sleepyhead

Är väldigt trött nu, har vart i kungälv och kollat på emilias mosters kille när han sjöng. Satt där och drack lite, väldigt mysigt och trevligt med Emilia. Men blir alltid så jävla trött när jag druckit lite, så man inte blivit full utan bara helt trött i huvudet.

Imorgon ska jag till stallet med emilia, några som ska komma och kolla på hennes ponny. Så ska vara med henne där lite :) alltid roligt, kanske ska hjälpa henne med honom också, rida tillsammans med henne så hon får igång honom. Kan bli som i gamla dar när vi red tillsammans oftare :)

nej nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, ska nog ta mig fan sova nu. Ska upp ganska tidigt imorgon ändå, goodnight peeps.
Mims

regn, regn och mera regn.

Vad är det här för väder vi har egentligen? Det har ju i alla fall varit lite sol idag, men det blåser och det känns kyligt. Det är inte det att jag inte gillar hösten. Hösten är en underbar årstid när man kan ha på sig massa mysiga kläder och vara ute när det är så kallt att det biter i kinderna. Men hallå? det är i slutet av juli, sommaren ska fortfarande vara här. Vi har inte ens haft den där rekordvärmen som väderprognoserna lovade oss. Bullshit. Vill vara ute i solen, bada i havet, campa och leva livet i värmen. Men för att kunna vara i värmen måste man väl antagligen åka utomlands. Det vill jag ju i och för sig så det är ju inget med det, men kan ju inte åka själv eller? Kanske får dra med Nisse och dom den tionde, bara killar. Men hey, jag trivs med killar. Dom är lätta att umgås med :)

På torsdag kommer Ems ner från Karlstad, så då får det bli lite qualitytime med henne. På fredag kanske det blir så att vi drar ut med crossbussen och campar. Inte helt fel :D kan alltid vara kul med rätt folk ! Och imorgon blir det nog kungälv tror jag faktiskt, ska nog till Krogen där med Emilia. Hennes mosters kille skulle spela där, så jag hänger nog på. Istället för att mögla här hemma ensam. Idag har verkligen saknat förra sommaren till max, galet mycket. Allting vi gjorde då, behöver inte ta upp det igen. Men det var verkligen den bästa sommaren i mitt liv, var knappt hemma på två månader. Underbart, önskar att denna sommaren var likadan. Men det är svårt när alla börjar skapa sina egna liv nu, med sina pojkvänner och sina egna objekt. Jobb och annat som man behöver för att överleva, det känns lite då som att man blir lämnad kvar, speciellt sen när en del börjar skolan igen. Och vissa i min gamla klass flyttar utomlands,en hel del verkar det som nu faktiskt. Va fan, det var ju det jag skulle göra. Dra härifrån, skaffa mig erfarenhet, uppleva saker. Inte fastna här, hyrde ut min häst för att jag skulle kunna göra saker. Men vad har jag gjort?Ingenting som jag hade behövt hyra ut honom för. Jävla onödigt, och saknar ridningen så otroligt mycket.


Nej fy fan, nu får det allt ta och hända något. Annars ska jag höra med Bethine igen om jobbet i Spanien, och då sticker jag här ifrån. Nu ska jag nog ta och läsa den nya boken jag börjat på, Hollywood fruar av  Jackie Collins. Tummen upp för den än så länge, men har bara kommit till kapitel elva i den än så länge.

sleep tight buddies.
Mims

Turridning? hell yeah

Det verkar som det blir turridning på Islandshästar med sayeh, kanske emilia, seppe och wickan också om vi får pratat med dom :) hade vart grymt kul faktiskt, har aldrig ridit någon islänning, och man måste ju prova allt eller hur? Så om ni är up for it säg bara till :D

Kanske blir det också ut och campa, vilket aldrig är helt fel heller. Kan vara riktigt mysigt att vara någon annanstans och bara chilla och festa gärnet. Men det får det bli mer planering av. I'm up for anything now. Så om det är någon som har några roliga planer så är det bara att hojta till, utomlands, campa vad som helst. Name it.

Nu ska jag slagga, kanske ut och motionera lite imorgon ? känns som att det hade vart gött faktiskt :)  sleep tight
Mims

One, two, three, four.

Helgen har inte vart jätte händelserik, men helt okej för min del. Krökandet i fredags var kul, och chillandet i lördags var helt okej. Och dagen idag har vart bra, fick rida och det är alltid lika rolig. Måste nog hitta mig en häst att rida några dar i veckan, lite dumt att komma på det efter att man hyrt ut sin häst. Men nu förstår jag vilken stor del av mitt liv det är. Får nog ta och hjälpa Bethine med hennes unghästar, det är alltid en bra utmaning. Får nog ta och gå in och kolla lite på hästar nu, alltid lika kul. Man kan ju drömma sig bort iaf, och får ta och kolla upp alla jobb det finns på rancher utomlands och så med.

Imorgon ska jag kolla när Monika tränar med Cassonade och efter det ska jag bara kolla till Emmys häst och kanske hjälpa till att flytta dom till en annan hage. Förutom det är inget mer planerat, får se vad som händer.

nu har jag i vilket fall som helst kollat färdigt på Wildfire, alla fyra säsonger. Herregud, finns egentligen inte så mkt att säga om den. Otroligt bra, älskar såna serier, man blir kär i att vara kär. Galen känsla. Nu ska jag nog kolla lite på Harpers Island så jag kanske kan somna. Har inte somnat innan fem någon gång de senaste dagarna. Jobbigt att gå upp på morgonen då.

Goodnight'
Mims

weekend

Igår blev det förfest hemma hos Sayeh och Nicke med massa folk för att sen bege sig till kungälvs Krogen. Där träffade jag Agnes vilket alltid är trevligt. :) och idag händer det inte mkt, ska kanske ner till Varberg och kolla på cross annars ska jag försöka lägga mig i tid idag eftersom jag ska rida imorogn och vill vara utvilad.

Nu fortsätter jag kolla på Wildfire, i brist på annat :D men ska ta en paus och ta mig en cigg och få min bror att gå ut med hunden. Och idag kommer min lillebror hem också, har saknat honom jätte mycket. Varje kväll när man vart hemma har känts tom. Men idag kommer han allt hem så då får ag umgås med honom.

Skriver kanske något mer vettigt sen,
Mims

Wildfire

Har inte gjort något mer än att kolla på Wildfire, säsong ett och har börjat komma en bit in i säsong två :) Riktigt bra serie faktiskt, fan vad jag önskar att jag bodde på en sån stor gård med massvis med hästar runt omkring en. Underbart, det får det allt bli, jobba på en ranch någonstans, Australien eller Nya Zeeland kanske det kommer bli.

Har faktiskt vart ute med Wilma också, och ätit mat. Ska ta mig ett bad sen också tror jag, om jag orkar. Såg att klockan redan var nio haha, tiden går fort när man har serie maraton! Nej nu ska jag koncentrera mig på Wildfire och sen ut och ta mig en cigg och äta Mascarpone glass ! :D mums.

later
Mims

Vilken dag är det egentligen?

Jävligt svårt att hålla koll på alla olika dagar nu såhär på sommaren när man inte har något jobb eller så att vara på. Idag har jag verkligen inte gjort någonting, vissa av er kanske inte ens har vaknat än men det känns som min dag har varit väldigt lång än så länge. Har bara kollat på tv och mått kasst, drack öl igår hemma hos Nicke. Spelade lite kort och så, supertrevligt. Men har ta mig fan inte mått bra idag, kallsvettats och så. Men det går väl över haha.

Skulle egentligen ha åkt till Danmark idag, men pallar inte åka båt när det blåser så ute på havet. Orkar inte se och höra folk spy överalt. Då är ju chansen att man gör detsamma. Så idag får det bli en skön ta det lugnt dag, kanske tar mig ett bad ikväll, gör inpackning i håret och skrubbar min kropp. Otroligt fräsch känsla efter det. Kanske kollar på en film tillsammans med min storebror eller något sånt också, skulle egentligen velat gå på bio. Vill se Harry Potter, Fighting, G.I Joe, Public Enemies och kommer ihåg att det var någon mer men kommer inte på namnet :P haha.

Nu ska jag ta mig en cigg och vänta på att Wildfire säsong ett ska bli färdig att kolla på. Har praktiskt taget sett alla andra serier så känner att jag får ta och ha ett maraton av en annan serie. Desperete Housewives och Greys Anatomy har jag inte sett de senaste säsongerna av heller.

Mims

Bang,bang. Shock, dead. Everybody's gone bad.

Längtar verkligen tillsjag får min nya mobil så jag kan lyssna på musik nonstop, och dessutom lyssna på musik som låter bra i en mobil. Det ska vara bättre ljud i denna mobilen än i en Ipod, och vem tackar nej till det? Vill verkligen ha en ny mobil eftersom jag har mammas efterblivna nokia som jag snart kastar i väggen eftersom det är så LÅNGSAM! Min förra mobil var ju värdelös eftersom det var världens oturstelefon, gick sönder två gånger, tappade den i marken och hela displayen sprack. Och inte nog med det, första gången jag fått hem den från lagning så blev den stulen, fick iofs köpa en ny för bara 1500:-. Herregud, den mobilen har vart otroligt dyr för mig, speciellt eftersom jag inte får laga den nu eftersom jag fick en ny mobil, och då gäller inte den försäkrningen jag tog eftersom det inte är samma telefon, HALLÅ ELLER? Jag betalade pengar för en värdelös jävla telefon försäkring som ändå inte gäller. fuck. Haha, men nu är det iaf på gång med enny, tack och lov.

Har plockat iordning i mitt rum lite nu, tagit bort all skit som legat framme, alla kläder på golvet. Allt överflödigt och sånt, skulle precis säga att jag tänkte gå och lägga mig för att läsa min bok. Och läsa Cosmopolitan och skriva upp lite saker, lista, saker ag vll göra. Mål och sådant, alltid bra att skriva det och ha någonting att sträva efter. Men nu blev det inte riktigt så än, min mormor ringde mamma nyss. Hon hade tappat sina nycklar på Liseberg så nu ska vi åka till Kungälv för att lämna  extra nycklar till henne, tänkte hålla mamma sällskap. Ganska tråkigt att åka bil själv, och jag kanske blir extra trött nu också.

Detta blir iaf sista inlägget för idag, imorgon blir det bokning av danmark resan. Och till helgen blir det förhoppningsvis camping med de bästa :)

nattinatti
Mims

Where did the good times go?

Vart försvann det där vi hade förra sommaren? När alla var tillsammans, bodde tillsammans, söp varje dag konstans i tre veckor? Hade skit kul och gjorde saker tillsammans hela tiden, vart tog det ivägen egentligen? Nu har alla delat upp sig och alla har skaffat pojkvänner eller flickvänner ungefär och då blir det inte samma sak längre. Jag vill ha tillbaka det vi hade förra sommaren, att ha kul varenda jävla kväll, åka iväg på roadtrips, campa någonstans bara för att och endast ha underbart kul. Fuck, är det ingen annan som vill ha det tillbaka?

summer of 2008 were the best!
Mims

Allum

Idag var det Allum som gällde, uppdraget var att hitta en ny mobil till mig. Och direkt när vi kom in så stod Tele2 försäljare där, perfekt eftersom jag fick ett riktigt bra erbjudande och får min nya walkman telefon om sex dagar. Men det blev såklart inte bara mobilköp, skulle köpa en present till en fyraåring också. Ska på kalas idag till den unge mannen så hoppas han blir glad för sitt svärd och sina strandleksaker :D

Till mig själv köpte jag ett par Buffalo Stövlar från Scorette, en tisha från Gina Tricot och HUdprodukter från Bellbox. Behövde nämligen en riktigt bra hårinpackning så köpte Kesastase vilket tydligen skulle vara riktigt bra, det hoppas jag med tanke på priset :D

Kan lägga in bilder någon annan dag, ikväll blir det iaf kalas, sen imorgon blir det väl bara till att boka in resan till danmark som sker på onsdag förhoppningsvis.

Hörs sen see ya

Anna Nichole Smith

Blev ingen bio tyvärr, men kollade på filmen de gjort om Anna Nichole Smith. Den var bra och det gjorde mig inget att vara hemma ikväll för imorgon ska jag upp tidigt med tuppen. Då bär det först av till Stena Line där jag och mami ska släppa av min lillebror som ska på Dana Cup, kommer säkert gå vilt till om dom inte har alldeles för tråkiga ledare då vill säga. Efter det ska jag träffa min storebror Joakim, hans fru Maria och deras underbara unge Tindra. Blir väl fika eller en mysig liten promenad tror jag, det är ju ganska tidigt på morgonen, vid nio eller något sånt där. Kanske inte är så tidigt för en del, men för mig är det de, speciellt eftersom jag vänt på dygnet totalt nu det senaste. Och jag har kommit på att jag somnar mkt fortare och vaknar mycket tidigare när jag sover borta, så kanske borde vara borta oftare haha.

Imorgon blir det också inköp av en mobil, vilken får ni veta efter jag köpt den! Kommer antagligen kolla en del kläder och annat skoj när man ändå är inne i stan med mami. Ska köpa någon present också till Bethines son som fyller år, fem tror jag. Underbar unge, som alltid räknar med att jag ska komma och vara lektant! :) men det är kul, iaf till en början.

Får se til att ta tag i det där med resa och så också, för det här går ju inte längre. Kan ju inte baravara hemma i detta dåliga vädret, nu har Fia kommit hem också så jag antar att hon är jätte brun. Henne vill jag fan inte se, då blir jag lack. Jag vill också vara brun och fräsch och sitta vid vattnet och ha underbar värme. Så det måste det absolut bli i sommar, tråkigt att bara vara hemma i denna tråkiga del av Sverige.

Nu ska jag kolla på film eller läsa ut min bok, sova ska jag göra snart iaf om det går, så jag inte ser ut som ett vrak imorgon.

21 guns med Green day är fett med nice!

Mims

Girls just wanna have fun!

Sitter bara här och funderar på om jag ska ta mig en dusch och fixa iordning lite i mitt rum, var på IKEA igår och köpte lite småprylar. Sen ikväll bär det av till stan för att kolla på bio med min bästa vän Sayeh. Vi ska se Fighting som verkar väldigt bra faktiskt. Channing Tatum är ju med, så dregla lite får man ju göra i vilket fall som helst ! Här är trailern : http://www.youtube.com/watch?v=p6zGPV4ae60

Började kolla på Wolverine ( http://www.youtube.com/watch?v=aCTDVNgNUeY) igår men somnade eftersom jag inte sovit många timmar den natten. Men kollade färdigt på den nu i morse, riktigt bra. Fast vill ju se de andra x men nu  !

Imorgon blir det nog inköp utav en ny mobil, för den jag har nu fungerar fan inte att ha! Hatar när saker laggar sönder, vill att allt ska gå snabbt fan. Just det, Miley cyrus gör en kickass bra version av Girls just wanna have fun !! Hear it out!

Nu ska jag gitta, hoppas på att filmen är så bra som jag hoppas att den är. :)

live and let die
Mims

Fiesta !

Fredag kväll, jag sitter och väntar på Sayeh, hon och hennes pojkvän ska komma och hämta mig snart, sa dom för ett tag sen ;) haha. Då blir det lite fiesta i Nol, lite chill med skoj. Känns som att klockan tickar iväg väldigt fort bara, klockan är redan tio, men vad gör det egentligen, det är ju sommar, nu är det lugnt att vara uppe tills långt inpå natten och morgonen  och sova länge på dan. Och vad gör det om man har en bra kväll? Då gör det inte så mkt om lite av dagen försvinner, right?

Har suttit och pillat med Spotify nu när jag väntar, letat upp massa musik. Både gammalt och nytt, började lyssna lite på Infinite Mass om det var någon av er som lyssnat på dom förr? Bullet och She's a freak. Minnen säger jag bara :D Har skrivit en lista på massa bra låtar som jag kan bränna ut en skiva av, hinner väl inte det ikväll för det behövs en del låtar att bränna ut på en DVD skiva. Men ska göra det så man kan lyssna på bra musik hos någon annan, eller i bilen. Wonderful! Just det, fyllde i min tatuering igår också, gjorde färg i stjärnorna. Får se hur färgen blir sen eftersom det försvinner lite när det läkt :D men jag är nöjd :)


Där e den iaf ! Nu får jag väl se vad filurerna gör och vad som dröjer så mkt, de har väl fastnat någonstans ;)

Mims

Cassonade

Har vart i Lödöse idag och ridit min häst som nu är utlånad till en tjej. Har inte ridit sen i midsomras och det är konstigt hur man inte alls glömmer av hur man ska göra. Det är som att cykla, om du inte har gjort det på ett år kommer du ändå komma ihåg hur man gör nästa gång. Saknar min Cassonade väldigt mycket samtidigt som det är väldigt skönt att kunna göra lite vad man vill under sommarens gång, utan att behöva vara i stallet varje dag. Det var i alla fall väldigt skönt att se att han mår bra och att han inte förändrats för mycket. Och det är när man är bland hästar och speciellt andra människor med deras hästar som man känner att man vill ha en till häst, eller en ny eller vad man ska kalla det. Hade vart perfekt att rida någon annans häst två dagar i veckan eller något, ett tag bara. Tills jag bestämt mig för hur jag ska göra med utlandsresorna och det. Vill ju till Australien och då är det dumt att ha en häst här hemma, så det får jag nog vänta med tills jag kommer tillbaka. Även om jag är otroligt sugen haha.

SKa börja ta tag i det där med körkort och allt vad det heter innan jag kan åka iväg någonstans, lämna landet o.s.v. Måste ha körkort om jag ska jobba utomlands, så det kan vara smart att ta tag i det i höst, innan klockan tickar iväg om man blivit kvar i denna lilla förort där inte särskilt mycket vettigt händer. Så det är väl nummer ett på min lista, kanske ett jobb också. Frågan är ju också om man ska läsa upp på komvux innan man drar iväg någonstans? För har jag läst upp de två ämnena jag inte klarat så kan jag ju börja plugga när jag kommit hem igen. Och det är ju alltid en bra möjlighet.

Nej, nu ska jag nog ta och kolla på TV eller något annat otroligt socialt, för att vänta på att min mamma ska börja med maten. Är väldigt hungrig efter att ha ansträngt mig och vart ute i regnet. See ya later aligator !

Movie time, again, and again and maybe again.

Haha ja så är det, har precis kollat på Underworld, har fan aldrig kollat på den. Så nu väntar jag på att Underworld Evolution blir klar och sen efter det blir det den tredje underworld nämligen ; Underworld rise of the lycans.
Handlar om vampyrer och varulvar om ni nu då inte redan sett den. Älskar allt som har med det att göra, Van helsing tyckte jag var en riktigt bra film också. Hatar att vampyrer alltid ska vara så sexiga, speciellt tjejerna, fan jag vill nog ta mig fan också bli en vampyrtjej, då hade ingen kunnat motstå mig. Haha, och det är ju inte konstigt med tanke på den muskelmassan jag då hade haft. HAHA, nej man måste  väl leva i verkligenheten, right?

Har vart en sväng inne i stan idag tillsammans med Stina, pratade massa strunt och åt en god macka på Evas Paley på avenyn. Helt okej, var galet törstig så colan smakade underbart. Nu är iaf filmen färdig om en minut, så ska ut och röka innan andra filmen början.

goodnight'

slut på inspirationen?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag önskar att jag hade mycket mer att säga. Men just nu vet jag inte alls vad jag skulle vilja berätta för er. Jo förresten, en sak kan jag berätta, att det finns en person som stör mig otroligt mycket. Han är klänging, stör alla när vi kollar på film, och ja jag vet inte varför men det är något med honom som gör att jag blir bitchig och irriterad hela tiden. Det är väl så med vissa människor, att det helt enkelt inte fungerar. Man kan knappt vistas i samma rum, det jobbiga är när personen inte alls märker av det och tror att man är buddies och sånt. Aa fyfan, vad jag stör mig. Men som sagt att hålla kvar förbittring är som att låta någon du avskyr bo hyresfritt i ditt huvud. Så jag får försöka att inte tänka på det när jag inte är nära peronen.


Nu ska jag nog ta lite kvällsmat och kanske kolla på en film TILL. För jävlar vad filmer jag sett det senaste. Hoppas jag har något intressant att skriva om imorgon, för detta ballar ju ur riktigt mycket nu.

night'

Transformers 2

Var inne i stan och kollade på transformers 2 idag, galet grymm film. Älskar Shia Labeouf eller hur hans efternamn nu stavas, orkar ju inte kolla upp det nu direkt. Så jävla bra skådespelare, alltid rolig, till och med i Disturbia som ska vara en äcklig film.

Nu sitter jag bara här efter att ha vart med Wickan, Marcus, nisse och johan i två dygn ungefär. Får väl sätta på en film till, men vill ta mig fan att min bror kommer hem. Gillar inte att han är ute och ränner, man vet aldrig vad för tjejer som kan vara med. Och tanken på det gillar jag inte, min lillebror är min lillebror, han får inte växa upp och strula runt och vara dyngrak. Inte utan mig, jag vill vara där och hålla koll. Har ta mig fan aldrig haft denna känslan innan, måste vara riktigt jobbigt att vara förälder när man kommer upp i denna åldern, för jag har grova beskyddar känslor av min bror. Skulle någon, OAVSETT VEM FAN DET ÄR, någonsin röra Jonas eller ge han ett brustet hjärta så kommer jag personligen göra den personens liv till ett helvete. För min älskade lillebror är inte värd det, han är speciell och ta mig fan om någon gör han något ont. Haha, men så kanske alla känner för sina små bröder, vad vet jag.

Nu ska jag kolla på en chickflick film för att lugna mina nerver och vänta ihärdigt på att min lillebror kommer hem. Imorgon hoppas jag att det blir bättre väder, för håller det på såhär kan man ju lika gärna skita i att gå utanför dörren.

live free die hard

Stephen King - Det

Igår var det supa, fast det blev inte så mycket supa för det var tråkigt ute i Tokatorp, så då blev det chill hemma hos Johan. Men sen fick jag för mig att vi skulle bort till vadbacka, men när vi kom dit stängde dom precis och ville inte ens sälja en endaste dricka till oss. Så vi begav oss hemåt igen i regnet, det var inte kul! Sov i skepplanda, och jag och min bäste vän Nils kollade på Stephen Kings "Det". haha, måste bara säga att gamla skräckfilmer är skrattretande ! Den där jävla clownen med sina fula tänder kan ju knappast göra en enda människa rädd.

Nog om det, nu är jag hemma efter att ha ätit den ÄCKLIGASTE kebabpizzan i världshistorien. Och det ägde rum i Skepplanda, fy fan, vi tror inte ens det var kebab på den, sågut som tonfisk och smakade äcklig köttfärssås. Usch, nej den pizzan varinte ens "nästan god". FY skäms på skepplanda pizzeria.

OM ett tag ska jag hem til wiktoria i vårgårda, där blir det chill och bad i pool. Oavset vädret det kommer vara gött för det kommar vara varmt i poolen. Fyttirackarns va bra det kommer bli!

peace and love peeps.

Party all the time !

Igår blev det en chill kväll hemma hos Sayeh och Nicke där de två, jag, Seppe och Omid satt och pratade och drack hela kvällen. Eller man kanske ska säga natten och morgonen, för vid sju var vi borta på Shell precis när dom öppnat för att köpa cigg som så typiskt hade tagit slut under kvällens gång.

Idag har det inte vart en särskilt händelserik dag, vaknade upp i Nol, sen kom min mamma och hämta mig efter jobbet. Väl hemma låg jag och läste och däckade ganska fort, galet trött. Sen gjorde Micke och hans nya tjej thaimat, otroligt gott !! Kommer fan inte ihåg vad hon heter, känner mig lite dum, men minnet är inte alltid på topp. OM jag ens fått höra vad hon heter :S Haha, de två är iaf släkt till min mammas pojkvän. Otroligt trevliga människor faktiskt, stockholmare är alltid så trevliga. Det är antingen det eller så är dom dryga!

Nu sitter jag här och funderar på vilka filmer jag ska se ikväll, det är ju absolut perfekt väder för att kolla film idag, älskar när det är regnigt ute på kvällarna och man kan mysa till det inne. Och att kolla film själv är inte något jag ogillar som många andra utan mer älskar, för då kan man tycka vad man vill, ingen som frågar frågor under filmens gång, ingen som pratar. Utan då är det bara jag, med mina känslor och mina tankar och helt fritt att låta fantasin flyga iväg. Helt underbart.

Så ska väl fjäska med min lillebror så vi kan dra ner till willys, måste ha något onyttigt till filmen, annars funkar det ju inte. Kanske slänger in ett till inlägg senare, om jag orkar. See ya

090708

Det blev faktiskt ett par jeans, en t-shirt och lite underkläder idag. Och jag som inte skulle köpa något till mig själv utan bara till min bror, men det är svårt att motstå när man väl är där inne och hittar kläder man vill ha. Det var iaf väldigt trevligt tillsammans med Wiktoria och hennes vän från Vårgårda. Synd att jag inte har någon kamera så jag kan ta kort, det och en ny mobil är något jag måste investera i snart, kan inte ha en så värdelös mobil som jag har nu, det funkar bara inte.  Så det ska jag allt ta och beställa hem, för man måste ju ha kamera om man drar utomlands, och det ska ju hända någon gång under sommaren!

Nu har jag precs käkat och ska ut och ta mig en cigg, alltid godast efter maten ! hörs senare

Mims

Öööh, jaa. Idag har jag vart i Alingsås och hälsat på släkt, ätit UNDERBAR mat, det är det som är det bästa med att träffa den delen av släkten. Maten är superb! Efter det har inte mycket hänt, var praktiskt taget där hela dagen.

Imorgon blir det stan med Wik, få handlat något nytt kanske. Får ta och köpa något till min bror också, han är i stort behov av nya SNYGGA kläder, han borde ha mig som personlig stylist. HAHA, nej men han behöver lite tips på vad han ska ha på sig och så. Så de ska fixas imorgon, kommer bli gött att komma ut ur huset imorgon igen, bra om man inte sover bort hela dagarna. Imorgon kväll eller eftermiddag blir det också en tripp upp till Heden/Lödöse för att hälsa på pållen min, se hur han mår och hur det går för dem två. Är galet sugen på att rida, har fan inte ridit sen i midsomras. Måste få hjälpa Bethine med hennes hästar eller något, innan man glömmer av hur man gör xD

På torsdag kanske Lena kommer ner från stockholm, galet skön människa ! Så det ska bli trevligt, sen till helgen blir det väl Grebbestad Karnevalen, även om det absolut inte kommer bli lika grymt som förra året. Nu har alla pojkvänner och kommer inte vara lika roliga som de var då, haha. Fast menar inte dig sayeh, du är alltid rolig ;) Nej, men förhoppningsvis kan det bli en rolig kväll, om så många som möjligt kommer upp.

Är galet sugen på att resa, hyra en häst, nya kläder, träffa någon, festa med underbara människor och leva mitt underbara liv till fullo, tatuering hade inte heller suttit fel, men lite fel månad nu.

nu ska jag lägga mig och läsa eftersom det är galet tråkigt att sitta vid datorn, ni får hadet så bra så hörs vi. PUSS

Uddevalla VM

Åkte upp till Uddevalla VM igår eftermiddag, skulle egentligen bara upp och hälsa på alla en snabbis. Men så blir det ju aldrig, var bakis sedan dagen innan, min födelsedag då. Är nu 19 år, haha, inget speciellt med det direkt.
Men iaf, fick en ljummen öl, och blev sugen på att stanna, och så blev det. Sov inte för jävla gött iaf, satt på en brassestol med sovsäck fram till tre, tills jag fick reda på att det fanns lite plats i en bil, och där försökte jag sova med idioter utanför som smällde raketer, försökte grilla när man inte fick och sjöng på Rap das armas. Låten är bra, men tro mig, när man får höra den hela tiden av alla på en HEL camping, är det inte lika roligt längre.

Men det var i vilket fall som helst roligt, kollade cross idag också. Underbart, älskar cross verkligen. Och Ken Roczen är inte lite grym, 15 år och kom tvåa! Vi satt på ett berg och slumrade lite allihopa, flummade som fan så övertrötta och bakis som alla var. Och på något sätt lyckades jag bränna mina kinder och näsan :O DET VAR MOLNIGT UTE :S aja, det tar ju ändå, men jag fattar inte vad solen ville just mig. Haha.

Men för att sammanfatta, har det vart en rolig helg, med bra människor och bra humör. Det finns alltid saker som gör en nedstämd och besviken, men det är de man måste bortse från, och gör man det kan man komma fram till att man alltid har roligt :)

Nu ska jag spela lite Mahjong Titans och äta lite chips och dipp, som bakis och tjockis :D

ha det fint peeps, see yaa.

whisper words of love, right into my ear.

När alla ljusen brunnit ut
Och drömmarna har tagit slut
Var finns du då?
Jag letar ibland flydda dar
Och alla minnen som finns kvar
Av det som var

Alla dagar det var jag och du
Alla nätterna så tomma nu
Ge mig svar säg mig hur
Jag väntar ännu


Imorgon blir det övningsköra, bada och sen får vi se.
 Nu ska jag stänga av denna tråkiga datorn och lägga mig och lääsa.

goodnight sleep tight

RSS 2.0