Rihanna

Weheartit.com


Wonderful feeling

Varit ute och sprungit, precis duschat och gjort mig själv en kopp kaffe som jag nu avnjuter i sängen. Det tycker jag att jag är värd efter en lång arbetsdag.

Imorgon blir det en lång dag också, men desto roligare! Det blir nämligen en tripp ner till Ullared för att inhandla lite diverse saker inför julen och vintern.


Dream big!

Hej där!

Måndag igen och det känns helt okej faktiskt, var mindre pigg på det imorse men det är skönt när man gått hem för dagen.

Varit ledig i helgen och fått göra sånt som man normalt sett aldrig hinner göra andra lediga dagar. Så som att gå upp tidigt och göra goda mackor och en kopp varm choklad för att krypa ner under täcket igen och titta på tv i lugn & ro! Finns inget mysigare än morgnar där man har tid att lata sig..

Har också hunnit med att ta hand om min häst och rensa lite uppe i stallet, det behövs ju det med! Har också passat hundarna eftersom mamma var uppe i Stockholm på mini-semester. Så har fått mysa en hel del med de också. De ligger ju gärna kvar lika länge som jag på dagarna, helst skulle de nog ligga kvar tills på kvällen om de kunde! Men igår tyckte jag att det var dags för en långpromenad, så vi hoppade in i bilen och begav oss till Kungälv. Där hämtade vi upp mormor och så åkte vi upp till Fontin och gick runt sjön, tände ljus på morfars grav och fikade efter det. En riktigt härlig söndagsförmiddag hade jag!


Summer breeze

 
 
Modell: Victoria Nicolaisen
Bilder tagna med min Nikon D3100
 
Tittade igenom lite bilder från i somras och hittade dessa två. Saknar sommarens "värme" och sol 
mycket när jag tittar på dessa två. Samtidigt som jag längtar efter snö och riktig kyliga vinterdagar. 
Skumt det där!
 
 

Onsdag kväll

Det är sjukt vad tiden flyger förbi, senast jag uppdaterade var ju i söndags. Och snart är det helg igen!

Ingenting alls speciellt har hänt det senaste, därav anledningen till frånvarande uppdatering antar jag. Jobba jobba jobba!

Igår hade jag en mysig dag dock, umgicks med min mor på förmiddagen och var iväg till Pebbles uppfödare för att kika på hennes nya tillskott. LIVSFARLIGT! Man vill ju ta med dom hem allihopa!!!!! Så mysiga och underbara, och bättre uppfödare får man leta efter. Synd att man inte har mer tid, vad jag hade älskat att dela den tiden med min hund.

På kvällen blev det några glas vin och god mat hemma hos min goda vän Emilia med härliga människor. Så min lediga dag togs verkligen tillvara!

Nu ska jag strax släcka och försöka sova, ska se om jag är morgonpigg bog imorgon för en runda innan jobbet!! Hmm..


Söndag kväll

Hej där! Fullt upp i helgen med jobb som vanligt, men nu ligger jag i sängen och slappar lite med en underbar kopp varm choklad. Det är allt något speciellt med det såna här kyliga kvällar. Men snön saknas, snart är november över och ingen snö har vi haft.. Är väl positivt också eftersom jag fortfarande kör med mina slitna sommar däck! Så snön kan vänta en vecka till så jag kan ge mig ut på vägarna.

Börjar känna gör att hitta på massa julpyssel, julbak och shopping! Men när ska man ha tid egentligen? Man jobbar ju nästan jämt känns det som och gör man inte det så är det så mycket annat man måste göra.. Men vad är väl en bal på slottet?

Ha en bra måndag imorgon, det ska jag försöka ha på jobbet.. Hela dagen lång!


Torsdag kväll

Haft ganska fullt upp idag, fast det har varit en härlig och mysig dag i solen. 
Började dagen med ridlektion som gick jätte bra och satte humöret på topp och efter
några timmar i stallet blev det middag med en långpromenad med gubben min efteråt. 
Och nu sitter jag i sängen och ska strax äta pannkakor, ni som känner mig vet ju hur mycket jag älskar och alltid har älskat pannkakor. MUMS!
 
 
Bjuder på en härlig bild från i somras på Victoria som ni säkert sett här innan !
Nu ska jag njuta utav mina pannkakor, trevlig kväll på er !
 
 
 

Trying to stay motivated

Börjat träna nu igen och den här gången ska jag nå mina mål, och träna hårdare än jag gjorde förr. Jag vill!


Oh London!

Låg och kollade igenom alla mina mobil bilder jag har sparat, och kom till London bilderna. Åh vad jag saknar London, att vandra längs gatorna och dricka kaffe på starbucks. Nu har vi ju det i Göteborg också men det hade vi inte då!


Självporträtt.






 
Tagna med min Nikon D3100.
Spenderade en liten stund med mig själv framför kameran, i brist på annat helt enkelt. Ganska roligt, men svårt!

Losing someone you love is never easy.

En vanlig söndag, eller lite mer ovanlig än de flesta. För många en härlig dag med presenter, familj och glädje.

Men för mig och så många andra är det en dag att komma ihåg någon som saknas. Någon som borde finnas vid vår sida men som inte längre gör det. Idag är en sån dag som vi åter igen öppnar vårt gapande hål i hjärtat för att minnas. Och för att glädjas över de fina minnen man har.

För idag är det fars dag, en dag av saknad.


Weheartit


Morning

Jag vaknade för tjugo minuter sen, SJUKT!! Var längesen jag sov så länge, så kroppen har nog mått sämre än jag trott. Har sjukt ont i halsen idag med.

Ska göra varm oboy till frukost och kanske pannkakor med. Mums!


I'm alive.

Jag lever, har bara jobbat och haft fullt upp ! Och nu ligger jag ynklig i min säng med feber och tycker synd om mig själv.. Så ni vet!

Ciao


Laters baby

Det pratas ju väldigt mycket om vilka som ska spela Anastasia Steele och Christian Grey i Fifty shades of Grey. 
Och det finns ju ingen som kan matcha exakt den bilden som man har i huvudet, men jag vet inte. 
Jag fick nog lite känsla för dessa två nedan, Emma Watson och Ian Somerhalder. 
Men det är svårt att säga, finns ju så många skådespelare där ute. 
Och jag har ju bara läst första boken, jag kanske ändrar mig helt när jag läst de resterande två.
Spännande. 











Fifty shades of fucking wonderful !

Som så många andra har jag också tagit klivet in på vägen som leder till fullständig lycka, mani och hopplöshet. 
Jag har nämligen börjat läsa Fifty shades of Grey, och det är verkligen som alla säger. Den är exakt SÅ bra.
Den får en att hopplöst gå runt och undra, fundera på hur de har det. JAAA, jag funderar på hur två karaktärer har det i en bok... SÅÅÅ verkligt och mänskligt och underbart är det. Den kärleken som beskrivs i boken är omänsklig och så vacker. Precis som den kärlek alla människor någon gång hoppas finna själva. 
 
Läste ut Fifty shades of Grey igår och medan tårarna rann nerför mina kinder av hopplösheten över hur boken avslutades, så kände jag också hopplöshet över att inte ha Fifty shades of darker att fortsätta denna resa med !
Och det gör det inte bättre idag att jag inte har hunnit åka och köpa den heller. Och jag kan ju inte beställa den heller, för det tar ju 1-2 dagar innan de ens skickar den (!!!!!!) Så imorgon måste jag komma iväg och köpa den. 
Det bara är så, jag måste ju få reda på hur det går för dem. 
 
 
Rekommenderar ALLA att läsa denna bok, men var beredd på att den tar över din vardag. Tar över dina känslor och sinne. För just så bra skrivet är det, E.L James är guds gåva till oss som älskar att försvinna in i drömmarnas värld. 

Filly foal roaming around the Cangort residence.

 









 
Bilder tagna med min Nikon D3100. 

Monday, I'm in love!

Finns nog inget bättre än en ledig måndag efter en jobb full med helg. Det är ju så skönt att sova ut, slippa ställa klockan och ligga och dra sig på morgonen. Speciellt om man inte har något speciellt planerat på sin lediga dag, utan man tar den som den kommer. De dagarna är som bäst!!

Jag ÄLSKAR måndagar!

Bild:Weheartit.com


Think I've decided!

Har äntligen landat ny duschad i sängen efter en helg full med jobb! Funderar på att klippa mig snart, och något i den här stilen nedan funderar jag på. Men frågan är hur jag ska göra med färgen, kan ju vara kul med lite förändring.. Hmm! Tips??


Happiness


Fifty shades of grey

Fick köpt den här boken igår efter att en vän pratat hål i huvudet på mig om den. Så nu har resan börjat, och den verkar riktigt bra än så länge! Spännande!!


RSS 2.0