om jag fick gå i pissregnet ut, blev verkligen blöt också. Men vad offrar man inte för sina vänner?

Kollade precis på när killarna sjöng i idol på internet, nicklas hocker och calle är helt klart bäst. Synd att Nicklas åkte ut, han är ju grymt mycket bättre än den där killen som försökte sig på hurtful. Hm, aa svenska befolkningen tycker väl inte som jag haha. Får bara se till så att Calle stannar kvar ! Ikväll är det tjejernas tur upplyste min goda vän Sayeh mig om, får se vem som rockar där ikväll då! Nu ska jag hjälpa min lillebror med läxan, och jag skäms för att säga det faktiskt men... Jag saknar skolan :P jag saknar att ha arbeten att göra, och jag vet. Är väl en aning stört så men jag lovar, att det finns inget värre än att sitta och stirra in i en vägg hela dagarna. Så nu ska jag gör någonting åt det, kanske betyder att jag lämnar landet. Men vad gör det :)

Imorgon blir det en trip till stan, gud va skönt. Ska kolla lite kläder och fika med Emma. Alltid lika trevligt, får ta och hitta mig en tunika. Känns som att jag bara äger t-shirtar för tillfället, iofs hade jag ju en sån period för ett tag sen. men det blir ju lite tråkigt i längden.

Kanske slänger in ett inlägg senare !
Mims

early morning

Har inte klarat av att gå upp tidigt en enda morgon det senaste, kan bero på att jag inte kan gå och lägga mig tidigt. Var hur pigg som helst igår och såg en väldigt skön film. The Proposal. En riktig feel good film, låg och skrattade för mig själv i sängen när vissa roliga scener var. Det är ju såklart en romantisk komedi så man förstår ju hur den slutar redan från början. Men det är otroligt skönt att kolla såna filmer ibland, där man vet att allting kommer att bli bra, lyckligt. Inga överraskningar !

Är sjukt rastlös, finns ingenting att göra. Jag gör absolut ingenting på dagarna, börjar sjunka in i ett svart mörker fan. Jag måste komma på något att göra, det jobbiga med mig är att när jag är rastlös kan jag ändå inte röra på mig. Som nu, hade vart hur gött som helst att ut och springa, få frisk luft och bli klar i huvudet. Men jag kan inte förmå mig att röra på mig. Jag har i vilket fall som helst vart på hundträff idag och övningskört. Så någonting förutom att stirra in i väggen har jag ju gjort.

Nej nu får det allt bli ändring!

Music is my escape !

Det blev ingen bio idag, klockan blev mycket och vi orkade inte ta oss in till stan. Det var lugnt för mig i vilket fall som helst, har inte bråttom. Men vill gå på bio snart, har velat det länge nu. Sist jag var på bio var det på Tranformers tror jag, otroligt bra btw. Iaf istället för bio blev det chillkväll hemma hos keijser, kollade på Topmodel och åt chips och dip WONDERFUL ! Och cola till det, kan inte bli bättre. Har blivit mycket onyttigheter under helgens gång, and i love it. Det är så gött att unna sig gott på helgerna.

Imorgon är det hundträff med alla kineser, blir trevligt. Pebbles får täffa sina syskon igen, och de hundarna har alltid så kul tillsammans. Efter det imorgon blir det nog ingenting speciellt, tar väl det lugnt eller något liknande. As usual.

Längtar till helgen, äntligen händer det något som komme rbli skoj, de senaste helgerna har inte vart på en bra nivå. Ibland blir det inte perfekt helt enkelt, för ingenting kan ju alltid vara perfekt. SÅ helgen ser jag fram emot, både fredag och lördag är bokade, can't wait.

goodnight folks, mims.

förresten, ogillar när folk använder ord som de antagligen inte förstår innerbörden av. Snälla, om du ska använda ett ord till en person, ta reda på vad det betyder. Så otroligt onödigt.

At last

Vaknade alldeles för sent idag, som vanligt. Men ska alldeles strax iväg och jobba, tjäna lite småstålar är aldrig fel. Speciellt nu när man inte har studiebidrag eller underhåll att leva på. Igår var en riktigt skön kväll, låg i min säng alldeles ensam och kollade på två filmer med chips och cola. Det var varmt och underbart och ingen som sade något under filmens gång, ingen man behövde tänka på. Det är underbart att vara själv ibland, tycke rjag då. MEn jag är ju en ensamvarg :)

Nu ska jag i vilket fall som helst åka till jobbet, efter det så ska jag hämta upp Sayeh. Men jag vill på bio idag, någon annan som är på?

mims

fuck this shit

Faaaan, jag vill verkligen ha häst igen. Hatar detta, jag har så OTROLIGT TRÅKIGT utan det. Detta korta uppehållet har fått mig att inse hur mycket jag verkligen  vill syssla med hästar. helvete, det blir till att hitta en häst asså. Så får jag fixa ett hästjobb där jag kan ta med den efter att jag tagit körkort. Så får det bli ! Det är den bästa lösningen jag har !

tack för mig, sleep tight.

No boundaries

Det är helt underbart att vara ute och rida i höstväder, solen skiner men det är kyligt och hästarna är lite spralliga av blåsten. Helt enkelt underbart ! Saknar det så enormt, får ta tag i det där. Får hitta mig en pålle.

Idag fyller min käre bror år, har inte köpt någon present. Tänkte att han skulle få välja ut en själv istället för att bli missnöjd med vad jag köper. 21 år redan, herregud. Tiden går verkligen skitfort, jag kommer ihåg när han fyllde sjutton och då tyckte jag att han var jätte stor. Haha, en sak jag har märkt är att födelsedagar inte ens är särskilt speciella längre. Man har inte den där känslan man hade förr när man fyllde år, det är bara en dag där man får presenter och lite mer uppmärksamhet, men pirret i magen är helt klart borta.

Imorgon är det fredag, har för mig att det vra något jag skulle göra. Men jag kommer inte på vad det var, va fan skulle jag göra på dagen? Någon som vet? haha.

Nu blir det Gossip Girl och Marabour Apelsinkrokant, den bästa av det bästa!

mims

Never say never

Precis hemkommen från Sofia där vi drack kaffe, kollade idol och åt melon, ananas och morötter och gurka med vitlöksdip. Gudomligt gott. Hade väldigt trevligt med Sayehbaje, Sofia, Anja och Jessica och lilla busen Donna. Annars har dagen inte erbjudit så mycket, passat valpen idag igen. Sayeh kom iaf på dagen så vi åt pannkakor till frukost, om man nu kan kalla det frukost med tanke på tiden. Men gott var det iaf!

Imorgon är det ridning som gäller, och med tanke på det måste jag skicka iväg ett mess till Emmy och säga vilken tid vi ska träffas där uppe. Det ska bli väldigt roligt i vilket fall som helst. Har inte ridit min älskling på väldigt länge nu känns det som. Har saknat honom. Det blir väl en tur ut i det gröna, får hoppas på att vädret är stabilt bara. :)

Upnext är det lite facebook och sen blir det väl att kolla Greek och se om True Blood och 90210 har kommit ut. Så ha det bra mina vänner, sleep tight.

mims

Accidently on purpose !

Idag har varit en dag som alla andra dagar, händer ju inte så mycket när man varken har jobb, häst eller något annat att sysselsätta sig med medan alla andra är i fullgång med sina liv. Men sen får jag ju skylla mig själv också när jag inte gör något åt saken. Har ju inte riktigt orkat ta itu med att söka jobb osv. Det är väl mest för att jag inte har kommit på riktigt än vad jag vill göra, kan tänka mig att plugga vidare. Men då vill jag ju göra något som jag får erfarenhet igenom först. Så att man inte slänger bort sina ungdoms dar när allting är möjligt med att sitta med näsan i böcker. Även om det kan vara kul om man utbildar sig till något man tycker om, men då måste jag ju ta itu med de två ig:n jag har för att läsa vidare till det jag vill. Och då måste jag vänta tills jag är 20 eftersom det är åldern man msåte ha för att läsa på komvux. Aa så fortsätter listan, men som sagt. Körkort är det som gäller, måste bara få ur tummen ur röven och ta tag i det också. Grattis till Seppe, min älskling, som klarade uppkörningen idag. Är mäkta stolt över min goda vän. :)

Såhär på kvällskvisten så har jag och Sayeh suttit hemma hos sofia och druckit kaffe, rökt och snackat om allt från himmel till jord. Kollade idol också, inte lika roligt nu som när auditions var. Man får ju inte höra så mycket när de sjunger nu. Lite synd tycker jag. Nu sitter jag i vilket fall som helst bara här vid datorn, ingenting som är särskilt intressant. Får väl ta och kolla på Greek i brist på annat väntar på att de nya avsnitten av 90210 och True blood ska komma ut. Men de kommer ju inatt, så det får jag kolla på imorgon. Har lite roliga spel att spela på datorn också, så det kan jag ju fördriva min tid med.

Lönehelg i helgen, inte för att det innebär något speciellt för mig då men för alla andra blir det nog partaj. Kan vara skönt med tanke på att jag verkligen vill ha riktig fest eftersom jag saknar allt det från Cypern. Det var så grymt där att ingenting här i Sverige kan hålla måttet.

Nu ska jag i vilket fall som helst inte sitta här mer, kanske kollar FB en snabbis också men annars är det här it. Ha det så bra mina vänner, och Sofia. Vi måste ha en playdate med våra valpar någon dag snart, det hade de nog tyckt om !! :) sleep tight

mims

that's what you get when you let your heart win.

Idag har det inte gjort många knyck från min sida. Trodde ju att jag skulle åka och hälsa på Seppe i skolan men så blev det inte eftersom jag fick passa Pebbles. Säger ju inte nej till det heller, men städat mitt rum fick jag gjort idag också. Nu kanske jag kan sova gott inatt också, med tanke på hur det sett ut här innan så är det riktigt fint nu. Nu kan man i allafall gå här inne utan att det knastrar under fötterna hahaha, nej där kanske jag överdrev. Men mysigt var det iaf inte.

Annars har det vart en skön dag idag, humöret har vart på topp och fick rida idag. Åkte med Hanna och Sayeh och fick rida två pållar. Den ena var tyvärr halt så den blev inte mer än skrittad lite innan vi upptäckte det. Men fick rida Hannas fyra åring också, väldigt väluppfostrad för att vara fyra år och inte alls så obalanserad som unghästar brukar vara. Men väldigt stor skillnad mellan hennes hästar och min gamle pålle. Han är ju så stabil att man knappt kan ramla av honom, robust och så är han ju dressyr häst med. Gud vad jag saknar det, märks bara på hur långt det här blev som jag tänkte skulle bli kanske två rader. Måste skaffa mig en häst att rida, hyra en eller köpa en. Faaan, vill ju göra något, bli au pair ett tag innan jag bosätter mig i Sverige och skaffar hund och häst. Jag vill ju känna att jag gjort något med mitt liv innan jag gör det.  Så vi får se vad det blir med det där, körkortet är väl det som jag ska prioritera mest på listan.


Nu ska jag bädda rent min säng och funderar på om jag ska kolla på "The boat that rocked". Sleep tight

Tonight is the night.

Nu ska jag kolla på slutet av true blood, sen blir det bok för min del och sen sova. Kan nog behövas även om jag inte kan påstå att jag är det minsta trött. Men imorgon blir det en ny dag, och då ska jag passa pebbles på morgonen vilket betyder att jag får gå upp ganska tidigt. Som tur är hon en sjusovare så vi kommer antagligen sova i soffan en bra bit in på förmiddagen.

På torsdag ska jag rida igen, härligt värre. Hoppas det blir bra väder också. Har saknat ridningen något enormt mycket ! Men i alla fall, nu ska jag gitta. Orkar inte sitta här och mögla. Ha det fint vänner :) förresten bästa i idol är den här killen ! Klockren ! Listen and enjoy.
http://www.youtube.com/watch?v=myGp22Jb3UA


Ganka komiskt att alla säger emot sig själva, men orkar inte bry mig från och med nu. Det sista jag har att säga är att alla här snackar skit om varandra. Det spelar ingen roll vem det är, vem man är vän med eller inte. Det förändrar ingenting, för det är så det är. Och oavsett om man har varit vän med personen eller inte. Går inte att komma ifrån här.


We don't celebrate sundays anymore

Galet seg dag,  har inte ens varit full i helgen och ändå känns det som att man är helt orkeslös och bakis. Konstigt värre måste jag säga. Har precis kommit hem från jobbet, segt att jobba söndag men hellre det än fredag när det är störst chans att det händer något trevligt.

Haft en riktigt rolig helg ändå, kollat på galna tjejer med tourettes och skräckfilm med chips och dip. Onyttigt är godast ! Nu ligger jag och degar i sängen med min dator, det är ungefär så många knyck jag orkar göra för tillfället. Ska nog ta och kolla på True blood i brist av annat, synd att de nya serierna bara kommer ut en gång i veckan, orkar ju inte vänta ...

Läst ut min bok har jag gjort idag ockå, otroligt bra. Camilla Läckberg är ett geni, får se vilken bok jag ger mig på härnäst. Nästa vecka fyller min bror år, kanske är dags att köpa en present? Har nog funderat ut ungefär vad det är jag ska köpa till honom.

Nej nu ska jag mysa med min underbara Wilma och glo på blodsugande bestar. Ha det fint mina vänner.

Byggare Bob och Sebastian Bach?

Jaa men ska man välja? Den ena är väl snyggare än den andra måste jag säga. Vi körde en otroligt rolig suparlek förut där man skrivit upp personer på lappar som man slickade på och satte på pannan. Ett namn var det roligaste, för alla skrattade som om det vore en seriefigur. Kan inte säga att hon är så cool direkt, utan det måste vara för att de vet hur hon är som de skrattade.

Jag och Emma har iallafall haft väldigt roligt denna helgen, och det kommer inte vara den sista helgen här i ale för hennes del kan jag säga. Utan ni kommer få se mer av denna SNYGGA tjej. Underbar tjej, godhjärtad enda ut i tåspetsarna.

Imorgon är det jobb som gäller för oss båda med tanke på hur tidigt vi är hemma från partajet. Men kul var det iaf, sköna människor. Inga uppblåsta fjortisar :)

Nu ska vi iaf kolla på en serie som handlar om vampyrer, säger inte vilken det är. Men det är inte True Blood. Vill ju inte att alla ska härma mig liksom, börjar bli lite utjötat nu.

Godnatt mina vänner, fans kan jag ju inte direkt kalla er eftersom jag inte försöker vara en översittar person. Men ni vet att ni ( iallafall dom flesta) är omtyckta. Sov gott, för det ska jag göra.

Puss

Fire burning !

Tre minuter kvar innan mitt internet stängs av, jaa så är det när ens bröder inte vill gå och lägga sig i tid eftersom datornerna är för roliga. Men klagar inte så mycket, har ju min bok jag läser.

Får se hur allting blir imorgon, förhoppningsvis blir det fina fisken ! För jag hoppas på en underbar kväll !

Och btw, vet inte vem det är som är loserN egentligen slappröv? Pfft.

see ya ;)

Where were you?

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll. Fikade med Emma på Fröken Ohlsson, ett café jag aldrig varit på innan men som jag tyckte var otroligt mysigt med sin uteservering. Där gick det många cigg igår, och mycket var det att snacka om också. Det blir ju så när man inte sett varandra på två år. :)

Idag är det torsdag, och ska till Åby om ett tag. Emmy behövde hjälp med att lasta sin häst osv. Blir väl trevligt att träffa henne igen. Och imorgon är det fredag och det kommer bli kul. Då blir det att hälsa på en vän, lite krök förhoppningsvis och sånt sköj ! Hoppas på att min vän kan fixa något imorgon och inte bara på Lördag. Och på Lördag är det dags för utställning med Wilma i Partille. Går säkert bra eftersom hon är världens bästa hund, hahaha. Nu skämta jag ju faktiskt :P men fin är hon, tur att man kan skämta om sånt och inte tro att man är bäst på allt? För det hade väl vart ganska sjukt? För då hade man ju inte kunnat umgås med andra om man var så mycket bättre än alla? Fast det kanske fungerar? Någon som har bra svar kanske?

Just nu sitter jag och lyssnar på 18 and life med Skid Row. Tack Emma för att du sa att dom var bra ! För det var dom verkligen! :D Och nu fick jag en liten valp i knät också, riktigt mysigt.

Jaa finns ingenting mer som är värt att skriva om just nu, hmm. Kanske kommer på något senare. :)

see you later folks.

och sno inte några lines dagen efter, kom på ditt egna?

OJOJOJ

Det blev ett nytt inlägg fastän jag egentligen inte känner för att skriva här över huvudtaget. Men är tvungen att avreagera mig lite faktiskt. Herregud vad man kan störa sig på folk ! JAg har alltid försökt intala mig själv att jag inte ska orka lägga ner sån onödig energi som man gör på att störa sig på folk. Men ibland så går det helt enkelt inte att låta bli. Stövlar ska man tydligen inte ha förutom när det är blött ute eller liknande, även om man vet att så MÅNGA går med det och speciellt du med när det är solsken ute och marken är snustorr. Men visst, nu fick man tydligen inte ha stövlar på sig på det sättet, men det är okej CHEFEN, det är ju du som är trendsättaren och den som bestämmer. Haha, du kan ju försöka intala dig själv det, och vem som nu var så tjock vet jag inte, men var inte så snabb på att döma alla andra utan dig själv. Man ska trivas med sig själv, och det ska man inte göra genom att hacka ner på andra? Det ska komma inifrån, för hur säker är man på sig själv om man hela tiden hackar ner på alla andra?

Världen är fri, så man får skriva exakt vad man vill. Men ibland undrar man ju vad folk har innanför pannbenet, försök ha kul istället för att bara leta fel hos alla människor? Jag skulle vilja se dig dansa, så perfekt som du antaligen gör i dina drömmar.

Så nu känns det bättre igen :D

RSS 2.0