Strong is the new skinny !

Det här måste vara det sämsta jag har hört på länge asså. Visst det fungerar säkert att lura hjärnan till att inte vara hungrig osv men hur nyttigt är det? Tycker det har blivit överdrivet med alla dessa piller och dieter och påhitt som dom producerar. Det kanske får dig att gå ner i vikt, jippie ! Men om man sedan skulle ta reda på vad det är i alla dessa äckliga produkterna så skulle man nog tänka om. För som med mycket annat så förgiftar man bara sin kropp, och inte på ett sätt som blir synligt utan som kanske inte märks förrän på äldre dar.

http://dietspray.nu/

Läste vidare lite på sidan och citerar "SensaSlim är 100% säker och tillverkad av ingredienser som är naturliga eller naturidentiska" Visst det låter jätte bra, men naturidentiska? Redan där kan man börja undra, för som med så mycket annat som vi stoppar i oss, allt från Juice till färdigpacketerad mat som sägs vara så naturlig som möjligt och gjort på gammaldags recept, så finns det så mycket tillsatser och ämnen som inte alls är naturligt för oss att äta. Vill inte gå in på för mycket fakta om tillsatser osv för då lär det bli ett väldigt långt inlägg. Men jag undrar bara när det ska vara nog med alla dessa genvägar?
Varför försöker folk alltid hitta ursäkter och lättare sätt att gå ner i vikt som ofta inte är hållbara? Istället för att rent ut sagt bara dra sitt feta arsle till gymmet, eller inte ens dit, bara utanför dörren och faktiskt röra på sig? Man mår ju så mycket bättre utav det! Man får mer energi, matlust och man blir starkare och gladare.
Gör dig själv en tjänst, och sluta ta genvägar !
Love
Mims

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mims
RSS 2.0